čo máte a čo nemáte rady keď vám chalan robí....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
GeeKoon
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa GeeKoon »

natalia napísal:...najviac paci ked ma hladka po celom tele a aj tak dole ked ma hladka..to ma uplne vzrusi...
nechcem spamovat...ale nie je to nahodou tak trosku uplne normalne??? :o

EQ
bamborka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bamborka »

bozkavanie kaamkolvek je uuplne uzasne :smt023 len skoda ze som taka steklivaa :oops:
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

aris-beruska napísal::smt008 cmucik na krk je uplne dobra vec . presny opak je usko. nemam rada ten mlaskot do ucha. jaj to nemusim :nono:
joooooooooj ty si v mojom klube..fuj ja to neznasam mlaskanie a slinenie..fuj nemusim teda..ble :smt078
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

mnoooo..ja mam hooooozne rada masaze...a tiez mam rada ked sa mi dotycny hra sa prsickami :oops: a ani usko nie je zle..ale tam je dosť nausnic v mojom pripade tak to moc nehrozi...a nemam rada ked ma chalan hladka tam dole :oops: a nedava pri tom pozor a niekedy to vie zaboliet..že baby:) ale inak mam rada vsetko..mnam
tiny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tiny »

vpodstate mi neprekáža nič. jedine ak ma začne prutko bozkávať na krk pôsobí to na mňa ako šok- treba jemne nie prudko
citlivost - šteklivosť je dosť často problém - no na druhej strane spôsobí bleskové vzrušenie.

škrabkanie na chrbte zrovna nemusím a ani cmúľanie uší
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: čo máte a čo nemáte rady keď vám chalan robí....

Príspevok od používateľa maryinka »

Riuška:-) napísal:tato tema tu uz bola ale ked som sa chcela vyjadrit tak vidim ze je zamknuta,tak piste sem...inak ja umieram ked ma bozkavaju na krku a neznasam všetko co sa toci okolo bradaviek :aasmile19: ..tak holky pište
no mne sa páči od môjho milého všetko,čorobí..lebo po 5rokoch vzťahu už vie,čo sa mi max. páči a preto robí len to :twisted:
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majaa »

ked mi velmi prudko bozkava bradavky...to nemam rada....a inak vsetko ostatne sa mi paci ..
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Aris-beruska a 5-ula ale aj bozkavat na usko treba vediet, treba si uvedomit, ze usko je velmi citlive, preto s nim treba jemne, tak aby to bolo ledva pocut, potom je to vzrusujuce... najlepsie je aj tak vzdychanie do uska :lol:

Viete co bolo najlepsie.. trosku OT... ked sme cestovali v preplnenom autobuse a sme si zacali poriadne vzdychat do usiek... :P ale tak aby to ostatni nepoculi... najlepsie bolo na tom, ze sme sa poriadne vzrusili... ze najradsej by sme si to rozdali aj na soferovom volante :smt009
Napísať odpoveď