Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
ephramko, no triezvy rozhodne nebol...
javatar, suhlasim, dobre napisane... len neviem ci je tu mozne robit prieskum na takej velkej vzorke ked si uvedomujeme pocet aktivnych userov...
javatar, suhlasim, dobre napisane... len neviem ci je tu mozne robit prieskum na takej velkej vzorke ked si uvedomujeme pocet aktivnych userov...
pre jackb:
no tak vidis, zase v tom bol alkohol, sa tvaris ako keby si ty nikdy nic zle alebo trapne pod vplyvom alkoholu nepovedal alebo neurobil...pokial viem, tak sa ta nepokusil znasilnit ani nic ine, iba ta chcel zbalit...to je vsetko...cize sa da povedat, ze nejaku traumu to v tebe nezanechalo...tak to ber z tej pozitivnej stranky, evidentne si pekny, atraktivny...
pre javatar:
bod 3 - zalezi od tych zien a od toho ake hodnoty a charakterove vlastnosti su u nich dolezite...predpokladam ze keby prisiel nejaky alfa samec, bezkrky priamo z posilky nabuchany na nejaku vedecku konferenciu medzi docentky, tak by ma zaujimalo, kolko t tych zien by ho chcelo mat ako partnera...
Inteligenciou sa da ohurit, ale urcite nie v prvych sekundach alebo minutach, vtedy to vsetko spada este pod tzv. "prvy dojem" a v ramci prvehu dojmu su ludia tak zahlteny informaciami rozneho druhu, ze zhruba len menej ako 5% tvori obsah toho co ten clovek hovori, ako faktor pre vytvorenie prveho dojmu...
bod 6 - zalezi v akej rodine zena vyrastala, pokial vyrastala v konzervativnej rodine, kde hlavou rodiny bol otec a kde sa o tom co otec povedal absolutne nediskutovalo a jednoducho sa to urobilo, tak rozhodne taka zena je naprogramovana na pocuvanie autority a muzskej... ale ine nie, vsetko zalezi od rodinnej dynamiky v ktorej ta slecna vyrastala...
no tak vidis, zase v tom bol alkohol, sa tvaris ako keby si ty nikdy nic zle alebo trapne pod vplyvom alkoholu nepovedal alebo neurobil...pokial viem, tak sa ta nepokusil znasilnit ani nic ine, iba ta chcel zbalit...to je vsetko...cize sa da povedat, ze nejaku traumu to v tebe nezanechalo...tak to ber z tej pozitivnej stranky, evidentne si pekny, atraktivny...
pre javatar:
bod 3 - zalezi od tych zien a od toho ake hodnoty a charakterove vlastnosti su u nich dolezite...predpokladam ze keby prisiel nejaky alfa samec, bezkrky priamo z posilky nabuchany na nejaku vedecku konferenciu medzi docentky, tak by ma zaujimalo, kolko t tych zien by ho chcelo mat ako partnera...
Inteligenciou sa da ohurit, ale urcite nie v prvych sekundach alebo minutach, vtedy to vsetko spada este pod tzv. "prvy dojem" a v ramci prvehu dojmu su ludia tak zahlteny informaciami rozneho druhu, ze zhruba len menej ako 5% tvori obsah toho co ten clovek hovori, ako faktor pre vytvorenie prveho dojmu...
bod 6 - zalezi v akej rodine zena vyrastala, pokial vyrastala v konzervativnej rodine, kde hlavou rodiny bol otec a kde sa o tom co otec povedal absolutne nediskutovalo a jednoducho sa to urobilo, tak rozhodne taka zena je naprogramovana na pocuvanie autority a muzskej... ale ine nie, vsetko zalezi od rodinnej dynamiky v ktorej ta slecna vyrastala...
byt alfa samcom neznamena, ze musi byt nabuchany, kludne staci priemerne vyzerajuci, upraveny, stylovy...
predpokladam, ze tou autoritou myslel ako dominantneho muza ktory nenecha so sebou zametat a nie ako niekoho co rozkazuje a iny nazor neberie v uvahu
predpokladam, ze tou autoritou myslel ako dominantneho muza ktory nenecha so sebou zametat a nie ako niekoho co rozkazuje a iny nazor neberie v uvahu
ehm, poslednu cast rad pocuvam od dam, ale tak ked to inak neideephramko napísal:pre jackb:
no tak vidis, zase v tom bol alkohol, sa tvaris ako keby si ty nikdy nic zle alebo trapne pod vplyvom alkoholu nepovedal alebo neurobil...pokial viem, tak sa ta nepokusil znasilnit ani nic ine, iba sa chcel zbalit...to je vsetko...cize sa da povedat, ze nejaku traumu to v tebe nezanechalo...tak to ber z tej pozitivnej stranky, evidentne si pekny, atraktivny...![]()
pokusit nepokusil, len si nedal 2 hodiny vysvetlit ze nezdielam jeho orientaciu... a bolo mi to dost neprijemne... no ale o traume sa asi fakt hovorit neda...
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Tak vies, ja osobne nemozem za to, ze sa snazia prispievat ti, ktori nevedia o com to je. Osobne si myslim, ze kvoco tomu chape uplne presne a vie aj to, ze vysvetlit presne to, cim sa zaobera jedna kniha v par vetach postu nie je mozne. V pohode, k tomu ako zbalit babu a ku vsetkemu ostatnemu sa moze vyjadrovat kto chce, ved aj o tom je tema, ale tie poznamky o tom, ze sa tu riesi nieco pre samotneho autora (mna) nezname si nechajte pre seba. Ked tak, read Neil Strauss - The Game.je zaujmave citat temu kde ma kazdy inu deficiu temy a kde to nikto poriadne slovami nevie opisat...
s tymto musim s tebou suhlasit, no suhlasim aj s jackb, ze vzhladom k poctu aktivnych uzivatelov nerealne + urcite, nie vsetci su stotozneni so stylom zivota "hraca".ohladom skusania "baliacich fraz" vo vasich sukromnych podmienkach -> sociologia nas uci (ak sa nemylim), ze statisticky vyznamna vzorka respondentov je 1200 a viac + zalezi viac na situacii a forme ako obsahu takze by sa mala do skusania zapojit vacsia cast fora
S tymto suhlasim len z polovice, pretoze ak v uvode nabudis nudny alebo stereotypny dojem, skoncil si. Ako spominal ephramko, nepouzivat slova na NE/NIE pretoze to nabuduzuje podvedome taku istu odpoved, a rovnako je to aj na zaciatku rozhovoru. Ked nabudim dojem nudnosti alebo stereotypnosti, takto sa to so mnou bude tiahnut.1. Obsahova stranka "otvarakov" a inych fraz ma oproti celkovemu dojmu aky je clovek schopny zanechat, velmi nizku mieru relevancie
s tymto suhlasim az na zvyraznene, pretoze2. Nema zmysel sa hrat na nieco co nie som (pokial nejde len o sex)(1)
3. alfa samec vyhrava bez ohladu na mieru inteligencie v hlave (inak povedane - je blbost snazit sa ohurit zeny svojou inteligenciou)
4. Neexistuju nezaujmave hobby - len nezaujmave sposoby ako o nich rozpravat
5. Empatia pomaha, netreba to vsak prehanat
6. Zeny su naprogramovane pozitivne reagovat na autoritu
7. Sebaucta a sebavedomie su jednoducho (takmer) nutnostou
8. Falosne sebavedomie funguje rovnako dobre ako to prave - sebaucta sa vsak emulovat neda(2)
1. Vo vacsine ano, ale moj nazor je taky, ze casom, ked to hram moc, sa ten rozdiel medzi hranim a tym kto som zmaze alebo ak ti ide len o to, nieco si dokazovat.
2. Ale da sa naucit (ako vsetko)
O to hrat sa na nieco cim niesom alebo byt sam sebou atp, k tomu vo vseobecnosti tolko:
Nie kazdy je od prirody alfa samec, nie kazdy to so zenami vie a kazdy je zaujimavy len pre urcite percento zien. Ak patri clovek do skupiny, kedy je zaujimavy pre minimum zien, tak potom su dve moznosti:
1. moze sa zmierit s tymto (citujem post qwerty-xyz)
ze bude len kamarat a skonci vo vacsine ako keby dostal s mokrou handrou cez hubune ne ne a ne, a mam ta rada ako kamarata? no to mi poser,.... budem s tebou chodit vonku, do restiky, kupat sa, na bicykel, na disko, ku vam ty ku nam, ale tr*kavat ma, az budem kricat to ne, to bude na ineho, ktory bude zlyyy a ja ti to potom budem zalovat ako sa s nim hadam, a ako nam to sem tam neide, a mozno nam to neide viac nez len sem tam, ale tak je to podnikatel, a mam ho rada, a ty budes vzdy len kamarat. nie, diky, .... radsej 40 SaW . . .
alebo
2. Bude hrat a ten, kto bude palkovat bude on
Ja si vyberam tu druhu moznost
"If you cannot attract a women, you are effectively sterile."
Erik von Markovik (Mystery)
ono sa spoliehat na nejake pravidla hry je fajn ale ked nie si sam sebou a dievca nevies rozosmiat tak mozes z rukavu aj papierove ruze tahat a neda ti...
//ved v konecnom dosledku, srdce mame pre jednu, pipik pre vsetky//
//ved v konecnom dosledku, srdce mame pre jednu, pipik pre vsetky//
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
To vravi dievca?kachna napísal:ono sa spoliehat na nejake pravidla hry je fajn ale ked nie si sam sebou a dievca nevies rozosmiat tak mozes z rukavu aj papierove ruze tahat a neda ti...
som chlapec ale kazda jedna ti povie ze mat spolocny zmysel pre humor je velmi doleziteS.T.E.A.L.T.H napísal:
To vravi dievca?
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Zas by som musel vysvetlovat cast "pravidiel hry" a o tom ta tema nie je.
tak ja sa rad necham poucit o casti pravidiel hry, odkaz ma na nejaku wikirelationpediu
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
http://www.socialdynamics.cz/forum/
Neil Strauss - The Game
Mystery Method
Kto tomu chape asi tusi, ze sa zameriavam na Mysteryho metody
Neil Strauss - The Game
Mystery Method
Kto tomu chape asi tusi, ze sa zameriavam na Mysteryho metody
ano zmysel pre humor je velka vyhoda, to sa neda popriet
na prvej strane som da odkaz na jedno dobre forum, tak koho to zaujima nech ho navstivi a dozvie sa o tom viac, ucte sa trocha samostatnosti
Edit// S.T.E.A.L.T.H ma predbehol
na prvej strane som da odkaz na jedno dobre forum, tak koho to zaujima nech ho navstivi a dozvie sa o tom viac, ucte sa trocha samostatnosti
Edit// S.T.E.A.L.T.H ma predbehol
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Kvoco? Taka otazocka, pouzivas real meno alebo nejaky pseudonym?
rozmyslal som nad tym, ale zatial som to nechal na prave
Ale niekedy davam taku frazu: "Moje meno sa skryva v kalendari pod datumom x.y" a nech hada, ked nevie tak jej to dam ako domacu ulohu. V bare jedna slecna hned bezala za kamaratkami sa opytat a dosla, ze Florian? ja ze dobre tak budem Florian a nechal som ju v tom iked sa volam inak.
Alebo poviem: "povedz mi svoje meno a ak sa mi bude pacit tak ti poviem moje"
Baby pritahuje, ked im hned nedas to co chcu a stale otravuju, ze im to mam prezradit, tak ich troska natahujem a robim si z toho srandu.
Ale niekedy davam taku frazu: "Moje meno sa skryva v kalendari pod datumom x.y" a nech hada, ked nevie tak jej to dam ako domacu ulohu. V bare jedna slecna hned bezala za kamaratkami sa opytat a dosla, ze Florian? ja ze dobre tak budem Florian a nechal som ju v tom iked sa volam inak.
Alebo poviem: "povedz mi svoje meno a ak sa mi bude pacit tak ti poviem moje"
Baby pritahuje, ked im hned nedas to co chcu a stale otravuju, ze im to mam prezradit, tak ich troska natahujem a robim si z toho srandu.
hehehehehe cital som si par veci a mam otazku. ty taketo hry vykonavas? aku mas uspesnost?
tie openery pouzivas? ake?
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Neviem, ci sa pytas kvoca alebo mna, ale ak mna, tak ti odpoviem, NIE, nevykonavam, ale chcem zacat (aj by som zacal ale zle prostredie). Preto ta tema tu a nie tema priamo tam na fore, snazim sa naucit sa o tom co najviac. Tu zistujem tiez skusenosti ludi, ktori to vykonavaju (taky bol zamer temy).
To som ja ale vyjadril oznacenim sa ako PFU (AFC).
Toto je nieco, co ma vytrhlo z myslienok z byvaleho sklamania vo vztahu, preto sa tym zaoberam a budem sa tym zaoberat.
/edit
A nevrav, ze sa ti to nepaci alebo nezda byt pri najmensom zaujimave, srandovne atd
, nesiel by som tam s niekym, kto ny nevedel whats going a liezol by mi do kapusty
.
To som ja ale vyjadril oznacenim sa ako PFU (AFC).
Toto je nieco, co ma vytrhlo z myslienok z byvaleho sklamania vo vztahu, preto sa tym zaoberam a budem sa tym zaoberat.
/edit
A nevrav, ze sa ti to nepaci alebo nezda byt pri najmensom zaujimave, srandovne atd
Tak to dakujem pekne za takeho wingmanano ja som mal zatial wingmanov dost na nic, lebo sa rozhodli balit tu istu babu co ja v rovnaky moment.
no nezavazne som napisal par kamaratkam par openerov ze co by robili keby ich niekto oslovil frazami:
1. Jseš ten důvod, proč se chlapy zamilovávají.
2.Máš ve svém životě místo pro nového kamaráda?
3.Víš, nejsem pouze zajímavá osoba, mám taky tělo.
4.Co musím udělat, abys byla moje?
5.Včera se mi o tobě zdál sen. Chceš, aby se z něho stala skutečnost?
2 napisali ze by hned utekali, doslova. dalsia, ze je to nejaky magor, deviant, uchyl. pripojila poznamku, ze pokial by sa pytal nejakej mladej ci neskusenej, mozno by naletela. dalsia zeby sa mu na mieste vysmiala...
nie je to dobra taktika taketo openery...
///
ale zase ja som nikdy neskusil taketo openery...
ked som naposledy oslovil nezname dievca na ulici tak som jej povedal co je vo veci a co chcem. ono podla mna ani nezalezi, co zene povies, netreba vymyslat ultimatne frazy, kt. "100%" funguju /pokial to neni nejaka kravina/ ale strasne zalezi na tom ako vyzeras, aky mas prejav, ci nie si slizky a ci ju dokazes zaujat
//avsak bavime sa o idealnych podmienkach za pekneho pocasia bez promile v krvi//
1. Jseš ten důvod, proč se chlapy zamilovávají.
2.Máš ve svém životě místo pro nového kamaráda?
3.Víš, nejsem pouze zajímavá osoba, mám taky tělo.
4.Co musím udělat, abys byla moje?
5.Včera se mi o tobě zdál sen. Chceš, aby se z něho stala skutečnost?
2 napisali ze by hned utekali, doslova. dalsia, ze je to nejaky magor, deviant, uchyl. pripojila poznamku, ze pokial by sa pytal nejakej mladej ci neskusenej, mozno by naletela. dalsia zeby sa mu na mieste vysmiala...
nie je to dobra taktika taketo openery...
///
ale zase ja som nikdy neskusil taketo openery...
ked som naposledy oslovil nezname dievca na ulici tak som jej povedal co je vo veci a co chcem. ono podla mna ani nezalezi, co zene povies, netreba vymyslat ultimatne frazy, kt. "100%" funguju /pokial to neni nejaka kravina/ ale strasne zalezi na tom ako vyzeras, aky mas prejav, ci nie si slizky a ci ju dokazes zaujat
//avsak bavime sa o idealnych podmienkach za pekneho pocasia bez promile v krvi//
ja som raz tak jedneho zbalil, ziadne frazy...proste som to vyklopil narovinu...stal som v rade v jednom fastfoode, stal som tam iba kvoli nemu, a ked sa ma opytal, ze co si dam...tak som povedal, ze vlastne nic, a ze som v rade stal kvoli tomu aby som sa snim chvilu mohol bavit, lebo sa mi zda mily a ci sa so mnou nepojde za chvilu cez obednu prestavku naobedovat, ze ho pozyvam...a on povedal, ze mozme ist spolu na obed ale ze si ho zaplati sam a povedal mi, kedy tam mam dojst...
tak sme sa proste v ten den naobedovali, este boli take 2 "rande" (kino a vecera)...ale nakoniec z toho nic nebolo, bol sice mily a pekny, ale to bolo asi tak vsetko
niekedy si myslim, ze zbalit niekoho takto nahodne na ulici len podla vyzoru je este horsie ako ked si dohodnete rande cez net...tam aspon vidite fotky a s tym clovekom sa aj aspon chvilu bavite, pripadne sa mozete porozpravat aj cez skype a webky pred prvym rande...takze balenie cez net, je dnes pomaly uz lepsie ako to nahodne balenie okoloiducich iba na zaklade vyzoru...pretoze sa vam niekto moze zdat sympaticky a mily, ale podla vyzoru nezistite ci ma aj nieco v tej peknej hlavicke, alebo tam je iba nasrate...
najlepsie je aj tak zbalit niekoho, ked uz aspon nieco o nom viete, ale v tom mate vy vyhodu pretoze vas je niekolkonasobne viac...kedze mam vacsinu kamaratov heterakov a v prostredi "kde sa mensina stava vacsinou" sa pohybujem len zriedkavo, tak mi zostava len to balenie cez net
ake mate vy skusenosti s balenim cez net ??? ...aspon co som si vsimol, tak ked sa spoluziacka prihlasi do miestnosti na pokeci, nic tam nepise ani nic nerobi...a zrazu ju zacnu bombardovat spravy od vela chalanov...a proste strasne velky pocet sprav, to som ja este nezazil, by som musel byt nejaky topmodel, aby mne chodilo tolko sprav... zase na druhej strane je to dost otravne a obtazujuce, ked sa potrebujete rychlo dohodnut s kamaratkou na niecom a zrazu vas zacnu bombardovat cudzi ludia spravami len preto, ze ste sa prihlasili a snazia sa vas balit atd....vy tie baby dokazete fakt niekedy strasne otravovat
tak sme sa proste v ten den naobedovali, este boli take 2 "rande" (kino a vecera)...ale nakoniec z toho nic nebolo, bol sice mily a pekny, ale to bolo asi tak vsetko
niekedy si myslim, ze zbalit niekoho takto nahodne na ulici len podla vyzoru je este horsie ako ked si dohodnete rande cez net...tam aspon vidite fotky a s tym clovekom sa aj aspon chvilu bavite, pripadne sa mozete porozpravat aj cez skype a webky pred prvym rande...takze balenie cez net, je dnes pomaly uz lepsie ako to nahodne balenie okoloiducich iba na zaklade vyzoru...pretoze sa vam niekto moze zdat sympaticky a mily, ale podla vyzoru nezistite ci ma aj nieco v tej peknej hlavicke, alebo tam je iba nasrate...
najlepsie je aj tak zbalit niekoho, ked uz aspon nieco o nom viete, ale v tom mate vy vyhodu pretoze vas je niekolkonasobne viac...kedze mam vacsinu kamaratov heterakov a v prostredi "kde sa mensina stava vacsinou" sa pohybujem len zriedkavo, tak mi zostava len to balenie cez net
ake mate vy skusenosti s balenim cez net ??? ...aspon co som si vsimol, tak ked sa spoluziacka prihlasi do miestnosti na pokeci, nic tam nepise ani nic nerobi...a zrazu ju zacnu bombardovat spravy od vela chalanov...a proste strasne velky pocet sprav, to som ja este nezazil, by som musel byt nejaky topmodel, aby mne chodilo tolko sprav... zase na druhej strane je to dost otravne a obtazujuce, ked sa potrebujete rychlo dohodnut s kamaratkou na niecom a zrazu vas zacnu bombardovat cudzi ludia spravami len preto, ze ste sa prihlasili a snazia sa vas balit atd....vy tie baby dokazete fakt niekedy strasne otravovat
-
javatar
Hardcore addict
k reakciam na vase posty:
pravidla co som napisal platia vseobecne, nie absolutne - su aj zeny ktore maju potrebu mat submisivneho chlapa
alfa samec = najdominantnejsi jedinec
ohladom baliacich fraz - jasne ze zalezi aj na slovach ale malo... a dost malo.. a to nie je skusenost len moja... su akousi "nutnou podmienkou" ale nie "podmienkou postacujucou" (matematici rozumeju -> ostatny google)
ohladom tej autority -> ephramko prosim neargumentuj vynimkami, zeny su tvory od prirody submisivne, je to zena ktora je stavbou tela mensia (resp. hlada vyssieho chlapa) je to zena ktora sa opiera o chlapa a hlada jeho silu, ochranu a bla bla bla....
sebavedomie = ohodnotenie mojich schopnosti(toho co zvladam), sebaucta = hodnotenie vlastnej osobnosti
ak si mylsim ze stojim za hovno, mam nizsie sance aj ked sa mozem spravat ako borec (falosne sebavedomie), ak si myslim ze som ok, len nemam cim zaujat tak naucene falosne sebavedomie zachranuje situaciu
a hrat sa na nieco? zena sa ma zalubit do toho co som a dalej to spoznavat a ucit sa ma milovat, nie nieco co niesom a potom jej rozbijat ruzove okuliare (aj ked pri niektorych zenach sa tym okuliarom vyhnut neda)
pravidla co som napisal platia vseobecne, nie absolutne - su aj zeny ktore maju potrebu mat submisivneho chlapa
alfa samec = najdominantnejsi jedinec
ohladom baliacich fraz - jasne ze zalezi aj na slovach ale malo... a dost malo.. a to nie je skusenost len moja... su akousi "nutnou podmienkou" ale nie "podmienkou postacujucou" (matematici rozumeju -> ostatny google)
ohladom tej autority -> ephramko prosim neargumentuj vynimkami, zeny su tvory od prirody submisivne, je to zena ktora je stavbou tela mensia (resp. hlada vyssieho chlapa) je to zena ktora sa opiera o chlapa a hlada jeho silu, ochranu a bla bla bla....
sebavedomie = ohodnotenie mojich schopnosti(toho co zvladam), sebaucta = hodnotenie vlastnej osobnosti
ak si mylsim ze stojim za hovno, mam nizsie sance aj ked sa mozem spravat ako borec (falosne sebavedomie), ak si myslim ze som ok, len nemam cim zaujat tak naucene falosne sebavedomie zachranuje situaciu
a hrat sa na nieco? zena sa ma zalubit do toho co som a dalej to spoznavat a ucit sa ma milovat, nie nieco co niesom a potom jej rozbijat ruzove okuliare (aj ked pri niektorych zenach sa tym okuliarom vyhnut neda)
javatar, to nie su vynimky, ale obycajna realita...coraz menej rodicov na Slovensku vychovava konzervativnym stylom, takze je coraz menej zien, ktore sa v partnerskom vztahu spravaju automaticky submisivne a podriaduju sa autorite partnera...(a menej muzov, ktori sa vo vztahu spravaju ako ich otec - autoritarsky)
zeny maju v nasej krajine coraz vyznamnejsie postavenia (ved aj premierku mame zenu), stale sice na Slovensku panuje diskriminacia (napr. v zamestnani) medzi pohlaviami, ale je trend ze sa tie podmienky vyrovnavaju, takze aj zeny maju coraz vacsie sebavedomie, co sa odraza nielen v praci ale aj vo vztahoch...
keby si isiel do zapadnych krajin, zistis ake su zeny tam, ovela ovela sebavedomejsie a drzejsie...a takymto vyvojom smeruje aj Slovenska populacia...potom budes mat problem so svojim egom, ked tvoja zenuska zarobi viac ako ty, zivitel rodiny a autorita
zeny maju v nasej krajine coraz vyznamnejsie postavenia (ved aj premierku mame zenu), stale sice na Slovensku panuje diskriminacia (napr. v zamestnani) medzi pohlaviami, ale je trend ze sa tie podmienky vyrovnavaju, takze aj zeny maju coraz vacsie sebavedomie, co sa odraza nielen v praci ale aj vo vztahoch...
keby si isiel do zapadnych krajin, zistis ake su zeny tam, ovela ovela sebavedomejsie a drzejsie...a takymto vyvojom smeruje aj Slovenska populacia...potom budes mat problem so svojim egom, ked tvoja zenuska zarobi viac ako ty, zivitel rodiny a autorita