Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

No vies Hojko,zmluva je uzavreta vsetko,ona to zevraj dala objednat,ale hlavná vec,ze mi povie,ze "mobilné telefony prichádzaju ku nám kazdé rano",no nechápem no,mozno zajtra,no dúfam,ked zajtra nie tak volám do Orangeu :wink:

EDIT/// takze,vcera som im napísal mail,ze ako co kedy to príde a tak a odpísali mi,ze :

Dakujeme Vam za zaujem o nase sluzby.

Dna 1.8.2008 ocakavame dodavku mobilneho telefonu Sony Ericsson W910i. Telefony by mali byt na predajnych miestach v priebehu buduceho tyzdna.

Zmluvu podpisanu nemate. Je to len objednavka na telefon, ktora Vam zabezpeci, ze Vas po prijati telefonu na predajne miesto budu kontaktovat a ze tento telefon sa nevypreda, ale zostane pre Vas rezervovany.

Uprimne nas mrzi, ze nastala tato situaciu. Dufame, ze s Vami zvolenym telefonom a nasimi sluzbami budete spokojný.

co na to? :roll:
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

mam jednu otazku, mam majster paušal a sú tam neobmedzene volania cez vikdend... no ale mohli by ste mi povedať kedy tie volania začinaju a kedy koničia... a či to je neobmedzene aj cez štatne sviatky... za radu dakujem
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Začínajú v Sobotu o 00:00 a končia v Nedelu o 23:59. Aj keď píše, že sú to víkendy, ale asi by mali byť neobmedzené aj v tie dni ktoré sú v kalendári červeným.

Sám mám neobmedzené volania cez víkendy a zaujíma ma či budem môcť telefonovať napr. na štedrý deň neobmedzene (keď samozrejme nebude preťažená sieť.:D) Alebo zavolaj na zákaznícku linku a oni ti povedia presne.:)
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

a nezačínaju nahodou v piatok večer?
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Tu to máš. A je to aj počas sviatkov (čiže dni označené v kalendári červeným). :wink: Pre istotu aj tak zavolám na 905. :)
CHoBoT
Star
Star

Re: Orange

Príspevok od používateľa CHoBoT »

caute... dnes mi umrel po par rokoch mobil pomoze mi pls niekto vybrat nejaky mobil za korunu z orangu? co maju akciove ja nemam sajnu co su to zac a ktore su dobre kedze ja mobil pozuviam telefonovanie smskovanie budik hodinky a nic viac mi nieje potreba ale ked mam moznost si vybrat nieco k pausalu tak nech to je nieco co sa nekazi
diky :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

na to ti staci ten najlacnejsi co maju
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

ved je tam viacej za euro mozno okolo 10co som pozeral nokia lg a ine znacky
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dovolim si obnovit temu Orange po x rokoch, kedze ich je tu neurekom, ale ziadna taka globalnejsia.

Prenasam si cislo z O2 do Orangu (10 rokov stacilo), kedze pri prenosovom bonuse usetrim nemale prachy mesacne a tak by ma zaujimalo, ci su nejake specialne "praktiky" na ktore si davat u Orange bacha? Nejake zavadzanie a pod. Presnejsie idem do toho ich pausalu Sova 10 + prenos kreditu ked nevycerpam. Vopred diki za akekolvek postrehy na tuto firmu.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

0/ V O2 si over ci k cislu, ktore prenasas mas spravne rodne cislo.
1/ Objednavaj cez eshop. Na predajni som sa bol informovat o moznosti kombinacie sluzieb, lebo mi moja vybrata nesla navolit cez eshop. Predavac mi ochotne slubil, ze mi aktivuje vsetky sluzby tak ako cez eshop (vybral som si internet start kde je cena pri objednani cez eshop 2 eura namiesto beznych 7). Ked mi dosla faktura tak samozrejme, ze sluzba bola za 7 eur. Takze mam teraz otvorenu reklamaciu a cakam.
2/ Oproti O2 Orange strasne spamuje smskami, prisla faktura, faktura bola zaplatena. Otras.
3/ Viazanost. -10% dole na 15 mesiacov znie ako dobry deal, ale ak ti nieco pokaslu tak pokuta za odstupenie je 70eur. Ak by som si ju nedal, tak v pripade zamietnutej reklamacie z bodu 1, rovno prenasam cislo naspat do O2 a znova do Orange, aby som ziskal presne taku sluzbu a za cenu ako slubuju.
4/ Faktura na heslo. Rovno si vyziadaj aby ti ju odomkli. Taktiez si hned vyziadaj SMS ID, aby si si mohol menit sluzby cez net. K tomu aby ta este viac zmiatli ti bude chodit najskor faktura na plnu sumu a o par minut/hodin neskor ti pride dobropis na -5 za prenos. Odporucam vsetky smsky/maily ignorovat a fakturu platit cez ich stranku (tam priamo ukazuje dlznu sumu, netreba odratavat). Da sa tam platit kartami alebo cez IB takze je to easy.
Kedze som presiel do Orange (vybral som si Sovu 5) len tento mesiac (tiez z O2) tak ak ma este nieco napadne, dopisem.
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

daj si inkaso (do rozumnej sumy) a bod 4 nemusis riesit :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dikes sundevil K+.

Vsetko uz mam vyklikane, takze Sova 10 + prenos kreditu ako bonus balicek + 70sms/mms za 1,99. a ten ich poplatok -5eur za prenos a bez telefonu. Dokopy ma to vychadza 5,99eur/mes (oproti 15+ u o2). Daval som si tiez viazanost 15mes, kedze neplanujem nejake cestovanie zahranicie a spol, ze by ma za rok a pol dokazali na niecom nahnevat, tak snad to vydrzim :)

Co sa tyka platby, tak planujem to hodit samozrejme na inkaso, v tomto som totiz trochu zlenivel a je to celkom sikovna vyhoda, ked clovek ma peniaze na ucte v den splatnosti.

"Taktiez si hned vyziadaj SMS ID, aby si si mohol menit sluzby cez net." - co toto presnejsie znamena? Nieco ako pri o2 pridanie/odobranie balickov na sms/volania/net a spol?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. jednoznačne inkaso, je to naozaj bezproblémové. Niekedy mali teleplatbu (sťahovali peniaze priamo z karty), ale tú nedávno zrušili.

Ad 2) Vystavenie jednej faktúry za predchádzajúce zúčtovacie obdobie = 3 smsky! Stále ma potešia, obzvlášť, ak suma na faktúre je 0 EUR. V O2 nulovú faktúru vôbec nevystavujú.

Áno, to ID si pýtaj, je to niečo podobné ako bezpečnostný kod v O2.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Inkaso, dal som si ho. Ale Orange si v banke nenastavil platbu z mojho uctu takze som ho radsej zrusil. Ktovie ci by si vobec zinkasovali fakturu...
brm
Darca
Darca

sundevil.. inkaso dobre funguje, zriaďoval som si ho minulý rok v júli. Ale odsúhlasenie do banky mi prišlo až nejak tesne pred uskutočnením samotného inkasa.. asi 7 dní alebo tak nejako. Pamätám, že som tiež na to čakal.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data

To taketo natahovacie nastavovanie inkasa ma Orange? V O2cku stacilo ak sa nemylim prist na O2 zonu, kde si zadal cislo uctu z ktoreho to moze "stahovat" prostriedky inkasne. A v IB banky si zas nastavil samotne inkaso.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Hmm, pekne, akurat toto riesim. akurat chcem prejst z T-comu.
brm
Darca
Darca

Soviet, niekedy od marca minulého roku (keď sa zaviedli nové SEPA platby) sa zmenil spôsob zadávania inkasa. Áno, niekedy si zadal v O2, že chceš inkaso, dostal si nejaké čísla, ktoré si zadal do IB v banke a všetko šlo. Teraz požiadaš v O2/Orange o platbu inkasom a O2/Orange dá požiadavku do banky na platenie inkasa, dôjde Ti o tom správa alebo zbadáš to v IB.. a Ty to potom v IB uvedené inkaso už iba už potvrdíš.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dobre vediet brm. Hned na zaciatku si to teda poziadam, nech to ma clovek cim skorej vybavene a funkcne. To poziadanie sa da spravit cez ich zonu, alebo naj priamo na ich pobocke? :)

// Ok pozrel som na stranke

Platba inkasom znamená platiť každý mesiac pohodlne a najmä bez starostí. Z účtu vám odíde vždy presná suma vo výške vašej faktúry a nemusíte sa o nič starať.
stačí požiadať o zriadenie inkasného príkazu na predajnom mieste Orangeu, kde podpíšete mandátnu zmluvu
navštívite svoju banku a povolíte zasielanie platieb z Vášho účtu na spoločnosť Orange Slovensko. Pri návšteve banky vám postačí vaše číslo mandátu a tzv. CID spoločnosti Orange Slovensko (identifikátor príjemcu platby), ktoré je: SK80ZZZ70000000088
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

brm napísal:Ad 2) Vystavenie jednej faktúry za predchádzajúce zúčtovacie obdobie = 3 smsky!
neda sa to zrusit?
Napísať odpoveď