Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hmm je pekné a slušné prejaviť ľútosť nad smrťou človeka, ale nemyslím si, že je dôvod na nejaké vyhrážanie jeden druhému ohľadne zabanovania a pod... každý má právo vyjadriť svoj názor... ja som prišiel o otca keď som mal 2 roky, ani som ho nepoznal, každý to prežíva inak... ja som sombona nepoznal, je smutné, že zomrel, je smutné že po ňom ostalo dieťa a žena, smútiaci rodičia a príbuzní, priatelia, ale život je proste taký... a ide ďalej, myslím si, že namiesto toho aby sme sa tu osočovali, by sme mali povedať svojím blízkym, že ich máme radi lebo nevieme, kedy si zubatá príde po nás... všetci raz zomrieme, čo sa fyzického týka... ale v srdciach blížných budeme žiť dovtedy pokiaľ si na nás budú pamätať, hojko dal urobiť pre svojho priateľa logo, a jeho priateľ stále žije v jeho srdci a na tomto fóre práve v tom logu... všetci ho vidíme, a všetci by sme si mali uvedomyť, že možno ráno vstaneme a na ulici cestou do práce, školy nás zrazí auto... "Život je krátky, preto žijem na plné obrátky" známy to "verš" z prostredia SK hip hopu.
Navrhujem na deň pohrebu dať minútu bez písania príspevkov, namiesto minuty ticha.
R.I.P
Navrhujem na deň pohrebu dať minútu bez písania príspevkov, namiesto minuty ticha.
-
erytrocyt
VIP
Každý má právo na svoj názor, to máš pravdu, no prečo v takejto pre niekoho ťažkej chvíli, kde sa každý slušný človek aspoň pozastaví nad tým že zomrel jeden z nás, jeden tupec začne necitlivo zhadzovať to ako sa ostatní snažia vzdať súcit človeku,ktorý prišiel o svojho blízkeho?...
Kľudne si to mohol nechať pre seba.
Hojko, nič si z toho nerob, a ani vy ktorí ste ho poznali...
Kľudne si to mohol nechať pre seba.
Hojko, nič si z toho nerob, a ani vy ktorí ste ho poznali...
-
r3sp3ct
Light Professional
Ja si prajem na svojom pohrebe pieseň Karol Duchoň - Svet bez teba (bonus)
smrť je súčasťou života, nikto sa nebojí smrti, bojíme sa len o naších blížnych. Dnes napr. som zažil celkom srandovný deň, ja sa zabávam stále, smiech je korením života, som typ človeka, ktorý príde max. na svoj vl. pohreb. ja si smrť nepripúšťam... zbytočne sa tu urážate a píšete, e niekto je necitlivý a pod... "smrť jedného je tragédia, smrť tisícky je štatistika"
-
rixo
Light Professional
Uprimnu sustrast hojko,drz sa sice toho chalana nepoznam ale urcite to bol dobry clovek a drzim palce jeho rodine aj detom aby sa drzali v zivote lebo to musi byt strasne tazke bez otcahojko napísal:Vdaka vsetkym za podporu, ale tu si urcite skor zasluzi Wildduck, ktory s nim prezil tretinu zivota. Je smutne, ak niekto odide vo veku 34 (al. 35) rokov
Veru zivot ma niekedy velmi trpku prichut , moj znamy :
http://www.sarm.sk/ActiveWeb/articles/8 ... _mamu.html
http://www.sarm.sk/ActiveWeb/articles/8 ... _mamu.html
Dnes ma neskutocne potesil profesor, ale ai nahneval:potesil preto, bsc neprisjel na dve hodiny co zme s nim mali mat a mali zme pisat(pisomky) a skusat. a nahneval ma preto, bcs. nedosjel na tie hodiny, lebo som sa ucil ale 2 hodiny, a bolo mi to na nic, to som mohol zo spoluziakmi dat este age-a(conquerors)

-
Pantagruel
Star
-
Pantagruel
Star
-
okonenipica
Zablokovaný
-
freestyler