No v maji minuleho roka som s poznal na nete jedno dievca. Bol som dost prekvapeny lebo ona mi napisala prva ze ci si s nou nechcem pokecat. Tak sme kecali vymenili si telefonne cisla a stretavali sa na nete kazdy den. Ponahlal som sa zo skoly aby som s nou mohol kecat, vzdy som sa tesil domov na nu. Islo to takto az do augusta ked som jej navrhol prve stretko, konkretne 7.8.2009, nebola proti. Kedze sme od seba vzdialeny 85km tak som 2 hodiny presedel v autobuse ale stalo to za to vidiet ju. Na stretku som bol dost hamblivy a nenarozpraval som toho vela, no rec nestala. Bol to velmi prijemny den boli sme spolu asi 4 hodiny a ja som sa citil prijemne (dokonca aj pocasie sa vydarilo
Slubil som jej ze jej na Silvestra zavolam a zazelam jej statny novy rok aspon cez telefon ked nemozem osobne (aj by som mohol ale prisiel ju pozriet kamarat z nemecka s ktorym sa pozna od detstva no nevideli sa pol roka tak som to toleroval) a tak sa aj stalo zavolal som jej tesne po polnoci a zazelal je stastny novy rok. Slubil som jej ze po sviatkoch ak mi dovoli tak jej pridem popriat stastny novy rok osobne.
Na novy rok ked sme kecali na icq tak mi vravela ze jej za mnou stale utekaju myslienky a stale rozmysla o nas, ze robi vo vztahoch kraviny a ze mi nechce ublizit na to som jej odpisal ze laska je o vzajomnej tolerancii a odpustani ze uz sa pozname dost dlho a uz priblizne vieme co od toho druheho mozeme ocakavat a pri kazdej hadke sa uzmierime aj ked je to tazke ale vzdy si najdeme cestu k sebe, proste si hovorime o vsetkom a nemame pred sebou ziadne tajnosti.
Bol som ju pozriet aj po novom roku konkretne 4.1.2010 prisiel som do jej mesta a cakal som na nu chvilu na stanici. Po chvili prisla a zozaciatku stretko prebiehalo ako ostatne obcas nejake to postuchnutie postrcenie posteklenie ustipnutie proste ked bola trochu nuda tak sme sa takto "podpichovali" sadli sme do jednej kaviarne tam toto blaznenie pokracovalo steklenie stuchanie a podobne, potom sme isli do mesta sa trochu prejst a potom zas do dalsieho podniku na kofolu a tam sa to stalo ani neviem ako sme sa po sebe valali objimali sa steklili sa hladkali sa (samozrejme ze vsetko v ramci slusnosti skoro ale to tu nebudem rozvadzat:D) ako mi tak lezala v lone mi niekolkokrat naznacovala aby som ju pobozkal no ja som sa na nu iba prihluplo usmieval a tvaril sa ako kkt:( mal som velku chut ju pobozkat no pokazil som to. V tom podniku sme stravili asi hodinu no bolo mi velmi prijemne. Vybrali sme sa na stanicu a kedze jej isiel autobus domov o par minut skor tak som ju odprevadil a na stanici sme si mavali az kym nezasla za prvu zakrutu.
Cestou domov som jej napisal sms spravu ze som hlupy ze mi jasne naznacovala aby som ju pobozkal a ja som to nespravil davala mi tolko prilezitosti a ja som ich nevyuzil odpisala mi ze som neni hlupy ze ked pridem domov tak jej mam dat vediet a pokecame o tom. Ked som prisiel domov tak mi napisala na icq spravu ze ona cakala odomna bozk no nedockala sa ho mala pocit ze nechcem. No ja som velmi chcel ani neviem preco som ju nepobozkal:( Potom mi zrazu napisala ze vela rozmyslala a ze je to takto lepsie (ze som ju nepobozkal) ako je ze ma nedokaze milovat ze miluje ineho (jej byvaleho). Ja ju tak trochu chapem lebo to bol pekny vztah co mala cez leto. Bol krasny a velmi som jej prial aby jej to vyslo a aby bola konecne stastna. Chapem ju, ten rozchod bol pre nu tazky, tak tomu byvalemu napisala mail no dozvedel som sa ze ju odbil par negativnymi vetami.
vtedy ked mi na icq plakala tak nezabudla podakovat za pekny den ze jej so mnou bolo krasne a slubil som jej ze nabuduce ked sa stretneme tak jej dam pusu nech sa deje cokolvek. Najblizsie sa stretneme asi 22. januara dohodli sme sa ze pojdeme k nam domov kedze ja som bol minule u nich tak pojdeme k nam. Kedze jej ten chalan napisal negativnu odpoved a ak toho 22 naozaj pride tak by som v nej chcel vyvolat take pocity ako sme mali naposledy v tom podniku mozno sa nieco zmeni uvidime... no ak mas nejaku radu tak sem s nou 22 je este daleko a chcel by som si to poriadne naplanovat lebo ju mam velmi rad a moje city k nej su velmi silne:(
No nastal dalsi problem. par dni po tom ako sme boli spolu sa vyspala s tym kamaratom z nemecka ktory ju prisiel pozriet. Teraz je este stale pri nej lebo nemoze ist naspat do nemecka lebo dopravcovia strajkuju.
Tak teraz vlastne neviem na com som a ci sa mam o nieco pokusat a bojovat o nu alebo sa zmierit s tym ze zostanem dalsie obdobie sam lebo taketo dievca ako je ona (teda bola pred casom myslim to tak ze sa dost zmenila) sa hlada velmi tazko.
Prosim viete mi nejako poradit ci sa do toho oplati ist a bojovat o nu? Dokonca ani ta dialka by mi nerobila problem. Stale sa uspokojujem slovami z priatelstva vznikne laska velmi lahko ale z lasky uz priatelstvo nikdy nebude no na druhej strane je lepsie lasku stratit ako ziadnu nemat. Velmi by som chcel byt u nej viac ako ten velmi dobry kamarat ako jej bracek ale neviem ci to ma nejaku cenu a ci to je realne.
Dufam ze nevadi ze je to take dlhe ale snazil som sa situaciu opisat podrobne. Dakujem za kazdy nazor alebo radu
iba tak mimochodom:) tema trochu suvisi s touto temou http://www.hojko.com/zalubil-som-sa-do- ... 61-60.html