čo všetko treba zariadiť pred samovraždou

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

audiotrack napísal:vieš, keď máš v byte šváby, a ty zhasneš aby si ich nevidel, neznamená to že je po probléme. :new01:
K+
chalanovi to treba takto vysvetlovat a nie ze mu vsetci napise ze puta pozornost a tak, co ak nema kamarata ktoremu by sa vyrozpraval kua uvedomte

qwerty: sory za moj prvy prispevok ak chces pokecat pod na icq
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ak sa chce vyrozpravat, tak nech to spravi. No my stale vieme len to, ze ma problemy. Ak su naozaj tak zavazne, tak kazdy jeden, ktory mu tu vynadal sa, bude urcite hanbit zato, co sem napisal.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Všetci čakáme na tie problémy :cokolvek:
Filipito
Darca
Darca

vigor: no tak naco by tu pisal? keby nechcel poradit

//autoeditácia príspevku ( 22 Jun 2008, 19:27 )
vigor: no tak naco by tu pisal? keby nechcel poradit
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Vigor napísal:Ak sa chce vyrozpravat, tak nech to spravi. No my stale vieme len to, ze ma problemy. Ak su naozaj tak zavazne, tak kazdy jeden, ktory mu tu vynadal sa, bude urcite hanbit zato, co sem napisal.
:? vecer teda v noci vam to tu napisem mozno dostanete aky takyprehlad o tom co sa deje a nechate si blbe poznamky pre seba,nepisem to preto lebo polka nasho kktskeho mesta bude vediet ze som to ja lebo nikto iny take daco nema a zavru ma do blazinca skor nez stihnem daco urobit.napisem to cez pomlcky a ked si budete davat dve a dve dokopy tak snad pochopite ze nie kazdy to ma take lahke.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

qwerty-xyz napísal: a dalsia vec na taku prkotinu ako si ist skocit alebo sa zavesit trebamat odvahu chlapi takze tu o takom dacom ze to urobi len zbabelec rec byt nemoze. :wink:
Takže sa nevešajú a neskáču zbabelci, ale odvážni ľudia, ktorý utekajú pred problémami a radšej než by ich vyriešili, idú sa zabiť. Inteligentné.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

qwerty-xyz napísal::? vecer teda v noci vam to tu napisem mozno dostanete aky takyprehlad o tom co sa deje a nechate si blbe poznamky pre seba,nepisem to preto lebo polka nasho kktskeho mesta bude vediet ze som to ja lebo nikto iny take daco nema a zavru ma do blazinca skor nez stihnem daco urobit.napisem to cez pomlcky a ked si budete davat dve a dve dokopy tak snad pochopite ze nie kazdy to ma take lahke.
ešte furt si nič neurobil vypič?
Filipito
Darca
Darca

qwerty: ja ta chapem hoci na zaciatku som bol trochu mimo, ale potom som ta pochopil, len vies vsetkym to nedochadza
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:qwerty: ja ta chapem hoci na zaciatku som bol trochu mimo, ale potom som ta pochopil, len vies vsetkym to nedochadza
Vies cmucik, nie vsetkym to dochadza, lebo este nic nenapisal. Tak si nechaj blbe poznamky pre seba.
qwerty-xyz napísal::? vecer teda v noci vam to tu napisem mozno dostanete aky takyprehlad o tom co sa deje a nechate si blbe poznamky pre seba,nepisem to preto lebo polka nasho kktskeho mesta bude vediet ze som to ja lebo nikto iny take daco nema a zavru ma do blazinca skor nez stihnem daco urobit.napisem to cez pomlcky a ked si budete davat dve a dve dokopy tak snad pochopite ze nie kazdy to ma take lahke.
99%ludi ma problemy. Zivot pomaly kazdeho je prepleny problemami. Ale som zvedavy...ak to uznam za vhodne, nemam problem sa Ti ospravedlnit.

P.S. Aby si nemusel vymyslat tajne kody, rad si precitam o co sa jedna aj v SS.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

qwerty-xyz napísal:toto na tomto fore nemam rad ze tu za boha nemozem napisat co ma trapi lebo polka povie ze putam pozornost. Ta za prve.
Keby osm chcel putat pozornost tak si vyjdem pekne na balkonik svojho panelaku alebo pojdem rovno na strechu s tym ze idem skocit a garantijem vam ze do 10 minut je pri mne cely nas poziarny zbor,policia a zachranka takze o to neide.
Za druhe Disky mam styri takze pisem z toho systemoveho ostatne su 80 GB a 2 x 130 GB :roll: takze disky mi tu nerieste.
Za temy mi nikt oneplati proste su divne ja viem neni kazdy dokonaly.
Za dalsie to bola normalna uvaha nie emo style ze si podrezem zily,ste na hlavu? kopec ludi sa zastrelilo a zdalo sa ze bol vsetko v poriadku a az neskor vysli na povvrch veci ktore za tym vsetkym boli.
a dalsia vec na taku prkotinu ako si ist skocit alebo sa zavesit trebamat odvahu chlapi takze tu o takom dacom ze to urobi len zbabelec rec byt nemoze. :wink:
A dalsia vec-aspon tu dakto daco pise,lebo ked som online kazdy den tak mi toto forum pride mrtve,ano radsej budem zakladat stupidne temy,nabuduce to asi bude kolko bompari cukrikov si napchate do lavej nosnej dierky a pridam k tomu aj hlasovanie,vsetci stastni?
Nevsimaj si ich, vsetci tu na fore sa tvaria ze ich nic netrapi, nic nesere, nic ich nerozhadze, aku oni maju bombovu robotu, aky vedu skvely zivot ako svoje priatelky/priatelov nadovsetko miluju, kolko oni maju kamaratov a maju sa vzdy o koho opriet, zazivaju kazdondenne uspechy atd... a ked pride niekto ako ty tak musi byt hned idiot len preto ze ma iny nazor ako vacsina alebo chut sa pobavit na netradicne temy, ano priznam sa aj mne niektore tvoje temy pripadali trocha scifi ale zistil som ze vsetko to su mozne veci, aspon sa tu dalo pisat aj na daco ine ako klasicke anketove ko*ot v style ake mate znamky vysvedceni alebo na aky fest pojdete. Ja potom ale neviem naco su na fore veci ako LVP, poradna, volna diskusia, ked tu clovek daco napise tak ho vsetci spicuju a spacifikuju minuskami.
Samozrejme ajtak neviem posudit ci tuto temu myslis vazne ale ak ano tak si premietni vsetky dobre veci co sa ti v zivote stali a rozhodne nebudes nuteny vyskocit z okna.

A vy ostatni by ste si uz mohli odpustit tie ko*ot ze "smelo do toho", zamyslite sa uz konecne. :roll:
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Raz pocas studia univerzity na slovensku jeden profesor na psychologii povedal mudru vetu - Samovrazda je sebecky a ZBABELY cin, ktorym sa dana osoba chce zbavit vlastnych problemov, tymto cinom vsak sposobi nekonecny rad patalii inym ludom...Vezmi si svojich pribuznych, kazdeho, kto ta ma aspon trocha rad (neverim, ze sa taky clovek nenajde, tvrdit nieco take by bolo uplne chore), ake problemy im svojou samovrazdou sposobis - problemy, smutok, utrpenie, budu sa trapit, co spravili v tvojej vychove zle, preco sa to stalo, a tak dalej. Ty tvrdis, ze na samovrazdu treba odvahu? Je to totalne zbabely cin, ci chces, alebo nie. Zamysli sa najprv nad nasledkami, a to prosimta poriadne, ziadna sebalutost, ziadne to, ake problemy si tymto vyriesis - mysli na okolie. Ja osobne by som to nikdy nespravil prave pre tuto pricinu - nechcel by som nikdy ulbizit rodicom, ktori ma vychovali a vytrpeli si pri tom nejeden trapaz. Takze sa chalan uvedom. Mne je jedno, z akeho dovodu to tu pises, ci uz chces polutovanie, alebo povzbudenie - tvoje problemy si tu doteraz neopisal, a vedz, ze vela ludi tu ma uz aj relativne vyssi vek, ako je priemer tohto fora a tie osoby maju uz problemy totalne ineho razenia...takze sa pribrzdi, sadni si niekde vecer, spusti relaxacnu muziku, par piv a rozmyslaj, co si spravil zle a kde si spravil chybu, a nevymyslaj hovadiny.

//prestante tuto temu nahlasovat, este to tu niekto iniciativny zamkne...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ach vy "ochrancovia".

:?:
marian152 napísal:Tak radsej pockajme na vyjadrenie zakladatela a potom sa vyjadrime...
:?:

Naco tu asi tak cakame posledne tri strany?
Leo15951
Light Star
Light Star

vymazane
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Pomenuj si to ako chces. Ja cakam a vyplnam si cas. Ak si si nevsimol, to ze nam napise o co sa vlastne jedna, sme z neho vytlacili tymi prvymi dvoma stranami...ak to chces nazvat urazkami, je mi jedno. Skratka sme to z neho vytlacili a teraz cakame, co to bude.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

fizz napísal:Drahy Sheep: Kurt Cobain (teraz jedina osoba co ma napadla) niekde vyplakaval, ze ma problemy, a ze sa ide zabit? Nie. Nikto normalny by nezalozil takuto kktsku temu keby to myslel vazne. A kazdy ma problemy. Neuveris, aj ja. A je tu este nejaka tema v ktorej by niekto ukazoval ake on ma problemy, ze sa ide zabit a tvaril sa, ze pacha heroicke ciny, ked chce vsetko dolezite zariadit pre smrtou? Nie. A vies preco? Lebo vyskyt takeho strasneho kktizmu a demencie dokopy je velmi nizky.
aj jeden student z SPS sa v zaciatku tohto roka hodil na kolajnice preto ze sa bal matury a tiez nikomu nic nepovedal, ale myslim ze qwerty travi za kompom viac casu tak neviem co by mu branilo sem napisat, anonymita internetu, velka komunita ludi atd... asi si myslel ze ked sem napise ze to na skodu nebude ale pridete sem vy a cele to prekrutite do uplne ineho smeru
Leo15951
Light Star
Light Star

vymazane
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Casom sa mozno naucite, ze niekedy cloveku ovela, ovela viac pomoze ked ste nanho tvrdy, ked mu vynadate a vytlacite takymto sposobom blbe myslienky z hlavy, nez kebyze ho zacnete lutovat a podobne. Netrepem do vetra, mam to z mnohych zivotnych skusenosti, nielen mojich ale aj mojich blizkych. Niekedy to tak skratka naozaj je a clovek to zvacsa pochopi az neskor. Mne to tiez prvykrat doslo az neskor a doteraz som zato vdacny.

A povedz mi, co ten student dosiahol sebevrazdou. Aj o tom bola tato tema, o zbytocnosti samovrazdy. Ublizil blizkym, rodicom, ktory urcite mali aj svoje vlastne problemy pri jeho vychove, lebo bol zbabelec. Utta k mrtvym by mala byt, ale bol to zbabelec a to budem tvrdit hocikedy, hocikde a hocikomu.

P.S. Verim, ze qwerty ma vaznejsie problemy, nez strach z matur.

marian152
Tvoje su, vzhladom na fantasticky obsah, daleko za hranicou.

Idem so psom, uz sa tesim kolko mudrosti a moralizovania tu najdem az sa vratim :cookies: .
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

fizz napísal:marian152: Na hranici so spamom? To ako keby si napisal, ze Japonsko je na hranici slovenska s ceskom, omg.
Sheep: Anonymita internetu? Minimalne v tejto teme, aj ked mam silny dojem, ze aj v nejakej inej, no nechce sa mi to hladat, tvrdi, ze nejaky ludia vedia, ze kto je v skutocnosti qwerty-xyz
TU: http://www.hojko.com/post888445.html#888445
Filipito
Darca
Darca

Vigor napísal:Casom sa mozno naucite, ze niekedy cloveku ovela, ovela viac pomoze ked ste nanho tvrdy, ked mu vynadate a vytlacite takymto sposobom blbe myslienky z hlavy, nez kebyze ho zacnete lutovat a podobne. Netrepem do vetra, mam to z mnohych zivotnych skusenosti, nielen mojich ale aj mojich blizkych.

A povedz mi, co ten student dosiahol sebevrazdou. Aj o tom bola tato tema, o zbytocnosti samovrazdy. Ublizil blizkym, rodicom, ktory urcite mali aj svoje vlastne problemy pri jeho vychove, lebo bol zbabelec. Utta k mrtvym by mala byt, ale bol to zbabelec a to budem tvrdit hocikedy, hocikde a hocikomu.

P.S. Verim, ze qwerty ma vaznejsie problemy, nez strach z matur.
verim aj ja ale tak takyto pristup neuznavam :evil: kurnik co to je, ze do p**e skoc pod vlak bude ti lepsie (myslel som to obrazne)....
qwerty: v pohode sa vyrozpravaj a necitaj prispevky tychto ....
Napísať odpoveď