Ahojte.Volám sa Martin a chcem vám spoločnosť OVB trošku predstaviť. Asi pred 3 rokmi som narazil na OVBaka, ktory ma zlakal pod ich skupinu a začal som chodiť na školenie. bol som tam 3 krat a dosť. Prístup tohto človeka bol uplne postaveny na hlavu. Jednalo sa mu len a len o to, aby ma čo najväčšiu proviziu. Nezaujimalo ho aka bude spokojnost človeka ktoremu ponukol svoju službu. Kôli tymto aspektom som spoločnosť opustil. O rok neskor som narazil na druheho OVBaka. Vybledlé sako aj nohavice, krátka kravata a priblblý úsmev. Používall na mna iba lahkú psychologiu, tak to nebol ťažky oriešok

Nakoniec vysledok bol ako pri prvom spominaniom.
Súčasnosť, asi cca 5 mesiacov dozadu som narazil na dalšieho OVBaka. Prístup aký ku mne mal bol uplne iny ako u predchadzajucich. Vysvetlil mi portfolio firmi, ako sa čo robí a následne som s nim začal spolupracovať. A spolupracujeme doteraz.
Tým chcem povedať len to, že OVB ako spoločnosť sama o sebe nie je zlá, práve naopak. maju dobry system.
Problem nastava vtedy, ked to robi niekto popri škole,alebo len na velky a rychly zarobok. Dajú sa tu zarobiť slušne peniaze a to za kratky čas. 60 000 za mesiac na jednotlivca nie je vymyslel ! Ale....
Kto má takyto mesačny zisk, ten ludi zdiera a vytvara take zmluvy, ktore su vyhodne pre neho a nie pre opačnu stranu, lebo z toho ma väčšiu proviziu. Takíto ludia to tam riadne jebú a bohužial je ich väčšina. Správny poradca by vás mal kontaktovať aspon každe 3 mesiace a baviť sa s vami čo je na fin. trhu nove a ake zmeny sa daju urobiť. pokial to nerobi, tak nestoji za nič a je to obyčajny predajca produktov.
Samozrejme ten, kto vam urobi zmluvy tak, že vam vyhovuju aj menej zarobi. Ale to sa dobehne dalšimi odporučaniami. Ked v tom robite roky, tak to je ine ako 2 mesiace a dosť. Krátkodobý nám kazia meno firmy a preto je taky negativny ohlas na tuto spoločnosť.
Pritom je uplne jedno na aku spoločnosť sa obratite,ale ide o to, na akeho človeka tam natrafite.
Už som do tohto biznisu zakomponovany nejaky ten piatok a je dosť príjemné, ked viem, že moji ludia su s mojim vykonom spokojny a ozyvaju sa dalši a dalši. Len preto, že to nerobim ako blbu briigadu,ale venujem sa tomu naplno.