Nový bar - rady
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jj urcite.. misane drinky urcite... niekloko kav 
capovane pivo, to by som si nemohol odpustit.. aj ked len nejaky jeden druh 10% ale bez capovaneho nie je aspon pre mna dobre posedenie. a myslim ze uroven to neznizuje.. lebo vela ludi ked pride na pivo, nechcu flaskove.. to si mozu dat aj doma..
tie vodne fajky, nie je zly napad.. ale trebalo by oddelenu miestnost...
tak neviem... napadto zly nie je... ale trebalo by to domysliet...
capovane pivo, to by som si nemohol odpustit.. aj ked len nejaky jeden druh 10% ale bez capovaneho nie je aspon pre mna dobre posedenie. a myslim ze uroven to neznizuje.. lebo vela ludi ked pride na pivo, nechcu flaskove.. to si mozu dat aj doma..
tie vodne fajky, nie je zly napad.. ale trebalo by oddelenu miestnost...
tak neviem... napadto zly nie je... ale trebalo by to domysliet...
-
den333
Professional
neviem ako si tam na tom s kuchynou ale nieco male pod zub je podla mna len plus
lebo ked ludia sedia v bare mozno by si radi nieco male dali
ale to je zas len pracovna sila naviac, problemy s hygienov, skladovanim potravin ale bol to len napad
a ceny by som dal take aby si slusne zarobil(co myslim ze nie je problem) ale nie zas moc vysoke 
-
will.i.am
Darca
jj do girtaba som dnes volal, poslali mi cennik na mail.. aby som mal nejaky prehlad... ale tam som choil kupovat chlast aj pre osobnu potrebubrm napísal:Ceny dosť závisia od nákladov.. inak čo som si zisťoval, vraj bary v SNV dosť chodia nakupovať do nejakého miestneho diskontu Venuša alebo potom v SNV má prevádzku popradské GIRTABO TRADING (vraj dobré ceny cigariet)
co sa tyka jedla.. dalsie povonelia, hygiena, kuchyna.. problemy...
pod zub asi budu len chipsy a podobne veci
-
pesinko2468
Expert
no, skusim aj ja ... zo skusenosti v NMnV vidim ze tie najvacsie obraty
maju diskobary, takze by som skusil nejakeho toho DJa maybe ??
(podstata spociva v tom ze tam budu chodit asi zeny si zatancovat ked sa im bude zdat prijemne prostredie a HLAVNE dobra muzika, nie nejaky cisty metal,western,...proste hity z radii, trance,blaaablaa)
dalsia vec su miesane drinky - neviem ci budes robit aj ako casnik ale ak ano, naucil by som sa co najviac teorie AJ praxe s drinkami ... k tomu patria samozrejme reklamy drinkov (plagaty na stene, papierove reklamy na stoloch a tak)
a nejaky special snack (napr. Nachos, prazene mandle,...aj to si myslim ze laka zakaznikov)
...mozno trepem blbosti, je to len na zaklade toho co vidim v mojom meste
maju diskobary, takze by som skusil nejakeho toho DJa maybe ??
(podstata spociva v tom ze tam budu chodit asi zeny si zatancovat ked sa im bude zdat prijemne prostredie a HLAVNE dobra muzika, nie nejaky cisty metal,western,...proste hity z radii, trance,blaaablaa)
dalsia vec su miesane drinky - neviem ci budes robit aj ako casnik ale ak ano, naucil by som sa co najviac teorie AJ praxe s drinkami ... k tomu patria samozrejme reklamy drinkov (plagaty na stene, papierove reklamy na stoloch a tak)
a nejaky special snack (napr. Nachos, prazene mandle,...aj to si myslim ze laka zakaznikov)
-
wolodo
Professional
hmm tovar je podla mna skoro riesit az tak do detailov....
Prv treba vybavit hojkove zalezitosti(tie ktore napisal)
Zaujat chces ludi od 18 rokov... tak neviem ci by bolo rozumne to urobit priamo na disco styl, lebo potom sa ti tam deti nahrnu, takze by som neriesil nejaky extra velky volny priestor (parket).... Neviem co dalej treba sa porozpravat s bratom ako to on vidi
Prv treba vybavit hojkove zalezitosti(tie ktore napisal)
Zaujat chces ludi od 18 rokov... tak neviem ci by bolo rozumne to urobit priamo na disco styl, lebo potom sa ti tam deti nahrnu, takze by som neriesil nejaky extra velky volny priestor (parket).... Neviem co dalej treba sa porozpravat s bratom ako to on vidi
-
Kibo
Hardcore addict
urcite budu vsetky idei dost zavisle na priestoroch, v ktorych sa bude podnik nachadzat, ale tak napada ma v rychlosti:
- v ramci moznosti urcite kofolu, ale nakolko davaju na hlavu postavene podmienky, skusit aspon flaskovu drzat v chladnici...
- urcite dake akcie na piatkovy ci sobotny vecer, dake akciove drinky za super ceny, pripadne ak to sezona umozni, tak by som spravil daku "veselicu" povedzme so vstupnym 3-5€ (ale musel by byt dobry program), napriklad na 1. aprila ci na fasiangy alebo halloween a dat sutaz o najblaznivejsiu masku, tri naj masky by dostali konzum zadara povedzme v cene 15€... proste namotat ludi, aby si na tvoj priestor navykli a chodili tam radi...
- platno a projektor na sportove prenosy, to ludi laka a da sa to splasit za rozumne peniaze... plus na to napojit dake akcie, ak by boli majstrovstva sveta v hokeji, dat do napojoveho listka daky speci drink, alebo majstrovstva vo futbale a drink by bol zeleny ako trava (aj by tak chutil
)...
- dako zaujimavo poriesit vyzdobu, aby to nebolo nasilu cackane, ale zaroven utulne
mozno daky gaucik, lenosky k vodaru... radsej dako neutralne riesene, aby sa to dalo v ramci akcii dobre zdobit, na slitvestra, valentina...
- elektornicky terc na sipky - nezaberie tolko miesta ako biliard ci kalceto, staci hodit dakde do rohu...
- mozno raz za cas spravit daku akciu, povedzme, ze kto necha na bare za vecer 100€ dostane flasu sampusu na stol gratis (Huberta za 4€... dotycny bude aj tak na salat a bude mu to sest...)
- robit dake pravidelne akcie v style Coctail night, vecer miesanych drinkov, zavolat 3-4 profi barmanov, aby spravili daku barmansku sou, dake drinky v akciovych cenach...
- v obdobi Junifestu v BA alebo Oktoberfestu v Mnichove spravit daco obdobne, Tyzden svetoveho piva ci daco podobne... a capovat dake zahranicne piva, napriklad jeden vecer Kelta, druhy vecer Radlera, treti vecer Stellu... nekupil by si 10 sudov, ale iba jeden a ten si myslim ze ked das dobru cenu, tak ho za vecer vybuchas. zalezat bude v ktorych dnoch by si tu akciu spravil
mam pokracovat?
- v ramci moznosti urcite kofolu, ale nakolko davaju na hlavu postavene podmienky, skusit aspon flaskovu drzat v chladnici...
- urcite dake akcie na piatkovy ci sobotny vecer, dake akciove drinky za super ceny, pripadne ak to sezona umozni, tak by som spravil daku "veselicu" povedzme so vstupnym 3-5€ (ale musel by byt dobry program), napriklad na 1. aprila ci na fasiangy alebo halloween a dat sutaz o najblaznivejsiu masku, tri naj masky by dostali konzum zadara povedzme v cene 15€... proste namotat ludi, aby si na tvoj priestor navykli a chodili tam radi...
- platno a projektor na sportove prenosy, to ludi laka a da sa to splasit za rozumne peniaze... plus na to napojit dake akcie, ak by boli majstrovstva sveta v hokeji, dat do napojoveho listka daky speci drink, alebo majstrovstva vo futbale a drink by bol zeleny ako trava (aj by tak chutil
- dako zaujimavo poriesit vyzdobu, aby to nebolo nasilu cackane, ale zaroven utulne
- elektornicky terc na sipky - nezaberie tolko miesta ako biliard ci kalceto, staci hodit dakde do rohu...
- mozno raz za cas spravit daku akciu, povedzme, ze kto necha na bare za vecer 100€ dostane flasu sampusu na stol gratis (Huberta za 4€... dotycny bude aj tak na salat a bude mu to sest...)
- robit dake pravidelne akcie v style Coctail night, vecer miesanych drinkov, zavolat 3-4 profi barmanov, aby spravili daku barmansku sou, dake drinky v akciovych cenach...
- v obdobi Junifestu v BA alebo Oktoberfestu v Mnichove spravit daco obdobne, Tyzden svetoveho piva ci daco podobne... a capovat dake zahranicne piva, napriklad jeden vecer Kelta, druhy vecer Radlera, treti vecer Stellu... nekupil by si 10 sudov, ale iba jeden a ten si myslim ze ked das dobru cenu, tak ho za vecer vybuchas. zalezat bude v ktorych dnoch by si tu akciu spravil
mam pokracovat?
-
wolodo
Professional
Je dolezite aby tam mal dakoho kto je v tomto remesle zdatny, cize vyuceny casnik, hotelier. Da sa povedat ze je plus s kurzom barmana. Ale z velmi dobrych skusenosti ti mozem povedat ze ten papier nehovori o tom aky je ten clovek dobry, len ze prisiel 5x na nejaky kurz. Treba si ho odskusat, dat ho za bar ukazazt co kde je len tak namatkovo a povedat nech spravi nejaky drink kavu, nech poda cap. pivo, nealko, a napr. flasu vina pre 4 ludi.... Neber prveho co uvidis, musi vystupovat v dobrom svetle. Ako sa ma ucit teoriu Anglickej praxe?pesinko2468 napísal: dalsia vec su miesane drinky - neviem ci budes robit aj ako casnik ale ak ano, naucil by som sa co najviac teorie AJ praxe s drinkami ... k tomu patria samozrejme reklamy drinkov (plagaty na stene, papierove reklamy na stoloch a tak)
Nieze dopadnete tak, ze za sacok Slovakia Chips popytas 2€will.i.am napísal:jj do girtaba som dnes volal, poslali mi cennik na mail.. aby som mal nejaky prehlad... ale tam som choil kupovat chlast aj pre osobnu potrebu
co sa tyka jedla.. dalsie povonelia, hygiena, kuchyna.. problemy...
pod zub asi budu len chipsy a podobne veci
A ked sa smiem opytat, nemas nejake fotky toho vasho buduceho baru? Len tak pre predstavu, mozno by sme ti pomholi rozmiestnint aj stoly
Alebo aspon aku to ma rozlohu?
-
pesinko2468
Expert
To v ktorej teme prosim pekne koluju drby ze som na fajku?Shark NX napísal:Mna, mi-chaua, Gothara, Gangyho a Jina by si sa asi nezbavil
K teme: neviem ako je to s ozvucenim, ale s kolegom si favoritizujeme podniky, kde maju jukeboxy s co najvacsim repertoarom. Su podniky kde clovek nenajde v jukeboxe ani Pink Floyd, co sme blizky vychod?
Dalej by som od podniku na urovni vyzadoval aj klimatizaciu, nemusi to byt cisto nefajciar, myslim ze by ta to stalo riadne prachy. Staci aby som cez ten dym videl na dalej ako 30cm, takze klima.
Ciste toalety na urovni su samozrejmost. A vyber casniciek... hmm no urcite aj to po piatom kole hra svoju ulohu..
-
tomasso
Medium Professional
nooo a kde to mate presne?will.i.am napísal:tak dnes sme boli pozret ake by sme dali podlahy a tak... predstavu zhruba mame...
akcie jednoznacne budu, minimalne piatky.. mozno aj soboty.
chcem tam mat pohodlne sedacky ale aj stoly so stolickami...
rozloha je 16x9 metra... zajtra to pojdem pofotit, lebo mam len par fotiek z mobilu
aa v piatky by som nedaval vstupne, aspon vtedy, keby si robil diskoteky, ako ti tu niekto radil...lebo sa ti na to vysere kazdy a radsej pojde do zia, aleno do snacku kde to ma zadarmo..mozno nejake mensie...