NHL 07 - absolútne sklamanie.
český komentár - o ničom, trápnosť (z môjho pohladu sa nedá vôbec počúvať)
obtiažnosť - taktiež o ničom (na najtažšej úrovni som počítač po 10 zápasoch porazil 13:0. A to som ešte upravoval nastavenia na minimum).
Radšej som si mohol nasrať do rúk ako vyhodiť za tento SHIT 1849,- Sk.
Cela NHLka je trapna...dnes som hral na strednej obtiaznosti, pomer striel bol 32:8 pre mna...a tipnite si ako sa to skoncilo vysledok bol 3:0 pre nich...alebo aj vyhlasovanie 3 Stars....vzdy vyhlasia najvacseho kkta ako hviezdu zapasu...
Tak ako som uz niekde na nete postrehol, zisla by sa nejaka nahrada za seriu NHL. Tak ako je Fifa, vyrobilo sa Pro Evolution Soccer a tak ako je HNL, mala by sa vytvorit hra ktora predvedie co je to simulacia hokeja tak ako je to pri footbale
presne tak, pri NHL 07 sa ukazuje, že ak má nejaký produkt nulovú konkurenciu, tak jednoducho nepovažuje za potrebné sa ďalej vylepšovať, pretože v EA vedia, že nech spravia nhl akokoľvek, tak stále to bude jediný hokej na trhu
supisky, vsak tieto su najnovsie nie ? Este sa trade nezacal , tak mas na 07 najnovsie co je ...
Dabing sa mi paci take zabavne je to , az na tie sekania mien a udalosti ( vymena hlasu napr. pri puku je /// Nolan myslim si ze za chvilu ma omrzi , ale som rad ze su aspon tieto zmeny
artabanes napísal:ale dost blbe je to, že vypustili takýto dabing bez akejkoľvek kontroly, veď také niečo že "je vyloučen" kde zreteľne chýba meno hráča je nepríjemné
presne a to iste je aj ked napriklad striela taktiez nepovie meno..ale celkovo je ten dabing taky pasivny dost...vela hluchy pasazi...kym sa niekto nedotkne puku tak komentator ani necekne
Najviac som sa zasmial keď zahlásil "Tady muzete jasne videt vysokou hul" (alebo tak podobne), no pritom na opakovanom zázname žiadna vysoká hokejka nebola. Hold nič nie je dokonalé.
Sajmon napísal:Tak ako som uz niekde na nete postrehol, zisla by sa nejaka nahrada za seriu NHL. Tak ako je Fifa, vyrobilo sa Pro Evolution Soccer a tak ako je HNL, mala by sa vytvorit hra ktora predvedie co je to simulacia hokeja tak ako je to pri footbale