A co sa tyka tych dolezitejsich veci, nemam rada muzov povrchnych, namyslenych a nezodpovednych.
Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Nemam rada, ked chalan nevie pouzivat deodorant a je prepoteny
- to je fakt hnus. Co sa tyka este toho zovnajsku - Chlpy - S tymi teda ja kamaratka nie som (:nono1:), tak na tvary mi nevadia (okrem zrasteneho obocia), vadia hlavne nizsie a nizsie, snad si kazdy domysli spravne
A co sa tyka tych dolezitejsich veci, nemam rada muzov povrchnych, namyslenych a nezodpovednych.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
naj[S]lepsi
Amateur
AFEKT- ked sa nasilu smeje, ale nasilu ze to az pekne nieje
NEUPRIMNOST - nech nezahovara, povie pravdu do oci
predstierany zaujem.. a na vsetko odpovede typu aaano? to mas dobreee ..
aa diofca nesmie zapachat.. ale to sa nestava az tak casto.. potom asi mastne vlasy, neupravene nehty...
myslim ako neostrihane, nejake polmetrove duhovane pazury nemusim 
NEUPRIMNOST - nech nezahovara, povie pravdu do oci
predstierany zaujem.. a na vsetko odpovede typu aaano? to mas dobreee ..
aa diofca nesmie zapachat.. ale to sa nestava az tak casto.. potom asi mastne vlasy, neupravene nehty...
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
qwerty-xyz
Re: Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
Na holke ma dokaze odradit jej naivita,primitivizmus,falos,trochu aj vyzor a co ma dorazi ked je holka chlpata tam kde nema byt - myslim pazuchy,nohy,ruky-- vtedy mam dostkafiatko napísal:kludne sa vyjadrite..... čo také nemáte radi až by vás to dokázalo odradiť... všetky vaše príspevky sú vítané ....baby a chalani....dakujem...
a je mi zle...
-
midnight_man
Guru
keby si stretol úplne krásnu babu, myslím tým ako vonkajšiu krásu tak aj vnútornú a pri prvom stretnutí by si napríklad nezapálila cigaretu a ty by si bol v tom, že nefajčí, teda pre teba by to bola ideálna ženská. Pri ďaľšom stretnutí by vytiahla cigarety a zapálila si, ako by si sa zachoval?recberko napísal:nepáči sa mi keď baba fajčí, a často používa nadávky... ale hlavne nesmie byť namyslená a povrchná to potom NO COMMENT ...
Narážam práve na cigarety z toho dôvodu, lebo veľa ľudí robí obrovské rozdiely medzi fajčiarmi a nefajčiarmi pričom nefajčiari sa cítia, že sú niečo viac a začnú si doslova vyberať spomedzi ľudí. Takýto je môj pohľad a aj doterajšie skúsenosti s ľuďmi v mojom okolí.
Nemyslíš, že je to trochu povrchné, pretože fajčenie je individuálna záležitosť každého človeka.
-
axxis
Addict
Ja mam presne opacne skusenosti. Nebehne niekto za mnou a zahlasi: "Nemas ohen" popripade "Nemas fajku?". Odpoved je jasna: "Nie, nefacim." Tak sa na mna zahladi ako na totalneho kretena, precedi nejaku poznamku o tom, ze som srac a spakuje sa.pinco napísal: Narážam práve na cigarety z toho dôvodu, lebo veľa ľudí robí obrovské rozdiely medzi fajčiarmi a nefajčiarmi pričom nefajčiari sa cítia, že sú niečo viac a začnú si doslova vyberať spomedzi ľudí. Takýto je môj pohľad a aj doterajšie skúsenosti s ľuďmi v mojom okolí.
Nemyslíš, že je to trochu povrchné, pretože fajčenie je individuálna záležitosť každého človeka.