Podviedla ma - odpustit neveru?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Podviedla ma - odpustit neveru?

Príspevok od používateľa bindo011 »

Yogi120 napísal:To čo si robia partneri vo vzťahu je medzi nimi a čo je právo a nepravo je na nich... Nik nevie čo si navzajom oni robia a prečo...napokon je to každého vec v tomto smere .. Môj nazor je, že ak Ti niekto lezie do kapusty, tak si to vybav s tým čo sa ho to týka (partner pripadne ten čo sa ti doň stará) a nastar sa do vzťahu iným ....
To ani nikoho netrápi, ale keď manžel podvádza manželku nie je to v poriadku nech sa na to dívaš akokoľvek. A nemusím byť doktor psychológie, aby som vedel posúdiť, že takéto chovanie nie je správne. Zamysli sa nad tým z tvojho pohľadu, chcel by si žiť s čubkou, ktorá ti zahýba alebo by si sa radšej dozvedel pravdu (aj keď tvrdú) a ukončil to... ?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Naschval som dal prehnany priklad aby to naisto pochopil, co tym chcem povedat. Tak dobre, inak...Ides okolo detskeho ihriska a vidis ako banda chalanov na pieskovisku prave znicila pieskovy hrad ktory si tam dalsi chlapec staval hodinu. Niekto zakroci a zdrbe tych chlapcov za to co urobili, niekto nie, to je kazdeho osobna vec. Ale snad kazdy vie ze to co oni urobili nieje spravne, ci???
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

bindo011- ak som neschopný a neviem si nájsť poriadnú a slušnú partnerku, je to môj problém! Tak isto aj to, ak nie som následne schopný odhaliť, že ma podvádza ! ..možno ako neschopáka by ma potešilo, ak by mi niekto oznámil, že mi partnerka zahýba, no ale nič na tom nemení skutočnosť, že ten, čo sa staral do vzťahu (bonzol to) konal nesprávne a hodne úbožiaka ....podľa mňa.....

Hotwire - pekné príklady :-)
Neviem, či je niečo vypovedajúce porovnať partnerský vzťah s napadnutím, ubližovanim na zdravý, či detským hraním na pieskovisku :-) ... Ale keď už si to tak poňal....ten čo zdrbe tu bandu, ktorá ako píšeš, "zbúrala pieskový hrad" chlapcovi....odkiaľ vieš, že ten chlapec nezbúral ešte krajší a väčší hrad niekomu pred hodinou ? Asi každý kto vie rozlíšiť neprávosť medzi cudzími je jasnovidec a vie také veci hneď posúdiť, čo a prečo sa deje čo vidí a preto hneď spravodlivo zakročí..že? .. Preto je rozdiel a nešťastný príklad uviesť napr. to, že niekto niekoho bodá a niekto rieši niekoho cudzieho neveru!
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

bindi011:
ale to je tvoj problem, ze sa na cudziu vec pozeras z vlastneho pohladu a vobec netusis ako to u nich realne funguje a potom ides sudit. co ak take veci neriesia? co ak on to neriesi? co ak je to dokonaly manzel, splni vsetko co zene napadne, o deti sa vzorne stara. nikdy ziadny problem nemal, akurat jediny uchylku ma, ze si potrebuje raz za cas namocit do cudzej baby... cely zivot mohli zit spokojne, zena spokojna, deti dobre vychovane a stastne a muz ma tiez vsetko co potrebuje.
a potom pride nejaky trtko ako OP alebo ty a rozhodne sa ze on vie lepsie co ich vztah potrebuje... a zacne sudit.

hotwire:
aj tento priklad je uplne od veci. co ak ten chlapec ktoremu znicili hrad pred pol hodinou znicil hrad im? oni mu to chceli len vratit, lenze nejaky samozvany hrdina pride a zacne sudit bez toho aby vedel co sa presne stalo...
a ked sme uz pri tych detoch, nie je lepsie nech si problemy na ihrisku riesia sami? ci ty si bol iny ked si bol maly? daval si prednost bezat za mamou, vyzalovat sa a nech to ona vyriesi za teba?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

aacid napísal:bindi011:
ale to je tvoj problem, ze sa na cudziu vec pozeras z vlastneho pohladu a vobec netusis ako to u nich realne funguje a potom ides sudit. co ak take veci neriesia? co ak on to neriesi? co ak je to dokonaly manzel, splni vsetko co zene napadne, o deti sa vzorne stara. nikdy ziadny problem nemal, akurat jediny uchylku ma, ze si potrebuje raz za cas namocit do cudzej baby... cely zivot mohli zit spokojne, zena spokojna, deti dobre vychovane a stastne a muz ma tiez vsetko co potrebuje.
a potom pride nejaky trtko ako OP alebo ty a rozhodne sa ze on vie lepsie co ich vztah potrebuje... a zacne sudit.

hotwire:
aj tento priklad je uplne od veci. co ak ten chlapec ktoremu znicili hrad pred pol hodinou znicil hrad im? oni mu to chceli len vratit, lenze nejaky samozvany hrdina pride a zacne sudit bez toho aby vedel co sa presne stalo...
a ked sme uz pri tych detoch, nie je lepsie nech si problemy na ihrisku riesia sami? ci ty si bol iny ked si bol maly? daval si prednost bezat za mamou, vyzalovat sa a nech to ona vyriesi za teba?
Ano nech si to decko vyriesi samo, pusti sa proti presile a dostane nakladacku. :roll:
Nepochopil si podstatu veci, ani kolega nad tebou...tak este raz, co sa tyka priameho zakrocenia to je kazdeho osobna vec, o tom nevravim ani slovo ci je dobre sa do toho montovat alebo nie, to uz nech kazdy robi podla vlastneho uvazenia. Ja sam neviem ako by som sa v takej situacii (teraz hovorim o tej nevere) zachoval, nechcem vyzniet ako nejaky internetovy hrdina. Ale cisto v rovine spekulacie, asi by mi svedomie nedovolilo nechat tu zensku v domnelej nevedomosti (mozno o tom vie a prehliada to). Proste 99% ludi by podla mna chcelo vediet ze ich partner podvadza. Pri najhorsom by ma zdrbala ze co sa do toho staram, a koniec, nic sa nedeje. :) Ale pravdaze robit to z pomsty pride aj mne strasne ubohe a hlavne cielene na nespravnu osobu z jeho strany. Dufam ze sa uz chapeme.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

LOL. Cize jeden sa starat do vztahu moze, ale ten druhy nie? To je ako v politike Yogi120, pouzivas dvojity meter na to.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

bohuzial asi sa stale nechapeme, ale dobra sprava, nebude to tym ze by si to zle vysvetloval, proste mame rozdielne nazory.
Proste 99% ludi by podla mna chcelo vediet ze ich partner podvadza.
toto nevies, to si myslis. takze ides na zaklade svojich myslienok a domienok rozhodovat o zivotnej situacii niekoho ineho.
Pri najhorsom by ma zdrbala ze co sa do toho staram, a koniec, nic sa nedeje. :)
toto je zase moc zjednodusene. pokial jej to uz povies, tak to vie a teda urcite neplati "nic sa nedeje".
ja to tiez mam len z vlastnej skusenosti. manzelka mi par krat povedala ze by jej nevadilo ak by som sa vyspal s nejakou inou. ved sa opijem, je party, stane sa. ale povedala ze jej to proste nemam hovorit. nikdy som sa nevyspal s inou, nejake drobnosti vsak boli, mne svedomie nedalo a povedal som jej to. samozrejme ze to nebol velky problem, v pohode to prijala, lebo ved povedala ze by jej to nevadilo. ale aj tak ju to trochu skrelo a par krat mi to pripomenula :)
takze tu vidis ze su zeny, ktore to proste vediet radsej nechcu. totiz v tom mensikovom videu je velka pravda, ked podvadza muz, je to preto lebo je nadrzany, ked podvadza zena je preto lebo je zamilovana. toto treba pochopit, kazda zena ktora toto pochopila, tak jej obcasny ulet manzela nemoze vadit. teda vadit moze, lebo furt je to zena a furt bude podvedome citit krivdu, ale nebude to riesit, pretoze vie ze to realne ich vztah nijak neovplivni.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Acid odpusti si prosím Ťa takéto sprosté narážky na moju osobu... kkt vieš o mne, ako by som sa zachoval v danej situácií. Dokonalý manžel, keď podvádza svoju starú? :lol: To určite... Občas mi zastane rozum nad tým, ako niekto dokáže verejne obhajovať takéto správanie a tvrdiť, že je to v poriadku :roll: . A mám pocit, že niečo takéto môže napísať iba niekto, kto neveru nikdy nezažil a neskúsil... Chlap má úchylku namočiť do inej, keď má manželku? je*e ti už ozaj? Načo si ju teda bral a šiel do manželstva, keď nevie ani krotiť svoje vášne?! Čo je to za chlapa, ktorý nevie povedať nie, keď má doma ženu a decko?! A ty ho tu ešte bohapusto obhajuješ, že veď to je v poho, len sa vybúri, bude kľudný, príde domov za ženou, dá jej pusu a povie jej, ako ju ľúbi. Dementom ako si ty prajem v živote, aby si na vlastnej koži vyskúšali, aké je to zistiť, že tvoja stará spáva s iným... a až potom, keď budeš mať odžité a budeš mať názory vybudované na základe reálnych skúseností, až potom prídi na diskusné fóru a píš tu svoje sračky. Lebo ty a tebe podobní ste odpad spoločnosti, vďaka ktorému je rozvodovosť na hranici 50 %. Ja neschvaľujem bonzáctvo a udavačstvo, neobhajujem spôsob, akým riešil veci Podvedený, ale nestrpím, keď sa tu nejaký promiskuitný degeš bude navážať do chlapov, ktorý obhajujú vernosť a charakter!

PS. Keď nabudúce, keď budeš baliť nejakú holku (alebo ak máš manželku/priateľku), pochváľ sa jej so svojím pohľadom na vec. Určite ocení tvoj otvorený prístup... :lol: .
Yogi120 napísal:bindo011- ak som neschopný a neviem si nájsť poriadnú a slušnú partnerku, je to môj problém! Tak isto aj to, ak nie som následne schopný odhaliť, že ma podvádza ! ..možno ako neschopáka by ma potešilo, ak by mi niekto oznámil, že mi partnerka zahýba, no ale nič na tom nemení skutočnosť, že ten, čo sa staral do vzťahu (bonzol to) konal nesprávne a hodne úbožiaka ....podľa mňa.....!
Akože Yogi ty si tiež ďalší prípad, ktorý kundu videl leda tak z rýchliku a aj to po tme... :roll: . Ľudia sa vyvíjajú a menia, to, že tvoja frajerka bola pred mesiacom v pohode a teraz jej preplo z ničoho nič, nie je nič výnimočné. Preto napísať, že ak náhodou zostanem podvedený, tak je to len moja neschopnosť je do neba volajúca hlúposť. Áno, je to moja voľba s kým začnem chodiť, ale iba ťažko viem ovplyvniť jej správanie, pocity a to, čo chce. Takže môžem byť akokoľvek schopný, supermegaalfasamec, no to, či otrčí buchtu tam alebo hentam ja ovplyvniť neviem. A už duplom to neviem predpovedať mesiace alebo roky dopredu :) .
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Yogi120 napísal: Akože Yogi ty si tiež ďalší prípad, ktorý kundu videl leda tak z rýchliku a aj to po tme... :roll: . Ľudia sa vyvíjajú a menia, to, že tvoja frajerka bola pred mesiacom v pohode a teraz jej preplo z ničoho nič, nie je nič výnimočné. Preto napísať, že ak náhodou zostanem podvedený, tak je to len moja neschopnosť je do neba volajúca hlúposť. Áno, je to moja voľba s kým začnem chodiť, ale iba ťažko viem ovplyvniť jej správanie, pocity a to, čo chce. Takže môžem byť akokoľvek schopný, supermegaalfasamec, no to, či otrčí buchtu tam alebo hentam ja ovplyvniť neviem. A už duplom to neviem predpovedať mesiace alebo roky dopredu :) .
Vedel som, že budeš aj Ty nejaký jasnovidec:-D ...ano z rychliku a okrem tmy bola aj hmla :-D

Ak nie si schopný zabrániť tomu, aby Ťa podviedla, alebo to potom odhaliť, že Ťa podvádza je neschopnosť čija? Asi susedina, že Ti to včas neoznámila..alebo lepšie..frajerka toho čo by ti prášil babu či ženu..že sa neuráčila Ti to oznámiť, že jej frajer či manžel Ti dava partnerku :-) .. No kadejakí sme :-D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

aacid: k tej prvej casti: ano mas pravdu, ale na zaklade vlastnych myslienok a domnienok ovplyvnujeme seba a aj inych ci uz vedome alebo nevedome pocas celeho zivota. :)

k druhej casti: pekne napisane, aj sa s tym da suhlasit. ja som ale napisal ze v tom pripade by mi svedomie nedovolilo nezakrocit, proste napr pri tych chlapcoch na pieskovisku by mi to bolo jedno a siel by som pokojne okolo ale v pripade takejto nevery by som mal asi furt v hlave jeho rodinu, ze o nicom asi ani netusia, a on im takto ublizuje...alebo mozno ani nie, ako som uz spomenul, je to cisto v rovine spekulacie pretoze som v takej situacii nebol, tak neviem s istotou povedat ako by som sa zachoval. ale snad sa zhodneme v tom ze v tomto konkretnom pripade je nakoniec dobre ze sa o tom dozvedela, ked este aj sama bola stastna ze jej to typek povedal.
a to je vlastne pointa mojich prispevkov tuto, netreba typka zdrbavat za to ze sa im "montuje do vztahu", len za to ze to zvolil ako druh pomsty. :P

//edit: yogi a ty pises totalne od veci, prosim vo vlastnom zaujme sa tu uz nevyjadruj lebo akurat sam seba sundavas cim dalej tym viac. :roll:
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Yogi120 napísal:
Vedel som, že budeš aj Ty nejaký jasnovidec:-D ...ano z rychliku a okrem tmy bola aj hmla :-D

Ak nie si schopný zabrániť tomu, aby Ťa podviedla, alebo to potom odhaliť, že Ťa podvádza je neschopnosť čija? Asi susedina, že Ti to včas neoznámila..alebo lepšie..frajerka toho čo by ti prášil babu či ženu..že sa neuráčila Ti to oznámiť, že jej frajer či manžel Ti dava partnerku :-) .. No kadejakí sme :-D
Tak tomu ver, že som jasnovidec... :D. Takto sa ťa spýtam, podviedol si už niekedy frajerku? Ak áno zistila to? Ak zistila, tak je to amaterizmus... :D

Na neveru nikdy neprídeš, pokiaľ vieš podvádzať, takže sorry, ale proste to, čo píšeš sú voloviny kámo. Pozri, ja ťa nechcem urážať ani nič, Bože chráň :) , len píšem, že ak je nevera dobre zorganizovaná, nemáš šancu to odhaliť a potvrdí ti to každý, kto neveru skúsil a prepieklo sa mu to bez ujmy... čo bez ujmy, bez akýchkoľvek pochybností zo strany partnera. No a tomu s tou susedou som nepochopil... Ak by som bol podvedený, vinil by som z toho v prvom rade partnerku, pretože sa nevedela ovládať a v druhom rade seba, pretože som pravdepodobne zlyhal aj ja, keďže musela pich riešiť inde. Nemám potrebu hádzať vinu na druhých, nemám potrebu prehadzovať zodpovednosť za môj život na niekoho iného, ale vzťahy sú jedna z vecí, na ktoré proste sám nestačíš. To je o dvoch...
Yogi120
Light Professional
Light Professional

hotwire - ako si prišiel na to, že to čo píšeš ty, nie je od veci ? ..Daj argument a konkrétne napíš čomu nerozumieš, alebo je od veci, inak tu netrapoš svojími "chytrymi" výrokmi..
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

krasne si to napisal. mne je zase do smiechu s takychto dievcatiek...
ja som chlap, tak ako sa nebudem tvarit ze si uzivam tofu a stejky su fuj fuj, tak sa nebudem tvarit ze by som najradsej nepretiahol kazdu druhu babu co vidim na ulici... (hlavne teraz v lete)

ale ved v pohode, tvoj nazor je totalne ok, v tom neni ziadny problem, problem je v tom ze ty si myslis ze len ten tvoj nazor je jediny pravy a cely svet ho musi dodrzovat.
to je vec ktoru totalne nechapem, z toho vznikaju vsetky problemy sveta, ze jeden nedokaze pochopit ze ten druhy nemusi 100% zdielat jeho nazory, ideologiu alebo postoj.

no a ked ta to tak velmi trapi, mam zenu, aj dieta, nas vztah nie je dokonaly a ma svoje problemy, ale nikdy to nic nemalo s neverou. sme si to davno so zenou vysvetlili. ak si niekde, party, chlast, zabava a nieco sa udeje, tak to ani jedneho z nas netrapi, lebo to realne nema ziadny vplyv na nas vztah? nic sa tym nezmeni.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

bindo011- k tej časti o podvádzaní a amaterizme sa vyjadrovať nebudem (radšej) tú susedu že si nepochopil nevadí:-)
S ostatným plne súhlasím, čo si napísal..no aj keď je to asi od veci pre niekoho :-D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Yogi120 napísal:hotwire - ako si prišiel na to, že to čo píšeš ty, nie je od veci ? ..Daj argument a konkrétne napíš čomu nerozumieš, alebo je od veci, inak tu netrapoš svojími "chytrymi" výrokmi..
Neviem ani cim mam argumentovat proti takym chu****, tak skusim zas prirovnanie.
Niekto ta na ulici zastreli tak chyba je na tvojej strane? Lebo si bol neschopny a nechal sa zastrelit? Uz dopina?

aacid: mne pride ze si trocha nepochopil jeho prispevok, on pise o tom ze niekto podvedie svoju zensku a potom sa doma tvari ako by sa nic nestalo, proste o tom pokrytectve, co to ma spolocne s tym ze sa ty ako zenaty clovek otocis za nejakou peknou babou a povies ze tu by som pretiahol? to je pravdaze podla mna vpohode, pokial to teda neprevedies do reality...a ze by to tvojej zene nevadilo, no kazdemu co jeho jest. mne by sa take nieco hnusilo z oboch stran.
//edit: yogi kludne, mna len bavis, chcel som to pre tvoje dobro aby si tu nebol za idiota. :smt006
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Týmito prikladmi si mi už dostatočne ukázal tvoje zmýšľanie... Mne stačí v tvojom prípade...pekne a slušne Ťa poprosím , nereaguj na moje príspevky vôbec...ďakujem...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Yogi120 napísal:Týmito prikladmi si mi už dostatočne ukázal tvoje zmýšľanie... Mne stačí v tvojom prípade...pekne a slušne Ťa poprosím , nereaguj na moje príspevky vôbec...ďakujem...
Nejdem sa zapájať do diskusie vyššie, ale vždy ma pobaví keď niekto píše na diskusné fórum a potom niekomu povie aby na neho nereagoval. Keď nechceš reakcie, nepíš príspevky.

Dnes už všetkým vážne je*e.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Hotwire napísal: to je pravdaze podla mna vpohode, pokial to teda neprevedies do reality...a ze by to tvojej zene nevadilo, no kazdemu co jeho jest. mne by sa take nieco hnusilo z oboch stran.
zopakujem ti to x-ty krat, to ze tebe by sa take nieco hnusilo je absolutne v poriadku. ale preco si myslis ze preto ze by sa to hnusilo tebe, tak sa to musi hnusit kazdemu na svete?

sak uz pochop konecne ze 100 ludi 100 chuti.

a prosim, neporovnavaj vrazdu s podvodom... potom ja mozem porovnavat podvod s ukradnutim zuvaciek z obchodu. a tym padom mozme porovnavat vrazdu s ukradnutim zuvaciek, nie?
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Cold rain- Čo je na tom, keď niekto píše s nejakou komunitou a zistí, že v nej sa nachádza niekto, kto len zbytočne troluje a nechápe, alebo nechce pochopiť písánemu textu, prípadne rešpektovať názor iného, následne dáva zbytočne prípadne urážajúce výroky a rozhodne sa poprosiť dotyčného, aby to nerobil ďalej (svojom nereagovaním) ...

A ozaj super, že si aj Ty k teme prispel :-)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

aacid napísal: zopakujem ti to x-ty krat, to ze tebe by sa take nieco hnusilo je absolutne v poriadku. ale preco si myslis ze preto ze by sa to hnusilo tebe, tak sa to musi hnusit kazdemu na svete?

sak uz pochop konecne ze 100 ludi 100 chuti.

a prosim, neporovnavaj vrazdu s podvodom... potom ja mozem porovnavat podvod s ukradnutim zuvaciek z obchodu. a tym padom mozme porovnavat vrazdu s ukradnutim zuvaciek, nie?
vetu "kazdemu co jeho jest" si si asi nevsimol, tym chcem dat na javo ze je to kazdeho vec, ak to tebe a tvojej zene neprekaza kludne pretiahni aj 150 bab...horsie to je ked ma vo vztahu jeden taky nazor ako ty a tvoja manzelka a druhy taky ako ja.
//edit: a vrazdu s podvodom pravdaze neporovnavam, len som chcel dat najavo tu absurditu yogiho vysvetlenia ze ked niekoho podvedu je to vlastne jeho vec lebo je neschopny, prosim neznizuj sa na jeho uroven, s tebou sa da (minimalne tu) rozumne viest debata.
Napísať odpoveď