Odblokovanie

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
3NeoNeko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 242
Registrovaný: 03 apr 2006, 17:36
Bydlisko: Trnava

Odblokovanie

Príspevok od používateľa 3NeoNeko »

Neviem či to tu už je alebo nie...

Chcel by som sa spýtať či je možné odblokovať Nokiu 5530 je blokovaná na T-Mobile

A ak nie je možné v nejakom mobilshope?

Za odpoved dakujem
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1087
Registrovaný: 21 jan 2009, 14:20
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Je to BB5, takže v každom servise, cena tak 10-15€, mne sa v ZA podarilo 7€ :wink:
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 973
Registrovaný: 01 feb 2009, 13:22
Bydlisko: SR vs. CR
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

5530xm skoro v ziadnom servise
a v tych co to vedia spravit je cena daleko vyssia (25-50euro) a nie je to na pockanie
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1087
Registrovaný: 21 jan 2009, 14:20
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

sorry, nevedel som, že už vyšlo niečo nové ako BB5
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 973
Registrovaný: 01 feb 2009, 13:22
Bydlisko: SR vs. CR
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

je to BB5, ale to je len platforma
BB5 ma rozne stupne ochrany, a preto su aj rozne ceny odblokov

a tie najnovsie bud odblokovat nejdu vobec, alebo je cena za odblok velmi vysoka
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1087
Registrovaný: 21 jan 2009, 14:20
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

A podľa čoho sa tieto stupne ¨aplikujú¨?
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 973
Registrovaný: 01 feb 2009, 13:22
Bydlisko: SR vs. CR
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

hlavne podla pouziteho typu procesora

ale teraz aj napr. k starsim typom procera nokia vydala nove FW, ktore maju aplikovanu novu ochranu proti odblokovaniu priamo vo FW (zmenila strukturu bezp.zony)

takze napr. 5800 ver. 21.x.x ide odblokovat lahko, ale ver. vyssia ako 30.x.x uz je tazsi oriesok (a samozrejme aj vyssia cena)
3NeoNeko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 242
Registrovaný: 03 apr 2006, 17:36
Bydlisko: Trnava

Príspevok od používateľa 3NeoNeko »

nejde odblokovať... pýtal som sa skoro všade a ešte som aj po nete hladal... hnusný T-Debil
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 973
Registrovaný: 01 feb 2009, 13:22
Bydlisko: SR vs. CR
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

spravit to ide, tak ako som pisal uz vyssie

ak to chces staci sa ozvat, ale cena je vysoka (25€)
3NeoNeko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 242
Registrovaný: 03 apr 2006, 17:36
Bydlisko: Trnava

Príspevok od používateľa 3NeoNeko »

písal som aj sem a povedali že 5530 sa ešte odblokovať nedá...

www.pdmobily.sk
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 973
Registrovaný: 01 feb 2009, 13:22
Bydlisko: SR vs. CR
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

a ja ti vravim ze u mna sa to da
a v zopar dalsich predajnach (mobilshopoch)

cena je preto taka vysoka ze to nevie spravit kazdy, ked to bude vediet kazdy cena bude nizsia

//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2009, 14:51 )
a nejde to spravit na pockanie (trva to 7-10dni)
3NeoNeko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 242
Registrovaný: 03 apr 2006, 17:36
Bydlisko: Trnava

Príspevok od používateľa 3NeoNeko »

a padne mi tým záruka?
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 973
Registrovaný: 01 feb 2009, 13:22
Bydlisko: SR vs. CR
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

nie, je to odblokovanie cez kod (ale neda sa to na dialku)

pretoze tieto nove modely maju zablokovane zadavanie kodov cez klavesnicu
3NeoNeko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 242
Registrovaný: 03 apr 2006, 17:36
Bydlisko: Trnava

Príspevok od používateľa 3NeoNeko »

písal som do T-mobile... a napísali mi že telefon mi odblokujú na požiadanie a za 3,95 € takže neni o čom,,,
luto
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 924
Registrovaný: 10 sep 2005, 11:48
Bydlisko: Vrútky
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Ano T-Mobile ti to odblokuje na poziadanie za ten manipulacny poplatok, ale az po skonceny viazanosti ku ktorej bol telefon brany. Najlepsia sranda, ked som sa pytal kamarata, co ma ludi v T-Mobile, tak mu vraveli, ze ani oni nemaju este kody na niektore telefony :D
jozinko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 250
Registrovaný: 22 mar 2008, 12:26
Bydlisko: PP, KE

Príspevok od používateľa jozinko »

Caute, nahodou nejaky calculator na odblokovanie Nokia 2700 Classic? ten ktory mam neobsahuje tento model :(
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 973
Registrovaný: 01 feb 2009, 13:22
Bydlisko: SR vs. CR
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

ziadny kalkulator na to neexistuje

kedze je to najnovsi model, tak aj odblokovanie vo vacsine servisoch bude problem (co sa tyka ceny a dostupnosti plati to co bolo napisane vyssie)

//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 22:13 )
jozinko napísal:Caute, nahodou nejaky calculator na odblokovanie Nokia 2700 Classic? ten ktory mam neobsahuje tento model :(
takze podla najnovsich info uz sa da odblokovat aj tento model, zatial ale len cez kod (cez servisny box to nejde)

PS: uz idu odblokovat cez kod aj dalsie modely ktore sa doteraz nedali 1662, 2700, 6303, 5530, E52, ...
kreator391
Amateur
Amateur
Príspevky: 11
Registrovaný: 02 mar 2009, 11:50

Príspevok od používateľa kreator391 »

Da sa aj cez box odblokovat.
vladobmx
Novice
Novice
Príspevky: 4
Registrovaný: 27 jan 2010, 16:57

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa vladobmx »

:? to ten kod je PC? ak nebviete co je PC je to productcode je to to
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 973
Registrovaný: 01 feb 2009, 13:22
Bydlisko: SR vs. CR
Kontaktovať používateľa:

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa bb5unlock »

pouzitim PC (product code) urcite neodblokujes ziadnu NOKIU
Napísať odpoveď