NHL 07

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Mal by si záujem hrať NHL-Hojko ligu???

áno
34
68%
nie
16
32%

Celkom hlasov: 50

Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

andrejpnacek - to je síce pekné, že si ľudia s rôznymi konzolami zahrajú aj iný hokej ako to od EA, ale čo to má s nami, počítačovými hráčmi :twisted: ?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Takze chcel som zistit ako sa sprava super , computer , proti Vam , ako je to nastavene tvorcami hry, skusal som iba na urovni difficult ..
Na zaciatok poviem , ze dlho tuto verziu hrat nebudem po odohrani nejakych 40-50 zapasov... zmnohopocetnych minusov vymenuvavam :nesedi pomer rychlosti hracov ( v preklade : i to najvacsie prasa v time pocitaca je rychlejsie ako Vas najrychlesi hrac )
zapas je pocitacovo upravovany podla stavu : je jedno ci ste vyditelne lepsi , mozte vyhravat napr. z 7 striel 3 :0 , v tom momente, vas hrac AUTOMATICKY zafauluje bez akehokolvek vaseho umyslu .. tz dostanete sa do oslabenia , a pocitac vystreli na branu 3 krat , z toho 2 krat da zarucene gol, i ked VY by ste gol z takych striel ( šulbacke , slabe strely co prejdu brankarovi asi cez telo ) nedali.
zmena z nhl06 : ani tu som sa nedockal zmeny , je jedno ze najvacsi obor z vasho timu sa rozbehne obrovskou rychlostou a vpali do pocitacovho hraca , ten sa iba otrasie , a ide si v klude s pukom dalej...
Fauly : mate moznost si vsimnut hlavne pocas vasho oslabenia , alebo ked vyhravate o viac ako 2 goly : Super , teda pocitac vas hakuje jedna radost , jeden hak za druhym vas odstavuje od puku ( tresty samozrejme nastavene na maximum )
Lenze skuste to vyskusat vy , po prvom haknuti ma vylucili , proste skoda reci
Je najvyssi cas , aby nejaky konkurent , spravil konecne realnejsiu verziu ladoveho hokeja :) ( vid.PSX2 )
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tato hra vydrzala na mojom PC az 1 minutu.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja som si vsimol ze pomaly v kazdom zapase tam tolko golov kolko striel dovolim strelit superovi..dost zhruba a cca...ak vyhravam 3:0 a pomer striel je 15:2 pre mna ta nedam gol ani za boha, ale akonahle super da dve tri strely tak z najbliizsich striel dam ja zarucene gol..
a jedno nechapem:
ako je mozne ze mne na brankara nepprepina? proste viacri sa stazujete ze prepinate hracov a prepne vam na brankara a s brankarom omylom videte do stredneho pasma..mne sa to este nestalo a to uz mam odohratu polku sezony v Dynastii (20 zapasov realne, zbytok simulate)
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

mirak2 napísal:ja som si vsimol ze pomaly v kazdom zapase tam tolko golov kolko striel dovolim strelit superovi..dost zhruba a cca...ak vyhravam 3:0 a pomer striel je 15:2 pre mna ta nedam gol ani za boha, ale akonahle super da dve tri strely tak z najbliizsich striel dam ja zarucene gol..
a jedno nechapem:
ako je mozne ze mne na brankara nepprepina? proste viacri sa stazujete ze prepinate hracov a prepne vam na brankara a s brankarom omylom videte do stredneho pasma..mne sa to este nestalo a to uz mam odohratu polku sezony v Dynastii (20 zapasov realne, zbytok simulate)
no mne sa to stalo stym brankarom zatial iba raz...asi som mozno bol nejako blisko pri svojej branke..neviem
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no s tym brankarom je to kruta pravda, mne to robi dost casto a nic nenasere viac ako ked mi pritom daju gol
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Už ste dali gól z buly (zo stredového kruhu)? Mne sa to podarilo aj 2x za zápas. Vážna stupidita :lol:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

mirak2 napísal:ako je mozne ze mne na brankara nepprepina? proste viacri sa stazujete ze prepinate hracov a prepne vam na brankara a s brankarom omylom videte do stredneho pasma..
moze to mat nieco spolocne s tymi novymi dvoma rozdielnymi tlacidlami - prihravka ( ja mam s ) a menenie hracov ( ja mam medzernik ) neviem ci pri rovnakom stlaceni alebo tak nejak , sa da do ucinnosti brankar
Goten napísal:Už ste dali gól z buly (zo stredového kruhu)? Mne sa to podarilo aj 2x za zápas. Vážna stupidita :lol:
da kludne , zistil som ze najlachsie si viem dat gol z prihravky mojmu brankarovi ( modra ciara alebo stredova ) proste ako keby na to zabudli , a brankar je nastaveny iba na strely superov , pri vlastnej prihravky neriadenej je uplne dementny
Maska
Amateur
Amateur

pomoc

Príspevok od používateľa Maska »

Ludia pomozte mi.
Dal som instalovat nhl07. Napisal som kod . Pytalo sa ma ze ci suhlasim s podmienkami, dal som ANO a vyhodilo ma,,naskocilo okno ze mam nainstalovat directx 9.c ale mam ho nainstalovany.

A takto mi to robi stale dookola. Uz som skusil aj contability autorunu ale ani to mi nepomohlo.
help prosim :cry:
puketos
Novice
Novice

Príspevok od používateľa puketos »

Preco to nejde…:-(((((
stiahol som torrent na cz verziu a bol tam takyto postup
1. Hru rozbal a vloz obraz do virtualni mechaniky Daemon tools /prilozeno/ nebo A120%
2. Hru nainstaluj
3. Spust Securom Loader "asr.exe" /prilozeno/ a zadej cestu k spoustecimu souboru hry "nhl2007pal.exe"
4. Hra se spusti
5. Bav se !

Ale ked spustim securom loader a zadam cestu k spustaciemu suboru nhl1007pal.exe tak sa hra nespusti len vyhodi windoscacke okno o chybe.
Neviete ci netreba nieco spravit s tym suborom ntdll11.dll ktory je v adresari Securom loader???
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

na to ti poviem len jedno..stahni si z torrentov aj crack..je to pohodlnejsie ako toto opravovat ;)
10ucen
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 10ucen »

je to super iba to ovladanie je totalne na pi*u ...
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Podla mna toto NHL je krok s5. Videl som na Xbox a tam to bola ina kava. NHL 07= NHL06 s inym ovladanim. Na ziadne ine rozdieli som neprisiel.
Nechcel by si to niekto zahrat po nete a ochutnat prehru? :P
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

bloodko napísal:Podla mna toto NHL je krok s5. Videl som na Xbox a tam to bola ina kava. NHL 07= NHL06 s inym ovladanim. Na ziadne ine rozdieli som neprisiel.
Nechcel by si to niekto zahrat po nete a ochutnat prehru? :P
no pod 8)
Josa
Light Professional
Light Professional

Profik napis mi na ICQ a mozme zahrat 228-984-391
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

ide dakto zahrat nhl2007
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

profik: mas verejnu IP? Lebo siel by som zahrat, ale cez hamachi nemozem :(
Josa
Light Professional
Light Professional

Co tak vytvorit nejaky turnaj? :)
Ja by som sa na to dal. ;)
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

bloodko napísal:Co tak vytvorit nejaky turnaj? :)
Ja by som sa na to dal. ;)
Uz som pisal do jednej temy, ze som ochotny uvolnit moje skripty na net, ktore som vytvoril pre nasu ligu na sieti. Lenze problem je v tom, ze by som to teraz nemohol administrovat-nemam vobec cas. Jedine ak by niekto chcel ziskat tuto "funkciu" (najlepsie, keby vedel aspon html). Taka NHL-Hojko liga by nebola na zahodenie. :P
Josa
Light Professional
Light Professional

Chcel by som vediet aky velky by bol zaujem o tu (HOJKO) NHL ligu.
Ale vedzte ze najlepsie by bolo kebyze mate aspon 1024/256.
Ja mam 512/128 a dost to sekalo.
Napísať odpoveď