hehe dobre ze to nepozeramGothaR napísal:No teraz zas tak vypadol...chodite do fitka kvoli kontaktu s opacnym pohlavim? Povedal, ze nie a vraj je to loz. No on vyzeral dost namakany na to, aby som mu veril, ze do fitka nechodi len cumiet na zeny. OMG to je blbost, idem spat.
Nic nez pravda
-
Iron-Eddie
Light Professional
to prvé video, tá krkavčia matka...
"Vždy existuje i jiná léčba" a keď sa jej moderátor opýtal: "Vaše dcera by ztratila opravdu hodně krve" a aj tak si za tým stojí
a aká alternatívna liečba? čo jej tam majú dať namiesto krvi zafarbenú vodu?
tak tú špinu by som za matku nechcel, a tej dcéry je mi fakt ľúto
no ale na vieru alebo čo za blbosť je jehovizmus nedá dopustíť, takých ľudí by som najradšej mlátil baseballovými pálkami po hlavách, nech sa uvedomia
"Vždy existuje i jiná léčba" a keď sa jej moderátor opýtal: "Vaše dcera by ztratila opravdu hodně krve" a aj tak si za tým stojí
a aká alternatívna liečba? čo jej tam majú dať namiesto krvi zafarbenú vodu?
tak tú špinu by som za matku nechcel, a tej dcéry je mi fakt ľúto
no ale na vieru alebo čo za blbosť je jehovizmus nedá dopustíť, takých ľudí by som najradšej mlátil baseballovými pálkami po hlavách, nech sa uvedomia
ta tetuska to mala v hlave dost vymetene. pacilo sa mi ako ju zlikvidoval moderator. uplne narovinu. najprv som si myslel, ze nepovie na to dokopy nic (slusnost, pravidla, blablabla), ale nalozil jej ako sa dalo ("A to si hovorite matka?", "A co na to publikum?","Kazdy lekar vie, ze alternativa k transfuzii je blbost"). celkovo som videl len tuto cast. narozdiel od vacsiny tu relaciu vobec neodsudzujem. nie relacia nici vztahy alebo dobre meno, ale chamtivost po peniazoch skrizena s debilitou.
Tak tak. Nieje to o relacii, kde dostanu moznost. Je to o ludoch co sa tam prihlasia a o ludoch co sa tym bavia a pozeraju to.turtlak69 napísal:ta tetuska to mala v hlave dost vymetene. pacilo sa mi ako ju zlikvidoval moderator. uplne narovinu. najprv som si myslel, ze nepovie na to dokopy nic (slusnost, pravidla, blablabla), ale nalozil jej ako sa dalo ("A to si hovorite matka?", "A co na to publikum?","Kazdy lekar vie, ze alternativa k transfuzii je blbost"). celkovo som videl len tuto cast. narozdiel od vacsiny tu relaciu vobec neodsudzujem. nie relacia nici vztahy alebo dobre meno, ale chamtivost po peniazoch skrizena s debilitou.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja sa nepovazujem za primitivneho a bol som vo vytrzeni - z tej debility, ktora sa na mna valila zo vsetkych stran. A myslim, ze detektor lzi sa da oklamat. A nemali by sa naozaj pytat na spekulativne otazky. Tato zena to povedala dost blbo "ak myslite viac ako 3 tak ano, mala som za jednu noc styk s viacerymi muzmi". Ja by som tam nesiel, jedine ze by som bol uplny baranok. Ale nechapem, ako dokazu vypatrat akurat tie najhnusnejsie otazky.SchYzo napísal:njn takto z toho maju dramu a menej inteligentni divaci (citaj primitivni) su vo vytrzeni atd...
-
Iron-Eddie
Light Professional
no to súhlasím, nie tá relácia, ale túžba po prachoch kazí charakter človeka a jeho vzťahy...turtlak69 napísal:ta tetuska to mala v hlave dost vymetene. pacilo sa mi ako ju zlikvidoval moderator. uplne narovinu. najprv som si myslel, ze nepovie na to dokopy nic (slusnost, pravidla, blablabla), ale nalozil jej ako sa dalo ("A to si hovorite matka?", "A co na to publikum?","Kazdy lekar vie, ze alternativa k transfuzii je blbost"). celkovo som videl len tuto cast. narozdiel od vacsiny tu relaciu vobec neodsudzujem. nie relacia nici vztahy alebo dobre meno, ale chamtivost po peniazoch skrizena s debilitou.
ale ozaj by ma zaujímalo, čo konkrétne tá krava myslela pod pojmom "alternatívna liečba"
náhrada krvi kečupom? alebo vyoperovanie srdca? ak si človek zlomí ruku alebo nohu, má viac možností: vozík, barly, protéza, postupná liečba v sadre. ak ale stratíte krv, nemáte veľa na výber: transfúzia alebo rakva.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
je metoda na ktoru sa spolieha aj pri darcovstve krvi a sice ze krv sa ti sama doprodukuje - chvilu to trva. Aj preto mozes krv darovat az po nejakom case, neviem kolko to je, ale je to dost. Ale kolko sa daruje? pol litra? Keby stratila malo krvi tak sa to da. Preto moderator odjasnil ze keby stratila vela krvi, pretoze tam ta produkcia krvi jednoducho nepomoze. To telo nedokaze v tak kratkom casovom useku vyprodukovat tolko krvi.Skuliton napísal:no to súhlasím, nie tá relácia, ale túžba po prachoch kazí charakter človeka a jeho vzťahy...
ale ozaj by ma zaujímalo, čo konkrétne tá krava myslela pod pojmom "alternatívna liečba"
náhrada krvi kečupom? alebo vyoperovanie srdca? ak si človek zlomí ruku alebo nohu, má viac možností: vozík, barly, protéza, postupná liečba v sadre. ak ale stratíte krv, nemáte veľa na výber: transfúzia alebo rakva.
-
Iron-Eddie
Light Professional