teraz s ňou nejak nechodím von ani nič, akurát sa vidíme v škole, ona si už asi všimla že som do nej
čo keď trapas? je to spolužiačka...a možno je to len platonické
pinco má pravdu...prejaviť svoje city určite nieje trapas...len ich musíš aj nejako vhodne povedať. len tak prísť za ňou a povedať jej Ľúbim Ťa by nebolo až tak super...pinco napísal:prejaviť svoje city nie je trapas. Ak to hocijakým spôsobom nespravíš, nezistíš na čom si a budeš sa trápiť naďalej.
ja osobne som pred 2 alebo 3 rokmi riešil tiež podobnú situáciu v akej si teraz ty. s dievčaťom som si veľmi rozumel, mali sme toho veľa spoločného a v jej prítomnosti som sa cítil veľmi dobre. až po nejakom čase som si uvedomil, že ja ju vlastne ľúbim. ale teraz ako jej to povedať??!! hneď som bežal za kamarátom, ktorý mi vždy vedel dobre poradiť a tak som mu povedal čo je vlastne vo veci. on mi na to povedal niečo na tento štýl: "ak ju máš naozaj tak rád ako vravíš, tak v sebe nájdi kúsok odvahy, pozvi ju von a keď budete len sami dvaja a príde tá pravá chvíľa, tak jej povedz čo k nej cítiš!". no a ja som to urobil...ani si nevieš predstaviť koľko som sa na to odhodlával...koniec koncov bola to vôbec prvá baba ktorej som to kedy povedal. ale potom prišlo to, čoho som sa obával - odmietnutie. povedala mi len toľko, že ona ku mne necíti nič viac ako ku dobrému priateľovi - oukej. trochu som to predýchal, postavil sa a odišiel domov. mrzelo ma to...ako je možné že ku mne nič necíti?!...všetky tie objatia, spoločný smiech, dotyky...a nič z toho. trvalo mi pár dní aby som to dostal von z hlavy a mohol "ísť ďalej" čo sa báb týka. ale chcel som tým povedať len toľko: ak v sebe nájdeš kus odvahy a povieš jej to, že ju máš rád, tak nič nepokazíš...vlastne sa dozvieš na čom si. a aj keby ťa odmietla, tak predsa ideš ďalej. časom si vyhliadneš inú...a tak dále a tak dále. inak aký máte vy dvaja k sebe vzťah??...myslím taký ten priateľský...Deadroth napísal:ale ja sa tak hrozne bojim jej vobec napisat alebo ju oslovit...pride mi to take ...
ide o to ze ona sa paci mne a ja jej nie... niesom si isty ale na 99.9 si to myslím.
Nechcem zistovat na com som lebo neviem ako...neni nenapadny sposob?
cim viac sa sam seba pytas ci sa jej nepacis tym viac si si istejsi lenze ona rozmysla uplne inak , ma ine skusenosti , inak zije proste mozno o tom ani nevi len ty si to nahovaras ... chod snou von co je natom , chyt ju za ruku alebo neco cim by si jej to naznacil a reakciu uvidis ...Deadroth napísal:ale ja sa tak hrozne bojim jej vobec napisat alebo ju oslovit...pride mi to take ...
ide o to ze ona sa paci mne a ja jej nie... niesom si isty ale na 99.9 si to myslím.
Nechcem zistovat na com som lebo neviem ako...neni nenapadny sposob?
Ja som už skúšal aj tú alternatívu ale nič. Roky utekali a stále sa to nepohlo z tej kamarítskej pozície. Tam keď nieje chémia tak bohužel. Už neviem pred koľkými rokmi som túto tému založil a odvtedy som to u žiadnej nedotiahol na viac ako kamarátstvo. Baby proste chcú len kamarátov. Ja nechápem ako sa potom ľudia dávajú dokopy. Však baby furt nič viac nechcú.triple napísal:damokles normálne si uvedom že z too nič nebude a nauč sa čím skôr brať ako kamošku a nemysli na ňu ako na ženu.. to máš hne viac ako 70 % úspechu