NSZ (Národní srovnávací zkoušky)
-
fikus-kukis
Guru wannabe
mariska, aj ty chceš ísť na FIT VUT?
V ideálnom prípade by sme sa stretli na začiatku roka...Inak nerobila si aj OSP? Lebo na FIT - ku akceptujú OSP alebo matiku, takže ja sa spolieham skôr na OSP (tie sa mi celkom podarili) ako na tú dokašlanú matiku. Takže ak si nerobila OSP, tak sa rýchlo zahlás 
/A prečo všetci chcete percentil 75? Však na VUT aj Masaryčku stačí 70, nie?
/A prečo všetci chcete percentil 75? Však na VUT aj Masaryčku stačí 70, nie?
FIIT STUBA 75
FIT VUTBR 70
Takze asi tak, napodobne, chcem ist skor na Brno, prijimacky som si par preriesil, vypocitat sa da lahko vsetko, problem je s chybami, tam sa naozaj neoplati dat ta 80bodova otazka ak si nie ste isty (mali by ste o 96 bodov menej ako clovek ktory tu ulohu dal)
Dufajme sa tam vsetci uvidime
FIT VUTBR 70
Takze asi tak, napodobne, chcem ist skor na Brno, prijimacky som si par preriesil, vypocitat sa da lahko vsetko, problem je s chybami, tam sa naozaj neoplati dat ta 80bodova otazka ak si nie ste isty (mali by ste o 96 bodov menej ako clovek ktory tu ulohu dal)
Dufajme sa tam vsetci uvidime
S masarykovou nesuhlasim, sak si zoberte ake mali minuly rok prijimacky...
defakto OSP, ked ste sa hlasili na fakultu inf, dostali ste otazky vseobecne.. napr z dejepisu, biologie, geografie, matiky atd..bolo jedno na co ste sa hlasili, otazky rovnake, az potom vam dali sancu podla uspechu sa priradit na fakultu
(rovnako bolo aj pred dvoma rokmi, takze tipujem tento rok same)
defakto OSP, ked ste sa hlasili na fakultu inf, dostali ste otazky vseobecne.. napr z dejepisu, biologie, geografie, matiky atd..bolo jedno na co ste sa hlasili, otazky rovnake, az potom vam dali sancu podla uspechu sa priradit na fakultu
(rovnako bolo aj pred dvoma rokmi, takze tipujem tento rok same)
No dobre teda, z matiky som mal 9,25 boda. Totálne som to pokafral. Nestíhal som, začal som milión úloh, ale ani jednu som z nich nedokončil. To ma dosť vystresovalo a potom som iba preskakoval z jednej úlohy na druhú, ani som si nepozrel všetky úlohy a keď som doma videl všetky úlohy, tak som si búchal hlavu o stôl, že aké primitívne úlohy som preskočil
No ale z OSP majú kamoši, čo mali o 5, resp. 3 body viac z matiky o 14 a o 20 bodov menej z OSP
Rád by som vedel aj výsledky ostatných z OSP.