velku ulohu hra vlastne podvedomie a sebavedomie ktore sa prenasa neverbalnou cestou na okolie ..priklady su na ulici "ako moze mat henten taku a onaku babu, ani pekny nieje, ani bohaty etc."
Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
alebo druha varianta: "mohol by som byt snad este krajsi?" 
velku ulohu hra vlastne podvedomie a sebavedomie ktore sa prenasa neverbalnou cestou na okolie ..priklady su na ulici "ako moze mat henten taku a onaku babu, ani pekny nieje, ani bohaty etc."
Súdiac podľa tvojej karmi mi je jasné, že ťa netreba brať na vedomie.TenDruhy napísal:zajačik, maš neake komplexy?
-
javatar
Hardcore addict
Zajacik - Tak ti hodim priklad zo zivota.
Strucny opis mna:
Fyzicky: Zaraseneny, nevypracovany, 15kg nadvahy na bruchu
Psychycky: JAVA programator, intelektual, filozof, nesledujem televiziu ani spolocenske dianie, technicky typ, pasivny charakter
Bol som schopny zbalit zenu, ktoru sa snazil zbalit kazdy druhy, od kolegov praci az po casnikov ked sme niekde boli sadnut - proste kus. Po par mesiacoch som ju nechal z pricin ktore oznacujes za "druhorade".
Momentalne chodim uz 2 roky s dievcinou ktora v case ked som sa s nou zoznamil "nebola po fyz. stranke moj typ". Po inteligencnej stranke je na tom daleko lepsie ako ta vyssie spomenuta aj ked sa za nou neobzera pol bazena ked sa prejde po plavarni. Paci sa mi, pritahuje ma samozrejme aj fyzicky, no to co ma ocarilo bol prave charakter a inteligencna uroven. A stale sa mi pacia niektore jej vlastnosti, nie len fyzicky vyzor (aj ked samozrejme aj ten).
Ako vysvetlis, ze som si nevybral tu (z objektivneho hladiska) krajsiu? (zo subjektivneho je ta najkrajsia moja
)
Ako vysvetlis, ze napriek zaujmu krajsich som bol vybrany ja?
Strucny opis mna:
Fyzicky: Zaraseneny, nevypracovany, 15kg nadvahy na bruchu
Psychycky: JAVA programator, intelektual, filozof, nesledujem televiziu ani spolocenske dianie, technicky typ, pasivny charakter
Bol som schopny zbalit zenu, ktoru sa snazil zbalit kazdy druhy, od kolegov praci az po casnikov ked sme niekde boli sadnut - proste kus. Po par mesiacoch som ju nechal z pricin ktore oznacujes za "druhorade".
Momentalne chodim uz 2 roky s dievcinou ktora v case ked som sa s nou zoznamil "nebola po fyz. stranke moj typ". Po inteligencnej stranke je na tom daleko lepsie ako ta vyssie spomenuta aj ked sa za nou neobzera pol bazena ked sa prejde po plavarni. Paci sa mi, pritahuje ma samozrejme aj fyzicky, no to co ma ocarilo bol prave charakter a inteligencna uroven. A stale sa mi pacia niektore jej vlastnosti, nie len fyzicky vyzor (aj ked samozrejme aj ten).
Ako vysvetlis, ze som si nevybral tu (z objektivneho hladiska) krajsiu? (zo subjektivneho je ta najkrajsia moja
Ako vysvetlis, ze napriek zaujmu krajsich som bol vybrany ja?
karmy*
tvoj názor
ale podľa tvojich komentárov mám pocit, že máš komplexy.. cmuk
Mať pocit môžeš mať. Aj ja mám pocit-že bude zajtra pršať.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Tak to máš teda zlý pocit, zajtra má byť slnečno
-
Vigor
King
Charizma, osobnost a sarm vyhravaju nad vzhladom vzdy a kdekolvek. Z pohladu zeny.
môžem potvrdiť.. teda u mňa je to tak ...Vigor napísal:Charizma, osobnost a sarm vyhravaju nad vzhladom vzdy a kdekolvek. Z pohladu zeny.
Určite áno, avšak nie každý disponuje podobnými atribútmi.Vigor napísal:Charizma, osobnost a sarm vyhravaju nad vzhladom vzdy a kdekolvek. Z pohladu zeny.
-
javatar
Hardcore addict
nezaujmava osobnost neexistuje a sarm sa da naucit
btw mozes mi pls odpovedat na otazky polozene v tomto poste? http://www.hojko.com/post1634668.html#p1634668 dakujem
btw mozes mi pls odpovedat na otazky polozene v tomto poste? http://www.hojko.com/post1634668.html#p1634668 dakujem
fyzicka krasa napomaha vzbudit prvotny zaujem.. tato vyhoda moze byt ale velmi rychlo stratena ked dotycny/a prvy krat otvori usta:)
Ťažko ti nato niečo povedať. Možno výnimka?javatar napísal:nezaujmava osobnost neexistuje a sarm sa da naucit
Ojedinelý prípad z nespočetného kvanta vzťahov a interakcii medzi ľuďmi? Lebo ja si myslím, že rapídna väčšina výberu partnerov sa uskutočňuje na základe už spomínaného kritéria.
-
javatar
Hardcore addict
Hmm... asi ta zacinam chapat - ty myslis vyber v zmysle: "ktoru/ktoreho dnes oslovim?" - v tom pripade ano (na tu chvilu), pri vybere cloveka s ktorym budem chodit a neskor zit tak vtedy nie
Zakladna info je neuplna. Poznal si to dievca uz aj predtym? Ak ano, tak nad fyzickym vzhladom jej pravdepodobne postupne zacali imponovat tvoje nazory, postoje, humor atd atd...Ako vysvetlis, ze napriek zaujmu krajsich som bol vybrany ja?
.
Ak si ju zbalil pri prvom stretnuti... tak to zvalim na klasicku prupovidku : "cesty pana su nevyspytatelne" + zazil som situacie, kedy chlapik dokazal zensku ukecat.. doslova:)
.
kazdopadne ciastocne mate pravdu obaja..
Hmm..nie tak celkom. Ženy viac venujú pozornosť mužom, ktorí sa im páčia. Muži, disponujúci krásou, pohľadní, vyžarujúci sex-appeal atď.javatar napísal:Hmm... asi ta zacinam chapat - ty myslis vyber v zmysle: "ktoru/ktoreho dnes oslovim?" - v tom pripade ano (na tu chvilu), pri vybere cloveka s ktorym budem chodit a neskor zit tak vtedy nie
Čo sa týka povahy, tak je pravda, že isté ženy by možno upustili od vzťahu, pokiaľ by ich partner bol nejaký "vymletý pako", avšak tak ako to vykresľujete vy sa to v reálnej podobe nevyskytuje. Nikto nie je TAK hlúpy, nevzdelaný, a povahovo nevyhovujúci, aby žena upustila od takého krásavca. Chápeme sa? Krása preváži > nad povahou.
Možno si myslíte že som totálne mimo s touto mojou teóriou, ale jak vravím. Chalani sú rôzni, ale aby bol niekto tak hlúpy, to si nemyslím. A v konečnom dôsledku si žena povie že "aale tak čo..je hlúpy ale aspoň je pekný" Jeho oddanosť a láska voči jej osobe ju opantá natoľko, že prestane uvažovať o akomkoľvek rozchode a pretrvá s ním vo vzťahu. (ako dôsledok jeho sexuálnej príťažlivosti) Pokiaľ by pekný nebol, tak si myslím, že by ten vzťah bol menej stabilný.
-
javatar
Hardcore addict
Ty sa asi zo zenami nerozpravas... neviem kolko krat som pocul ze je pekny ale je sprosty/namysleny a pod.Zajačik napísal:Nikto nie je TAK hlúpy, nevzdelaný, a povahovo nevyhovujúci, aby žena upustila od takého krásavca.
Chapeme sa - nesuhlasim. V mojom okoli je nespocet pripadov ktore potvrdzuju pravy opak.Zajačik napísal: Chápeme sa? Krása preváži > nad povahou.
Uzavriem to: nebudem sa s tebou hadat, mas svoj nazor a preto ze s tebou nesuhlasim sa svet nezruti, nech sa s tebou hada niekto iny, mna to uz nebavi...
javatar napísal:Ty sa asi zo zenami nerozpravas... neviem kolko krat som pocul ze je pekny ale je sprosty/namysleny a pod.
Chapeme sa - nesuhlasim. V mojom okoli je nespocet pripadov ktore potvrdzuju pravy opak.
Uzavriem to: nebudem sa s tebou hadat, mas svoj nazor a preto ze s tebou nesuhlasim sa svet nezruti, nech sa s tebou hada niekto iny, mna to uz nebavi...
V pohode. Veď ja som to tu ani nemyslel ako hádku. Skôr som sa len snažil racionálne ti zdôvodniť svoju teóriu. That´s all
-
javatar
Hardcore addict
nuz nepodoprel si ju ziadnym prikladom a podla tvojej teorie by ludia v stredom veku kukali vyhradne na mlade masko ktore by ich odmietalo koli mlademu masku - taktiez sa tu nasla zena (vdaka kafiatko) ktora tvoju teoriu poprela, lumir tiez pozna ked sa vyhoda krasy vytrati spolu s prvymi vetami dotycnej
ak chceme diskutovat tak musis svoju teoriu podlozit prikladmi
ak chceme diskutovat tak musis svoju teoriu podlozit prikladmi
-
Vigor
King
Kamarat Ty mas komplex jak z ucebnice...Zajačik napísal:Ženy ako také neznášam, no na druhej strane ich aj celkom milujem
Mám k ním takýto špecifický ambivalentný postoj...žiaľ ...
Neznášam ich..pretože ma ignorujú, nemajú ma rady...ani si nepamätám, kedy by ma nejaká baba mala úprimne rada...dal by som im prvé posledné, spravil by som pre ne aj nemožné...no ony o mňa nejavia absolútne žiadny záujem. Neznášam ich zato..radšej si pôjdu za nejakým týpkom čo ma IQ húpací koník..správa sa jak najväčší sedliak a primitív v jednom..no budú s nim, pretože je to správny "drsný chlapík" muž, ako má byť. Je to hezounek..atď..
Na druhej strane ich milujem, pretože samozrejme život bez žien si neviem predstaviť. Načo by sme sa pozerali? S kým by človek nadväzoval vzťahy? Interakcie? Manželstvo, rodina..atď..aj keď mňa sa tieto aspekty netýkajú, ale viete ako to myslím.
Pamatas si, par riadkov vyssie, mozno stranu dozadu som pisal, ze zeny laka charizma, osobnost atd. Ale zabudol som tam jednu podstatnu vec. Sebavedomie.
Necuduj sa potom, ze sa Ti s nimi nedari. Zdrave sebavedomie je zaklad, od toho sa odvija ostatne. Ak si nevazis seba Ty, snad necakas ze nejaka slecna to bude robit za Teba.
to že ma zajačik komplexy som uz pisal aj ja.. no nechcel mi veriť:D
vigor maš pravdm!
vigor maš pravdm!