Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
ja na babach nemam rad to večne chi chi chi aj ked sa baby smeju len preto aby ta ponižili aby si mysleli že su kralovne a tiež namyslenosť a ešte nemam rad baby čo si priliš veria napr jedna moja kamaratka trinasť ročna povedala že nechodi s mladšymi ako 16
a ešte pretvarku ved napriklad každa druha baba "miluje" tokio hotel len preto že je to teraz velmi "in" 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
predvcerom som sedel s kamaratom v krcme pri bare, pozerali na slecny barmanky, ked zrazu si ku nam prisadla jedna caja, prisunula si stolicku k baru a povedala:
Az mi normalne zabehol ten fernet co som akurat pil. Sice uz neviem co som jej na to povedal ale po par minutach zahlasila ze je s nami nuda a odisla. To su nam teda zvyky. Toto sa mi este nestalo.caja z baru napísal:"No co šraci, naco ma pozvete?"
-
midnight_man
Guru
-
ledenaster
Medium Professional
-
midnight_man
Guru
K cigaretam: Preco nie? je to daka vada? Pokial je to rozumna baba...prijemna...tak preco by nemohla fajcit? poznam aj take..a len koli tomu ze fajcia..? somarina...kopu chalanov fajci..aj ja som fajcil..a nebol som vadný..podla mna somarina...umna toto nema vplyv
K nadavaniu a podobne: Hm vadi nevadi? neviem sam..je to "cudne" ked baba povie daku nadavku..no zavse to berem...kazdy si zavse nada...ale myslim ze keby to nebolo moc moc moc casto tak berem pohoda
ja nemam rad ze je baba opita ako duha..a robi somariny...
K nadavaniu a podobne: Hm vadi nevadi? neviem sam..je to "cudne" ked baba povie daku nadavku..no zavse to berem...kazdy si zavse nada...ale myslim ze keby to nebolo moc moc moc casto tak berem pohoda
ja nemam rad ze je baba opita ako duha..a robi somariny...
-
ledenaster
Medium Professional
To preto lebo si fajcil.....Kto je nefajciar tomu su odpudzujuce baby co fajciamidnight_man napísal:K cigaretam: Preco nie? je to daka vada? Pokial je to rozumna baba...prijemna...tak preco by nemohla fajcit? poznam aj take..a len koli tomu ze fajcia..? somarina...kopu chalanov fajci..aj ja som fajcil..a nebol som vadný..podla mna somarina...umna toto nema vplyv
-
ledenaster
Medium Professional
Ehm...priklepova vrtacka tj. Benny Benassi - satisfaction si rozmysli ci nesu sexi a hokejistky v Novom Case co byvali boli tiez seximi-chau napísal:S tym suhlasim, proste to vacsine zien "nepristane". Podobne ako priklepova vrtacka, extremne bicepsy alebo hokejova vystroj...
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
zelovoc mne ked sa paci holka tak sa mi paci ona, nie to co ma ci nema v ustach(skuste to nezhovadit, myslienku mam dobru
).
Mne osobne to fajcenie nejako neprekaza. Aj ked je pravda, ze v mojej domacnosti fajci kazdy okrem mna, cize moja odolnost voci cigaretam je maximalna a nerobia mi cigarety problem v ziadnom mnozstve, aj ked sam nikdy fajcit nebudem.
Mne osobne to fajcenie nejako neprekaza. Aj ked je pravda, ze v mojej domacnosti fajci kazdy okrem mna, cize moja odolnost voci cigaretam je maximalna a nerobia mi cigarety problem v ziadnom mnozstve, aj ked sam nikdy fajcit nebudem.
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
kukaj..tiez si nevyberem taku holku s ktorou by som vedel ze to dlho nevydrzi..ale tak viem ze V 25 uz snou nebudem....a nie preto ze by som si bol isty ze to skonci..ale proste preto lebo viem ze to skocni..malo vztahov zo 16 tich rokov..vydrzi tak dlho dlho-..sice a ktoho vie mozno ked najdem tu "pravu" tak vydrzim dokonca zivotaVigor napísal:Zivotnu partnerku si este nevyberas?