O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

No ale to je prave volanie do tej krajiny zo Slovenska a nie volanie v danej krajine :) To najdes na strane 4 pod pojmom Odchadzajuce volanie v roamingu ;)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

GothaR napísal:No ale to je prave volanie do tej krajiny zo Slovenska a nie volanie v danej krajine :) To najdes na strane 4 pod pojmom Odchadzajuce volanie v roamingu ;)
Aha..to som nepostrehol, ze odchadzajuce su este vyssie..My Fault..Tak teda je to tak, ako vravis.. 50centov..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Very well... zeby nastal pomaly cas na prenos?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Cas na prenos nastal uz vtedy ked spustili O2 Fer v povodnej podobe :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: O2 Fér

Super nova sluzba od o2 a to prezeranie si online spotrebu..Cim dalej ulahsuju viac ludom zivot :) Tak to ma byt..
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Mimochodom mne sa moc ľúbi, keď v na konci ich reklám povedia: "Neveríte? Spýtajte sa tých, ktorý už O2 Fér majú!". A to je podľa mňa najlepšia reklama. A ja viem že v reklamách neo**bávajú!
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Soviet napísal:Super nova sluzba od o2 a to prezeranie si online spotrebu..Cim dalej ulahsuju viac ludom zivot :) Tak to ma byt..
Napíš mi prosím o tom viac alebo hoď link.
//: Ďakujem.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

funguje vam prihlasenie do Moje O2 ? neviem si pozriet spotrebu uz asi 5.den :(
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

ja som sa akurat registroval a ide to :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Funguje..Len sranda..Prihlasil som sa tam a prisla mi SMS, ze podozrenie na zneuzitie na moje cislo :) A ze ak som sa ja neprihlasil, mam poslat prazdnu sms :)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Ako tu píšete, neverite, spytajte sa tých, čo O2 fér majú ... Tak ja sa vás chcem spýtať na pár veci. Som verným zákazníkom Orange a chcel by som prejsť na O2 fér. Mám paušál snov 100 min. a platím mesačne cca. 13 eur, aj ked neprevolam. Je vyhodnejsie si v O2 zobrať nejaký minutovy paušál alebo O2 fér? Využívam mobil iba na volania a SMS. Je to vyhodnejsie ako u Orange? Pokrytie na SR a v zahraničí funguje bez problémov? Lebo vela ľudí na nete písalo, že majú problémy so signálom. Ako je to s ratanim? Ráta sa nacata minúta alebo až po nej? Lebo u Orange je taká blbosť, že ked volam a nedovolam tu minútu, tak musím vlastne zaplatiť aj tak tu minútu ak sa nemýlim. Ďalšia vec čo ma "trápi", je prechod z Orange. Ako to vlastne funguje? Počkám kým mi skončí viazanost na daný paušál a potom poviem v predajni Orange, že koncim a chcem ísť do O2 a zaplatím poplatok za SIM kartu? A v O2 len poviem, že chcem novú SIM kartu? Lebo ďalšia vec je, že vela ľudí ma moje cislo Orange a ked budem O2 a nebudú mat vsetci moje nove cislo O2, tak to ich automaticky zo starého Orange čísla presmeruje na O2?
A este jedna vec, vraj su v O2 veľmi pomaly čo sa týka vybavovania a reklamácie. Je to tak? Ďakujem za cenne info.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

tak napisem ja, mam O2 fer cca tristvrte roka...
cena: ucet mi isiel na cca tretinu, mal som u orange pausal 70min...neviem co obnasa pausal snov ale po 8rocnom partnerstve s orange uz nechcem pomaranc a jeho pausaly a ani jeho uradnikov ani vidiet...
signal: raz sa mi stalo, ze nebolo pokrytie niekde v horach a kopcoch na orave, vtedy sa O2 "napojilo" na signal T-mobile(samozrejme za cenyO2) ale problem bol ze nesiel net, na ktory treba O2 signal, ale volanie a sms islo normalne...
tarifikacia: O2 ma sekundovu, cize sadzba co mas na minutu sa u nich rozratava na sekundy a platis len za prevolane sekundy nie minuty
prechod: velmi jednoduchy, ked ti skonci viazanost(musis az po vyprsani zmluvy inac budes sankcionovany v zmysle odstavca o predcasnom odstupeni od zmluvy a nie je to lacne) prides do O2, povies ze si knim chces preniest cislo, podpises vsetko potrebne a oni zbitok zariadia, orange ti na poslednej fakture zauctuje poplatok za uvolnenie cisla, ale ten niekolko nasobne prevysi bonus od O2 ked knim cislo prenesies(teraz myslim 25E v letnej akcii)...cislo ti ostane presne take iste, vratane predvolby, akurat uz nebude vedene pod pomarancom, ale v O2...co sa tyka uradnikov a vybavovania O2 mozem povedat, ze s lepsim, skolenejsim a milsim personalom som sa este nestretol, pomaranc a T nula bodov, vsetko islo s usmevom a presne na cas, na rozdiel od skusenosti znamych s T a mojimi vlastnymi s pomarancom...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ColdRain:si zlaty clovek, ze si mi to takto pekne rozpisal! Velmi pekne ti dakujem a si ma aj presvedcil, ze jednoducho nemam na vyber a idem do O2 :)
Este som niekde na nete videl, ze pisali ludia, ze ktovie kolko bude trvat O2 Fer, ze ci to nezrusia. Ja si myslim, ze by O2 mohlo fungovat iba na O2 Fer, tie pausaly minutove by ani nemuseli byt.

A ked mi teda prenesu to cislo, tak po case si ho nebudem musiet aj tak zmenit? Ako mne by nevadilo, ze by som mal nove cislo, len ti ludia co maju moje cislo, aby ma vedeli zastihnut (myslim, keby mam nove a nestihnem vsetkym rozdat).

Takze, ked poviem u Orange, ze koncim, resp. nemusim a O2 sa mi o vsetko postara, tak Orangutan mi posle okrem vyuctovania co som u nich za ten posledny mesiac prevolal, mi este nauctuju cca. 25 Eur navyse za prepustenie ich cisla?

Je aj dalsia moznost, ze si necham u nich zrusit toto stare orange cislo a zoberiem novu SIM kartu od O2? Ale tam je asi zasa tiez poplatok, ze?

Teda kolko ma to bude stat, ked zaplatim normalny prevolany mesiac u Orange + prenesenie a + za vybavenie u O2?

PS: na ceny sa asi ani pytat nemusim, vsak? Oproti Orange ma O2 za minutu 3 centy? Ci ako to je? Rozhodne je lacnejsi vsak? :)
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

Adulko1:
O2 fer ma 13€c za minutu, v com sa uz neda povedat ze je najlacnejsi, u orange pausal štart s 12€c a u t-mobile bez záväzkov tiez s 12€c, sice je to cent ale je to viac :) samozrejme ze vsetky tri su bez zavazkov a mesacneho poplatku. Sms rovnako za 6€c, u O2 je najlacnejsi 1MB s 95€c

inak mam o2 fer s profilom jednotky a som spokojny :)
Rad8)
VIP
VIP

O2 mám vyše roka...Mal som Orange (zopár rokov)
Je vyhodnejyie si v O2 zobrať nejaký minutovy paušál alebo O2 fér?

V O2 nie sú žiadne paušály (žiadna viazanosť [prídeš kedy chceš, odídeš kedy chceš]) rozdiel je iba v platbe...môžeš si vybrať, či chceš platiť každý mesiac faktúru (nieje tam žiadny paušálny poplatok, + napr. ja mám na jedno číslo zasielanú faktúru na mail a posielajú k faktúre aj podrobný výpis hovorov a ostatných služieb), alebo si budeš dobíjať kredit (kupónmi, cez SMS, z bankomatu, cez Internet Banking, osobne v predajni O2).

Využívam mobil iba na volania a SMS. Je to vyhodnejsie ako u Orange?

V O2 (ako z každej strany počuť) zaplatíš iba za to, čo prevoláš, čiže ak voláš a posielaš SMS, platíš iba za to čo si prevolal a posielal. A preto je to výhodnejšie ako u Orange-u.

Pokrytie na SR a v zahraničí funguje bez problémov? Lebo vela ľudí na nete písalo, že majú problémy so signálom.

Pokrytie signálom nieje ešte tak dobré ako má Orange. V mestách je to v pohode, na dedinách je slabší, ale ja som si zvykol v mobile nastaviť sieť z "automaticky" na "ručne" na T-Mobile (na Orange ma to väčšinou nepustí). Možno si pamätáš, keď začínal Globtel a Eurotel a mali slabý signál...len vtedy si sa nemal na koho iného napojiť. Mimochodom, ceny služieb sa nemenia, iba máš lepší signál.

Ako je to s ratanim? Ráta sa nacata minúta alebo až po nej? Lebo u Orange je taká blbosť, že ked volam a nedovolam tu minútu, tak musím vlastne zaplatiť aj tak tu minútu ak sa nemýlim.

Majú sekundovú tarifikáciu.

Ďalšia vec čo ma "trápi", je prechod z Orange. Ako to vlastne funguje? Počkám kým mi skončí viazanost na daný paušál a potom poviem v predajni Orange, že koncim a chcem ísť do O2 a zaplatím poplatok za SIM kartu? A v O2 len poviem, že chcem novú SIM kartu?

Počkaj, kým ti skončí zmluva s Orange-om, choď do ich predajne a povedz, že chceš u nich skončiť a preniesť si číslo. Oni ti dajú potvrdenie o uvoľnení čísla z ich siete, s tým pôjdeš do O2 a oni to dokončia. Nemalo by to trvať dlhšie ako 5 dní + doručenie novej SIM karty. Za prenos čísla budeš musieť zaplatiť Orange-u poplatok (nepamätám si koľko), ale O2 ti dá 16,60€, či ti aj niečo ostane (do konca leta dávajú 25€, ale mám pocit, že to nestihneš).

Lebo ďalšia vec je, že veľa ľudí ma moje cislo Orange a ked budem O2 a nebudú mat vsetci moje nove cislo O2, tak to ich automaticky zo starého Orange čísla presmeruje na O2?

Nie. To staré číslo budeš stále používať, ľudia ti naň budú volať a ty budeš prijímať hovori a budeš v O2! Mimochodom Na O2 stránke si môžete overiť, či je to tel. číslo O2 alebo nie. Tu je to: http://www.sk.o2.com/pre-vas/zakaznicke ... -operatora

A este jedna vec, vraj su v O2 veľmi pomaly čo sa týka vybavovania a reklamácie. Je to tak?

Nemyslím si, žeby boli pomalý. Bratovi vybavil reklamáciu (chyba pracovníka v predajni) za 2 dni (pritom to posielal e-mailom). Aj ja som s nimi spokojný. Aj keď to asi záleží od ľudí, ale celé sa mi to zdá lepšie ako inde.

O2 stranka: http://www.sk.o2.com/
V ich fóre ti na problémy odpovedajú pracovníci O2.

//autoeditácia príspevku (22 Aug 2010, 16:37)
MirecPB napísal:Adulko1:
O2 fer ma 13€c za minutu, v com sa uz neda povedat ze je najlacnejsi, u orange pausal štart s 12€c a u t-mobile bez záväzkov tiez s 12€c, sice je to cent ale je to viac :) samozrejme ze vsetky tri su bez zavazkov a mesacneho poplatku. Sms rovnako za 6€c, u O2 je najlacnejsi 1MB s 95€c

inak mam o2 fer s profilom jednotky a som spokojny :)
Tento boj low-costu začal v máji. Ale ja by som do Orange-u už nešiel, po tom, čo nás obrali o dosť € a práve tam boli v reklamáciách pomalý a neústretový. Mimochodom tieto akcie platia iba teraz chvíľku, pričom O2 Fér je dlhodobý.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

adulko: ten prenos cisla u pomaranca nestoji ani zdaleka 25E, je to tam niekde medzi 3-8E(fakt si uz nepamatam presne, ale viem ze to bolo relativne zanedbatelne cislo)
cize prenos ta bude stat len tolko ze prides do O2, povies co chces, podpises co ti daju podpisat a o nic viac sa nestaras, vsetko obkecavanie s pomarancom vybavia oni, akurat dostanes od nich novu simkartu, O2 na ktore bude ale samozrejme tvoje stare cislo, cely prenos trva 5dni(zakonom stanovena lehota ani menej ani viac) stym, ze na ten piaty den(u mna to bolo niekedy v noci, kedze rano som sa zobudil a bolo to) ti proste prestane fungovat stara orange sim karta a zacne ti fungovat v tu istu chvilu O2 simkarta, len vymenis v telefone a fungujes dalej...a teda na poslednej fakture od orangeu ti pride cena za pausal + poplatok za prenos a to je vsetko, u O2 neplatis nic...a ten bonus 25E ti budu pravidelne mesacne po castiach strhavat z faktury(ja som mal vdaka tomu prve mesiace faktury na vyslovene par E )
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Supeer chlapci, velmi pekne dakujem za cenne informacie. Takze som sa rozhodol a idem k vam do O2 :) trosku rozsirime rodinku a urcite, ked budu moji blizky vidiet ake su ovela nizsie moje faktury, tak prejdu aj oni. Takze jednoznacne O2 Fer! :) Juchuuu.

Len skoda, ze nestihnem tych 25 Eur ... :(
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Coskoro vianoce..Takze kludne pockaj na akcie, ktore pridu tam..Isto daku specialitku vytiahne o2 aby nalakal novych ludi :) Takze mozno miesto 25eur daju nejaku inu akciu..
Rad8)
VIP
VIP

Adulko1 napísal:Supeer chlapci, velmi pekne dakujem za cenne informacie. Takze som sa rozhodol a idem k vam do O2 :) trosku rozsirime rodinku a urcite, ked budu moji blizky vidiet ake su ovela nizsie moje faktury, tak prejdu aj oni. Takze jednoznacne O2 Fer! :) Juchuuu.

Len skoda, ze nestihnem tych 25 Eur ... :(
Aj 16,60 € (500,0916 Skk) je dosť. A kedy ti končí zmluva s Pomarančom?
Napísať odpoveď