Avšak rád by som zaviedol nejaké pravidlá, aby to nebolo len o nejakom tom spamovaní (napr. taký užívateľ Son-Goku...).
Takže dajme tomu že pravidlá témy napíšem v bodoch, aby sa jednoduchšie pamatali a tiež reportovali príspevky nespĺňajúce pravidlá : )
1. Píšte hry, ktoré aktuálne hráte (1 alebo viac, to je na vás) + minirecenziu (pod minirecenziou v tomto prípade myslím vaše pocity z hry, prípadné terajšie hodnotenie [môžem to poňať číselne - 6/10]. Skopírovaná recenzia k hre nás zaujímať nebude, takže také príspevky budú reportované - zahráme sa tu teda na takých maličkých herných redaktorov). Dôvod pravidla je prostý - doporučiť hru ostatným užívateľom + pridať ďalší názor a pohľad na hru vlastnými slovami, nie recenziou z google od ľudí ktorý tie recenzie dnes píšu ako na bežiacom páse
Môže sa jednať aj o PS3, XBOX či iné tituly a preto by bolo fajn, keby ste k jednotlivému názvu hry napísali o ktorú platformu sa jedná.
"Tagy" ako všade inde - PC | XBOX | PS3 | PSP | PS2 | Wii
To je asi jediné
Ide čiste o to, aby to tu nevyzeralo ako v "Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo".
Poďme sa teda hrať na redaktorov ak nebude lock : )
--------------
Ja momentálne nehrám žiadnu hru nejak aktívnejšie, avšak naposledy som tuším zjedol Najnovší Princ of Persia (PC) a bol som konečne po čase od Warrior Within po tohto princa spokojný. Píšem to všade avšak znovu mi tu chýbala gitarová hudba ala Warrior Within, avšak level design, akrobacia a celková hracia doba ma príjemne prekvapili. Pre milovníkov PoP série rozhodne doporučujem. Pre mňa 8.5/10
Mimochodom keď som hru dohral, bol som nadšený, avšak nadšenie upadlo keď som si hru skúsil zahrať znovu. Nie som totiž typ, ktorý by hrával hry viac krát. To skutočne záleží od titulu : )
-
-
-
-