P: Sapphire HD4730 + Accelero S2 - veľmi nízka cena!

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: P: Sapphire HD4730 + Accelero S2 - veľmi nízka cena!

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

Určite to bol doporučený list, veď som platil len niečo cez 2,3€ a aj tlačivo som mal na list. Ženská tam to číslo načmárala a hodila pečiatku. Keď sa to vráti určite poštou už nie, to je samozrejmosť, a dokonca možno nebude treba ani kuriér kedže bude brat v BA celý august brigádovať, a mohol by ti to doniesť. V najkrajnejšom prípade ten kuriér. Samozrejme ho uhradím ja, pretože si to hlavne ty ktorý má na tom ujmu a ešte od teba chciet aby si aj platil kuriéra by odo mňa bolo trochu dosť úbohé...
barbarossa
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbarossa »

ved to sa potom dohodneme :) hlavne aby sa to nestratilo
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Pieer-ZA napísal:Určite to bol doporučený list, veď som platil len niečo cez 2,3€ a aj tlačivo som mal na list. Ženská tam to číslo načmárala a hodila pečiatku. Keď sa to vráti určite poštou už nie, to je samozrejmosť, a dokonca možno nebude treba ani kuriér kedže bude brat v BA celý august brigádovať, a mohol by ti to doniesť. V najkrajnejšom prípade ten kuriér. Samozrejme ho uhradím ja, pretože si to hlavne ty ktorý má na tom ujmu a ešte od teba chciet aby si aj platil kuriéra by odo mňa bolo trochu dosť úbohé...
Nic mi do toho nie je, ale velmi silno dufam, ze ste to mali poistene. Lebo posielat GPU postou ako listovu zasielku bez poistenia v dnesnej dobe chce davku hluposti, samozrejme v snahe usetrit par centov na postovnom. Ak to nebolo poistene, tak sa rozlucte s tym, ze to posta niekedy najde (vlastna skusenost).
barbarossa
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

je to nastastie poistene na 50eur :)
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Síce listová zásielka, ale samozrejme poistená. Ja osobne som do lísku napísal poistenie do 50€, no pani mi povedala, že mám radšej dať 200, kedže cena je rovnaká. Tak to tam ona potom prepísala v tom svojom väčšom tlačive.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Takze vase sance sa o dost zvysili, Pieer pravdepodobne namiesto zasielky dostane tych 50€ ako odskodnenie, na ine by som nedufal.
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Pozoro pozor, mne na lístku ktorý mi aj vrátila síce ostalo 50€, ktorých som vypísal ja, no ona si to zobrala do ruky, a do toho hlavnejšieho papiera napísala 200, kedže sa tam nič nepriplácalo, akurát v tom mojom to už nemalo cenu meniť.
barbarossa
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no len ja by som radsej kartu ako peniaze lebo teraz fakcim na integrovanej doma a to mi aj mafia seka :D

//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 16:03)
este som si vsimol preco je na tej peciatke presov?ved to si posielal z BB aj v tom cisle podacom je BB. Tam na tej poste musite mat dobry bordel ked aj peciatky maju z presova :P
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

:smt081 to je voláka konina, mám s tým ísť za nimi? Lístok mám stále :?
barbarossa
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

bol som teraz na poste a doniesol som jej vytlaceny listok. Podacie cislo neexistuje take v zivote nevidela a take nedavaju a ta peciatka musi byt urcite z presova a povedala ze si to urcite musel poslat z Presova... :dedko:
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Fuh, pozri. Nechcem robiť unáhlené závery, ale že by som si pomýlil pobočku pošty o 200km? :D Toto nie, toto leto som sa z domu nepohol ďalej ako na Ružinú, a aj to bol festival. No ja s tým každopádne zajtra pôjdem, dnes už asi nestíham, za polhoďku zatvárajú poštu ale cesta trvá o niečo dlhšie. Zdá sa mi to celé ako nejaký velký bullshit :? Dúfam že sa podarí aspoň reklamácia...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

nechcem sa moc montovat ani nikoho obvinovat no ja moc ludom neverim , barbarossa si si isty ze to nemohol sfalsovat ? az take tazke to asi nie je pre neikoho kto sa aspon trochu vyzna
barbarossa
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pieer-za sa sprava korektne a nemyslim ze by ma chcel za 18eur obabrat takze si nemyslim ze je podvodnik. Uvidime ako sa vyjadria na poste...
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Ing.Zoidberg: chápem ťa, a správal by som sa rovnako. Ja to chcem tiež čo najskôr vybaviť, kedže nič nieje horšie ako keď prídem unavený domov a rýchlo na fórum pozerať či je niečo nové na druhej strane a či sa to náhodou nevyriešilo. Niet ničoho nad relax.

Musíš počkať do zajtra, ja pôjdem na poštu hneď ráno. Kebyže mám trochu viac odvahy, zapnem nahrávanie na mobile a postnem ti celý rozhovor. Ale som z toho dosť posr*aný, ešte by mi ho našli a bude problém. Ale uvidím, možno sa podarí, rovno tam zajtra zanesiem aj reklamačný list, už je vyplnený, doložím k nemu aj podací lístok ako mi povedala na pošte a rovno sa opýtam na to číslo a hlavne na tú pečiatku.
barbarossa
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

okej diky moc :)

//autoeditácia príspevku (29 Júl 2010, 23:29)
no co ako si pochodil?
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Ahoj, bol som na poste, no este som na mobile a toto je na dlhsie rozpisanie. Zachvilku som doma tak napisem podrobny sloh co sa dialo.
barbarossa
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no tak co ako ta posta??? :)
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Takže, skúsim to čo najstručnejšie, keďže nemám času na zvyš. Prišiel som na poštu okolo 15:00 s vyplneným reklamačným listom a priloženým podacím lístkom. Počkal som v rade a dostal som sa k pultu (naneštastie tam nebola známa, s ktorou som zásielku aj odosielal) povedal som čo potrebujem, najprv som chcel vybaviť to čo treba, a potom sa popýtať na spomínané nejasnosti. V reklamačnom liste som mal nejaké chyby tak mi kázala aby som ho vyplnil ešte raz podla vzora, vyplnil som ho asi za 5 minút priamo na pobočke a odovzdal. Povedal som jej že jej kolegyňa mi povedala, aby som priložil aj podací lístok, vraj to bude spolahlivejšie, ona mi to potvrdila ale povedala mi, že podací lístok si mám nechať, pretože je v podstate neplatný (čítaj nižšie) .Ja som ju zastavil a opýtal sa na 2 veci, ktoré sme riešili tu. Odpoveď som dostal len ja jednu. Čo sa týka pečiatky, ktorá je prešovská, povedala len tolko, že nevie o čo ide, kedže v každej pobočke sú pečiatky takmer všetkých miest, no povolené používať je len jednu. Jediné čo mi na to povedala je, že sa mám obrátiť na jej kolegyňu, s ktorou som to posielal. Kedže ju ako tak poznám, popísal som ju a zistil som, že má službu v Pondelok, Utorok a Stredu. Potom som sa opýtal na to podacie číslo, a tam som odpoveď asi zistil. Spomínal som, že keď som vyplňoval poistenie na 50 a odovzdal lístok, Pani za pultom povedala, že je lepšie ak to poistím do 200, kedže cena bude rovnaká, vtedy mi môj papier vrátila ale na tom svojom to vypísala znova. Zistil som, že to bolo predcalen odosielané ako balík, takže ona to aj vyplnila ako balík, poistený do 200€. Bol to poistený balík 2. triedy s cenou odoslania 2,6€, čo je možné, potvrdila to aj pani čo bola na pošte včera. Číslo zásielky bolo teda balíkové, napísala ho aj na môj listový podací list, no zásielka bola definovaná ako balík a tak s ňou "vraj" bolo aj nakladané. Podacie číslo vyhlásila za správne, i keď mi o ňom nevedela povedať nič, kedže sa jej údajne 15 dní pod odoslaní záznamy mažú a má ich prístupné už len druhá strana , tá zase 15 dní po prebratí). Keď som jej povedal že druhá strabna tiež o čísle nevie nič, nevedela mi odpovedať, a povedala, že už tu riešiť len formou reklamácie. Takže to je zatial všetko, čo som vybavil ja, no každopádne, reklamácia je vybavená, takže predcalen je to krok k lepšiemu.
Roiko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Roiko »

Ak nepomoze ani ta reklamacia a budu sa stale na nieco vyhovarat,tak by som napisal aj o co ide a co ti povedali sem,- http://forum.posta.sk/ .Tam uz velax pomohli vyriesit rozne veci,davaju to na presetrenie atdatp..Je tam slusny pristup a tak ak uz nic ine nepomoze skuste to riesit aj na hore uvedenej adrese.. :smt006
barbarossa
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

mhm fajn tak asi pockame na tu reklamaciu s tym ze ak to bude uz trvat moc dlho tak si asi vyziadam peniaze na ucet :( ale aj tak som zvedavy co s tym bude...ona to asi poplietla ked to prepisovala z listu na balik. takze pockame hadam sa to co najrychlejsie vyriesi.
Zamknuté