Päsťami bili obesenú mačku

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
kupo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kupo »

2mastermind: tymi obrazkami som reagoval hlavne na
Presne tak, zvieratá si zoberú toľko jedla koľko potrebujú...
a myslel som to ako vtip, tak to neber prilis vazne
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

kupo napísal:2mastermind: tymi obrazkami som reagoval hlavne na a myslel som to ako vtip, tak to neber prilis vazne
Myslím že mastermind hovoril o zvieratách voľne žijúcich v prírode nie o tých ktoré žijú pre potešenie ich majiteľov a nemajú dostatok pohybu.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

al aj tak je imho blbost , ze jedia len kolko potrabuju a s tou obezitou, ako argument je to irelevantne , lebo jedia kolko mozu, prave preto, niektore domace zvierata su obezne, volne v prirode sa nieco take nestane, lebo tamnemaju take mnozstvo potravy, a clovek ma potravy kolko chce, praveze clovek keby ludia boli taki ako su zvierata tak by bolo komplet vsetci obezny ... tolko moj nazor na argument "obezita ludi "
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Tento incident je len zaciatkom, zachvilu to u nas bude vyzerat ako v Australii, kde tie dve teenagerky zabili rovesnicku iba preto, aby zistili co je to za pocit zabit cloveka
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Drago napísal:Tento incident je len zaciatkom, zachvilu to u nas bude vyzerat ako v Australii, kde tie dve teenagerky zabili rovesnicku iba preto, aby zistili co je to za pocit zabit cloveka
mas pravdu, ale podla mna to je az prilis specialny pripad...
Martinspeed
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Martinspeed »

:smt033
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Martinspeed napísal:ale oni tu macku nezabili ved si videl ze sa nehybala,a ked nikomu nepatrila, tak bola tulava a tulava macka nevesti nic dobre, len choroby a besnoty a kadeco by ju postihlo alebo uz postihlo...takze to treba brat tak, ze ved neni moja :lol: ale ne srandujem :Dna svete umre kazdych 5min jedna macka a to prehanam

EDIT// teraz som si sponenul ako som zabil hada skrtica, mi vosiel pod koleso bicykla, sa divim ze to este neni na Bleskovkach, skoda ze som nemal kameru...asi tak na mna vplyva tato tema, len s tym rozdielom ze ta macka uz bola chcipnuta
fajn takze ty si podla mna tulavy k*k*t, nepoznam ta, nepacis a mi tak ta obesim a rozyebem ta hej? a vlastne aj tak by si mozno zomrel zajtra...
Synak beres to dost divne, to ze bola tulava hned neznamena ze by mi pojedla celu rodzinu
kazde 3 sekundy zomrie dieta odhladu, taxi to porovnaj s mackami, alebo davaj seriozne argumety
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Martinspeed napísal:ale oni tu macku nezabili ved si videl ze sa nehybala,a ked nikomu nepatrila, tak bola tulava a tulava macka nevesti nic dobre, len choroby a besnoty a kadeco by ju postihlo alebo uz postihlo...takze to treba brat tak, ze ved neni moja :lol: ale ne srandujem :Dna svete umre kazdych 5min jedna macka a to prehanam

EDIT// teraz som si sponenul ako som zabil hada skrtica, mi vosiel pod koleso bicykla, sa divim ze to este neni na Bleskovkach, skoda ze som nemal kameru...asi tak na mna vplyva tato tema, len s tym rozdielom ze ta macka uz bola chcipnuta
naozaj? no to su asi nejake nove zakony...okrem toho sa v tejto teme objavilo aj video macky zaziva upalenej, takze myslim si ze tu len kkti nemaju co robit tak si to vybyjaju na zvieratach
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja newiem....toto s tou mačkou by som nedokázal :?
ale tomu kktovi čo do nej udieral by som takú na*ebal že by sa nezobudil
Martinspeed
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Martinspeed »

Sheep napísal:naozaj? no to su asi nejake nove zakony...okrem toho sa v tejto teme objavilo aj video macky zaziva upalenej, takze myslim si ze tu len kkti nemaju co robit tak si to vybyjaju na zvieratach
ale tato tema je o macke ktoru zaesili a bili, nie o tej pred mesiacom co priviazali a zapalili, to teda odsudzujem, lebo to bolo nechutne a bola ziva, ale ja som teraz komentoval toto video :wink:
enya77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa enya77 »

aj ked nemam rada macicky.... ale toto je nieco neuveritelne!!! ja nechapem takéto deti co mozu ublizovat zvieratam!!!! najradsej by som im spravila to iste co oni urobili macicke.... :x :twisted:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Trestny cin tyrania zvierat- pre mna nic viac, nic menej. Pokial boli chlapci maloleti, prejdu bez ujmy, pokial mladistvi, mozu vyfasovat polovicu riadnej trestnej sadzby, avsak pri mladistvych sa spravidla uklada trest odnatia slobody s podmienecnym odkladom jeho vykonu- takze prakticky opat bez ujmy. A vycapenie toho videa na bleskovkach je len dokaz o hyenizme medii tohto typu- jednoducho urobit senzaciu z kazdeho hovna, hlavne nech hovno co najviac smrdi, aby boli ludia "sokovani".
Smokee
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Smokee »

Nj, čo už. Decká v ich veku nevedia čo zo sebou. Sú zkrachovanci, ktorí nevedia čo je to net, tak sa nudia a vonku chodia toto stvárať. No nič, raz sa im to vráti, budú radi/y. Kebyže ich vidím, tak im vynadám a urobil to isté, čo urobili aj s tou mačkou - obesil a boxoval do nich.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja by som tie deti zavesil na lano a bil by som ich pastami...sak toto je uz fakt chore kde ten svet speje...chudak cica
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tomasito napísal:A vycapenie toho videa na bleskovkach je len dokaz o hyenizme medii tohto typu- jednoducho urobit senzaciu z kazdeho hovna, hlavne nech hovno co najviac smrdi, aby boli ludia "sokovani".
Tak toto by som od teba necakal. Zhodneme sa v tom maximalne a cely cas som chcel povedat len toto. K+
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

ufff..... :sok:
macku mam aj doma, a len pri predstave niecoho takeho mi je zle, to tie deti su blbe, alebo sa az tak priserne nudili ?
ty vole, no nemam slou, ale za to by si zasluzili trest, pri najlepsom zavesit nech si to uziju aj oni... :censored: maly
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

den333 napísal:ja by som tie deti zavesil na lano a bil by som ich pastami...sak toto je uz fakt chore kde ten svet speje...chudak cica
to myslis vazne?? hovoris ze je chore ked deti zavesia MACKU na lano a boxuju do nej... a teraz si napisal ze ty by si zavesil DETI na lano a bil ich.... ano mas pravdu kde ten svet speje :wink:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

kupo napísal:to myslis vazne?? hovoris ze je chore ked deti zavesia MACKU na lano a boxuju do nej... a teraz si napisal ze ty by si zavesil DETI na lano a bil ich.... ano mas pravdu kde ten svet speje :wink:
tak akoze macka je tiez zivi tvor a ma pravo zit a takyto hajzli nech radsej zdochnu....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No ak slo chlapcom o to iste o co slo Rytmusovi na Aurelovi tak to hošankom vyslo...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

mi-chau napísal:No ak slo chlapcom o to iste o co slo Rytmusovi na Aurelovi tak to hošankom vyslo...
to je dobré
ja som raz chcel mačku hodiť do mláky......ale nedokázal som to...priznám sa že sa aj za to hanbím....ale nemal som nato hodiť ju tam a nieto ju obesiť a boxovať do nej....nato mám brata :P
Napísať odpoveď