NSZ (Národní srovnávací zkoušky)
odpoved je jednoducha... oni ta v prvom semestri ucia programovat (berem podla FIT VUT Brno) a je to treba zvladnut za 3-4 mesiace... selekcia spravi po par semestrochLJ napísal:Zohladnuju aj NSZ, ale nie su povinne. Otazkou pre mna je, preco IT-skoly maju taketo "slabe" naroky...
Tak ja dúfam, že keby ma zobrali, tak už by som sa snažil zo všetkých síl sa tam udržať. No ale tak je to na všetkých školách, nie? Na začiatku poberú tony študentov a potom ich postupne vyhadzujú, až kým im nezostane požadovaný počettuti napísal:odpoved je jednoducha... oni ta v prvom semestri ucia programovat (berem podla FIT VUT Brno) a je to treba zvladnut za 3-4 mesiace... selekcia spravi po par semestrocha po takych veciach ako je opisovanie idu dost razantne (porovnavaju tvoj program so vsetkymi ostatnymi + par rokov dozadu, keby nahodou si mal kamosa vo vyssom rocniku a zadanie by bolo podobne )
Mas pravdu... Este lepsie to je na Mat-fyze na Karlovke - beru bez prijimaciektuti napísal:odpoved je jednoducha... oni ta v prvom semestri ucia programovat (berem podla FIT VUT Brno) a je to treba zvladnut za 3-4 mesiace... selekcia spravi po par semestrocha po takych veciach ako je opisovanie idu dost razantne (porovnavaju tvoj program so vsetkymi ostatnymi + par rokov dozadu, keby nahodou si mal kamosa vo vyssom rocniku a zadanie by bolo podobne )
Mozes si byt istyPilifo napísal:Výsledok nejakého testu NSZ sa ráta ako percentil, tzn. percento uchádzačov, ktorí boli podo mnou, však?Neráta sa to ako úspešnosť testu z maximálneho možného počtu bodov, že?
A hodnotia sa takýmto spôsobom aj externé časti maturity?
Nie som si 100% - ne istý, preto sa pýtam.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ano je to tak. Prave preto su tie testy dost jednoduche. Ja som mal 58/80b a stacilo to na percentiltakmer 95%Pilifo napísal:Výsledok nejakého testu NSZ sa ráta ako percentil, tzn. percento uchádzačov, ktorí boli podo mnou, však?Neráta sa to ako úspešnosť testu z maximálneho možného počtu bodov, že?
A hodnotia sa takýmto spôsobom aj externé časti maturity?
Nie som si 100% - ne istý, preto sa pýtam.
No tak to hej, teraz som si robil NSZ testy z matiky a bol to pekne brutálny test. Keď som si myslel, že ťažšie ako A - čka maturity to byť nemôže, tak som sa hlboko mýlil. No ale pozitívne je, že tam veľmi málo ľudí spraví viac ako polovicu príkladov dobre, takže aj v prípade nízkej úspešnosti testu z toho môže byť nakoniec dostačujúci percentil
Zase OSP testy sú neporovnateľnejšie ľahšie, takže tam treba mať na dobrý percentil aj dosť veľa bodov z testu.
Inak aj ja idem v sobotu - na OSP aj matiku. Možno sa stretneme
/Nevie niekto povedať, do koľkých dní sú už spracované všetky výsledky a hodnotenia jednotlivých uchádzačov?
Inak aj ja idem v sobotu - na OSP aj matiku. Možno sa stretneme
/Nevie niekto povedať, do koľkých dní sú už spracované všetky výsledky a hodnotenia jednotlivých uchádzačov?
Vysledky sa dostavia do dvoch tyzdnoch od testov, budes to mat v kolonke vedla pozvanky ktoru si si tlacil z ich stranky.
Ja mam objednane scio v ZA, zakupene online lekcie je jednotna cena za vsetkych 50 tem, proste za prachy dostanes rocny pristup na ich databazu stredoskolskeho uciva, je tam toho vela, riesil som to aktivne 2 tyzdne, aj tak nemam preriesenu statistiku, stereometriu, derivacie/integraly a cast komplexnych... deriv/int na scio testoch nebudu (skoda)...
30 otazok, 105 minut... brutal tazke, ak to mam zhodnotit, minuly rok.. kamos mal 100% z mat A (riesil som si to teraz, az na jeden priklad brnkacka) a na sciu neuspel, mal tak slaby percentil, ze sa nedostal ziadne odpustenie prijimacich skusok (volnasek)...
Good luck everyone
Ja mam objednane scio v ZA, zakupene online lekcie je jednotna cena za vsetkych 50 tem, proste za prachy dostanes rocny pristup na ich databazu stredoskolskeho uciva, je tam toho vela, riesil som to aktivne 2 tyzdne, aj tak nemam preriesenu statistiku, stereometriu, derivacie/integraly a cast komplexnych... deriv/int na scio testoch nebudu (skoda)...
30 otazok, 105 minut... brutal tazke, ak to mam zhodnotit, minuly rok.. kamos mal 100% z mat A (riesil som si to teraz, az na jeden priklad brnkacka) a na sciu neuspel, mal tak slaby percentil, ze sa nedostal ziadne odpustenie prijimacich skusok (volnasek)...
Good luck everyone