Možno aj preto, že nečerpajú výhody z vlastnej siete ,čiže ak má napr. kamoš o2 fér ,tak mu nebudú platiť volania po 1.minúte zdarma
Autoeditácia príspevku po 23 hod 44 min 27 sek:
fildinko napísal: 10 sep 2020, 6:49
Na čo je toto vetvenie dobré? Prečo si veľký operátori robia tieto menšie firmy kde ponúkajú teoreticky to isté volanie/sms/internet ? Vie niekto vysvetliť ?
„Logika je jednoduchá. Nepremigruje Fér ani Voľnosť pretože má veľa lenivých zákazníkov ktorým je jedno či platia o 10-15€ mesačne viac. O2 ide hlavne o nejakých 200-300 000 neustále migrujúcich zákazníkov a tých chce mať vo svojom košiari aj keď bude z nich mať menší zisk.“
Nikde som nenašiel správu o tom či sa bude dať preniesť číslo. Ponuka vyzerá zaujímavo. Momentálne využívam niečo čo budú ponúkať za polovicu menej. Takže by som to aj skúsil.
No neviem... ale týmto krokom v podstate môžu zrušiť všetky debilné smart paušály...... tie budú mať význam iba ak zákazník bude chcieť vziať telefón. Budem sledovať a pravdepodobne do toho pôjdem.
brm - rovnaka logika ako FunFon. A presli masivne ludia z Orangu? Pochybujem. Ludia su v tomto strasne pohodlni a lenivi. Za dalsie stale su zbyknuti bravat akciove mobily.
wladas napísal: 12 sep 2020, 8:51
brm - rovnaka logika ako FunFon. A presli masivne ludia z Orangu? Pochybujem. Ludia su v tomto strasne pohodlni a lenivi. Za dalsie stale su zbyknuti bravat akciove mobily.
Podcenujes ale, ze ludia chcu lacne veci. A to je podobne silna vlastnost, ako pohodlnost. Funfon mal myslim o dost horsiu ponuku. Toto je prakticky pausalova ponuka, len bez telefonov. Som uz v O2 a platim cca rovnako, takze to pre mna nema az taky vyznam, ale porovnaj si to s Orange/Telekomom. Tragedia a tam by som hned presiel.
Osobne využívam Funfón /8€/3GB/100min. Pohrávam sa s myšlienkou, že vezmem veľkú radosť. Viete mi ale poradiť, idem brať hypo a poradca sa ma jasne pýtal, či neplatím paušál v O2, lebo ak si prejdú môj register, berie sa to ako keby, že niečo splácam. U ostatných operátorov to vraj tak nieje.
Aj keby. Kvoli 20€ to banku nebude zaujimat. Dolezity je prijem minus aktualne pozicky, uvery, predaj na splatky cize to co ti ostane (samozrejme vzorec je troska sofistikovaniejsi)
Myslím, že skôr myslel paušál spolu s telefónom od O2, oni to totiž financujú cez nejakú splátkovú spoločnosť (Home Credit?).
Takáto predplatenka nebude určite problém. Sám rozmýšľam, že keď mi skončí v Telekome retenčná ponuka Áno XL (neobmedzeno a 20gb) za 24€, tak asi rovno prejdem na neobmedzenú radosť.
ja mam aktualne funfon maval.som 12€ kde bolo 4gb dat 100min 100sms no teraz som dal 20€ kde mam 8gb dat 100min 100sms no smsiek a dat miniem fakt malo. preto ma zaujala ra velka radost otazka je ked pisu ze 100min 100sms je to bud alebo? alebo napr mozem minut 30 min a 70 sms?
To že ti stiahnu 0.10€ za celý hovor je niečo úplne iné, zákazníci ktorí si to aktivujú vedia do čoho idú a zvyčajne volajú dlhšie, tak sa im to oplatí
Radosť už funguje 20€ neobmedzený program ponúka rýchlosť do 10Mbit a po prečerpaní 100GB sa to zmení na 2/1Mbit..Funguje aj VoLTE ...Oproti FunFonu lepšie ceny+Appka!
No tak tá rýchlosť nič extra. V Telekome mám (okrajová časť BA) 300/30Mbit, v centre aj viac...
Samozrejme nemať retenčnú ponuku tak cenovo neporovnateľné...