O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

stanulik napísal:odporucam ti teraz spravit jedno, zmaz si dennik hovorov a daj si ako nove obdobie.. ked ti skonci ten mesiac tak si zapis kolko si prevolal a presmskoval a prepocitaj.. :) a budes vediet ci ti odpocitali. ja mam o2 zatial mesiac a este faktura mi neprisla tak uvidime :)
a ja odporucam aktivovat si elektronicku fakturu a k tomu podrobny vypis hovorov/sms/mms/dat, najma ked je to zadara
prides sice o papierovu fakturu, ale myslim ze faktura ktora pride na mail postacuje a nasledne si to doma mozes vytlacit
kefa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kefa »

Tu elektronicku fakturu a k tomu podrobny vypis som si uz aktivoval ale z toho :) uz nezistim ci mi za posledne 2 mesiace ten bonus odpocitali :)
stejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stejko »

ked pojdem do o2 na fakturu,tak je tam nejaka viazanost,kolko musim minimalne prevolat?lebo ked mam kartu,tak ju musim kazde 3 mes. dobit,ale ked mam na fakturu,tak mozem dostat aj fakturu,kde nebude ziaden poplatok?alebo ma budu nejak pokutovat?
kefa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kefa »

stejko napísal:ked pojdem do o2 na fakturu,tak je tam nejaka viazanost,kolko musim minimalne prevolat?lebo ked mam kartu,tak ju musim kazde 3 mes. dobit,ale ked mam na fakturu,tak mozem dostat aj fakturu,kde nebude ziaden poplatok?alebo ma budu nejak pokutovat?
"Ak budete využívať platbu na faktúru a za 3 po sebe idúce zúčtovacie obdobia bude Vaša faktúra nižšia ako 3,32 € (100 SK), vyhradzujeme si právo zmeniť Váš spôsob úhrady na dobíjanie kreditu." Tak to pisu na svojich strankach.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

obnovim starsiu temu
tak zacal som rozmyslat nad O2 Fer(hlavne kvoli neobmedzenemu netu :) ) a mam par otazok:

Chcem preniest cislo z T-Mobile Easy karty, planujem to tak ze najskor pojdem do T-mobilu nech mi zmenia udaje vlastnika karty kedze karta je teraz napisana na mamu. Potrebujem pri tomto zmeneni aj mamu alebo staci karta a moj OP(mam 15)? Je toto bez poplatku?

Ked budem mat zmeneneho tohto vlastnika karty na seba tak na druhy den pojdem do O2. Potrebujem mat 18 na zriadenie O2 Fer na dobijanie kuponom a prenos cisla? Ci staci OP?

Dik
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Ja mam tiez uz vyse polroka O2 Fer a je to vyhodne dost... Tie hovory su fakt lacne smsky tiez a internet dalsia super vyhoda, nevahal by som ani druhy krat
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tiez sa pripajam k pochvale :) Minule som mal akurat na krku nejake vybavovacky a bolo o dost lepsie, ked ma nemuselo trapit, ze kazdy mal inu siet a ze som musel volat na obed. U Orange by ma to zruinovalo, u O2 som vsetko pekne vybavil a este som mal aj dobry pocit, ze konecne volam za rozumne peniaze :)
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

od predcera mam O2 fer :) boo stary mobil je fuc tak trebalo aj new kartu... tak mam.. spokojny som andovsetko :wink: proste je to tak zadara, to sa mi paci... cizee mozem vsetkymi desiatimi odporucit prave O2 ako mobilneho operatora :wink:
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

jj tiez sa tam chystam co najskor akurat neviem ako je to s tym vekom, vid moj post
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ked budem mat zmeneneho tohto vlastnika karty na seba tak na druhy den pojdem do O2. Potrebujem mat 18 na zriadenie O2 Fer na dobijanie kuponom a prenos cisla? Ci staci OP?
Nebude treba mat 18..Pri kupone sa nicim neviazes..Takze staci OP.

Konecne ludia pochopili co je dobre :) A teraz im ja mozem vraviet, ze "coze coze sa hrnies do O2. Vsak ked som ja zahodil Orange a dal si o2 na jeho zaciatku tak som bol blb podla teba" :)
Az sa musim miestami smiat, ked vidim tie reklamy od Orangu a T-Mobile..snazia sa dobehnut o2, ale nejak marnejsie :P
V oktobri mi po 2rokoch konci O2 70ka, tak prejdem aj ja na O2 Fer..som zvedavy co do vtedy pripravia..
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Sa máte, ja som ešte do budúcej zimy upísaný u T-debila. Mám Fix 9 a ceny hovorov stoja maximálne za prd... a hlavne 30 sekundová tarifikácia... proste volám 5 sekúnd a zaplatím ako za 30. A to som tak 95% z kreditu na nete. Takže hneď ako mi to skončí, hurá do O2, aktivovať, k tomu net a bude paráda. :D
authentik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa authentik »

asontragy napísal:som prebehol zbezne tieto stranky, takze neviem povedat isto ci sa to tu rozoberalo, ale ak mate o2 fer a volate do O2 (po 3. minute zadara), tak vas po hodine vypne?
ano, po hodke ta to same zrusi...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak O2 zas raz ide krok vopred:
"Odteraz môžu zákazníci O2 Fér volať aj do Českej republiky za rovnaké ceny ako na Slovensku. Zo Slovenska ich totiž hovory a SMS do mobilných a pevných sietí v Českej republike budú stáť rovnako ako hovory a SMS do sietí v SR. O2 tak reaguje na požiadavku veľkej skupiny zákazníkov, ktorí majú v Českej republike svoju rodinu, priateľov alebo obchodných partnerov."
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ano, tuto akciu som zachytil vcera a je to super, som uprimne prekvapeny :) Tymto sa podla mna stava ponuka O2 Fer absolutne bezkonkurencnou.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

dnes mi O2 spamovalo na mobil aj na mail s tým hlásením o lacné volania do čr. ale, ja som mmntálne v čr v roamingu so slovenským číslom. ako sa to účtuje potom?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

hmm, takže dosť draho :D ale neva. ked pôjdem domov a niekto zo spolužiakov ostane v Brne a budem mu musieť zavolať, nezaplatím majland
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Curuj napísal:dnes mi O2 spamovalo na mobil aj na mail s tým hlásením o lacné volania do čr. ale, ja som mmntálne v čr v roamingu so slovenským číslom. ako sa to účtuje potom?
Podla cennika k 14.10.2009:
Zóna €/min. Sk/min.
Zóna1 0,13 € (3,92 Sk)

V Zone 1 je len Cesko ;).. takze uz by mal volat a smskovat v ramci novej akcie.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Soviet odkial to mas? Ja tam vidim 0.5 €
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa: