OVB - skusenosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ako poznate spolocnost OVB?

Mam s nimi dobru/-e skusenost/-i
67
20%
Nemam s nimi dobru/-e skusenost/-i
112
33%
Nemam s nimi ziadnu skusenost / nepoznam ich
156
47%

Celkom hlasov: 335

erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

No ja myslím, že si sa v tom príspevku našiel. S týmito spoločnosťami mám osobné skúsenosti. Nie len ja. Pár ľudí som zo systému MLM vytiahol. Opustenie týchto firiem bol jediný správny krok, ktorý v týchto firmách urobili. Dodnes sú za to vďační. Ja myslím, že diskusia s vygumovaným mozgom nemá význam. Sú tu aj inteligentnejší. Budem sa venovať im, dobre? Tak ahoj :wink:

BTW: ak sa mi bude chcieť, dám tu video z tých vašich sedení, ja myslím, že sa budeš dosť hanbiť :wink:

V tomto príspevku je napísané viac ako dosť.
http://www.hojko.com/post999234.html#999234
Alebo je aj on dement, ktorý na to nemá? No ... Hm... Radšej byť dementom, ktorý rýchlo príde na to - vo co go - ako tam ostať a prísť o príšerné peniaze :)
zubmachin
Novice
Novice

ovb

Príspevok od používateľa zubmachin »

volal kamarat a ze ci nechcem investovat:D ze za tisicku mesacne mi to po 20 rokoch vynesie 1.4 miliona:D Kebyze to neni kamarat, tak sa mu vysmejem do tvare.... Som tu novy, nasiel som si toto forum cez google, ale nakolko som si nemohol tuto skvelu ponuku nechat len pre seba, tak som sa rozhodol ju zverejnit a pomoct Vam!!!! :D :D :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Takeho kamarata co by ma s tymto otravoval by som poslal kade lahsie.
Dodger
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dodger »

Mne za tisicku mesačne ponúkal jeden výnos 2 milióny za 2 roky, čiže investícia 24 tisíc a zvyšok je výnos, každý rozumný človek si vie zrátať či to asi môže byť pravda...
low_rider
Novice
Novice

Príspevok od používateľa low_rider »

Ahojte.Volám sa Martin a chcem vám spoločnosť OVB trošku predstaviť. Asi pred 3 rokmi som narazil na OVBaka, ktory ma zlakal pod ich skupinu a začal som chodiť na školenie. bol som tam 3 krat a dosť. Prístup tohto človeka bol uplne postaveny na hlavu. Jednalo sa mu len a len o to, aby ma čo najväčšiu proviziu. Nezaujimalo ho aka bude spokojnost človeka ktoremu ponukol svoju službu. Kôli tymto aspektom som spoločnosť opustil. O rok neskor som narazil na druheho OVBaka. Vybledlé sako aj nohavice, krátka kravata a priblblý úsmev. Používall na mna iba lahkú psychologiu, tak to nebol ťažky oriešok :D Nakoniec vysledok bol ako pri prvom spominaniom.
Súčasnosť, asi cca 5 mesiacov dozadu som narazil na dalšieho OVBaka. Prístup aký ku mne mal bol uplne iny ako u predchadzajucich. Vysvetlil mi portfolio firmi, ako sa čo robí a následne som s nim začal spolupracovať. A spolupracujeme doteraz.
Tým chcem povedať len to, že OVB ako spoločnosť sama o sebe nie je zlá, práve naopak. maju dobry system.
Problem nastava vtedy, ked to robi niekto popri škole,alebo len na velky a rychly zarobok. Dajú sa tu zarobiť slušne peniaze a to za kratky čas. 60 000 za mesiac na jednotlivca nie je vymyslel ! Ale....
Kto má takyto mesačny zisk, ten ludi zdiera a vytvara take zmluvy, ktore su vyhodne pre neho a nie pre opačnu stranu, lebo z toho ma väčšiu proviziu. Takíto ludia to tam riadne jebú a bohužial je ich väčšina. Správny poradca by vás mal kontaktovať aspon každe 3 mesiace a baviť sa s vami čo je na fin. trhu nove a ake zmeny sa daju urobiť. pokial to nerobi, tak nestoji za nič a je to obyčajny predajca produktov.
Samozrejme ten, kto vam urobi zmluvy tak, že vam vyhovuju aj menej zarobi. Ale to sa dobehne dalšimi odporučaniami. Ked v tom robite roky, tak to je ine ako 2 mesiace a dosť. Krátkodobý nám kazia meno firmy a preto je taky negativny ohlas na tuto spoločnosť.
Pritom je uplne jedno na aku spoločnosť sa obratite,ale ide o to, na akeho človeka tam natrafite.
Už som do tohto biznisu zakomponovany nejaky ten piatok a je dosť príjemné, ked viem, že moji ludia su s mojim vykonom spokojny a ozyvaju sa dalši a dalši. Len preto, že to nerobim ako blbu briigadu,ale venujem sa tomu naplno.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ako som to tu cital, takmer vsetci OVB-áci sa obhajujú tvrdením, ze zalezi na poradcu-cloveka na akeho natrafis, ti "zli" nam kazia meno a pod....
Spolocnost zodpoveda za svojich zamestnancov pretoze jej vytvaraju meno. Hadam si nemyslite, ze si necham robit financnu "analyzu" od 19 rocneho chlapca alebo 45 rocneho skladnika a dufat ze som natrafil v spolocnosti OVB na toho spravneho poradcu.
Este raz: spolocnost je zodpovedna za svojich zamestnancov a spoliehat sa na to ze ich prefiltruje trh (akoze s(o)klamani klienti) je velmi zaujimava podnikatelska strategia.
low_rider
Novice
Novice

ale musiš si uvedomiť, že OVB je tak obrovka spoločnosť, že nemože kontrolovať všetkych ludi , ktori sa do nej zapojili. Všetko zaleži len na tvojom nadriadenom. Bud je prisny a ma spravny pristup k veci, alebo je to tiež len dočasna čiatka v celej spoločnosti. A k tej pyramide. OVB ma pyramidovy system,ale nie je to pyramidova hra, ktora raz padne. v tom je rozdiel. Nakoniec, pyramidovy system je v každom zamestnani, len nie je taky zjavny. " konatel, riaditel, nejakyten veduci a zamestnanci"
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

low_rider napísal:OVB ma pyramidovy system,ale nie je to pyramidova hra, ktora raz padne. v tom je rozdiel. Nakoniec, pyramidovy system je v každom zamestnani, len nie je taky zjavny. " konatel, riaditel, nejakyten veduci a zamestnanci"
tak tu sa kruto mylis ... ano, organizacna struktura sa javi ako pyramida, ale na rozdiel od OVB ludia v nej su starostlivo vyberani HR oddelenim alebo aspon ich buducim nadriadenym na zaklade ich schopnosti, narozdiel od OVB, kde beru automaticky vsetkych ... a takisto firemny postup je na zaklade prinosu pre firmu, kym v OVB je to hlavne o tom kolko ludi dokazes nahnat do ich "sparov"
presne ako povedal begbee, spolocnost zodpoveda za svojich zamestnancov, pretoze jej robia meno a o firme, kde spolocensky styk zaklad to plati dvojnasobne. to ospravedlnovanie sa za "zlych" zamestnancov fakt neobstoji, lebo ak si nevedia "odfiltrovat" zamestnancov svedci to o ich pristupe - a nech odomna nikto nechce aby som im potom zveril peniaze...
low_rider
Novice
Novice

ano maš pravdu, do OVB väčšinou zoberu každehoi a to ma dosť serie. Ked vidim všetkych tych vymetencov, ktori sa v tomto sektore pohybuju, tak mi je z toho zle. Tato stranka je hanbou spoločnosti.
My máme tým zložený z inteligentnych ludí s dobrym vzdelanim.
Nezoberiem do štruktury hocikoho, to by som rychlo padol.
Kvalitnych ludí je málo, ale nájdu sa. Tí potom môžu bez problemov reprezentovať firmu.
Ak chce u mna človek uspieť, musí mať dobré komunikačné schopnosti a takisto aj úroven. človek, ktory nemá charizmu si môže obliecť ten najdrahši oblek a aj tak to nikam nedotiahne. Spoločnost ho nebude vnimať v dobrom svetle.
Juraj85
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Juraj85 »

enter00 napísal:ako som uz pisal v teme o g-profit, zalezi hlavne od cloveka(poradcu).
system OVB je ale tak nastaveny, ze nic, ziadny produkt nie je extra vyhodny, osobne uprednostnujem riesenie od mojej banky, kde mam dlho ucet, poznaju ma na pobocke, vladne tam dovera z oboch stran.
Nezáleží od človeka a mi nepredávame produkty... OVB sme team a sme najlepší na Slovensku. Stačí si pozrieť štatistiky. Rozdiel medzi OVB a ostatnými je v tom, že mi nepredávame produkt, ale ponúkame finančné rady a zadarmo. narozdiel od bánk nežijeme z peňazí klienta, ale iných inštitúcii. Poisťováci a bankári nikdy neponúkajú najlepšiu možnosť, lebo môžu ponúknuť iba produkty od svojej banky. Mi, ale narozdiel od nich nič nepredávame. Mi ponúkame rady a máme znalosti z celého trhu. Naše služby sú pre klienta zadarmo.

http://www.ovb.sk/
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

V prvom rade Mi je takto: MY.

už toto dosť hovorí o celom tvojom vystupovaní, ten text je presne ako vystrihnutý z textov, ktorými Vás tam krmia.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Juraj85 napísal:Poisťováci a bankári nikdy neponúkajú najlepšiu možnosť, lebo môžu ponúknuť iba produkty od svojej banky.
OVB-áci nikdy neponúkajú najlepšiu možnosť, lebo ponúkajú len produkt, z ktorého majú v danej chvíli najväčšiu províziu.
NumBer_One
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NumBer_One »

len tak sa vás opýtam....kto z vás má tú informáciu, že štát ti prispeje napríklad pri kúpe nového auta?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ktovie či to nemá niečo spoločné so stavebným sporením. OVB-áci sa radi oháňajú štátnou prémiou :D

Mne na auto rozhodne nikto neprispel a už vôbec nie štát.

A odkiaľ si to vlastne počul?
grimr
Novice
Novice

Príspevok od používateľa grimr »

akurat som chcel ist pozerat mojho oblubeneho krstneho otca, ale ked tu vidim tie ovbckarske bludy, az ma z toho napina. skratka mi to neda, musim vam zdelit aj ja svoje myslienky.
to je megazaujimave, ze akasi ,,superprosperujuca celoeuropska,, firma ponuka svojim klientom sluzby uplne ZADARMO. a odkial potom beru zisk - co aj ich podporuju taky pseudofilantropovia ??
tu fakt ma asi jeden clovek niekolko nickov - sak stale sa toci okolo toho isteho - ze zalezi od cloveka - ci to robi pre prachy alebo pretoze chce niekomu pomoct. - to je pekna HOVADINA. ja by som rad vedel, ktory blb robi nejaku pracu, pretoze chce druhym pomahat. ja som do tohto fora vstupil, lebo som sa rozhodoval ohladom zotrvania na skoleniach ovb (som velmi rad, ze som sa rozhodol nezostavat) - a osobne, kebyze je to seriozna praca a robim ju - robil by som ju pre peniaze - samozrejme s tym, ze chcel by som aj uspokojit zakaznikov aby sa ku mne potom vratili. to je strategia uspesnych firiem - nie davat zadarmo milodary. uspesne spolocnosti ponukaju svoje produkty, a snazia sa aby boli co najkvalitnejsie najme preto, aby sa k nim zakaznici opet vratili a mali z toho dalsi zisk - to je snad kazdemu jasne.
poviem priklad:
kupil som si bicak, doteraz chodim do toho obchodu si kupovat rozne doplnky, servisovat ho atd. obchodnik ma teraz zo mna dvojnasobny zisk, nez keby som si ho iba kupil a uz sa nevratil - pochybujem, ze ten dotycny predava tie bicykle aby ludom robil radost a robil ich stastnejsimi. jasne, ze ho to zrejme bavi - ale podstatne su prenho PRACHY, ktore na tych ludoch ZAROBI.
tym chcem povedat, len tolko, ze ovb, zrejme musi mat tiez z niecoho zisk - a asi to budu tie provizie od spolocnosti, za ktore oni kopu a podsuvaju ich klientom ako zarucene najlepsie.
xeijo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa xeijo »

uz sa prestante prosim natahovat je to smiesne....mne je jedno kto co sem pise ale ked sem nieco chcete napisat tak nech to ma reálny dôvod a nech to nie je na základe urcitych emócii.chapem obe strany ale to nechapem preco sa tak moc podpichujete?je to pre vsetkych take fantasticke? odkazujem vsetkym odrbavacom ze loz ma kratke nohy a vsetkym odrbany spocitajte si kolko je 2+2 !!! to hadam nie je pravda ze v dnesnom svete obycajny clovek nevie si zhodnotit co je pre jeho ptrebu to najvhodnejsie? ak clovek nema ciel tak vtedy byva najcastejsie obetou.kaslite na rozoberanie tychto spolocnosti lebo kazdy z vas ma nejakú tu pravdu v sebe. ziadna spolocnost nie je dokonala lebo v nej pracuju ludia, ludia vždy pochybia a pritom system moze byt dokonalý ako aj v Černobyle.uvedomte sa a prestante svoju vinu hadzať na iných. pa a pekný deň
grimr
Novice
Novice

Príspevok od používateľa grimr »

sak toto je diskusia - je normalne, ze je tu viac nazorov, keby sem nepisali antagonisticky zmyslajuce strany, tak o com by to bolo ?? by sme sa zhodli na nejakej ch...vine a mohli by sme porat zalozit novu temu.
ja si zas myslim nech sem len ludia pisu nazory a najmä skusenosti s ovb - o tom to tu je predsa. alebo sa mylim ??
Isabelll
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Isabelll »

Ahojte včera som bola na prvom školení ovb. "Super" celý čas nepovedali nič konkrétne až pred koncom povedali, že firma sa volá ovb a začalo mi byť zle. Človek si seriózne hľadá prácu a narazí na podvodníkov. Pracovala som určitý čas pre firmu zfp, ktorá je niečo ako konkurencia ovb a tam ma už dosť nakŕmili kecami o rýchlom a vysokom zárobku, lepšej budúcnosti a ovb je to isté: ohovárajú obyčajných ľudí, ktorí sú zamestnancami i živnostníkov, lebo ani oni nie sú schopní zarobiť také peniaze ako vo všemohúcom ovb. A dokonca som sa dozvedela aj ich názory na politika Fica super nie? veď to potrebujem, na to som tam šla, nie? tak som vysolila 130SK za občerstvenie- 3 chlebíky, pohár minerálky, čo ma malo pravdepodobne ohúriť. a zapájanie sa do diskusie odpoveďou, čo chcem v živote dosiahnuť- či chcem byť majiteľom spoločnosti alebo dokonca INVESTOROM. Za 2 roky auto, za 5 rokov dom a stačí sa len snažiť a chodiť na ovb vzdelávanie. Samozrejme nič konkrétne spôsob práce- veď načo! bude ďalšie školenie kde sa "všetko" dozviem. Toto je systém postupného vymývania mozgov- povedia ti malú informáciu a nabudúce ti povie ďalšie a ten, kto nevie do čoho ide, chce zistiť viac, príde zas a zas a už keď niečo do toho zainvestoval, tak to dotiahne do konca veď nádeje a ciele do budúcnosti to sľubujú vždy. Čo bola najväčšia drzosť, že mi aj po školení tvrdila, že ide o administratívne práce a že fixný plat na zmluve bude min 15000 v čistom. Pritom dobre viem, že v takýchto firmách sú iba provízie a žiaden fix tam neexistuje :)
superman35
Novice
Novice

OVB

Príspevok od používateľa superman35 »

Nejak som to tu necital,,,ale stacilo mi pozriet si anketu... Zaujimalo by ma ake mate zle skusenosti so spolocnostou OVB. Ci beriete ako zlu skusenost s touto spolocnostou aj to, ze vam zavolal sprostredkovatel a dovolil si vas otravovat. Alebo to ze pre vas vybrali nevhodny produkt.Ja patrim do spolocnosti OVB tiez. Pravda je to,ze sprostredkovatelia..OVBaci.. potrebuju klientov na to aby zarobili peniaze. Pravdou je aj to, ze klient sa bez takehoto OVBaka zaobide... Svoj problem vyriesi bez problemov a OVBakovi sa zasmeje do tvare. Priklad... Nieje problem založit si životné poistenie...To dokáže klient kludne aj sam... Ta suma ktoru bude pausalne platit za toto poistenie bude takisto najnizsia,pretoze poistovna v ktorej sa poistil ma na stene diplom: "Poistovna roka .... ". Mimochodom takyto diplom na slovensku najdete vo väčšine poistovní. Dobre,,,,zivotne poistenie mame vybavene.Toto poistenie je zarucene najvyhodnejsie,lebo v poistovni boli ti ludia taky presvedseny.. Avšak pride situacia kedy sa tomuto klientovi "Poistovne roka" prihodi ujma na zdravi.... Diagnostikovali mu rakovinu,a potrebuje ist nutne na operaciu... . Ved nic sa nedeje,poistenie mu bude vyplatene a dostane kopu penazi... Vyskytnu sa komplikacie,a poistovna nechce vyplatit peniaze... Klient si doma otvori zmluvu a cita... Peniaze budu vyplatene poistenemu len v pripade ze sa od diagnozy choroby dozije 30 dni... a tak porozmysla. Pockam si mesiac na peniaze alebo sa pojdem dat operovat...
Myslim si, že podobným prípadom sa vyhnúť dá. Je 1000 druhov klientov,s rôznymi požiadavkami. Ja takisto netvrdím, že viem ktore poistenie je pre koho najlepsie. Ale mam pristup k tymto informaciam. Clovek ktory s tym nerobi 10 rokov si nemoze vsetko pametat, a moze ho zaskocit hociaka otazka. Samozrejme bol to iba priklad, preto ze OVB sa nezaobera iba poistenim.
Otazka:
Co spravi podla vas:
1...Clovek ktory si zoberie 2 milionovu hypoteku na dom,ktora je so splatkou 13 000,- na 30 rokov?

2...Clovek ktory riesil svoju 2 milionovu hypoteku cez OVBaka,ktora je takisto so splatkou 13000,- na 30 rokov?

Odpoved:
1... Tento clovek bude platit 13 000,- mesacne po dobu 30 rokov banke ktora mu poskytla hypoteku.

2.. Tento clovek bude 5 rokov pred hypotekou platit 3 000,- mesacne na investicne zivotne poistenie. Za 5 rokov si zoberie tuto hypoteku a zo splatky 13 000,- bude platit urok 10 000,- banke, a "istinu",cca tych 3000,- bude davat na toto zivotne poistenie. Vela ludi nevie ze s tymito peniazmi moze disponovat. Za 15 rokov tento klient na investicnom poisteni bude mat spolu s urokmi 2 miliony. A za 15 rokov s tymito peniazmi vyplati hypoteku .

Myslite si stale ze vas negativny nazor na spolocnost OVB je opodstatneny?

Za diakritiku sa ospravedlnujem.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ano, moj negativny nazor na spolocnost OVB je opodstatneny :)

K tomu cloveku so zivotnym poistenim - ked je blby tak je blby a ani OVBak mu nepomoze. Za prve, zmluva sa cita predtym nez sa podpise, ci nie? Sak to je blby sedliacky rozum, a nepotrebujem na to ani skolenia OVB, ani ekonomicke ani pravnicke ani ine univerzitne vzdelanie. Za druhe, co mu ponuknes ty? Neponuknes mu to iste, lebo z toho mas proviziu 10 000 a z ostatnych len 5 000? Ze mu ich ponuknes viac? A co, ked je taky blby ze ide po ulici a povie si "Aha poistovna! Pekne dvere, uzavriem u nich zivotnu poistku!" tak si ajtak vyberie tu najblbsiu.

K tomu cloveku s hypotekou. Bud potrebuje hypoteku hned, a v takom pripade nemoze cakat 5 rokov kym si nasysli nejakeo stvrt miliona po trojtisicovych splatkach, alebo moze platit nie 3 000 ale 13 000 do nejakeho (povedzme stavebneho) sporenia, nie? Nebude to vyhodnejsie?
Napísať odpoveď