Čo vám vadí na fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

Key5ers0ze napísal:potom som si uvedomil, ze je to asi taka hanba ako kupovat zubnu pastu, ci toaletny papier :)
To ide vekom...
safemedia
Novice
Novice

Príspevok od používateľa safemedia »

Dobrý deň,
toto fórum sme si vybrali preto, lebo sem chodí veľa pc maniakov, technických ľudí a práve títo ľudia majú zvyčajne radšej pohodlný nákup cez internet a hanbia sa viac. Na druhej strane veľa ľudí, ktorí sem chodia trávia viac času pri pc ako pri sexe :shock:
Za škúšku však nič nedáme :)
Na banneroch pracuje náš grafik, toto je prvá verzia banneru, ktorá na tieto účely stačí. Onedlho nás uvidíte aj na portáloch ako pokec.sk, birdz.sk kde už samozrejme všetky bannery budú maximálne profesionálne.

Zabrániť nechcenému tehotenstvu alebo pohl. chorobám podľa nás nie je nič zlé. Negatívný názor na našu reklamu na internete sme naozaj nečakali, offline reklama je samozrejme niečo iné(Možno niektorí z vás vedia, prečo sú zakázané billboardy a tv reklamy na kondómy- okrem odvážnej firmy Bix a onedlho aj nás- útok cirkvi proti používaniu ochrany pri sexe a porušeniu biblie)

Okrem toho ako píše pán vyššie, pre mladých je často hanba nakupovať kondómy a hlavne ak sú z dedín, kde sa pozná každý s každým je to takmer neprípustné.

To však nie je náš jediný cieľ- pre tých, ktorí sa nehanbia, ponúkame pohodlný nákup a najlepší výber kondómov na celom Slovensku.

Veľa pekných chvíľ,
http://www.kondomshop.sk
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ako sam o sebe to je pekny banner, ale vobec neladi s tymto forom :wink: , preto to vrazi do oci :) .
urcite proti tomuto banneru niesom :wink:
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

GIGABYTE napísal:Takže dnes som prišiel na fórum a neviem.. Strašne mi tam vadí tá reklama..
Keď ti to tak vadí, tak použi AdBlockPlus a je to.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

reklamu nemáte čo riešiť. Ak vás nezaujala, tak si nevšímajte. Zaujímave že adminom pokecu nepíšete prečo si tam dali takú a takú reklamu, ani na iných forach sa tieto veci v pripomienkach nerozoberajú.
Filipito
Darca
Darca

ale tak myslim ze giga sa vyjadril a podla mna natom nieje nic zle co napisal :wink:
btw: chodim na jedno ceske forum a raz tam bola reklama na neaky sex portal, a kazdy to tam kritizoval :wink:
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

audiotrack napísal:reklamu nemáte čo riešiť. Ak vás nezaujala, tak si nevšímajte. Zaujímave že adminom pokecu nepíšete prečo si tam dali takú a takú reklamu, ani na iných forach sa tieto veci v pripomienkach nerozoberajú.
Mne to absolútne nevadí, ale prihlásim sa a pozerám čo to je.. Proste reklamy neregistrujem ale táto mi strašne vrazila do očí.. Ako som povedal, je mi to absolútne jedno, aj to na niečo slúži.. Pokec ako aj ICQ mám absolútne na háku.. Chodím tam ak potrebujem niečo od človeka čo tam je regnutý, alebo ak potrebuje on niečo odomňa. Už som to povedal Bol to len prvý dojem.

//t0m4s3 vieš čo ukludni sa a rieš komplex niekde inde, táto téma je tu nato aby ľudia písali čo sa im na fóre nepáči a nie nato aby si tu do každého skákal a buzeroval, nato niesom zase zvedavý ja ! Myslím, že je na hojkovi či banner uverejní alebo nie, ja sa mu do toho nestarám. Povedal som iba názor, mám nato právo ako aj ty a zato sa do teba neobúvam a neurážam, mne je absolútne jedno čo si o tom ty myslíš.. Uvedom si o čom tu vlastne hovoríš, píšem sem čo mi leží na srdci a kde prosím ťa ? Vieš ja som sa na tebe iba jemne pousmial a idem ďalej, ale zato ty z toho budeš mať ešte asi traumu.. Prepáč :?
A ďalej nemá zmysel sa vyjadrovať, každý si pomyslí svoje.

Inak Mateq ďakujem za tip k+
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tak si prvy dojem nechaj pre seba a druhy tiez pre istotu nikam nepis. Nemusis sem pisat vsetko co ti lezi na srdci a hlavne ked je to takato subjektivna ****vina
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Zaujímalo by ma, prečo sú v sekcii Poradňa pri kúpe zatvárané témy o kúpe notebookov, ale pri PC zostavách sa nechávajú otvorené. Viem, že sú na to 2 špeciálne témy, ale keď už sa zatvárajú jedny, tak by sa mali aj druhé, nie?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mali by sa, ale ide o to, ci si ich nejaky moderator vsimne :) Ak si to nevsimneme vcas a zaroven pocas toho casoveho useku pribudnu nejake prispevky v teme venovanej radam pri kupe zostavy, tak sa tie temy nedaju rozumne spojit, pretoze by tam vznikol strasny bordel. Preto je dolezite, aby ste to reportovali.
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Ha niekomu tu vadia pravidlá....mne nevadia, lebo som ich ani nečítal :D
ale Psssst !! :smt033 :aasmile24:

K veci...na tomto fóre mi zatial nevadí nič dúfam že to aj tak ostane

//a ináč dik za k- :aasmile1:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ozaj prečo "Poradňa pri kúpe" je venovaná len elektronike???

Minule som sa pýtal na nôž a bolo to nemilosrdne zamknuté..keď by som to hádzal medzi "Ostatné" vytvára to podľa mňa väčší bordel ako keby boli všetky rady pri kúpe pod jednou strechou..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

begbeee: Ked to hodis do casti Ostatne, tak sa to zamne tiez. A ak nie, tak prosim tych, ktori takyto prispevok najdu, aby ho oznamili. Bazar ma svoje pravidla, je urceny pre PC, mobily ci elektroniku. Ak chces predavat pneumatiky na auta, siltovky, kozmetiku, koberce ci cokolady, tak si najdi bazar, ktory to toleruje, je ich na internete dostatok.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som nechcel nič predávať, ja som sa radil pri kúpe.
Chvalabohu skôr ako to zamkli som dostal dve slušné odpovede, ktoré pomohli.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

begbeee: Aha, pardon, zle som si precital co si pisal. Poradna je zaradena v casti Pocitacov, takze tak ako bazar, aj v tomto pripade plati nieco podobne.
Filipito
Darca
Darca

nemohla by sa poradna pre kupu spravit tak aby som sa tam mohol napriklad spytat aku kosacku odporucaju a podobne veci? nie cisto len pre pc a elektroniku ? :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Filipito napísal:nemohla by sa poradna pre kupu spravit tak aby som sa tam mohol napriklad spytat aku kosacku odporucaju a podobne veci? nie cisto len pre pc a elektroniku ? :)
No o tom som hovoril, potom sú ostatné veci rozhádzané všelikde inde. Je to len formálna záležitosť otvoriť to aj pre iné veci.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Podľa mňa zlé by to nebolo, ale pre takých ľudí, ktorý by sa tam nepýtali aký hrebeň mi odporúčate a podobné kraviny..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Debilných tém je tu aj tak dosť, nejaké nové by sme snáď prežili :D
Filipito napísal:nemohla by sa poradna pre kupu spravit tak aby som sa tam mohol napriklad spytat aku kosacku odporucaju a podobne veci?
Ak kupuješ elektrickú nevidím problém ani v súčasnosti :D
Filipito
Darca
Darca

nikto tu nic nepisal o elektrickej :D , nebudem kosit zemiaky s elektrickou :lol:
Napísať odpoveď