P: Sapphire HD4730 + Accelero S2 - veľmi nízka cena!

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: P: Sapphire HD4730 + Accelero S2 - veľmi nízka cena!

Príspevok od používateľa icefiresr »

Pieer-ZA napísal:Takže, skúsim to čo najstručnejšie, keďže nemám času na zvyš. Prišiel som na poštu okolo 15:00 s vyplneným reklamačným listom a priloženým podacím lístkom. Počkal som v rade a dostal som sa k pultu (naneštastie tam nebola známa, s ktorou som zásielku aj odosielal) povedal som čo potrebujem, najprv som chcel vybaviť to čo treba, a potom sa popýtať na spomínané nejasnosti. V reklamačnom liste som mal nejaké chyby tak mi kázala aby som ho vyplnil ešte raz podla vzora, vyplnil som ho asi za 5 minút priamo na pobočke a odovzdal. Povedal som jej že jej kolegyňa mi povedala, aby som priložil aj podací lístok, vraj to bude spolahlivejšie, ona mi to potvrdila ale povedala mi, že podací lístok si mám nechať, pretože je v podstate neplatný (čítaj nižšie) .Ja som ju zastavil a opýtal sa na 2 veci, ktoré sme riešili tu. Odpoveď som dostal len ja jednu. Čo sa týka pečiatky, ktorá je prešovská, povedala len tolko, že nevie o čo ide, kedže v každej pobočke sú pečiatky takmer všetkých miest, no povolené používať je len jednu. Jediné čo mi na to povedala je, že sa mám obrátiť na jej kolegyňu, s ktorou som to posielal. Kedže ju ako tak poznám, popísal som ju a zistil som, že má službu v Pondelok, Utorok a Stredu. Potom som sa opýtal na to podacie číslo, a tam som odpoveď asi zistil. Spomínal som, že keď som vyplňoval poistenie na 50 a odovzdal lístok, Pani za pultom povedala, že je lepšie ak to poistím do 200, kedže cena bude rovnaká, vtedy mi môj papier vrátila ale na tom svojom to vypísala znova. Zistil som, že to bolo predcalen odosielané ako balík, takže ona to aj vyplnila ako balík, poistený do 200€. Bol to poistený balík 2. triedy s cenou odoslania 2,6€, čo je možné, potvrdila to aj pani čo bola na pošte včera. Číslo zásielky bolo teda balíkové, napísala ho aj na môj listový podací list, no zásielka bola definovaná ako balík a tak s ňou "vraj" bolo aj nakladané. Podacie číslo vyhlásila za správne, i keď mi o ňom nevedela povedať nič, kedže sa jej údajne 15 dní pod odoslaní záznamy mažú a má ich prístupné už len druhá strana , tá zase 15 dní po prebratí). Keď som jej povedal že druhá strabna tiež o čísle nevie nič, nevedela mi odpovedať, a povedala, že už tu riešiť len formou reklamácie. Takže to je zatial všetko, čo som vybavil ja, no každopádne, reklamácia je vybavená, takže predcalen je to krok k lepšiemu.
O ich idiocii svedci uz len to, ze poistenie do 50€ stoji rovnako ako poistenie do 250€ a nie 200€, co nie je maximalny strop. Cize pracovnici na poste nepoznaju dokonca ani ich vlastny cennik, ktory poznam dokonca aj ja, co sem-tam chodim na postu. Uz len to stoji za zamyslenie nad ich neschopnostou (to sa ani necudujem, ze pouzila nespravnu peciatku, taku vec by som si nevsimol ani ja na podacom). Ak ti ale uznaju reklamaciu, dostanes 200€ :wink:
barbarossa
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbarossa »

mne to je ale na nic :) ja dostanem 18eur :) takze aspon si pieer zarobi :D skoda tej grafarny
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

barbarossa napísal:mne to je ale na nic :) ja dostanem 18eur :) takze aspon si pieer zarobi :D skoda tej grafarny
Ak dostanem na reklamáciu financie, dostaneš minimálne 3-násobok toho čo si mi dal, ... už len za to, že máš vôbec trpezlivosť riešiť to, čo si velmi cenním. :)
barbarossa
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ok diky ved potom sa dohodneme...:) aby s nami nejako nevyje**** :D

//autoeditácia príspevku (19 Aug 2010, 10:28)
no vidim ze toto sa uz nebude riesit a peniaze uz neuvidim, takze mozme lock :) a nech pieerovi tie peniaze sluzia v zdravi
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ak si platil tie peniaze cez PayPal, mas este sancu dostat ich naspat podla formy zrealizovanej transakcie. Napis mi SS a uvidime, co sa s tym da spravit.
barbarossa
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

dakujem skusime, K+
Zamknuté