http://forum.aiononline.cz/index.php?showtopic=418
admin to tam zhrnul a je tam link aj na originalny clanok v anglictine
ja sam som si skusal tvorbu postav, ktora je dost dobra, ale vyzera to tak, ze z toho fakt bude Aion: The Tower Of Bots
citujem jeden prispevok:Jimmy napísal:tu je zaujimavy clanok o tom, ako to vyzera na korejskych serveroch:
http://forum.aiononline.cz/index.php?showtopic=418
admin to tam zhrnul a je tam link aj na originalny clanok v anglictine
ja sam som si skusal tvorbu postav, ktora je dost dobra, ale vyzera to tak, ze z toho fakt bude Aion: The Tower Of Bots
a plne s tym suhlasim, takze by som to tak nezatracoval, ale cim viac ludi to vzda, tym viac po doladeni ostane pre tych, co ostanu...ach jaj viem ze si myslite svoje ale vzdy hraci zabudaju ze je to len zaciatok. Skuste si spomenut na zaciatok KAZDEJ MMO na trhu. AOC ... imbalance jak prasa ... hacks/exploits ... farming ... RMT. WoW ... exploits, hacks, botenie RMT...L2 ...)
Casom sa to utrasie ale hlavne si pockajme ... to ze je tam tolko botov podla mna necakali ani najvacsi doomsayers a ani developeri necakali taky boost v RMT. Si myslim ze ich to zaskocilo ale implementnut fix nie je jednoduche ... musia zbierat data urcity cas aby vedeli efektivne zakrocit. Dajte im este sancu ... pokial sa to nespravi pri EU/NA release (aion si kupim aj keby co aspon na test) tak potom zostava zase len WoW a cakat na next gen mmo od blizzu.
hmm, tiez by ma zaujimalo ako to bude s platenim, ale nikde na offi strankach som nenasiel ze to bude zadarmo ako GW, pravdepodobne to bude platene ako lineage 2tom.tom11 napísal:niekde som cital ze to ma byt "pay for game and play for free" cize zaplatis za hru a potom hras zadarmo....ako GW....
Ja jo, ale včera som s ním skončil. Chceš môj ACC a originál hru?investigator napísal:Zacal niekdo hravat Aion na oficialy?
Uz som dostal 2 ucty a nemam s kym hrat.uplink napísal:Ja jo, ale včera som s ním skončil. Chceš môj ACC a originál hru?...
hod jeden a zahrameinvestigator napísal:Uz som dostal 2 ucty a nemam s kym hrat.
Jeden isiel studovat a druhemu sa to zda byt zabijak casu
je to ppči zabijak času. Ale tak ktoré MMOPRG nie je? Na akom serveri by si hral? Ak by si hral na Spatalose [je mrte zaľudnený a treba čakať poobede aj hodinu a pol než sa prihlásiš] tak by som do toho možno šiel. Je to chytlavé, ale priprav sa že Ti to zožerie minimálne mesiac a pol času, ak budeš denne hrať 4-6 hodín.investigator napísal:Uz som dostal 2 ucty a nemam s kym hrat.
Jeden isiel studovat a druhemu sa to zda byt zabijak casu
Kazda hra ti vezme cas a MMO niekolkonasobne viac, no lenze na co potom vobec hrat hry? Od malicka som sa hral, a ked ma to prestalo bavit pieskovisko presiel som som ku dostiham a ked ma prestali bavit tie zacal som hrat na pocitaci a ked ma prestane bavit PC tak...uplink napísal:je to ppči zabijak času. Ale tak ktoré MMOPRG nie je? Na akom serveri by si hral? Ak by si hral na Spatalose [je mrte zaľudnený a treba čakať poobede aj hodinu a pol než sa prihlásiš] tak by som do toho možno šiel. Je to chytlavé, ale priprav sa že Ti to zožerie minimálne mesiac a pol času, ak budeš denne hrať 4-6 hodín.
tu je už slovákov 5 dokopy aj so mnou. Sme v Légii Hysteria. [legion = clan, guild]. Takže ak ideš do toho, daj mi vedieť určite. V hre potom stačí napísať na Bellcross. Hra je koncipovaná do troch hlavných častí. Grindovanie XPov, za pomoci sólo/group questov [hlavná náplň hry do lvl 50 čiže max]. A potom dungeony, boje s hráčmi, RBcka, jednoducho PvE a PvP. Ale viac je celá hra zameraná na PvP [pre mňa Bohu žiaľ]. Na serveri je o tomto čase tak možno 1-5 ľudí čo majú 50ku. Expenie trvá <censored> dlho. Odhadujem že pre bežného smrteľníka potrvá vyškrabať sa na 50ku tak 2 až 3 mesiace času [nie čistého]. Keď je človek magor, tak dá 1-40 za 7 dní v dobrej spoločnosti, ale to je fakt hardcore. Expí sa tu krajšie ako v lineage 2, ale paradoxne pomalšie. Expí sa hlavne a takmer len pomocou questov. Grindit eXPy na moboch sa neoplatí. Ideš do toho teda?investigator napísal:Kazda hra ti vezme cas a MMO niekolkonasobne viac, no lenze na co potom vobec hrat hry? Od malicka som sa hral, a ked ma to prestalo bavit pieskovisko presiel som som ku dostiham a ked ma prestali bavit tie zacal som hrat na pocitaci a ked ma prestane bavit PC tak...
Pre mna je jedna etapa zivota, ktorej vyhradzujem presny cas.
Nemusim stravit pri hre hodiny ani minuty = a mozem ju hrat 8h denne ak ma bude bavit.
Budem hrat hocikde, kde bude aspon jeden cz/sk clovek co ovlada dobre english.![]()
PS: Chcem sa len zabavit![]()
//sorry za OT
Návod k instalaci:
1.Rozbalit hru
2.Postavit Russifier RUS_0.3_t 15.0.5.exe speciálně pro euro klienta
3.c archiv InfiniteAion přesunout soubor spustit v kořenovém adresáři hry
4.Zaregistrovat sa na evropském volném server
5.InfiniteAion a hrát
s tymto navodom ti neporadim, lebo neviem co je zac ten klient z lamiek, ale ak chces hrat na infiniteaion, chod podla ich navodu (http://infiniteaion.com/connect.php)Mrk napísal:nestiahol to nahodou niekto z lamiek ? lebo z toho navodu som ko*ot![]()
ci by mi to pls nevedel niekto vysvetlit polopatisticky