Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
-
Peter_Retep
VIP
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
zadrel si hlupost. ano vyzor ti moze naomoct len na zaciatku. Ale zeny su emotivne stvorenia a ver tomu ze si vzdy vyberu chlapa ktory v nich prebudi emocie ako nejakeho krasavca na ktoreho sa len dobre pozera. TRUE STORY
Podľa mňa to true story nie je. Ľudia- či už muži alebo ženy- úplne inak pristupujú k človeku, ktorý je charizmatický, výzorovo pekný, pohľadný ako k inému, kto taký nie je. Pekný človek si v zásade získava pozornosť, je obdivovaný, veľakrát sa stáva objektom pozornosti a túžby opačného pohlavia získať, resp. si vynútiť pozornosť dotyčného.Peter_Retep napísal:zadrel si hlupost. ano vyzor ti moze naomoct len na zaciatku. Ale zeny su emotivne stvorenia a ver tomu ze si vzdy vyberu chlapa ktory v nich prebudi emocie ako nejakeho krasavca na ktoreho sa len dobre pozera. TRUE STORY
-
javatar
Hardcore addict
ano zajacik ale to pomoze tak na zaciatku, je jasne ze do krasneho cloveka sa zalubi jednoduchsie a ze clovek nebude chodit s niekym kto ho vobec nerpritahuje - ale vobec nepritahujuce extremy su zriedkavostou...
a u zien to plati zvlast - tie na vyzor davaju fakt malo (az na tie turbo-povrchne)
a u zien to plati zvlast - tie na vyzor davaju fakt malo (az na tie turbo-povrchne)
Podľa mňa len ľudia chcú veriť že to tak funguje, a chcú veriť v istú vnútornú krásu, avšak realita sa reflektuje úplne odlišne, a pravá podstata výberu partnera podvedome u ľudí tkvie práve vo výzore. Sú ľudia, čo si partnera vyberajú len na základe výzoru. Ostatní, čo tak podľa svojho názoru nekonajú, si to len neuvedomujú, a podvedome konajú rovnako tak (konajú=resp. vyberajú si svojich potenciálnych partnerov).javatar napísal:ano zajacik ale to pomoze tak na zaciatku, je jasne ze do krasneho cloveka sa zalubi jednoduchsie a ze clovek nebude chodit s niekym kto ho vobec nerpritahuje - ale vobec nepritahujuce extremy su zriedkavostou...
-
javatar
Hardcore addict
ty stale nechapes ze nik ti nehovori ze vyzor nezohrava rolu ale ze nezohrava majoritnu rolu ako tvrdis
Hej chápem. Ja tvrdím opak, že zohráva majoritnú úlohu.javatar napísal:ty stale nechapes ze nik ti nehovori ze vyzor nezohrava rolu ale ze nezohrava majoritnu rolu ako tvrdis
-
javatar
Hardcore addict
A ako svoje tvrdenie podkladas? (preco si to myslis?)
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Z istej časti je možné Ti dať zapravdu. Majoritnú úlohu môže zovňajšok zohrávať pri prvom kontakte, alebo biologickom výbere. Schválne som použil daný termín, nakoľko nezohľadňuje charakterové vlastnosti a osobnosť človeka. Výzor samozrejme zohráva úlohu, no potenciálny partner môže byť krásny jak obrázok od Disneyho, no pokiaľ má v hlave vákuum, tak pochybujem, že by mal šancu...
Veď hádam žijem v tejto spoločnosti už nejakú tú dobu, pohybujem sa medzi ľuďmi, vidím k akým interakciám medzi nimi dochádza. Čo sa deje, čo ľudia majú radi, nemajú atď.javatar napísal:A ako svoje tvrdenie podkladas? (preco si to myslis?)
jinn: Lenže ak z človeka nevyžaruje sex-appeal, skrátka nie je výzoro príťažlivý pre väčšinu populácie opačného pohlavia, tak potom ten dotyčný ďaleko nezájde, aj za podmienky, že muž môže byť nadpriemerne inteligentný, zhovorčivý, môže mať rozhľad.
-
javatar
Hardcore addict
Nuz tak ja tiez neaku dobu zijem v tejto spolocnosti a vidim ze cisto (alebo prevazne) podla vyzoru sa ludia dokopy nedavaju. Poznam nejeden pripad kedy sa ludia o tom druhom pred vztahom vyjadrili ze sa im nepaci a o par mesiacov spolu chodili (pricom k zmene vyzoru nedoslo).
Na jednu noc alebo ako kratkodobu "zaplatu" na depresiu ano ale na seriozny vztah?!
Na jednu noc alebo ako kratkodobu "zaplatu" na depresiu ano ale na seriozny vztah?!
Skrátka a proste, podľa môjho názoru to tak je. Ľudia čo tvrdia, že im na výzore nezáleží, tak pravý opak je pravdou a podvedome si v konečnom dôsledku tiež vyberajú partnera hlavne za základe tohto kritéria.javatar napísal:Nuz tak ja tiez neaku dobu zijem v tejto spolocnosti a vidim ze cisto (alebo prevazne) podla vyzoru sa ludia dokopy nedavaju. Poznam nejeden pripad kedy sa ludia o tom druhom pred vztahom vyjadrili ze sa im nepaci a o par mesiacov spolu chodili (pricom k zmene vyzoru nedoslo).
-
Peter_Retep
VIP
zhrniem to takto: chlapom na vyzore zalezi (ktory tvrdi ze nie, tak mu rusim clenstvo medzi chlapmi
) ale zenam na vyzore nezalezi. zajacik ked tvrdis ze sa pohybjes v spolocnosti tak ta spolocnost musi byt tupa. sorry inak sa to vyjadrit neda. prvotny kontakt je zalozeny na vyzore - pri nom sa zena rozhoduje ci sa s tebou zacne bavit ale akonahle dalej a dalej konverzujete vyzor ulohu uz nezohrava ale skor to aky som. funguje to takto a inak to fungovat nebude. psychologiu neoseries 
-
javatar
Hardcore addict
No na vyzore samozrejme zalezi ale tak asi sa potom pohybujes v povrchnej spolocnosti ked usdzujes ze az v takej miere.
-
Grim
Darca
...na výzore záleží...a nielen chlapom...aj ženám, ale ony majú povolnejšie parametre...systém je u oboch pohlaví v podstate rovnaký...bez fyzickej príťažlivosti nemôže vzniknúť psychická príťažlivosť...resp. Ak je človek výzorovo nevyhovujúci, tak je povaha irelevantná...
-
Peter_Retep
VIP
tak grim ale nebavime sa o topmodelkach....bavime sa o priemerrne (no trosku viac krajsej ako je priemer) vyzerajucej dievcine. ak naozaj nevyzeras ako quasimodo, nie si spinavy a nesmrdis ale vyzeras ako normalny clovek zodpovedajuci priemeru tak taky vyzor ti bohate staci.
-
Fabo
Hardcore addict
Peter_Retep ja by som to ohodnotil tak, ze mas urcite sancu, ale musis makat podstatne viac ako niekto pekny.
Tak tak. Presne !Grim napísal:...na výzore záleží...a nielen chlapom...aj ženám, ale ony majú povolnejšie parametre...systém je u oboch pohlaví v podstate rovnaký...bez fyzickej príťažlivosti nemôže vzniknúť psychická príťažlivosť...resp. Ak je človek výzorovo nevyhovujúci, tak je povaha irelevantná...
Ľudia sú v podstate do istej miery zvieratá. Prejavujú sa u nich zvieracie pudy-> to je vidieť napr. aj pri výbere partnera.
-
javatar
Hardcore addict
alebo bohaty, slavny, talentovany, spolocensky uznavany, extravagantny, kontroverzny, atd.Fabo napísal:...musis makat podstatne viac ako niekto pekny.
zbalit babu je ta lahsia cast - tam maju ty krajsi vyhodu ale pri udrzani vztahu (ta tazsia cast) im je tato "vyhoda" nanic...
zajačik, maš neake komplexy?
-
Peter_Retep
VIP
ja sa priznam ze nie som krasavec ale zase ani strasidlo a nejako nepocitujem ze vyzor zohrava nejaku ulohu. mozno by som to mal lahsie keby som bol krajsi
who knows?