Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu
tu musim suhlasit s ephramkom, najlepsie je balit z prostredia kamaratov kamaratov, ci v ramci docasneho kolektivu ako je jazykovka, vodicak, doborvolnikovanie na festivale a tak... taketo kolektivy zvyknu mat after party, alebo dokonca stretnutie po dakej dobe a tam sa da zbalit uplne lahucko... prisadnes si ku stolu oproti uplne nahodnej slecne a len tak sa rozpravate... vyhodou ze uz ste skupina so spolocnym zaujimom takze nemusis vymyslat ziadne zlozite otvaraky 
ephramko napísal:
ked uz sa rozhodnete niekoho balit, snazte sa posobit suverenne (nie arogantne)...veta typu "viem že sa ti páčim, ale neviem či aj ty mne" moze platit akurat tak na vymplete podnapite pipky s nizkym sebavedomim alebo s absenciou inteligencie pre pochopenie toho co to sebavedomie je, taka veta urcite neplati na sebavedomu inteligentnu zenu/babu...
V podstate s tebou suhlasim, ale s tym: "viem že sa ti páčim, ale neviem či aj ty mne" nezdielam rovnaky nazor, ked to vyskusam, tak ti dam vediet aka bola odozva. Urcite by som to nepovedal na zaciatku rozhovoru (ako otvarak), ale ked budem vidiet, ze baba spolupracuje tak preco nie, tym jej dam najavo ze niesom z nej cely bez seba a ze mam pevnu podu pod nohami. Taktiez je to mierene prave na sebavedome a inteligentne baby, pretoze vedia, ze to nemyslis smrtelne vazne a pritahuje ich muz, ktory jej hned nepodlahne, iked nikdy nevies ako sa ktora zachova.
potom ale napis aj v akom prostredi si to pouzil a na aku babu (baby)...su typy zien, ktore letia na "zlych chlapcov", ale ja osobne si myslim, ze ked je chalan taky typ, tak nepotrebuje pouzivat podobnu frazu...
aspon ja osobne mam rad uprimnost, keby ma niekto balil...vedel by som, ze ma bali pretoze sa mu pacim...zaroven on sa pacil mne, a potom by zadrel ze "viem že sa ti páčim, ale neviem či aj ty mne"...tak to by ma riadne nastvalo, pomyslel by som si, ze je to arogantny fracek co sa hra na nieco cim nie je...a take typy nemusim...a garantujem ti, ze aj vela zien, ktore nie su pod vplyvom alkoholu alebo mentalnej disfunkcie
ale ako vravis, tu frazu si este neskusal...tak vyskusaj, uvidis...
aspon ja osobne mam rad uprimnost, keby ma niekto balil...vedel by som, ze ma bali pretoze sa mu pacim...zaroven on sa pacil mne, a potom by zadrel ze "viem že sa ti páčim, ale neviem či aj ty mne"...tak to by ma riadne nastvalo, pomyslel by som si, ze je to arogantny fracek co sa hra na nieco cim nie je...a take typy nemusim...a garantujem ti, ze aj vela zien, ktore nie su pod vplyvom alkoholu alebo mentalnej disfunkcie
ale ako vravis, tu frazu si este neskusal...tak vyskusaj, uvidis...
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
No ano, ale stale ide o nahodnu slecnu, nezacnes s niekym, koho budes stretavat kazdy den a hlavne nie stylom "HRY" lebo to nemusi pre buducnost dobre dopadnut. Preto sa zamieravam (tato hra sa zameriava na neznamych ludi), ktorych v pripade fiaska uz nikdy asi neuvidis a nebude ti to denno denne pripominat neuspech (tod moj nazor...cisto hypoteticky).jackb napísal:tu musim suhlasit s ephramkom, najlepsie je balit z prostredia kamaratov kamaratov, ci v ramci docasneho kolektivu ako je jazykovka, vodicak, doborvolnikovanie na festivale a tak... taketo kolektivy zvyknu mat after party, alebo dokonca stretnutie po dakej dobe a tam sa da zbalit uplne lahucko... prisadnes si ku stolu oproti uplne nahodnej slecne a len tak sa rozpravate... vyhodou ze uz ste skupina so spolocnym zaujimom takze nemusis vymyslat ziadne zlozite otvaraky
A ako pisal Peter
Nazov temy upravenyPeter_Retep napísal:v prvom rade pick up uz davno nie je o baleni ale skor sa zameriavame na inner gamelen tolko k teme
Uvodny post upraveny
Tak ak sa idem fakt "zahrat" tak potom je mi to ukradnute kde. Ak chcem zenu na cely zivot, tak na to nejdem tymto stylom, aj ked...tu mozes tiez najst niekoho, s kym si budes rozumiet a myslim, ze je to lepsi sposob, co sa tyka vyhladavania ako sa snazit vykresat vztah z nejakeho kamaratstva alebo tak podobne. Ako tu bolo niekde v inej teme napisane a pravdepodobne je to aj pravda, zeny maju problem spravit nadstavbu nad kamaratsky vztah, ale to je uz OT.
Ephramko, ina je prehnana arogancia, ina je arogancia s mierou a ine je byt (ako by som to napisal) normalny (co sa tyka mily, clovek ktory sa snazi zaujat tym, ze bude hadzat komplimenty a pod.), co si myslim nie je zrovna to, co by babu zaujalo. Urcite ta nezaujme nieco, co pocujes stale dokola. Povies si "Opat to iste" a ides dalej. Bullshitovat (ale bullshitovat v urcitych medziach) a hlavne potit to, co nikto pred tym myslim aspon vtipne zaujme viac. A co sa tyka klamstva?...To nie je klamanie, ale flitrovanie
Inak s tebou do urcitej miery suhlasim
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidla "HRY")
ja som ale nic nehovoril o komplimentoch...snazil som sa zdoraznit, aby to prvotne balenie bolo niekde v rovine...nebyt arogantny ale ani nervozny a roztraseny...a zaroven nebyt ani prilis vtieravy, ale ani prilis lahostajny alebo nevsimavy....
proste najlepsia je zlata stredna cesta a byt sam sebou...
(musime si aj povedat, ze su ludia, ktori su proste sebecki arogantni egoisti...tym nezostava nic ine, len si hladat pipky ktore na take typy letia
)
...tiez ma zaujima ako to myslite s tou hrou...s balenim neznamich a hratim hry, celkom to nechapem...aky ma zmysel to robit, ked vam nejde o vztah ? a co urobite potom ked tou hrou v niekom vzbudite zaujem ? vtedy sa hra pre vas konci a odkopnete ju? (alebo aspon vyuzijete na sex na jednu noc) a idete hrat hru zase s niekym inym? ...alebo ako si tu "hru" proste predstavujete, aky ma zmysel atd.
(musime si aj povedat, ze su ludia, ktori su proste sebecki arogantni egoisti...tym nezostava nic ine, len si hladat pipky ktore na take typy letia
...tiez ma zaujima ako to myslite s tou hrou...s balenim neznamich a hratim hry, celkom to nechapem...aky ma zmysel to robit, ked vam nejde o vztah ? a co urobite potom ked tou hrou v niekom vzbudite zaujem ? vtedy sa hra pre vas konci a odkopnete ju? (alebo aspon vyuzijete na sex na jednu noc) a idete hrat hru zase s niekym inym? ...alebo ako si tu "hru" proste predstavujete, aky ma zmysel atd.
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
ani ja nechapem o aku hru m ist...
ja som si mnou opisovany spobom babu nasiel. islo o uplne neformalnu after party, kde som si prisadol medzi ludi, ktorych som poznal len z videnia a zo slecnou oproti som sa dal do reci a prekacali sme cely vecer. nebalil som, no na zaver sme si vymenili kontakty a potom ma pozvala na inu party a od vtedy sme vlastne spolu (3 mesiace).
myslim si, ze cielene balit nema velky efekt ako ked strilas len tak od pasa... ale je jasne, ze sa mozem nemusim mat pravdu
ja som si mnou opisovany spobom babu nasiel. islo o uplne neformalnu after party, kde som si prisadol medzi ludi, ktorych som poznal len z videnia a zo slecnou oproti som sa dal do reci a prekacali sme cely vecer. nebalil som, no na zaver sme si vymenili kontakty a potom ma pozvala na inu party a od vtedy sme vlastne spolu (3 mesiace).
myslim si, ze cielene balit nema velky efekt ako ked strilas len tak od pasa... ale je jasne, ze sa mozem nemusim mat pravdu
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
ephramko napísal:ja som ale nic nehovoril o komplimentoch...snazil som sa zdoraznit, aby to prvotne balenie bolo niekde v rovine...nebyt arogantny ale ani nervozny a roztraseny...a zaroven nebyt ani prilis vtieravy, ale ani prilis lahostajny alebo nevsimavy....
(musime si aj povedat, ze su ludia, ktori su proste sebecki arogantni egoisti...tym nezostava nic ine, len si hladat pipky ktore na take typy letia)
Ja som napisal
. Po pravde to neviem vyjadrit. Proste, ked nezaujmes, dostanes odkop, lebo nezaujmes. Ci komplimenty, ci tym, ze budes sam sebou a pre babu nezaujimavy...chce to zaujat a to si ziada nieco INE.(ako by som to napisal)
Ako to myslime s tou hrou? To sa myslim vysvetluje zlozito, ak to vie niekto vysvetlit, tak prosim (a pre kazdeho to aj tak znamena nieco ine). Ja som tomu pochopil a dostal sa k tomuto pojmu po precitani THE GAME od Neil-a Strauss-a (uz spominana).
Co, kto, ako robi ked "vyhrava" tak mna do toho nic. Ak by som ale ja "vyhral" niekoho, kto by ma zaujal, naozaj zaujal, tak odkop nedostane, mozno neskor, keby som zistil, ze si nerozumieme.
jackb napísal:ani ja nechapem o aku hru m ist...
co sa tyka hra, treba ju hrat tak, aby to nevyzeralo ze ju balis, ty si hru hral a ani si mozno nevedel, ze ju hras
to je velmi fajn, ked diskutujes o niecom, co nie si schopny ani vysvetlit a este to aj sam priznas 
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
A je fajn, ak sa niekto zapaja a nevie o co ide, pricom nejde o vec, ktoru vysvetlis jednou vetou a hlavne pre mna to znamena nieco ine ako pre kvoca a inych.
(To je ako keby som sa zapajal do temy v sekcii PC tam, kde o tom nemam ani sajnu a pytal tam vysvetlenia...tam by to bolo asi kus extremne. NO OFFENSE, pokial viem, tak vysvetlim, respektive je tu na to priestor)
BTW, ja si viem veci priznat a nestrielat do bludu, myslim, ze to v tom mam plus od vela inych ludi (nenarazam na teba).
Tak ok...pokusim sa ti to vysvetlit vseobecne a nejako v skratke, snad to vystihnem co najpresnejsie.
Prides do baru, za stolom sedi dvojset (dve baby), ktore sa ti mooc ale moc pacia. Taky klasika fagan si na nich kukne, alebo po nich bude pokukovat cely vecer a na nic sa nezmoze. Iny tam dorazi a odfajci sa bombardovanim komplimentov alebo bude dotieravy jak mucha. Hrac? Ten to spravi podla pravidiel "hry" tak, ako to na zeny funguje a co s urcitou pravdepodobnostou zabera. Cim viac tu hru hra, tym viac dokaze improvizovat (po case v podstate uz ani nejde o improvizaciu lebo toho ma uz tolko za sebou, ze uz vie co povedat) a na dotycne zeny zaposobit tak, ze zaujme, co vedie bud k buducemu stretnutiu alebo priamo k niecomu intimnemu.
Respektive ak je medzi nimi este aj nejaky spratek, tak gamer sa ho snazi odzbrojit a ukazat, kto je tam dominantny.
A vela vela dalsieho.
Vysledok? Pre niekoho najst si babu, pre ineho sa kazdy tyzden s niekym inym vyspat, pre dalsieho si nieco dokazovat...ja viem kto v tom co hlada.
Opravte ma a doplne ti, ktori viete o co ide. Myslim, ze takto kratko sa to vysvetlit ani neda.
(To je ako keby som sa zapajal do temy v sekcii PC tam, kde o tom nemam ani sajnu a pytal tam vysvetlenia...tam by to bolo asi kus extremne. NO OFFENSE, pokial viem, tak vysvetlim, respektive je tu na to priestor)
BTW, ja si viem veci priznat a nestrielat do bludu, myslim, ze to v tom mam plus od vela inych ludi (nenarazam na teba).
Tak ok...pokusim sa ti to vysvetlit vseobecne a nejako v skratke, snad to vystihnem co najpresnejsie.
Prides do baru, za stolom sedi dvojset (dve baby), ktore sa ti mooc ale moc pacia. Taky klasika fagan si na nich kukne, alebo po nich bude pokukovat cely vecer a na nic sa nezmoze. Iny tam dorazi a odfajci sa bombardovanim komplimentov alebo bude dotieravy jak mucha. Hrac? Ten to spravi podla pravidiel "hry" tak, ako to na zeny funguje a co s urcitou pravdepodobnostou zabera. Cim viac tu hru hra, tym viac dokaze improvizovat (po case v podstate uz ani nejde o improvizaciu lebo toho ma uz tolko za sebou, ze uz vie co povedat) a na dotycne zeny zaposobit tak, ze zaujme, co vedie bud k buducemu stretnutiu alebo priamo k niecomu intimnemu.
Respektive ak je medzi nimi este aj nejaky spratek, tak gamer sa ho snazi odzbrojit a ukazat, kto je tam dominantny.
A vela vela dalsieho.
Vysledok? Pre niekoho najst si babu, pre ineho sa kazdy tyzden s niekym inym vyspat, pre dalsieho si nieco dokazovat...ja viem kto v tom co hlada.
Opravte ma a doplne ti, ktori viete o co ide. Myslim, ze takto kratko sa to vysvetlit ani neda.
cize ak som to spravne pochopil..."hrat hru" znamena cielene sa snazit niekoho zbalit, kto sa ti paci, ale tak aby aspon zo zaciatku nebolo zjavne, ze jedinym cielom je tu osobu zbalit a ziskat dalsi kontakt/dohodnut dalsie stretko...
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
V podstate si to pochopil spravne
Aj ked vo vacsine pripadov tam ide o sx (co ine by clovek cakal), ale za to ja nemozem.
takze ja som sice isiel na afterku vypit par piv a porozpravat sa so znamymi, no podvedome som "hral hru"?
zaujimave...
len neviem ci je taketo nieco mozne bez kolektivu ci wing mana...
ked tak nad tym rozmyslam "hram" vlastne stale... co je vo vztahu dost na nic, hlavne ked sa k nam na rande prida jej sestra ci kamoska...
ako sa naucit "nehrat"?
zaujimave...
len neviem ci je taketo nieco mozne bez kolektivu ci wing mana...
ked tak nad tym rozmyslam "hram" vlastne stale... co je vo vztahu dost na nic, hlavne ked sa k nam na rande prida jej sestra ci kamoska...
ako sa naucit "nehrat"?
asi si to zle pochopil...ten co bali "hra hru" umyselne, vedome...ale mas balit tu babu, tak aby ona netusila aspon zo zaciatku ze je tvojim cielom ju zbalit...
aspon ja som to takto pochopil...
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Wing man mi vždy prišiel absolútne useless, vždy keď idem s takýmto cieľom, tak idem pokial možno sám, alebo tak, aby som sa v tej situácii ocitol sám.
Čo sa týka zoznamovaniu sa pri bare, tak s mojím názorom nemusí nikto súhlasiť, ale žena do ktorej treba investovať financie - tak tá za to nestojí
(najlepšie veci sú tie zadarmo
)
Čo sa týka zoznamovaniu sa pri bare, tak s mojím názorom nemusí nikto súhlasiť, ale žena do ktorej treba investovať financie - tak tá za to nestojí
hore vyssie suhlasil s tym, ze som hral a ani som o tom mozno nevedel... teda vtedy som urcite nic nemal chut hrat, bol som ze som rad, ze som sa dostal z neprijmneho rozpadu "letneho romaniku" a dal som si zavazok, ze nasledujuci rok venujem skole. takze som rozhodne "nehral".ephramko napísal:asi si to zle pochopil...ten co bali "hra hru" umyselne, vedome...ale mas balit tu babu, tak aby ona netusila aspon zo zaciatku ze je tvojim cielom ju zbalit...aspon ja som to takto pochopil...
no ja som mal zatial wingmanov dost na nic, lebo sa rozhodli balit tu istu babu co ja v rovnaky moment. narozdiel odo mna az prilis vlezlo co nikdy nenarobilo dobrotu.
a zbalit babu v bare vzdy neznamena, ze je do nej treba investovat. alebo je moja mozno len vynimka potvrdzujuca pravidlo
A kto povedal, ze som im kupoval pitie, ani cent som nedal, praveze som sa dozadoval nech ma oni pozvu
Tie casy uz skoncily ked som hned babe platil a nakoniec sa na mna vybodla.
Pre mna ako zaciatocnika je lepsie ist wingmanom, bohuzial mam iba jedneho takeho co tomu trocha rozumie tak je tazke sa dohodnut na rovnakom termine.
Pre mna ako zaciatocnika je lepsie ist wingmanom, bohuzial mam iba jedneho takeho co tomu trocha rozumie tak je tazke sa dohodnut na rovnakom termine.
jackb vidis dalsia vyhoda gay kamosa...nikdy ti neprebere babu alebo objekt zaujmu a mozno ta aj s nejakou zoznami, kedze vacsinou gayovia vychadzaju dobre so zenskymi a maju nejake kamaratky...
...aj ked ja uz ziadnu svoju spoluziacku alebo kamaratku s mojimi hetero kamosmi nezoznamim, stacilo mi raz jednej vysvetlovat, preco sa jej ten a ten moj kamarat uz neozval a vymyslat si debilne vyhovorky, pritom som velmi dobre vedel, preco sa jej kamos uz neozval a na party ju volal len kvoli tomu, ze ma velke kozy...
prasce ti moji kamosi... 
no po skusenostiach ak bude potreba znovu ist balit, tak sa spolahnem na "loner wolf" strategiu.ephramko napísal:jackb vidis dalsia vyhoda gay kamosa...nikdy ti neprebere babu alebo objekt zaujmu a mozno ta aj s nejakou zoznami, kedze vacsinou gayovia vychadzaju dobre so zenskymi a maju nejake kamaratky......aj ked ja uz ziadnu svoju spoluziacku alebo kamaratku s mojimi hetero kamosmi nezoznamim, stacilo mi raz jednej vysvetlovat, preco sa jej ten a ten moj kamarat uz neozval a vymyslat si debilne vyhovorky, pritom som velmi dobre vedel, preco sa jej kamos uz neozval a na party ju volal len kvoli tomu, ze ma velke kozy...
prasce ti moji kamosi...
a mozno nie je vzdy pravidlo, ze len gay ma plno kamaratok, s ktorymi moze zoznamovat
stalo sa mi vsak, ze som balil babu a sucastne ma balil jej kamarat gay, a nedal si vysvetlit ze ja som hetero, a ze ani ked budem na mol tak orientaciu nezmenim... ale to mozno patri uz do temy o homosexualoch...
a nebol aj on na mol ? 
-
javatar
Hardcore addict
je zaujmave citat temu kde ma kazdy inu deficiu temy a kde to nikto poriadne slovami nevie opisat...
ja pevne verim, ze uz zostanem "mimo hry" (nebudem musiet uz ziadnu balit vedome ci nevedome) prispejem aspon par postrehmi
1. Obsahova stranka "otvarakov" a inych fraz ma oproti celkovemu dojmu aky je clovek schopny zanechat, velmi nizku mieru relevancie
2. Nema zmysel sa hrat na nieco co nie som (pokial nejde len o sex)
3. alfa samec vyhrava bez ohladu na mieru inteligencie v hlave (inak povedane - je blbost snazit sa ohurit zeny svojou inteligenciou)
4. Neexistuju nezaujmave hobby - len nezaujmave sposoby ako o nich rozpravat
5. Empatia pomaha, netreba to vsak prehanat
6. Zeny su naprogramovane pozitivne reagovat na autoritu
7. Sebaucta a sebavedomie su jednoducho (takmer) nutnostou
8. Falosne sebavedomie funguje rovnako dobre ako to prave - sebaucta sa vsak emulovat neda
ohladom skusania "baliacich fraz" vo vasich sukromnych podmienkach -> sociologia nas uci (ak sa nemylim), ze statisticky vyznamna vzorka respondentov je 1200 a viac + zalezi viac na situacii a forme ako obsahu takze by sa mala do skusania zapojit vacsia cast fora
ja pevne verim, ze uz zostanem "mimo hry" (nebudem musiet uz ziadnu balit vedome ci nevedome) prispejem aspon par postrehmi
1. Obsahova stranka "otvarakov" a inych fraz ma oproti celkovemu dojmu aky je clovek schopny zanechat, velmi nizku mieru relevancie
2. Nema zmysel sa hrat na nieco co nie som (pokial nejde len o sex)
3. alfa samec vyhrava bez ohladu na mieru inteligencie v hlave (inak povedane - je blbost snazit sa ohurit zeny svojou inteligenciou)
4. Neexistuju nezaujmave hobby - len nezaujmave sposoby ako o nich rozpravat
5. Empatia pomaha, netreba to vsak prehanat
6. Zeny su naprogramovane pozitivne reagovat na autoritu
7. Sebaucta a sebavedomie su jednoducho (takmer) nutnostou
8. Falosne sebavedomie funguje rovnako dobre ako to prave - sebaucta sa vsak emulovat neda
ohladom skusania "baliacich fraz" vo vasich sukromnych podmienkach -> sociologia nas uci (ak sa nemylim), ze statisticky vyznamna vzorka respondentov je 1200 a viac + zalezi viac na situacii a forme ako obsahu takze by sa mala do skusania zapojit vacsia cast fora