Čo potrebuje? - Od strany 3

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

jin153 napísal:Hej aj to sa zda byt problem...rada kedysi kreslila a vazne mala talent, iba potom dostala net a netusim ci ju este bavi kreslenie, anyway, kreslenie samo o sebe by bolo ajtak malo. Potom je s nami skoro kazdy den na vodnej fajke a okrem toho ma tusim 2X do tyzdna brigadu u mamy - a zakladanie obalok ju tiez zrejme dako nenaplna :?
Zakladanie obálok robí, aby mala vreckové a mohla byť s vami (partiou) a míňať ich (čiže ako nutnosť). Ten internet to totálne zabil (poznám podľa seba, čo to dokáže urobiť s človekom :oops: ).
Mladá dievka v puberte modernej doby :arrow: predpokladám, že je na Pokeci non-stop (počas trávenia času na internete).

Rozhodne treba niečo pre ňu vymyslieť, určite skôr než zohnáňať jej frajera :arrow: lebo keď ju náhodou opustí (a to je celkom pravdepodobné), slečna zrejme umrie od žiaľu (keďže predpokladám, že mu bude venovať každú svoju voľnú chvíľku - a chlapom to dokáže parádne liezť na nervy, keď ich každú chvíľku vytrvale partnerka otravuje), keďže mu venovala všetky svoje voľné chvíle a zrazu ich nemá komu venovať (a nielen z tohoto hľadiska).
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

fikus-kukis napísal: (keďže predpokladám, že mu bude venovať každú svoju voľnú chvíľku - a chlapom to dokáže parádne liezť na nervy, keď ich každú chvíľku vytrvale partnerka otravuje)
Mne nieco hovor o tom co to s clovekom dokaze spravit :lol: tiez poznam :wink: na pokec nechodi, skor booom...co je teraz horsie?? :lol:
Mne to na frajerke nevadi /osobne/ ja z toho mma radost
:) Ako by reagovala na rozchod?? Tazko povedat, ale naposledy ked sa namotala a chalan na nu j**al tak z toho mala depky, ktore vsak prejavovala tiez iba v stave opitosti z toho mi logicky vypliva ze dokaze ventilovat svoje city iba v podnapitom stave co je dost znepokojive :o
A zaroven stale rozmyslam nad tym, ci ju nemohlo nejako poznacit ze vtedy ked na nu sral a ona bola namotana /jediny krat co vieme/. Ci to v nej nemohlo zanechat daky odpor ku laske alebo nieco podobne zvratene... :smt081
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

No fakt zaujimave.. Ale chcel by som spytat, ci sa ma rada, ci sa vie sama ocenit, ci ma sebavedomie, ci je so sebou spokojna. A este nakolko su jej prejavovane city a nakolko je ocenovana a tak, lebo je nejaka negativne motivovana asi, co sa tyka vyjadrovania citov, co neni bohvie co...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

jin153 napísal:Ako by reagovala na rozchod?? Tazko povedat, ale naposledy ked sa namotala a chalan na nu j**al tak z toho mala depky, ktore vsak prejavovala tiez iba v stave opitosti z toho mi logicky vypliva ze dokaze ventilovat svoje city iba v podnapitom stave co je dost znepokojive :o
A zaroven stale rozmyslam nad tym, ci ju nemohlo nejako poznacit ze vtedy ked na nu sral a ona bola namotana /jediny krat co vieme/. Ci to v nej nemohlo zanechat daky odpor ku laske alebo nieco podobne zvratene... :smt081
Veď mu obetovala kus svojho života (keďže nič iné nerobí, iba z času na čas chodí na brigádu), pochopiteľne ju to veľmi ranilo (bol pre ňu všetkým).
A situácia sa zopakuje, akurát potrebuje sa na niekoho naviazať, zaľúbiť sa (potom bude spokojná, doprovodná láska ju v tom iba utvrdí), naplní si ním hlavu (môže to prejsť až do posadnutosti :o ) a pre ňu bude všetko OK. Kým ju ovšem neopustí, potom prídu dni smútku a depresií.
S tým alkoholom - to nie je nič nové pod slnkom; je všeobecne známe, že pod jeho vplyvom ľahšie ide pravda von :D .
Ženy sú iné ako muži, skoro nikdy Ti nepovedia, čo si naozaj vlastne myslia. Chlapi si dajú po hube a problém je vyriešený, ženy budú radšej proti sebe intrigovať, kuť pikle. S emóciami je to podobné.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

r4wMUnt34q napísal:No fakt zaujimave.. Ale chcel by som spytat, ci sa ma rada, ci sa vie sama ocenit, ci ma sebavedomie, ci je so sebou spokojna. A este nakolko su jej prejavovane city a nakolko je ocenovana a tak, lebo je nejaka negativne motivovana asi, co sa tyka vyjadrovania citov, co neni bohvie co...
Je/tvrdi o sebe ze je narcis, co potvrdzujem /tiez ako narcis :P /
Ako su jej prejavovane city?? Myslim ze prejevy citov voci nej prudia/prudili iba z mojej strany, co ju mohlo omrzet, ale inak nie nejako extra...Klasicke kamaratstvo. Ocenovana? Podla toho za co, ale myslim ze sa jej snazime vytvorit prijemne prostredie, ako som uz napisal, az na par vynimiek sme na nu mili a snazime sa ju podporovat :)
fikus-kukis napísal:...môže to prejsť až do posadnutosti :o ) a pre ňu bude všetko OK. Kým ju ovšem neopustí, potom prídu dni smútku a depresií.
O tom by osm vedel rozpravat. Mozno sa aj preto boji/nechce/nemoze naviazat vztah...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

No takže si to zhrňme...
Dievča nešťastné v láske, večne utápajúce žiaľ v chlaste, pri ktorom zabúda na zábrany a berie prvého čo príde do rany. Citová situácia rozvrátená, sklamaná životom a zasa chlast, chlast a chlast...Prosím ťa to čo máš za kamarátov? Tak jej poviem, zlatá moja, tak ja nie som ochlast párty a ja sa nebudem hanbiť s tebou ísť po meste, pretože polovica debilov v Košiciach jej urobilo laringo vyšetrenie. Buď nech sa spamätá čo robí, alebo nech vypadne, neviem ako ty, ale ja takýchto ľudí okolo seba vážne nepotrebujem. Snaž sa jej pomôcť, ale strojcom svojho osudu si je ona sama, a ak sa ona chce dostať do väčších sračiek v akých už je, tak proti tomu sotva čo zmôžeš. Ak je rozumná dá si povedať, skús jej dohovoriť, prestante v meste chlastať, občas sa v meste dá sedieť aj pri kole. Kde to dievča má dôstojnosť? Ostalo doma u mamy pod sukňou? Tak nech sa spametá...
Ak na teba nedá, to potom nie je kamarátka...ale len dievča ktoré ťa pozná a to že jej chceš len dobre má úplne v p...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:No takže si to zhrňme...
Dievča nešťastné v láske, večne utápajúce žiaľ v chlaste, pri ktorom zabúda na zábrany a berie prvého čo príde do rany. Citová situácia rozvrátená, sklamaná životom a zasa chlast, chlast a chlast...Prosím ťa to čo máš za kamarátov? Tak jej poviem, zlatá moja, tak ja nie som ochlast párty a ja sa nebudem hanbiť s tebou ísť po meste, pretože polovica debilov v Košiciach jej urobilo laringo vyšetrenie. Buď nech sa spamätá čo robí, alebo nech vypadne, neviem ako ty, ale ja takýchto ľudí okolo seba vážne nepotrebujem. Snaž sa jej pomôcť, ale strojcom svojho osudu si je ona sama, a ak sa ona chce dostať do väčších sračiek v akých už je, tak proti tomu sotva čo zmôžeš. Ak je rozumná dá si povedať, skús jej dohovoriť, prestante v meste chlastať, občas sa v meste dá sedieť aj pri kole. Kde to dievča má dôstojnosť? Ostalo doma u mamy pod sukňou? Tak nech sa spametá...
Ak na teba nedá, to potom nie je kamarátka...ale len dievča ktoré ťa pozná a to že jej chceš len dobre má úplne v p...
Asi si zle pochopil. Ona neni furt nalozena v liehu. Iba vo svetle okolnosti poslednych dni by sa tak mohlo zdat. Chlastame spolu iba na party - do mesta chlastat nechodime, az na vynimky, kedy si vyrazi s kamoskou na "lov". Vtedy sa vacsinou takto zriadi. Pre nu/nikoho z nas nieje problem ist dakam iba na kavu. To chodime kazdy (!) den. Inak prezentujes nazor vacsiny, ibaze ja ho planujem este skombinovat s tym, aby si za triezveho stavu nasla chalana. Ci uz na 1, 2...X ty krat. Ona to pochopi...dufam

//Edit: V Kosiciach?? :smt044
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

jin153 napísal:Ona neni furt nalozena v liehu. Iba vo svetle okolnosti poslednych dni by sa tak mohlo zdat.
//Edit: V Kosiciach?? :smt044
Dve vety ktoré sa navzájom vylučujú. Buď tu napíš ako to s ňou naozaj je, alebo nepíš vôbec.

Ten tvoj Edit: či v Košiciach, Prešove, Hlohovci alebo vo Vyšných Kriakoch je to úplne jedno, myslel som to obrazne
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

aaa Kosice, ta vecne spita mladez v piatok o jedenastej pri slovane/radicale. aaa. Myslim ze sa jej to paci ze kazdy friday night je s dakym inym. a pokial jej robia len laryngo vysetrenie a nie gynekologicke je to ete v pohode. najhorsie by bolo keby rektalne, to by chodila v sobotu doobedu doost zosiroka.... kazdy si tym musi prejst. zeny(nie vsetky, len 98%), ked su ete mlade, tak hovoria ze chcu mat dajekho chlapca co ich bude mat rad a tak romantika ale aj tak si vyberu dajakeho takeho co ich akurat tak fajne otrtka. a po tridsiatke potom vyrevuju a ja to potom musim v krcme pocuvat aaa. svet je naruby. nic som ti neporadil, len si tu vylevam svoje one, ako sa tomu hovori?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:Dve vety ktoré sa navzájom vylučujú. Buď tu napíš ako to s ňou naozaj je, alebo nepíš vôbec.

Ten tvoj Edit: či v Košiciach, Prešove, Hlohovci alebo vo Vyšných Kriakoch je to úplne jedno, myslel som to obrazne
zelovoc napísal:...Myslim ze sa jej to paci ze kazdy friday night je s dakym inym. ...
Je to tak, ked chceme zachadzat do detailov, ze normalne bola opita a ku vsetkym tymto veciam dochadzalo iba na party v kruhu najblizsich priatelov s najblizsimi priatelmi. Co bolo tak raz za mesiac. Iba teraz sa to vystupnovalo, tieto veci sa stali v horizonte jedneho tyzdna pocas prazdnin, ked este k tomu nema doma rodicov - zrejme si povedala: "Prazdniny, nikto doma, tak sa trocha odviazem..." Naviac povedala ze sa hanbi za to ze sa nevie kontrolovat ked je v podnapitom stave.....takze takto to je...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

a ktora sa vie ked sa opije? spity chlap hotovy kkt, ale spita zena, to je katastrofa.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

zelovoc napísal:a ktora sa vie ked sa opije? spity chlap hotovy kkt, ale spita zena, to je katastrofa.
Zasa nie vsetky, ale vacsina. Poznam aj take aj take. U kazdej vyvolava opitost cosi ine...Depresiu, uzkost, nymfomanske sklony, dokonca nasilie :o

//Edit: Love is gone, only wrench remains Obrázok
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak sa prave na zivot a na smrt pohadala s jednym kamaratom. Par krat ho obliala vinom /schvalne/ a potom mu este zacala nadavat a tri hodiny ohovarat, kvoli comu mu pokazila slubne rozvijajuci sa vztah :evil:
A to nebola ani moc ozrata, fakt iba troska...

toto nieje posthunt!!!
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

jin153 napísal:Tak sa prave na zivot a na smrt pohadala s jednym kamaratom. Par krat ho obliala vinom /schvalne/ a potom mu este zacala nadavat a tri hodiny ohovarat, kvoli comu mu pokazila slubne rozvijajuci sa vztah :evil:
A to nebola ani moc ozrata, fakt iba troska...

toto nieje posthunt!!!
Boze to je chudera.. To uz kvoli tomu, ze ona neni stastna nemoze byt ani on ? Alebo ziarli ? Ach...
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

pocuj s takym slabsim odvarom tejto tvojej slecny som chodil minule 2 mesiace a radim ti ruky od nej prec najdi si nejaku inu ktorej budes venovat tolko pozornosti... takato ta moze priviest len na psycho oddelenie alebo nieco podobne.... ked si normalny chalan a chces dievca na vztah medzi takymito barovymi smazkami si ju tazko najdes pre nu je to co robi zabava aj ked tebe to pride nepochopitelne... tiez som sa popalil a myslel som si ze uz neni taka ako sa o nej rozpravalo kedysi a dopadlo to uplne tak ako kazdy predpovedal a aj jej pociatocne rozpravky ze uz chce dlhsi vztah boli len klamstva.... teraz mam vyhliadnutu jednu obycajnu slecnu ktora nepije nefajci pracuje a je velmi zlata a dufam ze mi to s nou vyde na dlhsie ako 2 mesiace....

ps prihodim jedno prislovie :) ktore sa snad k tomuto hodi... teda k tomu mojmu postu asi aj na 100 percent

Na první pohled krásná uvnitř tuňák. Není všechno zlato co se třpytí, Lesknout se muže i smeták.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

r4wMUnt34q napísal:Boze to je chudera.. To uz kvoli tomu, ze ona neni stastna nemoze byt ani on ? Alebo ziarli ? Ach...
Zrejme jedno s druhym...anyway uz sa to zrejme neoplati riesit. U mna si to posrala a aj u dalsich ludi....
Kedze uz niesom namotany - neriesim ju uz ani ja - nech sa to vyvinie ako chce, ak vsak padne do sraciek bude mi to zrejme luto, ale moje svedomie bude ciste a pokojne. Urobil som co sa dalo!
mathev napísal:radim ti ruky od nej prec
Tvoju radu som predcasne uposluchol :book:
Prajem ti nech ti to vydrzi :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Toto nie je doublepost.
No tak a po skoro desiatich mesiacoch Vás otravujem znova :)
Osoba tá istá, situácia v podstate skoro tiež. Iná je v tom, že už tú babu neľúbim, ale sme veľmi dobrí kamaráti.
Stalo sa následovné: Určite to poznáte, piatky v meste etc. Ibaže ona to teraz v rozmedzí troch týždňov zakaždým prepískla. A to poriadne. Prvýkrát tak, že sa zasa v meste opila, párkrát sa previezla celým nočákom a nakoniec vysadla na úplne opačnom konci Blavy. Tak šla domov okolo tretej v noci cez celé mesto domov. Petržka - Devínska. Celú dobu pešo, mala šťastie jak sviňa. Ok, bolo to strašné, ale v podstate sa jej nič nestalo, iba mala problémy doma. Druhý krát teraz na stužkovej: Popila viac než mala, začala sa liepať po chalanoch, no "chránil" som ju, takže sa "liepala" iba po mne. Nakoniec som ju pre istotu zobral prespať ku sebe. Uložil som ju k sebe a vyspal sa v obývačke. Bola úplne mimo, mohol som si s ňou robiť prakticky čokoľvek a to by mohol prakticky ktokoľvek iný. Ráno som ju zaviezol domov. A naposleny to prepískla včera. Ale fakt že moc!! Šla na koncert, tam sa riadne "načala" a potom ju zavolali dáki chalani z našej triedy na dom. Tí chalani sú prasce, ktorým ide iba o jedno. Inak s nimi nikdy nemala nič spoločné, iba včera sa jej to zdalo ako "dobrý nápad" tam ísť :roll: ....No a ona s nimi bola celú noc. Nepamätá si nič, ale tá chalani jej teraz urobia v škole peklo. Toto prepískla fakt moc.
Tak toto je situácia.
Otázka: Ona piť nikdy nevedela a takmer vždy sa jej to vypomstilo, pokiaľ na ňu niekto nedával pozor. Ako jej nejako pomôcť odfixovať sa od piatkov v meste a od alkoholu?? Alebo dá sa to vôbec? Obávam sa totiž, že si to bude musieť uvedomiť sama, ale to už bude neskoro. Ono teraz by sa už mohla konečne po tomto poslednom poučiť, nakoľko sa fakt niečo stalo, čo nikdy predtým. Nikdy ju takto niečo neštvalo!
Poznámka: Pýtam sa preto, že mi na nej fakt ešte stále neuveriteľne záleží, som na ňu do určitej miery stále fixovaný a zraňuje ma to keď takto blbne, rád by som jej (ak sa to dá) pomohol...
Vďaka za odpovede...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

vyrobte jej spionazny vztah ktory ju pouci... :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:vyrobte jej spionazny vztah ktory ju pouci... :wink:
Aha vidíš, dobre, že si napísal! Ona "vzťah" má, ale je to divné. On je z Komárna, ona BA, vídavajú sa na iCQ a príležitostne občas. Teraz sa budú vidieť začiatkom novembra, ale nie je to ono.....Ako si to myslel s tým šionážnym vzťahom??
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

jin napísal:Aha vidíš, dobre, že si napísal! Ona "vzťah" má, ale je to divné. On je z Komárna, ona BA, vídavajú sa na iCQ a príležitostne občas. Teraz sa budú vidieť začiatkom novembra, ale nie je to ono.....Ako si to myslel s tým šionážnym vzťahom??
asi tak ze ak poznas niekoho kto sa jej paci ale on nanu az tak moc nie je tak ho nasadte do toho vztahu a povedzte mu nech sa sprava tak aby ju z toho dotal...trebars ze sa po case nanu vykasle a ona sa ponauci, je to dost neludske riesenie ale komu net rady tak tomu net pomoci... :?
Napísať odpoveď