poznate tuto relaciu? chodi na prime a na jojke. sutaziaci pred relaciou idu na detektor lzi a tam podavaju 55 odpovedi a potom v relacii z nich vyberu 21 alebo tak nejak. ale su to take otazky dost na telo <- toto je asi najextremnejsi pripad aky tam bol....co by ste takej pi*i (sorry ale inac sa to napisat ani neda) urobili?
/edit: ak tu o tom tema je tak sorry, hladal som a nenasiel
dbbz napísal:nic. z vacsiny ludi by pri spravnych otazkach vyliezli aj horsie veci.
a nesuhlasim s relaciami v ktorych ludia nicia svoje rodinne vztahy za peniaze.
Nikoho tam do ničoho nenútia. Prečo s tým máš problém? Ja by som tam nešiel. Ty tiež nie. Ale to že tam kce ísť niekto iný je jeho vec, nemyslíš?
lekoklatik napísal:Nikoho tam do ničoho nenútia. Prečo s tým máš problém? Ja by som tam nešiel. Ty tiež nie. Ale to že tam kce ísť niekto iný je jeho vec, nemyslíš?
viem ze tam nikoho do nicoho nenutia, ani netreba lebo ked ide o take peniaze ludia tam pobezia sami a na nasledky nepozeraju. cele je to postavene na tom ze ludia sa radi pozeraju na to ako sa ini "doje***" a to sa mi na tom nepaci (problem s tym nemam len sa im to nepaci) :)
dbbz: Áno rád sa pozerám na to, ako sa niekto doje***. Robí si to sám, vedome i keď sa mu to nepáči. Prečo by som ho mal zastavovať. Veď keď niekto kce prestať, prestane. Ja proti tejto show nemám nič.
Len neviem či sú ľudia ktorí tam idú blbí alebo odvážni.
To video s Lauren som tu uz tusim na hojku videla, ale myslim, ze to je len slabsi odvar tej Cesky. Hentakym zakazat rodit deti.
Ked porusila jedno pravidlo kvoli sebe, na zaklade coho ju vyhodili z klanu, tak v pripade ohrozenia zivota svojej dcery by sa patrilo na vsetky 'prikazania' s prepacenim vysrat. A este sa usmieva jak pripecena.
To zas budu pripady v tom kresle. Cest vynimkam.
vojtk napísal:som znechuteny az zhnuseny, jednak z tej relacie a potom aj z tej cesky, telku aj teraz nepozeram skoro vôbec a ako vidim ani s tym nezacnem...
kedy to vlastne chodi? ani som nepostrehol ze to na slovensku chodi, videl som len to slavne video s tou blondinkou a aspon na skusku by som si rad pozriet ako to vyzera...
ColdRain napísal:kedy to vlastne chodi? ani som nepostrehol ze to na slovensku chodi, videl som len to slavne video s tou blondinkou a aspon na skusku by som si rad pozriet ako to vyzera...
To video s tou "slávnou" blondínou, ako ju tam niekto nazval som sem postol ja, posielala mi to spolužiačka.. Túto reláciu som v telke ešte nevidel, teda len koniec, nemám o ňu záujem, aj keď je to celkom sranda, akí sprostí ľudia tam chodia, ale je to pre mňa dosť neskoro a potrebujem veľa spať.. keď tam niekto chce chodiť, nech si tam chodí, keď to niekto chce pozerať, nech si to pozerá.. Je to jeho vec..
Podla mna to je podvod, alebo teda absolutne nechapem, ako tam niekto moze ist.
A nie kvoli moralke, ale kvoli tomu, ze aj ked si povie, ze kasle na vsetky vztahy a dostane sa niekde na predposlednu otazku s tym, ze nim budu vsetci opovrhovat, ale bude mat aspon tie peniaze, a potom aj odpovie spravne, no detektor mu povie, ze to bolo klamstvo, tak sa nema ako branit a pride o peniaze aj o vztahy.
Je to privelke riziko.
GothaR napísal:Podla mna to je podvod, alebo teda absolutne nechapem, ako tam niekto moze ist.
A nie kvoli moralke, ale kvoli tomu, ze aj ked si povie, ze kasle na vsetky vztahy a dostane sa niekde na predposlednu otazku s tym, ze nim budu vsetci opovrhovat, ale bude mat aspon tie peniaze, a potom aj odpovie spravne, no detektor mu povie, ze to bolo klamstvo, tak sa nema ako branit a pride o peniaze aj o vztahy.
Je to privelke riziko.
podvod? a ty by si "hral" to ze si jehovista a ze by si nenechal dat krv vlastnej dcere len koli tomu programu??
SchYzo napísal:podvod? a ty by si "hral" to ze si jehovista a ze by si nenechal dat krv vlastnej dcere len koli tomu programu??
To je uz len vec odmeny. Samozrejme za predpokladu, ze rodina vie o tom, ze to je podvod a tiez hra, ze jej to vadi. Prave kvoli takymto ludom to ma sledovanost a ta je vo svete dnesnych televizii hlavna.