Nový bar - rady

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

na kave, alebo miesanych drinkoch :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

jj urcite.. misane drinky urcite... niekloko kav :)
capovane pivo, to by som si nemohol odpustit.. aj ked len nejaky jeden druh 10% ale bez capovaneho nie je aspon pre mna dobre posedenie. a myslim ze uroven to neznizuje.. lebo vela ludi ked pride na pivo, nechcu flaskove.. to si mozu dat aj doma..
tie vodne fajky, nie je zly napad.. ale trebalo by oddelenu miestnost...
tak neviem... napadto zly nie je... ale trebalo by to domysliet...
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

neviem ako si tam na tom s kuchynou ale nieco male pod zub je podla mna len plus :) lebo ked ludia sedia v bare mozno by si radi nieco male dali :) ale to je zas len pracovna sila naviac, problemy s hygienov, skladovanim potravin ale bol to len napad :) a ceny by som dal take aby si slusne zarobil(co myslim ze nie je problem) ale nie zas moc vysoke :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ceny dosť závisia od nákladov.. inak čo som si zisťoval, vraj bary v SNV dosť chodia nakupovať do nejakého miestneho diskontu Venuša alebo potom v SNV má prevádzku popradské GIRTABO TRADING (vraj dobré ceny cigariet).. môžeš si urobiť prieskum..

;)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Ceny dosť závisia od nákladov.. inak čo som si zisťoval, vraj bary v SNV dosť chodia nakupovať do nejakého miestneho diskontu Venuša alebo potom v SNV má prevádzku popradské GIRTABO TRADING (vraj dobré ceny cigariet)
jj do girtaba som dnes volal, poslali mi cennik na mail.. aby som mal nejaky prehlad... ale tam som choil kupovat chlast aj pre osobnu potrebu :-D

co sa tyka jedla.. dalsie povonelia, hygiena, kuchyna.. problemy...
pod zub asi budu len chipsy a podobne veci :)
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

no, skusim aj ja ... zo skusenosti v NMnV vidim ze tie najvacsie obraty
maju diskobary, takze by som skusil nejakeho toho DJa maybe ??
(podstata spociva v tom ze tam budu chodit asi zeny si zatancovat ked sa im bude zdat prijemne prostredie a HLAVNE dobra muzika, nie nejaky cisty metal,western,...proste hity z radii, trance,blaaablaa)
dalsia vec su miesane drinky - neviem ci budes robit aj ako casnik ale ak ano, naucil by som sa co najviac teorie AJ praxe s drinkami ... k tomu patria samozrejme reklamy drinkov (plagaty na stene, papierove reklamy na stoloch a tak)
a nejaky special snack (napr. Nachos, prazene mandle,...aj to si myslim ze laka zakaznikov)
...mozno trepem blbosti, je to len na zaklade toho co vidim v mojom meste :D
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

co ja viem, miesane nie su na skodu, ale napriklad u nas v meste toho je uz strasne vela.. co bar to miesane drinky, not original..
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hmm tovar je podla mna skoro riesit az tak do detailov....
Prv treba vybavit hojkove zalezitosti(tie ktore napisal)

Zaujat chces ludi od 18 rokov... tak neviem ci by bolo rozumne to urobit priamo na disco styl, lebo potom sa ti tam deti nahrnu, takze by som neriesil nejaky extra velky volny priestor (parket).... Neviem co dalej treba sa porozpravat s bratom ako to on vidi :wink:
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

urobil by som nieco take ako je Polux v Smizanoch, ked vies...robia tam aj diskoteky...aj ked parket tam nieje velky..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

urcite budu vsetky idei dost zavisle na priestoroch, v ktorych sa bude podnik nachadzat, ale tak napada ma v rychlosti:
- v ramci moznosti urcite kofolu, ale nakolko davaju na hlavu postavene podmienky, skusit aspon flaskovu drzat v chladnici...
- urcite dake akcie na piatkovy ci sobotny vecer, dake akciove drinky za super ceny, pripadne ak to sezona umozni, tak by som spravil daku "veselicu" povedzme so vstupnym 3-5€ (ale musel by byt dobry program), napriklad na 1. aprila ci na fasiangy alebo halloween a dat sutaz o najblaznivejsiu masku, tri naj masky by dostali konzum zadara povedzme v cene 15€... proste namotat ludi, aby si na tvoj priestor navykli a chodili tam radi...
- platno a projektor na sportove prenosy, to ludi laka a da sa to splasit za rozumne peniaze... plus na to napojit dake akcie, ak by boli majstrovstva sveta v hokeji, dat do napojoveho listka daky speci drink, alebo majstrovstva vo futbale a drink by bol zeleny ako trava (aj by tak chutil :D)...
- dako zaujimavo poriesit vyzdobu, aby to nebolo nasilu cackane, ale zaroven utulne :) mozno daky gaucik, lenosky k vodaru... radsej dako neutralne riesene, aby sa to dalo v ramci akcii dobre zdobit, na slitvestra, valentina...
- elektornicky terc na sipky - nezaberie tolko miesta ako biliard ci kalceto, staci hodit dakde do rohu...
- mozno raz za cas spravit daku akciu, povedzme, ze kto necha na bare za vecer 100€ dostane flasu sampusu na stol gratis (Huberta za 4€... dotycny bude aj tak na salat a bude mu to sest...)
- robit dake pravidelne akcie v style Coctail night, vecer miesanych drinkov, zavolat 3-4 profi barmanov, aby spravili daku barmansku sou, dake drinky v akciovych cenach...
- v obdobi Junifestu v BA alebo Oktoberfestu v Mnichove spravit daco obdobne, Tyzden svetoveho piva ci daco podobne... a capovat dake zahranicne piva, napriklad jeden vecer Kelta, druhy vecer Radlera, treti vecer Stellu... nekupil by si 10 sudov, ale iba jeden a ten si myslim ze ked das dobru cenu, tak ho za vecer vybuchas. zalezat bude v ktorych dnoch by si tu akciu spravil :)

mam pokracovat? :D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pesinko2468 napísal: dalsia vec su miesane drinky - neviem ci budes robit aj ako casnik ale ak ano, naucil by som sa co najviac teorie AJ praxe s drinkami ... k tomu patria samozrejme reklamy drinkov (plagaty na stene, papierove reklamy na stoloch a tak)
a nejaky special snack (napr. Nachos, prazene mandle,...aj to si myslim ze laka zakaznikov)
...mozno trepem blbosti, je to len na zaklade toho co vidim v mojom meste :D
Je dolezite aby tam mal dakoho kto je v tomto remesle zdatny, cize vyuceny casnik, hotelier. Da sa povedat ze je plus s kurzom barmana. Ale z velmi dobrych skusenosti ti mozem povedat ze ten papier nehovori o tom aky je ten clovek dobry, len ze prisiel 5x na nejaky kurz. Treba si ho odskusat, dat ho za bar ukazazt co kde je len tak namatkovo a povedat nech spravi nejaky drink kavu, nech poda cap. pivo, nealko, a napr. flasu vina pre 4 ludi.... Neber prveho co uvidis, musi vystupovat v dobrom svetle. Ako sa ma ucit teoriu Anglickej praxe? :roll: Je to o skusenostiach a chceni.. Mozno by bolo fajne aby si tam mal trebars aj dvoch skusenych barmanov aby sa mohla robit napr. o polnoci Flairingova sou, a da s ato pekne nakombinovat ked su dvaja a trenuju... uf zase som toho nejak moc napisal...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

musis ty povedat tvoj zamer, inak ti tu budeme kazdy ine veci hovorit..

a fakt upozornujem, treba mat cloveka, ktory bude mat ukoncenu hotelku (alebo aj ucnovku myslim - casnika) inak ti nedaju zivnost
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

wolodo napísal: Ako sa ma ucit teoriu Anglickej praxe? :roll:.
Nie je to "AJ", iba zvyraznene "aj"? :-D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

will.i.am napísal:jj do girtaba som dnes volal, poslali mi cennik na mail.. aby som mal nejaky prehlad... ale tam som choil kupovat chlast aj pre osobnu potrebu :-D

co sa tyka jedla.. dalsie povonelia, hygiena, kuchyna.. problemy...
pod zub asi budu len chipsy a podobne veci :)
Nieze dopadnete tak, ze za sacok Slovakia Chips popytas 2€ :D

A ked sa smiem opytat, nemas nejake fotky toho vasho buduceho baru? Len tak pre predstavu, mozno by sme ti pomholi rozmiestnint aj stoly
:D
Alebo aspon aku to ma rozlohu?
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

t0m4s3 napísal:Nie je to "AJ", iba zvyraznene "aj"? :-D
jj...tak som to myslel :D
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak dnes sme boli pozret ake by sme dali podlahy a tak... predstavu zhruba mame...
akcie jednoznacne budu, minimalne piatky.. mozno aj soboty.
chcem tam mat pohodlne sedacky ale aj stoly so stolickami...

rozloha je 16x9 metra... zajtra to pojdem pofotit, lebo mam len par fotiek z mobilu :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Shark NX napísal:Mna, mi-chaua, Gothara, Gangyho a Jina by si sa asi nezbavil :D
To v ktorej teme prosim pekne koluju drby ze som na fajku? :-)

K teme: neviem ako je to s ozvucenim, ale s kolegom si favoritizujeme podniky, kde maju jukeboxy s co najvacsim repertoarom. Su podniky kde clovek nenajde v jukeboxe ani Pink Floyd, co sme blizky vychod?

Dalej by som od podniku na urovni vyzadoval aj klimatizaciu, nemusi to byt cisto nefajciar, myslim ze by ta to stalo riadne prachy. Staci aby som cez ten dym videl na dalej ako 30cm, takze klima.

Ciste toalety na urovni su samozrejmost. A vyber casniciek... hmm no urcite aj to po piatom kole hra svoju ulohu.. :smt047
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

will.i.am napísal:tak dnes sme boli pozret ake by sme dali podlahy a tak... predstavu zhruba mame...
akcie jednoznacne budu, minimalne piatky.. mozno aj soboty.
chcem tam mat pohodlne sedacky ale aj stoly so stolickami...

rozloha je 16x9 metra... zajtra to pojdem pofotit, lebo mam len par fotiek z mobilu :)
nooo a kde to mate presne?
aa v piatky by som nedaval vstupne, aspon vtedy, keby si robil diskoteky, ako ti tu niekto radil...lebo sa ti na to vysere kazdy a radsej pojde do zia, aleno do snacku kde to ma zadarmo..mozno nejake mensie...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vstupne by som nedaval.. a ked tak nejake symbolicke.. a disco mozno raz do mesiaca.. kedze sa chcem zamerat na starsie publikum..
dramaturgia je vsak teraz vedlajsia.. :)
teraz treba financny a podnikatelsky plan... a vsetko schvalit a vybavit zakladne veci :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

mi-chau napísal:To v ktorej teme prosim pekne koluju drby ze som na fajku? :-)
Pripeces si na Keramike kusok alobalu Pritom ako si zohrieval s Gangym Cocobrico. Urcite vodne fajky nenavidis :D
Napísať odpoveď