ok takto to poviem...ty by si zo seba urobil totalneho idiota pred celym narodom? ja ani za miliony...GothaR napísal:To je uz len vec odmeny. Samozrejme za predpokladu, ze rodina vie o tom, ze to je podvod a tiez hra, ze jej to vadi. Prave kvoli takymto ludom to ma sledovanost a ta je vo svete dnesnych televizii hlavna.
Nic nez pravda
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No u mna je to len vec vysky sumy. (v radoch milionov)SchYzo napísal:ok takto to poviem...ty by si zo seba urobil totalneho idiota pred celym narodom? ja ani za miliony...
Navyse ta jej dcera pri odpovedi na to, ci ju matka strazila opita tvarila az privelmi udivene, mne by to az tak nevadilo
Navyse tie otazky mi pripadaju velmi cielene, neviem sice aky tam je ten psychotest, ale toto je podozrive.
-
Hotwire
Addict
sak tej dcery mi je hlavne luto lebo az tam zistila co je jej matka za pi*u a podla mna tie emocie co tam prezivala sa hrat proste nedaju...GothaR napísal:No u mna je to len vec vysky sumy. (v radoch milionov)
Navyse ta jej dcera pri odpovedi na to, ci ju matka strazila opita tvarila az privelmi udivene, mne by to az tak nevadilo
Navyse tie otazky mi pripadaju velmi cielene, neviem sice aky tam je ten psychotest, ale toto je podozrive.
Tak neviem ako je to pravne podchytene, tiez mi to napadlo, ale neviem - mne to pripada ako podvod vzdy, ked to pozeram.
Ale teraz som trochu googlil a vraj na to boli normalne kastingy, no v tom pripade absolutne nechapem, ako tam niekto moze ist.
Navyse ta jehovistka...ked uz prehlasila to svoje o transfuzii, tak podla mna by nemal byt problem povedat, ze sa jej nejaky kamarat paci viac ako jej muz, zvlast za toho predpokladu, ze je to vlastne detektor lzi, takze pravdu sa dozvie tak ci tak, ibaze v pripade, ze pravdu povie hned, moze vyhrat peniaze.
PS: nie som si isty ani spolahlivostou detektroa, pretoze normalne sa to robi tak, ze je skumana osoba v pokoji, najlepsie so zavrteymi ocami a odpoveda iba ano/nie na dopredu zname otazky, v studiu, kde po nej kricia divaci a ide o peniaze a rodinne vztahy to nie je velmi spravne
Ale teraz som trochu googlil a vraj na to boli normalne kastingy, no v tom pripade absolutne nechapem, ako tam niekto moze ist.
Navyse ta jehovistka...ked uz prehlasila to svoje o transfuzii, tak podla mna by nemal byt problem povedat, ze sa jej nejaky kamarat paci viac ako jej muz, zvlast za toho predpokladu, ze je to vlastne detektor lzi, takze pravdu sa dozvie tak ci tak, ibaze v pripade, ze pravdu povie hned, moze vyhrat peniaze.
PS: nie som si isty ani spolahlivostou detektroa, pretoze normalne sa to robi tak, ze je skumana osoba v pokoji, najlepsie so zavrteymi ocami a odpoveda iba ano/nie na dopredu zname otazky, v studiu, kde po nej kricia divaci a ide o peniaze a rodinne vztahy to nie je velmi spravne
-
Hotwire
Addict
tak mozno sa snazila sama seba presvedcit ze to tak niejeGothaR napísal:Tak neviem ako je to pravne podchytene, tiez mi to napadlo, ale neviem - mne to pripada ako podvod vzdy, ked to pozeram.
No to hej, ale mne islo o to, ze ked si uz vypocuje otazku, tak nema dovod klamat, lebo klamstvom absolutne NIC neziska.SchYzo napísal:tak mozno sa snazila sama seba presvedcit ze to tak niejealebo ja neviem mozno je ten jej priatel bohaty, alebo ma velky kkt alebo alebo alebo....co ja viem co sa takej pi*i honi hlavou
Len teraz mi napadlo, ze kazdeho sutaziaceho najprv otestuju v laboratornom prostredi, tak ako som spominal, a potom uz len idu do studia, kde je cela show. Samozrejme by to malo byt zmluvne podchytene, aby hovorila rovnake odpovede ako predtym v labaku.
-
Hotwire
Addict
nemusi..sak ked povie opak oni uz aj tak vedia co je pravda..a ako hovorim mozno ze si neuvedomovala to ze klame, mozno samu seba klamala ze to tak nieje....ona to predtym sice hovorila na detektore ale vysledok sa nedozvedela cize nemohla vediet ci je to pravda alebo nie...a ako hovorim ak sa snazila oklamat aj samu seba tak to takto dopadloGothaR napísal:No to hej, ale mne islo o to, ze ked si uz vypocuje otazku, tak nema dovod klamat, lebo klamstvom absolutne NIC neziska.
Len teraz mi napadlo, ze kazdeho sutaziaceho najprv otestuju v laboratornom prostredi, tak ako som spominal, a potom uz len idu do studia, kde je cela show. Samozrejme by to malo byt zmluvne podchytene, aby hovorila rovnake odpovede ako predtym v labaku.
No staci imho aby osadenstvo podpisalo zmluvu, ze to nehraju a je to vsetko na nich ...
To mate ako Reflex, kde kamoska vystupovala a klamala tam o istej teme uplne moc a cele to bolo navrhnute markizou, aby tam dosla, zaklamala za prachy a oni mali reportaz. Nebudem hovorit koli zachovaniu anonymity o aku temu islo.
Alebo ako nemecke talkshows, kde to proste uz musi byt casto hrane, hlavne ked tam niekto ide 8my krat.
Edit: Co som ale chcel povedat. Tiez to vidim ako podvod. Ti ludia uz povedali pravdu v takych veciach, ze sa mi nechce verit, ze by klamali ked uz su tak blizko. Mi to pride, ze nasli otazku, kde mohli nieco vyhodnotit ako klamstvo, tak to tak spravili a slahli to ako posledne otazky.
Ja si tiez viem predstavit, ze by som pri niakej otazke poriadne ani nevedel, co mam odpovedat a potom by mohol detektor vyhodnototi, ze som klamal.
To mate ako Reflex, kde kamoska vystupovala a klamala tam o istej teme uplne moc a cele to bolo navrhnute markizou, aby tam dosla, zaklamala za prachy a oni mali reportaz. Nebudem hovorit koli zachovaniu anonymity o aku temu islo.
Alebo ako nemecke talkshows, kde to proste uz musi byt casto hrane, hlavne ked tam niekto ide 8my krat.
Edit: Co som ale chcel povedat. Tiez to vidim ako podvod. Ti ludia uz povedali pravdu v takych veciach, ze sa mi nechce verit, ze by klamali ked uz su tak blizko. Mi to pride, ze nasli otazku, kde mohli nieco vyhodnotit ako klamstvo, tak to tak spravili a slahli to ako posledne otazky.
Ja si tiez viem predstavit, ze by som pri niakej otazke poriadne ani nevedel, co mam odpovedat a potom by mohol detektor vyhodnototi, ze som klamal.
Indigo: ved ja to prave tak vidim, ale SchYzo tu nadhodil myslienku, ci by ich niekto nemohol zalovat za zavadzanie verejnosti... Pretoze potom by mohli zobrat nejaku volavku, prebehol by cely tento proces a na konci by mohol byt problem pre televiziu.
edit: reagujem na tvoj edit
Tiez to nechapem, konecne viem, ze nie som sam
Ved za predpokladu, ze to je uplne realne a nikto nic nehra podla mna ani nie je mozne, aby tam isiel nejaky clovek, ktory ma trochu sudnosti a zdraveho rozumu, zvlast ked ma este fungujucu rodinu.
edit: reagujem na tvoj edit
-
Hotwire
Addict
ver mi ze magori sa vzdy najdu....ta zenska to bol len extremny pripad, ine diely uz az take neboliGothaR napísal:Ved za predpokladu, ze to je uplne realne a nikto nic nehra podla mna ani nie je mozne, aby tam isiel nejaky clovek, ktory ma trochu sudnosti a zdraveho rozumu, zvlast ked ma este fungujucu rodinu.
Tak uz je to jasne, dnes to hovorili - sutaziaci pred sutazou odpovie na 52 otazok na detektore lzi a potom mu pre sutaz vyberu 21 z nich a on netusi ktore.
Cize teraz sa mi to uz vidi tak, ze to v pohode moze byt real, ale mozno ti najzaujimavejsi sutaziaci su nastrceni.
Druha vec je ta, ze tie otazky su strasne vy*ebane, napriklad sa zlodeja pytaju, ci by bol zlodejom, ak by vyrastal v inej rodine... no co je uz len toto za blbost?
A takych tam bolo viac.
Cize teraz sa mi to uz vidi tak, ze to v pohode moze byt real, ale mozno ti najzaujimavejsi sutaziaci su nastrceni.
Druha vec je ta, ze tie otazky su strasne vy*ebane, napriklad sa zlodeja pytaju, ci by bol zlodejom, ak by vyrastal v inej rodine... no co je uz len toto za blbost?
A takych tam bolo viac.
-
Hotwire
Addict
hej podla mna take spekulativne otazky by nemali davat lebo dotycny to nema ani odkial vediet...GothaR napísal:Tak uz je to jasne, dnes to hovorili - sutaziaci pred sutazou odpovie na 52 otazok na detektore lzi a potom mu pre sutaz vyberu 21 z nich a on netusi ktore.
A takych tam bolo viac.
Vsak prave a potom ho velmi lahko vyhodia na vyssej sume, tak ako to bolo aj teraz s tym byvalym vaznom. On podla mna nemal dovod klamat, ale proste otazka bola nejednoznacna. (Obvinujete niekoho z rodiny z toho, ze sa z vas stal zlodej?) On povedal, ze nie, lebo vraj nemoze prstom ukazat, ze ten a ten za to moze, ale pritom predtym odpovedal, ze ak by vyrastal v inej rodine, tak by asi zlodej nebol...takze na tomto sa to mozno prejavilo, ze vlastne vini celu rodinu alebo co, no ale prisiel o vsetky peniaze.SchYzo napísal:hej podla mna take spekulativne otazky by nemali davat lebo dotycny to nema ani odkial vediet...
-
Hotwire
Addict
ale proste mali by sa pytat len na fakty, nie na spekulacieGothaR napísal:Vsak prave a potom ho velmi lahko vyhodia na vyssej sume, tak ako to bolo aj teraz s tym byvalym vaznom. On podla mna nemal dovod klamat, ale proste otazka bola nejednoznacna. (Obvinujete niekoho z rodiny z toho, ze sa z vas stal zlodej?) On povedal, ze nie, lebo vraj nemoze prstom ukazat, ze ten a ten za to moze, ale pritom predtym odpovedal, ze ak by vyrastal v inej rodine, tak by asi zlodej nebol...takze na tomto sa to mozno prejavilo, ze vlastne vini celu rodinu alebo co, no ale prisiel o vsetky peniaze.
No teraz zas tak vypadol...chodite do fitka kvoli kontaktu s opacnym pohlavim? Povedal, ze nie a vraj je to loz. No on vyzeral dost namakany na to, aby som mu veril, ze do fitka nechodi len cumiet na zeny. OMG to je blbost, idem spat.SchYzo napísal:njn takto z toho maju dramu a menej inteligentni divaci (citaj primitivni) su vo vytrzeni atd...