Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
-
javatar
Hardcore addict
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
ephramko - tvrdim, ze je to dane prirodou (vychadzam z anatomie zien a ich poziadaviek na partnera)
pod autoritou nerozumej "takto to bude a ziadna diskusia", ale hlavne slovo bude mat vacsinou chlap - je to dane tym, ze muzi su logickejsi a su schopny byt viac objektivny -> vacsinou maju k objetivnej pravde blizsie (to ale neznamena ze maju pravdu vzdy)
a ked pozeras na ten zapad tak sa aj pozri kolko tych zien co vsetko su schopne robit aby sa pacili chlapom a uputali ich, ci to podla teba nie je podriadovanie sa(aj ked v tomto pripade nie jednotlivcovi)? kolko zien neemancipovane prenechava iniciativu vo vztahu svojej drsnejsej polovicke? preco chlapi co splnia svojej zene vsetko co chce koncievaju opusteny? zeny potrebuju niekoho ku komu vzhliadaju s uctou, vzdy to tak bolo a aj bude - doba sa meni, ludia nie
pod autoritou nerozumej "takto to bude a ziadna diskusia", ale hlavne slovo bude mat vacsinou chlap - je to dane tym, ze muzi su logickejsi a su schopny byt viac objektivny -> vacsinou maju k objetivnej pravde blizsie (to ale neznamena ze maju pravdu vzdy)
a ked pozeras na ten zapad tak sa aj pozri kolko tych zien co vsetko su schopne robit aby sa pacili chlapom a uputali ich, ci to podla teba nie je podriadovanie sa(aj ked v tomto pripade nie jednotlivcovi)? kolko zien neemancipovane prenechava iniciativu vo vztahu svojej drsnejsej polovicke? preco chlapi co splnia svojej zene vsetko co chce koncievaju opusteny? zeny potrebuju niekoho ku komu vzhliadaju s uctou, vzdy to tak bolo a aj bude - doba sa meni, ludia nie
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
- baliace frazy = po tomto tvojom poste vidim, ze tomu chapeme rovnako (v podstate) len sa to nezda preto, lebo kazdy si asi hladi svoje. (Opravil by som to mozno tak, ze pojem "baliace frazy" je nestastny, pretoze to vyvolava dojem, ze poviem to a baba je mojajavatar napísal:k reakciam na vase posty:
pravidla co som napisal platia vseobecne, nie absolutne - su aj zeny ktore maju potrebu mat submisivneho chlapa
alfa samec = najdominantnejsi jedinec
ohladom baliacich fraz - jasne ze zalezi aj na slovach ale malo... a dost malo.. a to nie je skusenost len moja... su akousi "nutnou podmienkou" ale nie "podmienkou postacujucou" (matematici rozumeju -> ostatny google)
ohladom tej autority -> ephramko prosim neargumentuj vynimkami, zeny su tvory od prirody submisivne, je to zena ktora je stavbou tela mensia (resp. hlada vyssieho chlapa) je to zena ktora sa opiera o chlapa a hlada jeho silu, ochranu a bla bla bla....
sebavedomie = ohodnotenie mojich schopnosti(toho co zvladam), sebaucta = hodnotenie vlastnej osobnosti
ak si mylsim ze stojim za hovno, mam nizsie sance aj ked sa mozem spravat ako borec (falosne sebavedomie), ak si myslim ze som ok, len nemam cim zaujat tak naucene falosne sebavedomie zachranuje situaciu
a hrat sa na nieco? zena sa ma zalubit do toho co som a dalej to spoznavat a ucit sa ma milovat, nie nieco co niesom a potom jej rozbijat ruzove okuliare (aj ked pri niektorych zenach sa tym okuliarom vyhnut neda)
- ruzove okuliare = neviem ako ostatni (kto to robi alebo chce zacat), ale ja sa zameriavam na Mysteryho metodu. Pravdepodobnost vysledku dlhodobeho vztahu pre tuto metodu je miziva. Cize rozbijat ruzove okuliare? Ano. Vysledok je taky. Kto chce vysledok s vyssou pravdepodobnostou trvaleho vztahu, zameriava sa asi skor na David DeAngelovu metodu.
- s tymto musim stopercentne suhlasit, je to nieco ako opisuje Mystery vo svojich seminaroch o muzoch (budem parafrazovat)javatar napísal:tvrdim, ze je to dane prirodou (vychadzam z anatomie zien a ich poziadaviek na partnera)...
Problem vacsiny chlapov ist a oslovit nezname zeny sa vyvinul pred 40000 rokmi, ked zivot prebiehal v niekolko x-clennych skupinnach (kmenoch) ludi, kde bol vodca a bla bla bla. Problem?
Zeny sa zoskupovali okolo vodcu a jeho priatelov (najsilnejsich) a tak bola vacsina pre bezneho cloveka nedostupna (tu sa skryva aj odpoved, preco sa zeny dnes spravaju ako sa spravaju). Ked sa vezme do uvahy fakt, kolko zien vyhovoalo veku a inym kriteriam, tak pre bezneho muza ostalo k pareniu y-malo zien.
Aj tak:
1. Muz si nemohol byt isty, ci zena daco netoci s vodcom alebo jeho priatelmi, a tak mozna konfrontacia zeny by viedla k tomu, ze vodca alebo jeho priatelia zoberu tehlu alebo kamen a umlatia nasho muza k smrti.
2. Ak by to posral u tej danej zeny, tak ta by to mohla povedat jej "kamoskam" a nas chlapec by si do konca zivota nezapichal
Tak ako su tieto dva obvody vyvinute u mozov (co robi problem ist a oslovit akukolvek zenu aj v dnesnej dobe), tak je obvod pre vyhladavanie vodcov (autorit) vyvinuty u zien.
Ked som uz ale zacal...preto existuje v Mystery Metode pravidlo 3 sekund. Uvidis set, ktory ta zaujme, ides tam a nerozmyslas, lebo ta moze premoct vyssie spominane.
Otazky na Kvoca
1. Ktoru metodu najviac pouzivas?
2. Ked si zacinal, ktore otvaraky si pouzival?
3. Preco si s tym zacal a co to dava tebe?
Na tretiu otazku nemusis odpovedat.
Jedna taka pikoska, ako zacal rozhovor priatel mojej sestry (ked este neboli priatelia) s nou
On: Mas zuvacku?
Ona:Hej
On: Tak ju vypluvni, lebo sa mozno budeme bozkavat
javatar, ked je to teda geneticky podmienene, ako teda vysvetlis existenciu spolocnosti, kde dominantnu ulohu vo vztahu a v spolocnosti prebrali na seba zeny ? ...ano, zeny sa maluju, chcu vyzerat dobre, ale myslis ze to robia kvoli muzom ? podla mna to skor robia kvoli sebe a kvoli tomu aby vyzerali krajsie ako ich kamaratky
...sa tvaris ako keby muzi dnes o svoj vzhlad nedbali, si neholis fuzy, nestrihas vlasy, nekupujes si oblecenie v ktorom vyzeras co najlepsie? to ze nepouzivas šminky, este neznamena ze sa o svoj vzhlad nezaujimas...
cela parova dynamika funguje na dominancii vs. submisivite, a u nas vobec nie je nezvycajny jav kedy muz je "pod papucou", resp. robi to co od neho zena pozaduje, inak by sa nanho vykaslala....sice mozno ty takych muzov nepokladas za muzov, ale to neznamena ze taki neexistuju...
cela parova dynamika funguje na dominancii vs. submisivite, a u nas vobec nie je nezvycajny jav kedy muz je "pod papucou", resp. robi to co od neho zena pozaduje, inak by sa nanho vykaslala....sice mozno ty takych muzov nepokladas za muzov, ale to neznamena ze taki neexistuju...
ephramko: tie otazky co su tu dal ohladom balenia cez net si zasluzia samostatnu temu
S.T.E.A.L.T.H: nejdem tu zo seba robit co niesom, zacal som s tym pomerne kratko, knihu som si kupil asi v oktobri a ostatne veci som zacal citat az po precitani (o mesiac), mysteryho metody su fajn, ale pozeram si aj ine z toho fora, ide aj o to ze teraz nemam na to cas skusat ani moc nechodim von (skuskove obdobie), takze nerobim ziadny pokrok, dolezite je ze tomu verim a budem sa uberat touto cestou. Dovod bol asi taky ako vacsina muzov, sklamanie v laske, nedostatocny uspech u zien, mal som dlhodoby vztah a ten sa rozpadol v lete a s tymto prisiel za mnou moj kamos a ked som to videl tak som si povedal, ze do toho idem, nemal som co stratit. Co tym chcem dosiahnut? To co asi vascina (co najviac IP) a neskor hadam aj vztah. Dava mi to nadej, ze stretnem vo svojom zivote krasne a inteligentne baby.
kachna: to si si vybral asi tie najhorsie openery co som videl, tak sa necuduj, ze by ta odpalkovali, nie vsetko co niekto napise musi fungovat, prisli mi dost uboziacky a uchylne
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2011, 19:09)
S.T.E.A.L.T.H: nejdem tu zo seba robit co niesom, zacal som s tym pomerne kratko, knihu som si kupil asi v oktobri a ostatne veci som zacal citat az po precitani (o mesiac), mysteryho metody su fajn, ale pozeram si aj ine z toho fora, ide aj o to ze teraz nemam na to cas skusat ani moc nechodim von (skuskove obdobie), takze nerobim ziadny pokrok, dolezite je ze tomu verim a budem sa uberat touto cestou. Dovod bol asi taky ako vacsina muzov, sklamanie v laske, nedostatocny uspech u zien, mal som dlhodoby vztah a ten sa rozpadol v lete a s tymto prisiel za mnou moj kamos a ked som to videl tak som si povedal, ze do toho idem, nemal som co stratit. Co tym chcem dosiahnut? To co asi vascina (co najviac IP) a neskor hadam aj vztah. Dava mi to nadej, ze stretnem vo svojom zivote krasne a inteligentne baby.
kachna: to si si vybral asi tie najhorsie openery co som videl, tak sa necuduj, ze by ta odpalkovali, nie vsetko co niekto napise musi fungovat, prisli mi dost uboziacky a uchylne
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2011, 19:09)
taky muzi su, a uprimne ich lutujem, ale to potom niesu alfa samci, minimalne by mala byt rovnovaha a lepsie je ked je muz dominantnejsi, ale to uz tu javatar spominal precoephramko napísal: cela parova dynamika funguje na dominancii vs. submisivite, a u nas vobec nie je nezvycajny jav kedy muz je "pod papucou", resp. robi to co od neho zena pozaduje, inak by sa nanho vykaslala....sice mozno ty takych muzov nepokladas za muzov, ale to neznamena ze taki neexistuju...
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
No, v pohode
, ja len som sa spytal, pretoze si aspon skusil, ja sa len chystam. Inak sme na tom podobne. Otazky boli polozene preto (hlavne ta preco a co ti to dava), pretoze som mal pocit, ze u vacsiny je to rovnake.
Verim tomu aj ja.
Prehliadol som ten kachnov prispevok. Jasne, musim napisat to iste co kvoco, horsie openery sa vybrat nedali. A moj dalsi nazor? Pytat sa kamosky ktoru poznas a cez net akoby reagovala (aj ked som to robil aj ja ale neprikladal som tomu taky vyznam z dovodu, ktory bude nasledovat) sa nerovna pytat sa to neznamej osoby na ulici
.
Inak dakujem za odpovede Kvoco
Verim tomu aj ja.
Prehliadol som ten kachnov prispevok. Jasne, musim napisat to iste co kvoco, horsie openery sa vybrat nedali. A moj dalsi nazor? Pytat sa kamosky ktoru poznas a cez net akoby reagovala (aj ked som to robil aj ja ale neprikladal som tomu taky vyznam z dovodu, ktory bude nasledovat) sa nerovna pytat sa to neznamej osoby na ulici
Inak dakujem za odpovede Kvoco
taki muzi ale mozu byt "alfa samci" ale v inej oblasti, napr. v praci...velmi casto sa stava, ze muz, ktory ma v pracovnej oblasti velku moc, rozhoduje o osude vela ludi a o velkych peniazoch...tak mu vyhovuje, ze ma partnersky vztah kde je submisivny a nemusi nic planovat a riadit...
samozrejme su muzi, ktori su submisivnejsi vsade...poviete si, ze si naslu taku zlu zenu ? nie, oni take zeny podvedome vyhladavaju...
samozrejme su muzi, ktori su submisivnejsi vsade...poviete si, ze si naslu taku zlu zenu ? nie, oni take zeny podvedome vyhladavaju...
S.T.E.A.L.T.H ano myslim, ze sme na tom podobne = zacinajuci pickupery
...skusal som, to co som pisal ale to nepovazujem za uspech, len taky odrazovy mostik a dokaz, ze to funguje a oplati sa v tom pokracovat. Tiez sa ti rozpadol vztah?
Ked si teraz premietnem moje vztahy, tak si uvedomujem ake chyby som robil (ziarlivost, vycitky, spovedanie, atd.)
ephramko mozes mat pravdu, niekomu to tak nevyhovuje, ja taky nechcem byt
PS: vybavujem si intrak, (v zime mi nedali, kvoli malej dialke), tak sa budem snazit vyuzit nadobudnute dovednosti a zurocit to
Ked si teraz premietnem moje vztahy, tak si uvedomujem ake chyby som robil (ziarlivost, vycitky, spovedanie, atd.)
ephramko mozes mat pravdu, niekomu to tak nevyhovuje, ja taky nechcem byt
PS: vybavujem si intrak, (v zime mi nedali, kvoli malej dialke), tak sa budem snazit vyuzit nadobudnute dovednosti a zurocit to
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Kvoco - ano, rozpadnuty vztah, nemohol som na nu prestat mysliet (pre predstavu od konca maja 2010) az pokial som nezcal citat the game a preslo ma to. Tak ze moje dovody ako asi vsetkych zacinajuci
plus osobny = zabudnut.
Nenajde sa tu este niekto na fore, kto sa tomu venuje/chce?
Nenajde sa tu este niekto na fore, kto sa tomu venuje/chce?
mozes potom tie pickupove metody skusat na tetach v jedalni alebo v kniznici
tie by podla mna skocili aj na tie strasne frazy, ktore tu odzneli... 
-
javatar
Hardcore addict
ephramko - existenciu spolocnosti kde su dominatne zeny prisudzujem feministkam, ale najskor mi ju prosim ukaz, ci existuje aj v sucastnej dobe a ako sa im dari
mali sme aj civilizaciu ktora vo svojom nabozenstve nemala celibat ale "svatu prostituciu", no dlho sa neudrzala... za pokus to stalo
mali sme aj civilizaciu ktora vo svojom nabozenstve nemala celibat ale "svatu prostituciu", no dlho sa neudrzala... za pokus to stalo
to nema nic spolocne s feminizmom, to je europska a americka moderna zalezitost...a aj feminizmus ma niekolko smerov, ktore su podstatne rozlicne...
take spolocnosti su pomerne caste na ostrovoch v tichomori, tam celkovo ludia ziju vo vacsich rodinach (u nas sme strasne vychovavani k individualizmu), no a tam je vacsinou hlava rodiny matka, vazia si ju, pretoze dala zivot clenom rodiny (porodila ich) a preto ma pravo aj rozhodovat o tom, ktorym smerom sa rodina bude poberat...
matriarchalne spolocnosti v historii vobec nie su zriedkave, to ze dnes sa Slovensko nachadza v stave, kedy vacsinou hlavou rodiny bol otec (pretoze sme zazili dlhe obdobie patriarchalnej spolocnosti), neznamena, ze za sa to postupne nemeni...hlavne ked emancipacia prebieha na plne obratky a suhlasi s nou vacsina slovenskych muzov...vsak to uvidis potom, ked budes mat zenu a deti, dostanes vyplatu a ona ti ju celu zhrabne, lebo potrebuje na vydavky na domacnost, deti, kabelky...
a ty si budes od nej pytat prachy na pivo z tvojej vyplaty... 
take spolocnosti su pomerne caste na ostrovoch v tichomori, tam celkovo ludia ziju vo vacsich rodinach (u nas sme strasne vychovavani k individualizmu), no a tam je vacsinou hlava rodiny matka, vazia si ju, pretoze dala zivot clenom rodiny (porodila ich) a preto ma pravo aj rozhodovat o tom, ktorym smerom sa rodina bude poberat...
matriarchalne spolocnosti v historii vobec nie su zriedkave, to ze dnes sa Slovensko nachadza v stave, kedy vacsinou hlavou rodiny bol otec (pretoze sme zazili dlhe obdobie patriarchalnej spolocnosti), neznamena, ze za sa to postupne nemeni...hlavne ked emancipacia prebieha na plne obratky a suhlasi s nou vacsina slovenskych muzov...vsak to uvidis potom, ked budes mat zenu a deti, dostanes vyplatu a ona ti ju celu zhrabne, lebo potrebuje na vydavky na domacnost, deti, kabelky...
omg co tu spamujete kto nema konkretnu radu tak nech nepise...
budem tu pisat konkretne modely situacii
*na diskoteke
vidim ze je baba sama...
- pridem ku nej poviem nieco v zmysle, bozee ten dj je strasne nudny (alebo hra strasne zleeee), ona nieco povie, ty hned ides dalej nieco v zmysle a co ty tu tak sama?Zrejme sa trochu rozrecni, nech uz povie hocico tak sa ju na chvilu prerus spytaj sa ci si neda nejaky drink,potom zacnes zabudol som sa predstavit tesi ma som xyz tak idete spolu k baru (samozrejme zaplatis) pri bare zacnes rozhovor tipom minulu akciu som tu bol, bolo to tu celkom dobre a povies nejaku vymyslenu vtipnu prihodu typu... oblial som sbskara nechtiac pivom a potom ma nahanal az po namestie... vacsina bab zacne tiez nejaku historku ak sa nechyti zacnes dalsiu a potom mozes sa spytat a co ty?A uz komunikujete...
*pri bare
-vidis babu pri bare, zacnes nepozname sa?Si mi nejaka povedoma... a uz ides, co pijes... od kedy si tu... prepac zabudol som, volam sa xyz.
*vseobecne trik*
plati v nejakych priestoroch kde je menej miesta,...
-vyhliadnem si obet drgnem do nej trosku, samozrejme "nechtiac" a zacnem... zijes?nic sa ti nestalo?a spustam som xyz a ty?Hlavne nezacinam rozhovor typu kde byvas, kolko mas rokov ako sa vola tvoja babka, proste aby to nevyzeralo ako vysluch.
ja uz som teraz neaktivny uz mam dlhsie priatelku a navyse skola ma j*be statocne tak chalani nebojte sa, hlavne netreba sa hrat na frajerov tich ma rado len male percento zien... hlavne dodrziavat hygienu a ked idem niekoho balit tak si oholim tich par chlpov 15 minut si rajbem tie zlte zuby a troska si upravim vlasy, a navoniam sa.HLAVNE TREBA BYT VYRECNY.
budem tu pisat konkretne modely situacii
*na diskoteke
vidim ze je baba sama...
- pridem ku nej poviem nieco v zmysle, bozee ten dj je strasne nudny (alebo hra strasne zleeee), ona nieco povie, ty hned ides dalej nieco v zmysle a co ty tu tak sama?Zrejme sa trochu rozrecni, nech uz povie hocico tak sa ju na chvilu prerus spytaj sa ci si neda nejaky drink,potom zacnes zabudol som sa predstavit tesi ma som xyz tak idete spolu k baru (samozrejme zaplatis) pri bare zacnes rozhovor tipom minulu akciu som tu bol, bolo to tu celkom dobre a povies nejaku vymyslenu vtipnu prihodu typu... oblial som sbskara nechtiac pivom a potom ma nahanal az po namestie... vacsina bab zacne tiez nejaku historku ak sa nechyti zacnes dalsiu a potom mozes sa spytat a co ty?A uz komunikujete...
*pri bare
-vidis babu pri bare, zacnes nepozname sa?Si mi nejaka povedoma... a uz ides, co pijes... od kedy si tu... prepac zabudol som, volam sa xyz.
*vseobecne trik*
plati v nejakych priestoroch kde je menej miesta,...
-vyhliadnem si obet drgnem do nej trosku, samozrejme "nechtiac" a zacnem... zijes?nic sa ti nestalo?a spustam som xyz a ty?Hlavne nezacinam rozhovor typu kde byvas, kolko mas rokov ako sa vola tvoja babka, proste aby to nevyzeralo ako vysluch.
ja uz som teraz neaktivny uz mam dlhsie priatelku a navyse skola ma j*be statocne tak chalani nebojte sa, hlavne netreba sa hrat na frajerov tich ma rado len male percento zien... hlavne dodrziavat hygienu a ked idem niekoho balit tak si oholim tich par chlpov 15 minut si rajbem tie zlte zuby a troska si upravim vlasy, a navoniam sa.HLAVNE TREBA BYT VYRECNY.
-
javatar
Hardcore addict
posti sem pls neaky materialephramko napísal:take spolocnosti su pomerne caste na ostrovoch v tichomori, tam celkovo ludia ziju vo vacsich rodinach (u nas sme strasne vychovavani k individualizmu), no a tam je vacsinou hlava rodiny matka, vazia si ju, pretoze dala zivot clenom rodiny (porodila ich) a preto ma pravo aj rozhodovat o tom, ktorym smerom sa rodina bude poberat...
javatar myslis, ze ja si to tak cucam z prsta? google predsa mas, pozri co som za 10sekund nasiel...hned prvy link
http://en.wikipedia.org/wiki/Matriarchy
element...
nechcem byt zly, ale par postov dozadu som pisal, ze netreba pouzivat tie klise, to vacsina ludi vyslovene neznasa a tiez netreba zo zaciatku pouzivat slovesa s predponou NE, pretoze to je negativna navadzajuca otazka = baba s vysokou pravdepodobnostou odpovie tiez negativnym sposobom...
cize tvoje "nevideli sme sa nahodou?" -"uhadol si, nevideli, maj sa"
a na prostredie hetero diskoteky to chce fakt dobry otvarak, tam mas nesmierne obrovsku konkurenciu, jednak je tam tazke najst dobru babu, ktora by len tak sama niekde postavala a keby aj, tak ti garantujem ze by to uz na nu skusilo podobnym sposobom minimalne dalsich 10chalanov...a ten tvoj diskotekovy otvarak tiez nie je najlepsi, si zober ze nejaka baba na diskoteke sa tam bavi, tancuje...a ty k nej dojdes, ze ten DJ je dnes ale strasne nudny a zle hra...tak by som ti povedal, ze ked sa ti nepaci, tak chod domov na co si sem chodil
element...
cize tvoje "nevideli sme sa nahodou?" -"uhadol si, nevideli, maj sa"
a na prostredie hetero diskoteky to chce fakt dobry otvarak, tam mas nesmierne obrovsku konkurenciu, jednak je tam tazke najst dobru babu, ktora by len tak sama niekde postavala a keby aj, tak ti garantujem ze by to uz na nu skusilo podobnym sposobom minimalne dalsich 10chalanov...a ten tvoj diskotekovy otvarak tiez nie je najlepsi, si zober ze nejaka baba na diskoteke sa tam bavi, tancuje...a ty k nej dojdes, ze ten DJ je dnes ale strasne nudny a zle hra...tak by som ti povedal, ze ked sa ti nepaci, tak chod domov na co si sem chodil
-
javatar
Hardcore addict
no ja som chcel priamo o tych spolocnostiach - v tomto linku sa v casti "20th century" dozvies o studiach v roku 1918 a nasledne ako to ovplyvnlo zeny a o vzniku feminizmu... momentalne sme uz 10 rokov v 21. storoci.. chcel som nieco "sucastnejsie"ephramko napísal:javatar myslis, ze ja si to tak cucam z prsta? google predsa mas, pozri co som za 10sekund nasiel...hned prvy link
som si isty ze v nejakom tyzdenniku bola pred dvoma-troma rokmi o matriarchatoch sucasna reportaz. uz si z neho moc nepamatam, ale myslim, ze to co je vo wikipedii staci(aspon co som narychlo prebehol), moc sa tam toho nezmenilo.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
V prvom rade, ten matriarchat si zasluzi vlastnu temu alebo si to rieste cez SS, je to OT, s balenim a toboz s "HROU" to nema nic spolocne.
Moj nazor na:
Ake s tym mas konkretne skusenosti ty?
Ide to vsak casto proti Mystery Method, pretoze babu nepoznas, nic s nou nemas a ides platit drink. Osobne by som sa ani nepredstavoval, da sa to neskor vyuzit ci pri frame war alebo ako natahovacka casu
.
Btw, ked si to robil, tak si siel podla nejakej pickup metody alebo len dlhorocne skusenosti?
P.S.
Odvolavam sa na Mystery Method, pretoze tu prave skumam. V najblizsej dobe, ked bude casu (asi cez vikend) sa pokusim strucne vysvetlit co je to Mystery Method (pre tych, ktori nevedia o co ide).
Moj nazor na:
Ja osobne by som toto pouzil v premiestneni setu na ine miesto, a hlavne objektu pri urcitej situacii, ako otvarak by som to nepouzil. Ta vtipna prihoda jednoznacne, fantazia funguje a zapojit do pribehu DHV. Ake s tym mas konkretne skusenosti?
Toto sa strasne podoba na modelovu situaciu v Mystery Method, kedy skoncis skor ako si zacal.Element napísal: *pri bare...
Toto sa mi paci, ja som uvazoval nieco na sposob (aj ked to by bolo mozno prehnane) "Hej, co ma chytas za zadok?"Element napísal: *vseobecne trik*...
Ide to vsak casto proti Mystery Method, pretoze babu nepoznas, nic s nou nemas a ides platit drink. Osobne by som sa ani nepredstavoval, da sa to neskor vyuzit ci pri frame war alebo ako natahovacka casu
Btw, ked si to robil, tak si siel podla nejakej pickup metody alebo len dlhorocne skusenosti?
P.S.
Odvolavam sa na Mystery Method, pretoze tu prave skumam. V najblizsej dobe, ked bude casu (asi cez vikend) sa pokusim strucne vysvetlit co je to Mystery Method (pre tych, ktori nevedia o co ide).
vsak je piatok, zajtra sobota...tak tu nesedte a chodte odskusat tie svoje "otvaraky"... 
tak neviem co je mystery method, ale predpokladam ze to mas z nejakej literatury, ja som tieto moje metody zalozil na svojich napadoch a svojich skusenostiach, ale myslim ze niesu take nezname cize sa kludne mozu podobne varianty vyskytovat, a s tym drinkom ciastocne mas pravdu, ale tak na druhej strane jeden drink by si zaplatit moholS.T.E.A.L.T.H napísal:V prvom rade, ten matriarchat si zasluzi vlastnu temu alebo si to rieste cez SS, je to OT, s balenim a toboz s "HROU" to nema nic spolocne.
Moj nazor na:
Ja osobne by som toto pouzil v premiestneni setu na ine miesto, a hlavne objektu pri urcitej situacii, ako otvarak by som to nepouzil. Ta vtipna prihoda jednoznacne, fantazia funguje a zapojit do pribehu DHV. Ake s tym mas konkretne skusenosti?
Toto sa strasne podoba na modelovu situaciu v Mystery Method, kedy skoncis skor ako si zacal.
Toto sa mi paci, ja som uvazoval nieco na sposob (aj ked to by bolo mozno prehnane) "Hej, co ma chytas za zadok?"
Ide to vsak casto proti Mystery Method, pretoze babu nepoznas, nic s nou nemas a ides platit drink. Osobne by som sa ani nepredstavoval, da sa to neskor vyuzit ci pri frame war alebo ako natahovacka casu.
P.S.
jj je piatok a ja cestujem vlakom o 23 som doma mam zo sebou tolko batoziny ze pridem domov a zaspim pri zobuvani
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako bolo pisane , je to hra ... Kniha sama o sebe sa dobre cita , no tie bludy o hypnoze atd.. by som nedoporucoval skusat 
Podla mna je najdolezitejsie :
Ukazat svoju cenu ... v tom vam mozu kludne pomoct kamaratky , alebo nejaky kamos "kridlo"
Slecnu jemne ponatahovat , resp. po nadviazani kontaktu , viest komunikaciu smerom , aby ona vas spovedala , resp. sa snazila zauja.
Ono to funguje aj vo vztahoch , ako tu bolo x-kra pisane , ze ked das babe vsetko unudis ju , ak ju drzis trosku v neistote a napeti , tak sa udrzis v sedle.
Podla mna je najdolezitejsie :
Ukazat svoju cenu ... v tom vam mozu kludne pomoct kamaratky , alebo nejaky kamos "kridlo"
Slecnu jemne ponatahovat , resp. po nadviazani kontaktu , viest komunikaciu smerom , aby ona vas spovedala , resp. sa snazila zauja.
Ono to funguje aj vo vztahoch , ako tu bolo x-kra pisane , ze ked das babe vsetko unudis ju , ak ju drzis trosku v neistote a napeti , tak sa udrzis v sedle.