Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
to peter_retep : no moj problem je asi len v tom ze nechodim moc do spoločnosti, kvoli tomu ze mam radcej klud ako pocuvat po madarsky, tam je asi pes zakopany
...a to s tym spravanim, ...prave to primitivne spravanie posobi na duevcata ako som si vsimol ...no u tich poviem to tak, ze kt. Uz niesu deti, tak na tie detske spravanie nezaposobi 
-
Komentator
Novice
neviem páni, ale ja si myslím, že 50 % úspechu je to v akej si parte ľudí a 50 % je to či si v správny čas na správnom mieste 
-
javatar
Hardcore addict
v tom pripade ak si volis nahodnu partu v nahodnom case mas 25% sancu ze uspejes... a to je proste kravina - ako pozeram tak najrozumnejsie sa k tomu vyjadruje peter_retep - proste sebavedomie, osobny kontakt a kaslat na to co si o mne pomysli (ci uz ona alebo ludia okolo - treba byt sam sebou) - mozno to niekto oznaci za primitivne, faktom ostava ze to funguje
neexistuje chlap co by zbalil uplne kazdu - su len chlapi co si z toho nic nerobia a skusaju dalej a preto su uspesny, zvysok sa moze schovavat za internet a snazit sa ohurit na dialku a az potom osobne, len nech sa potom necuduju ze to co si oni budovali tyzdne az mesiace im iny chlap preberie za jeden vecer
neexistuje chlap co by zbalil uplne kazdu - su len chlapi co si z toho nic nerobia a skusaju dalej a preto su uspesny, zvysok sa moze schovavat za internet a snazit sa ohurit na dialku a az potom osobne, len nech sa potom necuduju ze to co si oni budovali tyzdne az mesiace im iny chlap preberie za jeden vecer
..najlepsie to fungovalo na VS pocas skuskoveho (podla hesla "utrpenie zblizuje").. ked cakas prek kabinetom alebo poslucharnou na skusku..
.
staci zopar viet na odlahcenie situacie,.. vyzva, ze ak to zvladneme, skocime to vecer zapit.. a pokial nie je zadana tak malokedy povie nie:) a vecer sa ukaze..... vsetko sa vecer musi samozrejme musi tocit okolo nej, ukazes dobre sposoby (vchadzas prvy do podniku, ona prva vychadza. ona ide prva hore schodmi, ty ides prvy dole schodmi. vezmes jej kabat atd.. proste drobnostiň
.
.
a este mi napadlo.. TANEC! tancujem nerad - a velmi zle. ale ked to hodis po par drinkoch za hlavu, tak tym ziskas u zenskej vela kladnych bodov (a ak dokazes tancovat do rana, tak jej ukazes, ze mas fajn kondicku.
)) za par smiesnych pohybov na parkete sa ti rapidne zvysi sanca na smiesne pohyby v posteli:)
.
vtip+galantnost+sympatie(staci ak si krajsi od certa:)+pozornost...... a bol by v tom cert, aby ta "nevyskusala":)
.
staci zopar viet na odlahcenie situacie,.. vyzva, ze ak to zvladneme, skocime to vecer zapit.. a pokial nie je zadana tak malokedy povie nie:) a vecer sa ukaze..... vsetko sa vecer musi samozrejme musi tocit okolo nej, ukazes dobre sposoby (vchadzas prvy do podniku, ona prva vychadza. ona ide prva hore schodmi, ty ides prvy dole schodmi. vezmes jej kabat atd.. proste drobnostiň
.
.
a este mi napadlo.. TANEC! tancujem nerad - a velmi zle. ale ked to hodis po par drinkoch za hlavu, tak tym ziskas u zenskej vela kladnych bodov (a ak dokazes tancovat do rana, tak jej ukazes, ze mas fajn kondicku.
.
vtip+galantnost+sympatie(staci ak si krajsi od certa:)+pozornost...... a bol by v tom cert, aby ta "nevyskusala":)
-
Peter_Retep
VIP
1. PRAVIDLO - nemusis babu balit v partii!!!! ved tych bab je plna rit vsade. treba si len vybrat.
to balenie pred skuskou - celkom fajn napad, sam som o tom rozmyslal ale vacsinou som bol rad ze mam po skuske a viem stat na nohach
tanec - dolezita vec. akurat vcera som bol na love
a tanec prisiel vhod nakolko dJ hral perfektne a sleecien bolo na parkete viac ako dost.
javatar sppominal sebavedomie. NAJDOLEZITEJSIE!!!! ja osobne mam gule z ocele takze sa nebojim nicoho
vid krasny priklad vcera: dosiel som za babou a pytam sa jej: streda ci stvrtok? ona nechapacka ale zrejme jej doslo ze s nou chcem ist von - podotykam BOLA TO NEZNAMA BABA, a behom 90 sekund som mal dohodnute rande a jazyk v jej krku.
co som chcel povedat mojim postom? okrem toho ze som sa pochvalil som chcel nacrtnut ze zbalit babu nie je problem. Treba vam k tomu sebavedomie ibrahimu maigu a par vtipnych hlasok.
to balenie pred skuskou - celkom fajn napad, sam som o tom rozmyslal ale vacsinou som bol rad ze mam po skuske a viem stat na nohach
tanec - dolezita vec. akurat vcera som bol na love
javatar sppominal sebavedomie. NAJDOLEZITEJSIE!!!! ja osobne mam gule z ocele takze sa nebojim nicoho
co som chcel povedat mojim postom? okrem toho ze som sa pochvalil som chcel nacrtnut ze zbalit babu nie je problem. Treba vam k tomu sebavedomie ibrahimu maigu a par vtipnych hlasok.
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nemam skusenosť s balením moc ale viem si to celkom predstaviť uspešnejšie skôr ak som s babou osamote niekde a prihovorím sa...ako keď je ona alebo ja s kamošmi..a zas to musí prísť samo ono sa to nedá tak že a idem baliť baby každý spraví to čo má práve ftedy keď to nejak cíti a už ako to dopadne tak to sa nedá na to pripraviť...je tam možnosť buď alebo...žiadne pravidlo nehovorí o tom že ak nejakým sposobom pojdem baliť babu tak budem úspešný!!..
-
Peter_Retep
VIP
nejde o pravidla....ale vacsina ludi si kazde odmietnutie pripusta az moc k telu. a tam je pes zakopany
nech ma odmietne aj dvadsat bab ale dve sa mi podvolia.
ako sa hovori....v rybniku je vela ryb staci si len nejaku chytit 
-
D_I_C_K
Light Professional
s tým súhlasim nikdy sa netreba potopiť z jedného neúspechu ale skúšať skúšať a skúšať!!...ono sa to zadarí a keď sa chce tak to aj pekne môže trvať väčne!..
-
javatar
Hardcore addict
bulletproof balls?Peter_Retep napísal:ja osobne mam gule z ocele takze sa nebojim nicoho
-
Fabo
Hardcore addict
Taky nas Charlie Sheen 
-
Peter_Retep
VIP
fabo: ale vsimni si ho v dva a pol chlapa
typicky priklad ako sa treba spravat ak chces babu
btw ako charlie zase nie som - nezabijam dva a pol chlapa 
-
lollo
Professional
ako ano da sa to tak ako vravis peto, ale zase nie kazdy je taky sialeny toto robit
)) a zase ja tiez nemam problem sa takto zapojit do debaty ale nie za umyslom kopulacie a take na jeden den to nie je zaujimave. samozrejme clovek nikdy nevie kedy natrafi na to spravne
ale zase "testovat" na kazdej mi zase rozumne nepride
-
Peter_Retep
VIP
ono tiez netaham kazdu do postele, ale niekedy si len tak precvicit konverzaciu alebo zaflirtovat nie je zle 
-
Fabo
Hardcore addict
Presne tak, zalezi len na tebe, co ta bavi, pripadne nebavi, do akej miery chces ist... ci z nej len vytiahnes cislo, ci s nou pojdes domov ale pred dverami jej das pusu na licko a pojdes svojou cestou, alebo proste a jednoducho trochu pokecate na bare a bez nejakych hmatatelnych vysledkov ale s dobrym pocitom ides dalej.
fakt pozor na wingmanov, lebo ten moj mi zase narobil partizancinu, ale potom si to sam dosral... a tak so slecnou spolu travievame vela casu, len sa nevieme prehupnut do vyssieho levelu...
skusali ste aj non-verbal openingy?
davnejsie sa mi stalo ze som sedel pri dakom chlaste na party a videl dievca (HB7-8) ako keca s chalanom, na niecom sa dohodli a on odisiel, ona cakala-cakala vyzerala ho nechodil, tak som sa postavil, bez slova a ocneho kontaktu ju zobral za ruku a zobral na parket si zatancovat, o nic mi neslo, len som nemal s kym tancovat
nepovedala ani pol slova, ze co robim/co si dovolujem, zoznamili sme sa skomentovali party zistili ze obaja sme neboli na tanecnej a zabavili sme sa. (chlapec nastastie neprisiel, asi by sa nahneval
)
-
Peter_Retep
VIP
parkrat som baby ootvoril kyvnutim prstu ze nech idu ku mne....vacsinou dosli vsetky az na jednu (ta mi ukazala prostrednik
)
Celu temu som precital a fakt velmi zaujmava vec toto.
Myslím, že všetky rady týkajúce sa toho, ako zbaliť babu/ženu, sú absolútne zbytočné. Buď nato dotyčný má predpoklady, alebo nie.
Každému ide len o vzhľad a výzor človeka. Človek, ktorý disponuje vonkajšou krásou má nesmiernu výhodu voči inému, kto ju v "rukách" nemá. Ľudia si vždy vyberú človeka krajšieho, ako jednotlivca, ktorý je "vnútorne pekný". Žiaľ, je to smutné, ale je to tak. Vnútorná krása sa ani zďaleka nepribližuje dôležitosti vonkajšej krásy vo vzťahu.
Každému ide len o vzhľad a výzor človeka. Človek, ktorý disponuje vonkajšou krásou má nesmiernu výhodu voči inému, kto ju v "rukách" nemá. Ľudia si vždy vyberú človeka krajšieho, ako jednotlivca, ktorý je "vnútorne pekný". Žiaľ, je to smutné, ale je to tak. Vnútorná krása sa ani zďaleka nepribližuje dôležitosti vonkajšej krásy vo vzťahu.