P: Sapphire HD4730 + Accelero S2 - veľmi nízka cena!
Re: P: Sapphire HD4730 + Accelero S2 - veľmi nízka cena!
Na číslo ti nepovedali nič? Opýtal si sa aj na meno odosielatela? Naozaj nič?
Zaujímavé je, že aj keď to číslo zadám na www.posta.sk, nič nenájde, za chvílku čakaj v SS ten sken, aby si vedel, že také číslo tam naozaj je. :O
Zaujímavé je, že aj keď to číslo zadám na www.posta.sk, nič nenájde, za chvílku čakaj v SS ten sken, aby si vedel, že také číslo tam naozaj je. :O
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to cislo tam preto nejde lebo nemas zaplatenu sluzbu track and trace 
Ale kedysi to šlo v pohode a nič som neplatil, iba som napísal číslo a vyhodilo mi že adresát nebol zastihnutý a bude doručené žlté tlačivo.
-
typek61
Darca
mne to hovoril riaditel tu u nas .asik sa to zmenilo
-
barbarossa
Light Professional
ak by si mal cas tak skus u vas skocit na postu a hodit to na reklamacne...nic mi nedoslo este
a zajtra idem do chorvatska tak dufam ze tam bude nejaka wifina ale riesit to budem asi az ked sa vratim
zatial dik 
-
typek61
Darca
barbarossa reklamacia je samizda az po mesiaci neviem ci tak skoro sa da 
-
barbarossa
Light Professional
urcite sa da skor ved po mesiaci sa mu to uz vrati. Tou reklamaciou som myslel ist na oddelenie reklamacie a tam sa opytat kde to va(e)zi...to mi poradili tu na poste 
Viem, že ak to adresát nepreberie do 18 dní od DORUČENIA, tak sa to vráti ku mne, no proiblém nastáva tu, kedže jemu to v podstate neprišlo, a ako písal vyššie, nepovedali mu nič ani na číslo a meno. Určite skočím aj na moju poštu, ale pochybujem že by to zabudli odoslať. Opýtam sa na prípadnú reklamáciu, mám tam znáímu, takže mi to hádam vysvetlí lepšie ako cudzia pokladníčka.
Mimochodom, na ako dlho ideš do toho Chorvátska? Nebudeš mať doma niekoho kto by to prípadne mohol prebrať? V najkrajnejšom prípade by sme sa mohli dohodnúť tak, že by som si po tvojej dovolenke overil niekde u nás, že si to neprebral, a pokial by sa mi karta ani nevrátila a nevyšla by ani reklamácia, nebol by problém vrátiť ti tie peniaze nazad na účet. Hneď ti pošlem ten lístok a potom pôjdem na poštu, aby som stihol do tej siedmej.
Mimochodom, na ako dlho ideš do toho Chorvátska? Nebudeš mať doma niekoho kto by to prípadne mohol prebrať? V najkrajnejšom prípade by sme sa mohli dohodnúť tak, že by som si po tvojej dovolenke overil niekde u nás, že si to neprebral, a pokial by sa mi karta ani nevrátila a nevyšla by ani reklamácia, nebol by problém vrátiť ti tie peniaze nazad na účet. Hneď ti pošlem ten lístok a potom pôjdem na poštu, aby som stihol do tej siedmej.
-
typek61
Darca
ja uz mam za sebou 2 reklamacky cize mne riaditel hovoril tak do mesiaca
mozno u vas je to inaksie neviem fakt 
-
barbarossa
Light Professional
tu kartu urcite chcem. Na cislo povedali ze neexistuje a ked som sa pytal ci sa to da zistit podla odosielatela tak povedali ze neda. Do chorvatska idem na 10dni takze aj kebyze to dnes poslu tak si to na mna pocka
len chcem vediet ze to tu uz dovtedy urcite bude 
diky za ochotu skoda uz som sa na nu tesil
diky za ochotu skoda uz som sa na nu tesil
No, práveže ja mám také skúsenosti, že keď sa spýtam na meno a natrafím na dobrú poštárku, prehrabe balíky a na čelnej strane to meno býva napísané (aj ja som ho tam napísal) 
Barbarossa, mám opäť problémy so skenom, robí mi to v miniatúrnom rozlíšení, postačí fotka?
Barbarossa, mám opäť problémy so skenom, robí mi to v miniatúrnom rozlíšení, postačí fotka?
-
barbarossa
Light Professional
ak to bude rozlisitelne tak ano...najlepsie digitalny fotak...alebo nastav scanner 
Heh, no vieš, jasne to nastavím na:
Image Size - Original (100%) ...naskenuje, a výsledok má cca 80x100px.
Tak som ti to teda odfotil, máš to v SS, je to síce digitálny foťák, i keď už má niečo za sebou, tak hádam pomôže.
Image Size - Original (100%) ...naskenuje, a výsledok má cca 80x100px.
Tak som ti to teda odfotil, máš to v SS, je to síce digitálny foťák, i keď už má niečo za sebou, tak hádam pomôže.
-
barbarossa
Light Professional
no listok vyzera fajn len nemoze to na zaciatku byt SR???skus to vybavit pocas mojej nepritomnosti aby to doslo ku nam na postu a mne do schranky...ak sa nepodari a vrati sa ti to tak ti zaplatim UPS-ku a posle sa to kurierom zatial dik
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2010, 18:52)
potom napis ci si dnes na poste nieco vybavil...
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2010, 18:52)
potom napis ci si dnes na poste nieco vybavil...
Tak bol som tam, vraj to bolo odoslané, hneď mi to povedala podla čísla, a začiatok je predsalen SK, vraj tam SR nieje nikdy. Zásielku ale mala v počítači ako "živú" (tak to povedala), teda to vraj na druhej strane ešte nezaškrtli ako "Prijal", takže som sa opýtal na reklamáciu a povedala že nebude problém kedže som to poistil do 50€, mám tam prísť zajtra pred 15:00 a vybaví mi to bez poplatku. Vraj to funguje tak, že tebe príde kvázy list, kde potvrdiš že si nič neprijal, podáš ho na poštu a zásielka by sa mala vrátiť. Poradila mi ale, aby sme ešte počkali pretože sa to nestalo prvý kráť.
-
barbarossa
Light Professional
ok tak zatial pockame ci mi nieco dojde zatial nepodavaj reklamaciu zatial pockame na zasielku.dik
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2010, 23:12)
takze dosiel som z dovolenky a nikde nic zajtra sa idem opytat na postu ci tu nieco take je, este mi napis prosim ta ci si to posielal ako list alebo balik...
a obrat sa na reklmacne u Vas...dik
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2010, 23:12)
takze dosiel som z dovolenky a nikde nic zajtra sa idem opytat na postu ci tu nieco take je, este mi napis prosim ta ci si to posielal ako list alebo balik...
a obrat sa na reklmacne u Vas...dik
Šlo to poslať ešte ako list, takže som to poslal ako list. Takže neprišlo, ideme sa teda obrátiť na reklamáciu áno? Ozvem sa keď prídem z pošty, no skús sa pre istotu opýtať aj ty. Niečo tu nehrá, veď už prešlo vyše 15 dní. 
-
barbarossa
Light Professional
hej hej skocim dnes rano este raz na postu a budem ju tam otravovat aspon 5minut 
Takže, keďže som mal ráno jedno neodkladnú aktivitu, a tou bola samozrejme návšteva bowlingu (
), zastavil som sa aj na pošte. Slová panej za pultom:
"Nech sa páči, tu je reklamačný list, vyplnte ho a prineste sem. Najlepšie bude, ak priložíte aj podací lístok..."
Tak mi dala tlačivo, podací lístok tiež ešte mám. Tak to reklamačné vyplním a poobede ho tam zanesiem. No pýtal som sa jej ako to prebieha, a povedala že vo vnútroštátnom styku je to niekedy až do 6 mesiacov, ale že väčšinou to býva ovela kratšie.
"Nech sa páči, tu je reklamačný list, vyplnte ho a prineste sem. Najlepšie bude, ak priložíte aj podací lístok..."
Tak mi dala tlačivo, podací lístok tiež ešte mám. Tak to reklamačné vyplním a poobede ho tam zanesiem. No pýtal som sa jej ako to prebieha, a povedala že vo vnútroštátnom styku je to niekedy až do 6 mesiacov, ale že väčšinou to býva ovela kratšie.
-
barbarossa
Light Professional
tak to sa tesim dufam ze sa ta karta coskoro vrati ku tebe a posles mi ju kurierom, mohli bz sa vzjadrit aj ostatni ake maju skusenosti...ale podla mna to poje**** u vas na poste lebo ked som im ukazal to podacie cislo u nas tak na mna pozerali jak na debila lebo to cislo zacina na SK a doporucene listy zacinaju na RR alebo RU a u nas to vobec nevedeli nikde najst...