Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

spravanie - tj hresi, pi*uje ako stary chlap...
plus co robi, tj ked pije jak duha, fajci jednu od druhej tak pritom mi zacina byt zle...
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Dokáže vás odradiť ked žena nadáva? Alebo je vám to jedno?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

caste pouzivanie slova "neviem"
Alofok napísal:Dokáže vás odradiť ked žena nadáva? Alebo je vám to jedno?
ak to nepouzije v kazdej druhej vete.. nie.. take rekreacne nadavanie z ust peknej krehkej milej holky je sexi :)
Alofok napísal:Ináč prečo tvoj avatar vyzerá ako ten z NCIS?
lebo je to on :). Kedysi som bol do toho serialu blazon a nejak sa mi nechce vymyslat a hladat novy avatar :)
Alofok
Light Professional
Light Professional

Okej dakujem kukiak :) Lebo mne to dost vadí ked dievča nadáva, aj chlapec ked nadáva. Teda bez dôvodu
Ináč prečo tvoj avatar vyzerá ako ten z NCIS?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nie nevadi to ak obcas daco utrusi, aj ja zvyknem...aj ked uz zacinam odvykat :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Alofok napísal:Dokáže vás odradiť ked žena nadáva? Alebo je vám to jedno?
Vadí a mnyslím, že v tejto téme som to už spomenul. Je to pre mňa šok, keď ide po ulici krásna slečna, zdvihne mobil a z úst jej začne "prúdiť žumpa"... Ja viem, je to bežné, no vždy ma to zaskočí. Osobne som tiež kedysi nadával a v hodnej miere no prestal som prakticky zo dňa na deň (trvalo to asi týždeň). Ľudí za to neodsudzujem, no nemám to rád, hlavne na prvý dojem....
gili
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gili »

tak muzi, ak vas tak smiem nazvat :?: vadi vam teda hodne na tych zenach :)
prave preto sme zeny zenami a vy muzi muzmi lebo sme dve rozdielne pohlavia
ak vas odradza nieco co je typicky zenske ( a nas zeny to co je typicky muzske ) tak sa radsej ani len nevyjadrujte lebo idete proti prirode a nakoniec sme "my zeny" to, co vas najviac pritahuje a naopak
vacsinou co vas na opacnom pohlavi odradza su zlozvyky (navyky) a to je individualna zalezitost

uzaver: aj mna na muzoch niektore veci odradzaju ale ak je viac tych minusov tak hladam takeho kde je viac plusov ale nikdy to nebude 100% takze aby ste si nemysleli ze ste taky dokonali
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

gili: Ale ty si túto tému asi tiež veľmi nepochopila. Lebo tu nejde o to, čo nám (v tomto prípade mužom) vadí na ženách všeobecne. Ale o to, čo vám vadí, keď nejaká žena/dievča niečo robí, nejako vyzerá alebo nejako sa správa. Ale ja si na ženách toho veľmi veľa vážim.
gili
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gili »

sagittarius: žena/dievča niečo robí, nejako vyzerá alebo nejako sa správa. - to co vacsinou pisete su zlozvyky alebo zle navyky a ako pisem je to individualne

je pravda ze sa vyjadrujem dost vseobecne ale nemyslim si ze som tu temu nepochopila
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

myslim ze ked je zena aspon priemerne inteligentna tak nieje ziaden problem. mohli by ste byt trochu viac pragmatickejsie, brat veci menej osobne a rychlejsie sa prisposobovat novym okolnostiam. ALE hlavne nepindat! a netvarit sa ako primadony. potom je to vsetko fajn.
a ked este viete varit a usmievat sa len tak nezistne pre nic za nic tak to je uplne super.

Dievcence, usmievajte sa omnoho viac, potom ste take pekne a vsetko je vam odpustene.
Alofok
Light Professional
Light Professional

A aký je rozdiel medzi usmievať sa a smiať? :) Ja sa rada veľa smejem
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Alofok napísal:A aký je rozdiel medzi usmievať sa a smiať? :) Ja sa rada veľa smejem
velky. aj smiech je super, ale proste ked sa rozpravam s dievcatom, zenou ktora ma usmev na perach tak je to o niecom uplne inom. a vo vztahu dtto.
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

mna dokaze najviac odradit,ked sa chalan o seba nestara a je to na nom vidiet...a este ked je namysleny a egoisticky a ide mu len o sex
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Teraz podľa najnovšieho som si všimla na jednom spolužiakovi jednu vec...
Každé ráno sa nahúli... robí sa veľký BOSS , áno som najlepší...stále rozpráva ako má všetko v P**...a potom ked mu trávička vyprchne , tak veľmi rozpráva, ako by si už mal uvedomiť že si škodí... ako je sprostý že to robí...

no tak toto ma dokáže odradiť... :smt071
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Čo ma dokáže odradiť?
Keď baba nemá rozum a myslí si že všetko bude po jej a keď sa tak nestane tak ti to pripomína x krát až kým sa jej neospravedlníš aj keď vlasne niet začo ..To ma vie vytočiť..
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

Dipset napísal:u nás v škole je***á spolužiačka bifla špinavá ,,Kto sa dnes neučil na test ako ja,lebo ja som sa do toho ani nepozrela´´ vysledok 100% jediná s triedy 1-tka.neznášam to
kamarade vysvetli mi jednu vec..nechapem preco beries baby ktore sa ucia na jednicky ako šipave bifly aj to nechapem!!! zamyslel si sa niekedy nad tym prceo sa tak dobre ucia?asi chcu nieco vediet nie?a najskôr sa prosim ta kukni na seb anez zacnes niekoho tuna ohovarat ze bifla spinava chalanko..nezavidis jej tak trosku ze sa ty neucis dobre a oan hej?ha? :smt018
Cocotko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cocotko »

mna dokaze na babach odradit asi to ze sa ne nieco hraju alebo su neprirodzene proste tie povrchne pozy atd vsimam si to v poslednom case na spoluziackach a je mi z toho na tycku...ved to poznate tie sladke babenky z booomu ':aasmile19:'
Alofok
Light Professional
Light Professional

Tak hej tak ju nazvať nemusel ale to aj mňa vie zdvihnúť zo stoličky keď niekto povie že sa neučil a bude mať 5... a potom dostane 1
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Alofok napísal:Tak hej tak ju nazvať nemusel ale to aj mňa vie zdvihnúť zo stoličky keď niekto povie že sa neučil a bude mať 5... a potom dostane 1
nahodou mne sa to podarilo z algebry, ja som to fakt nevidel a trhol som rekord skupiny 70% a to som potom pocul ako sa im otvarali noze vo vreckach
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

No mna urcite nizka uroven vyjadrovania a celkovo ma pritahuju zeny ktore samozrejme musia zapadnut do mojho vkusu po fyzickej stranke ale hlavne su inteligentne .. tj. ze sa jej reci netocia o zlomenom nechte.. a o kamoskach.. a samozrejme i vzdelane..
Napísať odpoveď