Nove MMORPG od Ncsoftu (Aion: The Tower of Eternity)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Jimmy
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

tu je zaujimavy clanok o tom, ako to vyzera na korejskych serveroch:
http://forum.aiononline.cz/index.php?showtopic=418

admin to tam zhrnul a je tam link aj na originalny clanok v anglictine

ja sam som si skusal tvorbu postav, ktora je dost dobra, ale vyzera to tak, ze z toho fakt bude Aion: The Tower Of Bots :lol:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Jimmy napísal:tu je zaujimavy clanok o tom, ako to vyzera na korejskych serveroch:
http://forum.aiononline.cz/index.php?showtopic=418

admin to tam zhrnul a je tam link aj na originalny clanok v anglictine

ja sam som si skusal tvorbu postav, ktora je dost dobra, ale vyzera to tak, ze z toho fakt bude Aion: The Tower Of Bots :lol:
citujem jeden prispevok:
ach jaj viem ze si myslite svoje ale vzdy hraci zabudaju ze je to len zaciatok. Skuste si spomenut na zaciatok KAZDEJ MMO na trhu. AOC ... imbalance jak prasa ... hacks/exploits ... farming ... RMT. WoW ... exploits, hacks, botenie RMT...L2 ...)

Casom sa to utrasie ale hlavne si pockajme ... to ze je tam tolko botov podla mna necakali ani najvacsi doomsayers a ani developeri necakali taky boost v RMT. Si myslim ze ich to zaskocilo ale implementnut fix nie je jednoduche ... musia zbierat data urcity cas aby vedeli efektivne zakrocit. Dajte im este sancu ... pokial sa to nespravi pri EU/NA release (aion si kupim aj keby co aspon na test) tak potom zostava zase len WoW a cakat na next gen mmo od blizzu.
a plne s tym suhlasim, takze by som to tak nezatracoval, ale cim viac ludi to vzda, tym viac po doladeni ostane pre tych, co ostanu...
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

tom.tom11 napísal:niekde som cital ze to ma byt "pay for game and play for free" cize zaplatis za hru a potom hras zadarmo....ako GW....
hmm, tiez by ma zaujimalo ako to bude s platenim, ale nikde na offi strankach som nenasiel ze to bude zadarmo ako GW, pravdepodobne to bude platene ako lineage 2 :( (ktore je mimochodom dost drahe 15 eur/mesiac)
Drake
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Drake »

plati sa ako za l2 12,99 euro na mesiac

a podla mna to neni vobec vela platim si uz vyse roka wowko a rok som platil l2 da sa to prezit :)
investigator
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa investigator »

Zacal niekdo hravat Aion na oficialy?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

investigator napísal:Zacal niekdo hravat Aion na oficialy?
Ja jo, ale včera som s ním skončil. Chceš môj ACC a originál hru? :)...
investigator
Light Expert
Light Expert

uplink napísal:Ja jo, ale včera som s ním skončil. Chceš môj ACC a originál hru? :)...
Uz som dostal 2 ucty a nemam s kym hrat.
Jeden isiel studovat a druhemu sa to zda byt zabijak casu :roll:
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

investigator napísal:Uz som dostal 2 ucty a nemam s kym hrat.
hod jeden a zahrame :D :D :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

investigator napísal:Uz som dostal 2 ucty a nemam s kym hrat.
je to ppči zabijak času. Ale tak ktoré MMOPRG nie je? Na akom serveri by si hral? Ak by si hral na Spatalose [je mrte zaľudnený a treba čakať poobede aj hodinu a pol než sa prihlásiš] tak by som do toho možno šiel. Je to chytlavé, ale priprav sa že Ti to zožerie minimálne mesiac a pol času, ak budeš denne hrať 4-6 hodín.
investigator
Light Expert
Light Expert

uplink napísal:je to ppči zabijak času. Ale tak ktoré MMOPRG nie je? Na akom serveri by si hral? Ak by si hral na Spatalose [je mrte zaľudnený a treba čakať poobede aj hodinu a pol než sa prihlásiš] tak by som do toho možno šiel. Je to chytlavé, ale priprav sa že Ti to zožerie minimálne mesiac a pol času, ak budeš denne hrať 4-6 hodín.
Kazda hra ti vezme cas a MMO niekolkonasobne viac, no lenze na co potom vobec hrat hry? Od malicka som sa hral, a ked ma to prestalo bavit pieskovisko presiel som som ku dostiham a ked ma prestali bavit tie zacal som hrat na pocitaci a ked ma prestane bavit PC tak...

Pre mna je jedna etapa zivota, ktorej vyhradzujem presny cas.
Nemusim stravit pri hre hodiny ani minuty = a mozem ju hrat 8h denne ak ma bude bavit.
Budem hrat hocikde, kde bude aspon jeden cz/sk clovek co ovlada dobre english. :P

PS: Chcem sa len zabavit :wink:
//sorry za OT
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

investigator napísal:Kazda hra ti vezme cas a MMO niekolkonasobne viac, no lenze na co potom vobec hrat hry? Od malicka som sa hral, a ked ma to prestalo bavit pieskovisko presiel som som ku dostiham a ked ma prestali bavit tie zacal som hrat na pocitaci a ked ma prestane bavit PC tak...

Pre mna je jedna etapa zivota, ktorej vyhradzujem presny cas.
Nemusim stravit pri hre hodiny ani minuty = a mozem ju hrat 8h denne ak ma bude bavit.
Budem hrat hocikde, kde bude aspon jeden cz/sk clovek co ovlada dobre english. :P

PS: Chcem sa len zabavit :wink:
//sorry za OT
tu je už slovákov 5 dokopy aj so mnou. Sme v Légii Hysteria. [legion = clan, guild]. Takže ak ideš do toho, daj mi vedieť určite. V hre potom stačí napísať na Bellcross. Hra je koncipovaná do troch hlavných častí. Grindovanie XPov, za pomoci sólo/group questov [hlavná náplň hry do lvl 50 čiže max]. A potom dungeony, boje s hráčmi, RBcka, jednoducho PvE a PvP. Ale viac je celá hra zameraná na PvP [pre mňa Bohu žiaľ]. Na serveri je o tomto čase tak možno 1-5 ľudí čo majú 50ku. Expenie trvá <censored> dlho. Odhadujem že pre bežného smrteľníka potrvá vyškrabať sa na 50ku tak 2 až 3 mesiace času [nie čistého]. Keď je človek magor, tak dá 1-40 za 7 dní v dobrej spoločnosti, ale to je fakt hardcore. Expí sa tu krajšie ako v lineage 2, ale paradoxne pomalšie. Expí sa hlavne a takmer len pomocou questov. Grindit eXPy na moboch sa neoplatí. Ideš do toho teda? :)
investigator
Light Expert
Light Expert

Idem Bryan Bellcross Fury :-).
Stalin
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stalin »

pre zaujemcou je aj free server http://infiniteaion.com navod ako to rozbehat tam je. Mam to odskusane len neviem ako zmenit rusky jazyk na anglicky...pomohol by mi s tym dakto?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

nestiahol to nahodou niekto z lamiek ? lebo z toho navodu som ko*ot :evil:
ci by mi to pls nevedel niekto vysvetlit polopatisticky

vdaka
Návod k instalaci:
1.Rozbalit hru
2.Postavit Russifier RUS_0.3_t 15.0.5.exe speciálně pro euro klienta
3.c archiv InfiniteAion přesunout soubor spustit v kořenovém adresáři hry
4.Zaregistrovat sa na evropském volném server
5.InfiniteAion a hrát
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Mrk napísal:nestiahol to nahodou niekto z lamiek ? lebo z toho navodu som ko*ot :evil:
ci by mi to pls nevedel niekto vysvetlit polopatisticky
s tymto navodom ti neporadim, lebo neviem co je zac ten klient z lamiek, ale ak chces hrat na infiniteaion, chod podla ich navodu (http://infiniteaion.com/connect.php)
teda stiahnut klient (budes to musiet stiahnut znova z fileplanet), nechat updatnut a stiahnut launcher (method 1 v navode)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Jaj, preco to je take predrzazene. :cry:
Btw, klasicka otazka - hra sa to so sipkamy alebo s myskou?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

hra sa to s WASD, skusil som Infinity, je tam kopa ludi, az sa kazdy bije o moba, nelaguje, nepadal, este tam nejde kopa veci, ale podla fora sa snazia casto updatovat kopu veci, a pripojit sa tam je jednoduche staci stiahnut klient, updatnut a nahodit ich launcher a spustit..

ak mate problem s jazykom....napr. ze vam ide hra po korejsky(mozno to bude fungovat aj na rusku verziu) tu je fix http://infiniteaion.com/forums/viewtopi ... 78&p=15382 ;)

moj celkovy nazor na aion, ze je to taky krizenec Lineage2 a Wowka... osobne ma to nezaujalo, grafika je pekna ale nic extra, proste citit z tej hry taky korejsky/azijsky styl ..co ja velmi nemusim... a inak nic inovativne som v tej hre nenasiel, co by ma zatiahlo, trochu vadi aj kopec tych ludi..lebo clovek niekedy z Q nevie co ma robit..a aj ked by tam tie itemy/moby boli nablizku tak tam niesu lebo este sa nestihnu ani naspawnut a uz su dead :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

2 webmasterr: to že si tam nič inovatívne nenašiel bude asi tým že zámer autora bolo vykradnúť tieto tri mmorgp z čo najväčšej časti [WoW, GuildWars a Lineage 2] a skombinovať ich najlepšie prvky do jedného. Problém je že to nevyšlo úplne. Z Lineage 2 to má naozaj minimum, ak vôbec niečo okrem pohybov postáv. Myslím že gro vecí to pokradlo z WoWka [systém expenia v parte, questy, pseudo-inštancie pre viacerých hráčov] a z GuildWars [systém boja, indikátory bojového systému, pocit z boja, co-op systém plnenia questov] a z Lineage 2 to nepobralo takmer nič. Dokonca ani skilly, ani atmosféru, prakticky len armory. Ani craft systém to od tial nemá pobratý, ten je podobný tomu WoWkovskému. Je mi jasné že pobrali ešte kopec vecí z Age of Connan, Everquest a iných, ale myslím že nosné piliere sú WoW a GuildWars [ktoré sú koniec koncov ich produkt]. Keby to malo o trochu viac z Lineage, tak tam nie je smithing, handicrafting a iné, ale je tam na to samostatná classa, tak isto tam nezbieraš len veci + recepty na predmety, ale tak isto aj keye a boje by trvali o dosť dlhšie a boli by dynamickejšie. Tieto veci to mohlo pobrať z Linu, takto je to moc fast paced a pritom paradoxne zdĺhavé kvôli nekonečne veľkému počtu questov. Imo na neofíku nemá zmysel hrať a keď sa to zdá niekomu drahé...tak nechápem. 12 eur na mesiac je naozaj nič. Jedna chlastačka večer v podniku výjde na drahšie.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Ja nehovorim o mesacnich poplatkoch, ale o cene hry. ;)
Mesacne poplatky su celkom male na rozdiel od napr. Wowka.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

no, nakoniec som sosol uplne noveho klienta cez launcher, hral som chvilu na tom free, chcel som vyskusat ake to je, lebo kamosi na tom teraz ficia, origo kupovat nebudem, nemienim zase stracat hodiny volneho casu a dobreho spanku
Napísať odpoveď