Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
JV
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JV »

ja na babach nemam rad to večne chi chi chi aj ked sa baby smeju len preto aby ta ponižili aby si mysleli že su kralovne a tiež namyslenosť a ešte nemam rad baby čo si priliš veria napr jedna moja kamaratka trinasť ročna povedala že nechodi s mladšymi ako 16 :lol: a ešte pretvarku ved napriklad každa druha baba "miluje" tokio hotel len preto že je to teraz velmi "in" :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

predvcerom som sedel s kamaratom v krcme pri bare, pozerali na slecny barmanky, ked zrazu si ku nam prisadla jedna caja, prisunula si stolicku k baru a povedala:
caja z baru napísal:"No co šraci, naco ma pozvete?"
Az mi normalne zabehol ten fernet co som akurat pil. Sice uz neviem co som jej na to povedal ale po par minutach zahlasila ze je s nami nuda a odisla. To su nam teda zvyky. Toto sa mi este nestalo.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

zelovoc napísal:...
nechce sa mi verit, ze este nevymreli take **** :o nemam slov
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

zelovoc napísal:"No co šraci, naco ma pozvete?"
mal si jej povedat, ze mlieko tam nepredavaju :D
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja v podstate suhlasim s väcsinou prispevkou .....a neviem ci to tu je ale nepaci sa mi ked su este moc afektovane take rozmaznane pi*e ... sorry za vyrazy ale niektore sa vazne tak spravaju
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

slavo120 napísal:take rozmaznane pi*e ... sorry za vyrazy ale niektore sa vazne tak spravaju
tak tak...myslia si o sebe ze su najkrajsie na svete,,,rozmaznane pubetacky...och joj...
Osiris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Osiris »

zena s cigaretou....nic horsie neni
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Osiris napísal:zena s cigaretou....nic horsie neni
uuuuuuuuuuuplne s tebou suhlasim........ ked vidim ze taka pekna baba fajci tak bleeee aka spata......je to nechutneeeeee :smt096
A este dodam ze ked HRESIA a NADAVAJU....ved zena je neznejsie pohlavie a mala by sa podla toho spravat :roll:
midnight_man
Guru
Guru

K cigaretam: Preco nie? je to daka vada? Pokial je to rozumna baba...prijemna...tak preco by nemohla fajcit? poznam aj take..a len koli tomu ze fajcia..? somarina...kopu chalanov fajci..aj ja som fajcil..a nebol som vadný..podla mna somarina...umna toto nema vplyv

K nadavaniu a podobne: Hm vadi nevadi? neviem sam..je to "cudne" ked baba povie daku nadavku..no zavse to berem...kazdy si zavse nada...ale myslim ze keby to nebolo moc moc moc casto tak berem pohoda

ja nemam rad ze je baba opita ako duha..a robi somariny...
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

midnight_man napísal:K cigaretam: Preco nie? je to daka vada? Pokial je to rozumna baba...prijemna...tak preco by nemohla fajcit? poznam aj take..a len koli tomu ze fajcia..? somarina...kopu chalanov fajci..aj ja som fajcil..a nebol som vadný..podla mna somarina...umna toto nema vplyv
To preto lebo si fajcil.....Kto je nefajciar tomu su odpudzujuce baby co fajcia :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ledenaster napísal:To preto lebo si fajcil.....Kto je nefajciar tomu su odpudzujuce baby co fajcia :roll:
ale hnusne je, ze ja fajcim ale tiez sa mi fajciace baby nepacia. fajciace cigarety samozrejme...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

S tym suhlasim, proste to vacsine zien "nepristane". Podobne ako priklepova vrtacka, extremne bicepsy alebo hokejova vystroj...
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

mi-chau napísal:S tym suhlasim, proste to vacsine zien "nepristane". Podobne ako priklepova vrtacka, extremne bicepsy alebo hokejova vystroj...
Ehm...priklepova vrtacka tj. Benny Benassi - satisfaction si rozmysli ci nesu sexi a hokejistky v Novom Case co byvali boli tiez sexi :oops: a tie bicepsi....to mas pravdu fujj
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

zelovoc mne ked sa paci holka tak sa mi paci ona, nie to co ma ci nema v ustach(skuste to nezhovadit, myslienku mam dobru :P ).

Mne osobne to fajcenie nejako neprekaza. Aj ked je pravda, ze v mojej domacnosti fajci kazdy okrem mna, cize moja odolnost voci cigaretam je maximalna a nerobia mi cigarety problem v ziadnom mnozstve, aj ked sam nikdy fajcit nebudem.
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no jo, ale pre mna to plus nieje. keby som si mal vybrat z dvojiciek a jedna fajci a druha nie, tak berem tu co nefajci.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Hej, nie je to plus ale pre mna osobne ani nejake minus. Ale budem uprimny, tiez by som bral tu nefajciacu dvojicku... :) . Predsalen ma predpoklad sa dozit viac...
midnight_man
Guru
Guru

ja by som bral tu "rozumnejsiu" pretoze zivotnu partnerku si este nevyberam cize mi je "jedno" ze kolko sa dozije....
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Zivotnu partnerku si este nevyberas? Hm, ja by som nechcel mat nic s holkou o ktorej by som vedel, ze je to kratkodoby vztah, alebo by som citil ze na dlhsie to nebude. Preto, ak by boli dve uplne rovnake dvojicky, berem ako som uz pisal.
midnight_man
Guru
Guru

Vigor napísal:Zivotnu partnerku si este nevyberas?
kukaj..tiez si nevyberem taku holku s ktorou by som vedel ze to dlho nevydrzi..ale tak viem ze V 25 uz snou nebudem....a nie preto ze by som si bol isty ze to skonci..ale proste preto lebo viem ze to skocni..malo vztahov zo 16 tich rokov..vydrzi tak dlho dlho-..sice a ktoho vie mozno ked najdem tu "pravu" tak vydrzim dokonca zivota :D :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

keď už sa bavíte o dvojičkách. Ja by som bral tú čo fajčí samozrejme. Nefajčiarka by ma stále buzerovala a obmedzovala a s fajčiarkou by som si vychutnával cigaretku pri kávičke.
Napísať odpoveď