ale tak ako sľúbili na streamovanie Full HD to stačí
Telekom sa len chváli rýchlosťami, sloganom "V najlepšej sieti nič nie je nemožné" a v paušáloch do 20€ dávajú od 500 po 1000MB veď to je výsmech...a na predplatenke nevedia už 2 roky spojazdniť VoLTE
Radšej mať 100GB v rýchlosti 10/10 Mbit ako 500MB v 300/30
nene sms ned9stavam ziadne ale par krat sa mi stalo ze ked mi malo aktivovat sluzbu nezaplo ju a minulo mi z kreditu. alebo mi napisalo ze som minul denny limit. potom uz som nemal dost kreditu na sluzbu. a to mam automaticke dobijanie a aktivaciu nastavenu. na infolinke nula bodov len ci som restartoval mobil. no stacilo mi. prihlasovanie do zony vzdy s sms overenim ako blbec sem tam im to neslo ten web.apka ziadna . za mna slabe. a sms a hovory byi stacilo po 50 z kazdeho take neponukaju. myslim ze za 10€ ked dostanem 8gb dat a 200 jednotiek tak to je az az
FunFón má veľa skrytých podmienok, podobne ako Orange. Prvýkrát ma nasrali, keď mi zostalo 1,9 GB dát (100 minút som si musel dokupovať), tak som si nastavil na ďalší mesiac 300 min a 1GB. Hádajte koľko preniesli? No len 1GB keďže sa prenáša max do výšky dát čo si nastavíš v ďalšom mesiaci. 900 mega v prdeli. A teraz ďalší mesiac ďalšia fičura, posledný deň som vyčerpal dáta. Tak si hovorím, reku nebudem na deň dokupovať 1GB za 3 eurá, ale veď nechám si tú webofku za 40 centov. To mi stačí. Nedá sa. Tak som si dokúpil 1GB za 3 eurá. Vzápätí mi kredit klesol a nevedeli mi aktivovať smart...Čo sa stalo s kúpenými dátami za 3 eurá? No presne to...v p... Čakám teda na SIMku radosti, nech prenesiem číslo. Povedal som si, že tento víkend prežijem aspoň s tou webofkou za 40 centov na deň...nevedia mi to tie ku..y aktivovať a ponúkajú mi len Gigofku za 5€ / 1GB. Ďakujem, neprosím. Funfón pre mňa týmto skončil.