Oblečenie Ben Lee,Lonsdale,Pit Bull,Thor Steinar..Problemy ?
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Oblečenie Ben Lee,Lonsdale,Pit Bull,Thor Steinar..Problemy ?
Zdravím, nechcem zakladať novú tému, chcem sa spýtať ako je to z veľkosťami trištvrťákov (3/4) nohavíc značky Everlast. Mal by som záujem o tieto http://www.sportsdirect.com/everlast-pa ... e=51300103 ,a viem že ony majú inakšie veľkosti, teda väčšie ako ostatný. Nosím S a M veľkosti, tak asi S mi bude najlepšia?
everlast pokial viem ma klasicke cislovanie, minimalne moje tricka su ok, mozno trosku sirsie v ramenach, co mi len vyhovuje, ale dlzka je standardna, pokial viem nadrozmerne cislovanie ma len TapouT
Tiež mám nejaké veci od Everlastu a nemám dojem, že by mali nejaké extra číslovanie.
-
martinez13
Light Professional
dikes za odpoveď, minule som bol na jednej stránke kde bola tabuľka Everlastu a Lonsdale a písali tam, že majú všetko o číslo skoro väčšie.. no každopádne objednám a keď nebude pasovať tak hádam predám kamošom 
-
Cituschopny
Amateur
trocha neskoro ale neda my to nereagovat http://www.thor-shop.sk/ je nackovsky web ?Lub0$ napísal:a ze ho predavaju iba na nackovskych weboch je tiez podozrive
Veľa z týchto obchodov vlastnia osoby napojené na neonacistickú scénu na SK.
-
Cituschopny
Amateur
Nevyznam sa do toho a rad sa necham poucit...len mi bolo divne ze nackovsky obchod sídli v OC MAX
Niesom ziadny extremista ale znacka Dobermans Aggressive sa mi paci a uvazujem o kupe mikiny.Co som hladal tak som DA nasiel aj tu mmsport.sk .Pri googleni som nasiel : Dobermann Streetware,spojuje pojmenování čisté psí rasy Dobrman, vyšlechtěné pro hlídání.Pride mi to pekne debilne.
Tak to nie je o tom, že by bol otvorene náckovský. Len píšem, že viacero z týchto obchodov vlastnia náckovia, možno len čisto na biznis, niektorí možno aj podporujú stále neonazi scénu nejakou čiastkou s predaja.
Čo sa týka Dobermann Streetware, nie som si úplne istý, ale zdá sa mi, že tiež nie je úplne čistá.
Čo sa týka Dobermann Streetware, nie som si úplne istý, ale zdá sa mi, že tiež nie je úplne čistá.
Inak Rogel uz nevlastni ten bufet na zlatych pieskoch, takze kludne a s cistym svedomim si tam mozete dat pivo (aj s borovickou) bez toho aby ste boli oznaceny za nackahughito napísal:Veľa z týchto obchodov vlastnia osoby napojené na neonacistickú scénu na SK.
Haha.
Rasťo ale stále vlastní jednu peknú značku. 
Re: Oblečenie Ben Lee,Lonsdale,Pit Bull,Thor Steinar..Proble
Obnovíme diskusiu ? Objednal som tričko od Doberman Aggresive. Veľmi pekné dizajnovo. Tak som zvedavý na kvalitu.
-
TommyHot
Addict
Ja by som este rad na margo kvality Lonsdale (na predchadzajuce strane si niekto pochvaloval). V UK su tieto obchody na kazdom rohu a tu znacku nosia deti od 5 rokov, cez indov, az po dochodcov. Je to tam jedna z najlacnejsich znaciek a ze by bola nejaka kvalitna nemozem povedat. Sam mam jednu mikinu a okolo vysiteho loga, sa to dost potrhalo. Ale co by som chcel za lacny peniaze. Na SK by som si samozrejme nic lonsdale nekupil, tie ceny su tu vysoko prestrelene.
Btw niekde som pocul, ze TS je predrazena aj koli tomu, ze cast penazi z predaja ide priamo na podporu roznych neo-nazi skupin. Resp platilo to, do chvile kym to neodkupili araby.
Btw niekde som pocul, ze TS je predrazena aj koli tomu, ze cast penazi z predaja ide priamo na podporu roznych neo-nazi skupin. Resp platilo to, do chvile kym to neodkupili araby.
Však áno, proste bola to značka od náckov pre náckov.Btw niekde som pocul, ze TS je predrazena aj koli tomu, ze cast penazi z predaja ide priamo na podporu roznych neo-nazi skupin. Resp platilo to, do chvile kym to neodkupili araby.
Doberman Aggresive je náckovská značka.
Kde na nete sa daju zohnat za dobru cenu kratasy Thor Steinar? Kamarat zhana a reku ci nie je nieco ako Sportsdirect alebo podobne. Dakujem.
TommyHot napísal:Ja by som este rad na margo kvality Lonsdale (na predchadzajuce strane si niekto pochvaloval). V UK su tieto obchody na kazdom rohu a tu znacku nosia deti od 5 rokov, cez indov, az po dochodcov. Je to tam jedna z najlacnejsich znaciek a ze by bola nejaka kvalitna nemozem povedat. Sam mam jednu mikinu a okolo vysiteho loga, sa to dost potrhalo. Ale co by som chcel za lacny peniaze. Na SK by som si samozrejme nic lonsdale nekupil, tie ceny su tu vysoko prestrelene.
To sa mýliš TS už vlastnia arabi takže je to komerčná značka ako každa iná
test : http://attackm.eu/panske/nohavice/short ... =91&show=1
Akí Židia prosím ťa?
TS vlastnia od roku 2009 Arabi a neviem, že by sa čosi zmenilo.
TS vlastnia od roku 2009 Arabi a neviem, že by sa čosi zmenilo.
Jo arabi. Moja chyba. Trošku som si neuvedomil čo píšem 
-
Waagbistritz69
King
čo, jedna pakáž?
áno časť firmy spolu s jedným z dvoch zakladateľov Uwe Meuselom (člen ultrapravicovej strany NPD) vlastní aj arabský podnikateľ Fajsal az-Zárúní ale neznamená to že značná časť predajcov prestala byť aktívnymi neonacistami
u nás napríklad tento tu:
áno časť firmy spolu s jedným z dvoch zakladateľov Uwe Meuselom (člen ultrapravicovej strany NPD) vlastní aj arabský podnikateľ Fajsal az-Zárúní ale neznamená to že značná časť predajcov prestala byť aktívnymi neonacistami
- Prílohy
-
- Andrej Vitko a obchod StreetWear, dole Vitko (1. zľava) ako model pre nazi značku Eighty Eight spolu s členmi kapely Juden Mord, kolegami zo StreetWear shopu a chuligánmi Slovanu.
Názov StreetWear Shop nesie niekoľko kamenných predajní a internetový obchod s oblečením, za ktorými stojí Andrej Vitko. Dostať tu kultové boxerské značky, značky chuligánske a streetwearové ale aj neonacistické, pričom nosným artiklom je Thor Steinar. Andrej Vitko však robil aj podpultový predaj, kde ponúkal albumy neonacistických kapiel, náckovské ziny a módne doplnky.
Andrej Vitko sa obklopil rovnako zmýšľajúcimi ľuďmi. Neonacistami sú väčšinou aj jeho spoločníci a personál v obchodoch. A nakoniec z týchto radov pochádza aj väčšina zákazníkov. Keďže však ide o biznis, treba stále rozširovať pole pôsobnosti a nájsť nové kúpyschopné cieľové skupiny zákazníkov.
Biznis Andreja Vitka sa vždy zameriaval na veľmi špecifickú časť trhu. V dnes už neexistujúcom obchode House Of Fun, ktorý sídlil na Bielej ulici v centre Bratislavy, išlo zo začiatku najmä o neonacistických a rasistických skinheadov. Doba skinheadov však začala postupne opadávať a tak sa začal obmieňať aj sortiment oblečenia pre neonacistov. Opustením skinheadského a prechodom k civilnejšiemu casual a športovému štýlu sa otvorili nové možnosti oslovenia širšieho spektra zákazníkov.
Napriek premene portfólia sa zachovali základné vlastnosti pôvodného tovaru. Stále sa jedná o oblečenie, ktoré má pôsobiť agresívne a zároveň ako uniforma, radiaca majiteľa do istej skupiny ľudí, čiže stále sa jedná o produkty zamerané na špecifické komunity. Cieľovou skupinou sú hlavne muži, ktorí sú (alebo by aspoň chceli byť) mužní, vytvárajú dojem drsného chlapa a srší z nich istá arogancia, drzosť a agresivita. Kvôli rozšíreniu poľa pôsobnosti začali neonacistickí obchodníci hľadať tieto vlastnosti aj mimo prostredia neonacistov a tak sa zamerali na prostredie bojových športov a hip hop.
Nějak nechápu co je na značce Combat44 zlého..Na netu sem nic nenašel, kdyby tam bylo Combat88 a14 tak chapem, ale takto?
-
uplink
VIP
Arco88 - 333 je half evil [666], 44 je half nazi [88], čo viac dodať?