neviem ci babam zalezi na mojej vyske ?
Re: neviem ci babam zalezi na mojej vyske ?
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Chlapci, máte z toho srandu, ale naozaj byť vyššia ako väčšina chalanov, nie je nič moc. Aspoň mne to tak nepríde a naozaj neverím babám, ktoré mi vravia, že by si tú výšku so mnou vymenili. Ale za ten čas som zistila, že je to najmä o tom, ako vás s tým naučí zaobchádzať rodina a okolie. Keď do mňa celý život hustili, ako si ťažko nájdem chlapca vyššieho ako ja a že chalan musí byť vyšší ako baba, lebo inak to vyzerá divno, tak po rokoch takéhoto vymývania mozgu som im nakoniec uverila a dosť dlhé obdobie som s tým mala problém. Teraz je to lepšie, je to všetko len o predsudkoch okolia, ktoré si netreba príliš pripúšťať k srdcu.
hmm som tu nebol ani nepamatam a vidim ze moja tema trosku ozila tak mi neda nenapisat ako to dopadlo ano uz pisem v minulom case nakolko je koniec ..... a prave pred cca mesiacom to vsetko skoncilo a skoncilo to prave koli mojej vyske, proste ona ma nedokazala brat ako MUZA . Medzi tym ako som zalozil tuto temu sa udialo kopec veci a pokusov o ine vztahy ale vzdy bol vysledok rovnaky, takze teraz verim ze babam urcite zalezi na vyske . Co je na tom najzaujimavejsie ze mi to coraz viacej vadi i ked som myslel ze s pribudajucim vekom to tak nebude. Stale dufam ze najdem taku co to nebude riesit ci uz bude nizsia alebo vyssia ako mojich detskych 164cm 
-
Janio
Zablokovaný
No 164 je asi fakt málo... Každému záleží na výške tak isto, ako každému záleží na kráse... Všetci vravia opak, ale je to tak, žiaľ.... Nízke chcú vysokých a vysoké si chcú aspoň rovnako vysoké... Aj, keď existujú výnimky no musíš hľadať Držím palec 
Ja mám, ak 175 a dúfam, že ešte aspoň 5 cm porastiem
Ja mám, ak 175 a dúfam, že ešte aspoň 5 cm porastiem
Ja mám 181 cm takže som spoko ...skús hladať také čo sú ti výškovo podobné
gl
ja mam 185 a chodim s asi 168-170centimetrovou 
-
Janio
Zablokovaný
Lumir a to čo si má nechať polámať nohy ? 
myslíte že záleží na výške?
chcem sa vás spýtať či myslíte že záleží na výške ked je chlapec od dievčata nižší o takých 5 cm 
Re: myslíte že záleží na výške?
Moja sestra sa rozviedla s mužom, ktorý bol od nej trochu nižší. Teraz má vyššieho a je spokojná. Takže určite ano, záleží.
just kidding
just kidding
Pekne zhrnuté a výstižné. Otázka na autora: prečo by malo?Numline1 napísal:nie
-
TommyHot
Addict
Mojej priatelke ano. Takze ked sa okolo nej obsmietaju nizki chalani a mozu byt hociako pekni, viem ze sa nemusim strachovat 
co som sa niekedy rozpraval zo zenami, tak kazda priznala ze by nizsieho nechcela.
Ale urcite ze sa najdu aj take ktorym to nevadi..
Ale urcite ze sa najdu aj take ktorym to nevadi..
5 cm nie je veľa. Kamarátka má priateľa nižšieho o pol hlavy 
ale chlapom či to nevadi 
Je možné, že by sa chlap cítil pri vyššej žene možno trošku menejcenný, ja si to neviem predstaviť, že by bola moja priateľka vyššia odomňa o toľko, o koľko som ja od nej, to by som jej bol tak po ramená. 
to sa tiež nedá zovšeobecnovať, bude záležať hlavne od sebavedomia dotyčného
Ale za seba vravím že vôbec, samorejme v rámci medzí
Ale za seba vravím že vôbec, samorejme v rámci medzí
5cm rozhodne nezalezi. Keby bola zena 15cm vyssia, tak uz by som sa otocil, ze co je to za dvojica.
Myslím, že vo väčšine prípadov nie. I keď niekto tu tuším mal tému o tom, že sa mu páčie len veľmi vysoké baby.