Podviedla ma - odpustit neveru?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Podviedla ma - odpustit neveru?

Príspevok od používateľa aacid »

samozrejme ze ked ma jeden nazor taky a druhy nazor taky tak je to zle. ale to ty nevies kto ma aky nazor, pokial tych ludi nepoznas. to je to o com tu pisem cely cas. pokial zistis ze tvojho kamarata podvadza zena a vies ze jemu by to vadilo, hura do toho, povedz mu to, to iste by som spravil ja. ale do cudzieho vztahu by som sa nikdy neplietol. pretoze rovnako nechcem aby sa niekto kto tusi uplne hovno starat do mojho vztahu.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Jezisi.

Kazodpadne mam co ineho na robote, ale toto mi proste neda. to je tu zraz archaickych nazorov ako v katolickej sekte v roku 1876. . . .

HOTWIRE - K teme: ako sa moze vyjadrovat k vztahovym veciam ked si si sam nic poriadne nepreskakal ? A mohol si. :wink:

K teme naozaj.

Tak po prve.

Kruta realita. Autor temy je brokovnica. To je jednoslovne oznacenie cloveka, ktory rychlo nabije a rychlo striela, komu to tu nedojde, pumpovacia brokovnica prebija tak ako ked sa honi cicina. To znamena ze vidi susku a strieka, popripade da dva-trikrat (rozumej dnu von dnu von a je hotovy...) do zeny a konec sexu.
Tito ludia su looseri, sraci. Jednoducho nemehielkovia. Castokrat su to informatici, a ludia o ktorych by nikto ani bicykel neoprel ale vzhladom na to ze zarabaju tazke peniaze, popripade dobre peniaze, popripade su nuteni (alebo chcu tam byt, lebo inak nemaju sancu ) byt na miestach s extremne nizkym poctom realnych muzov a s vysokym poctom zien.
Kazda zena ktora je normalna, a vazi si seba samu, a ma sa rada ZAHNE takemu muzovi. To ze tu bude niekto s malym neschopnym vtakom pisat ,ze kazda taka nie je, ludia, povieme si to vsetci vsetko na detektore ? Tam by sa totiz ukazalo, kto keca a kto nie. Pretoze zit s nechopnym chlapom, ktory NEVIE urobit zenu je vlastne mucenie. Sex je v rebricku potrieb jedna zo zakladnych potrieb. Kto si to neuvedomil treba pozriet kalendar, sme v roku 2016.

Po druhe.

Autor temy. -- frajerku nechaj. A sam zacni trenovat. objednaj sa k urologovi, a povedz co je vo veci. Ako som pisal, k urologovi. lebo su aj urologicky, a take kočky, ze ty isto iste vymalujes celu ordinaciu na bielo este len pri vstupe.
Ako trenovat ? jednak zries s doktorom co ti treba. kto sa hanbi ma prazdne gamby, takze sa nehanbi. Jednak si nachadzaj baby 21 rocne a vyssie cisto na sex, a sa uc. mas sa vela, velmi vela co ucit. Kludne do toho zapoj aj starsie, 40+ tie su tiez dobre ucitelky. Ked najdes nymfomanku,

(REALNU NYMFOMANKU :!: nie tych looserov tuna na fore, co prehlasia ze ona chce sex aj dvakrat za den ... nymfa jedna. bratm, nymfomanka chce sex stale, nonstop, ci je den, ci je noc, nespi, castokrat ani neje --vyslovene len ked je fakt hladna---, len pije vodu,hce sex ked je zdrava, chora, ked ma menze, ked nema, ked je v spolocnosti, ked je sama, ked je vonku medzi ludmi, ok ? stale. aby sme sa chapali v pojmoch )

tak si to viac menej vyhral lebo budes mat rychlokurz.

Je aj zmes latok, ktore z teba spravia sexualneho boha. Pravdepodobne by ta zabili pri dlhodobom pouzivani. Bohuzial ja neviem zlozenie. Poznal som dvoch ludi ktori to vedeli, jeden to zabudol druhy to nepovie ani omylom. Drogy to neboli. Ale bezne sa to tiez nepredavalo..... cast latok vie kazdy, kofein, taurin, arginin, tribulus,.... ale zvysnych xy latok bez sance, rovnako aj mnoztva. co tam vsetko bolo, ci stereoidy, vysoke davky niektorych vitaminov, doplnkov pre kulturistov, latky na myslenie, hormony, ...boh vie. :roll: S nimi by si sa naucil co a ako behom jedneho vikendu, keby ta to skor nezabilo. - je to totiz dost mozne.

Po tretie.

najprv lizes. pokial mozes robis vsetko pre to aby sa zena urobila viackrat, a prva. cim viac a kvalitnejsie tym lepsie. nielen kvalita je dolezita ale aj kvantita. Zenska ktora je kvalitne urobena a nad limit urobena je taka znicena a spokojna ze je jednak mensia sanca ze zahne a jednak vies ,ze nebude kamoskam vesat na nos ze si predstavuje zeby sa dalo v noci aj viackrat.
Bude hovorit opak. Ze chces neustale sex, ze si top borec, ze je unavena uz z toho ako sa velakrat urobi, a vies co na to jej kamosky? oooo aky si ty zlyyy ze jej nedas oddychnut v posteli. to sice povedia pri káve, ale kazda jedna bude mat z toho mokre gate. :wink: :| mysli na to do buducna. A hlavne na to ze je lepsie ked okolie vie ze si nekompromisny, dominanty a v sexe borec, .... ako ze si romanticky, mily a neznyyyyy ....

Pravdu? zena povie ze chce romantickeho, nezneho, mileho chlapa (taky chlap uz ale chlapa maaaa... ) ale z takeho ma SUCHE gatky. Naopak taky co je drzejsi, usmievavy, dominantny, namakany, a sebavedomy, tak zena bude hrat divadlo, a bude kecat o tom ako by takeho nechcela ale gatky su MOKRE.

PRAVDU ZASE ? .... gate to stale vyhraju. maj to na pamati.

Pravdu este raz ? .... vyhravaju to stale gate, alebo peniaze. Lenze ked to vyhraju peniaze, ver mi ze casom, zena zahne, lebo ,... vies, mozes byt bohaty ked si neschopak v posteli je to blbe.

take pravidlo. Zena je ako fazula, ked nema poriadny kolik, plazi sa k susedovi. :wink: :wink: :wink: mysli na to.
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Ado a ty si nejak vela nevier zazil u seba? Ze tu struhas experta. :roll: ci kto nema na to certifikat nemoze sa vyjadrit? Hlavne ze moj nick das na pol obrazovky aby kazdy videl. :lol:
qwerty-xyz

sorry, to malo byt len tucnym pismom. -- uz je to opravene.

:wink: expert na neveru? V strucnosti to vysvetlim tak ze ja som vedel (a viem ) realitu a pravdu. Skutocnu pravdu taku aka je, preto ma vela ludi nemusi. Ono totiz ked ja viem ze manzelia ktori sa vzali a vsetci vidia aki su happy, a len ja, ona a jej milenci vieme kde je realita, tak je usmevne potom pocuvat tie dristy vsade naookolo ako sa dlhe roky maju radi, a aka velka laska bola medzi nimi a bla bla bla ....

realitou je ze to , ze ona s tym nemala problem a to nevrhalo prave najlepsie svetlo, ci uz na family, alebo na neho, pretoze kazdy vedel ze je neschopak. Tak sa spravi svadba, aby bolo vsetko košéééer a do eteru sa pusti hlaska o tom aky je to happy par. A pretvarka funguje na 100% a kazdy sa tvari ze je vsetko OK a ako ma byt. A uplne najlepsie je ked vsetci ktori vieme realitu zmizneme z dosahu a po chvili opakovania vseobecne uznavaneho klamstva je zrazu to klamstvo pravdou. a ideme dalej. --- cisto priklad hej ? 8) tazkej reality.

Ked to takto vies o veeeeeela veeeeeela ludoch, uz sa na vela veci budes pozerat inak. :| JA to ale nikomu na nos nevesiam, keby som to robil asi by mi dotycne, dotycni neverili, to ale neznamena ze nemam pravdive a presne info o tom ako to je v reali..... a v realite je to tak ze sex je dolezity, a prachy su dolezite. A aj ked su obe polozky splnene na 100% nie je to zarukou ze nik nezahne, len sanca ze nezahne je vyssia, tam to zhaslo.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

to, ze si ona alebo on obsas uhne neznamena, ze sa nemaju radi. az tak by som milostny zivot s laskou neplietol
qwerty-xyz

ja si to nepletiem, ale vela ludi ano. A aj by sa za to pobili. :wink: Ja som tu mozna pre vela informatikov za kkta, ale ja vo vela veciach viem velmi dobre aka bije. :smt006
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja proste verim v rodove stereotypy. sice je dnes internet plny SJW a agresivnych feministiek, ja som zatial v reali nestretol zenu, ktora by nechcela aby bol muz dominantny. aby sa o zenu postaral, aby ju vedel uspokojit.
v poslednom case som trochu experimentoval na tinderi (nechcem tu rozoberat moje vztahy, ano, nam este stale zenu, aj dieta, ale aktualne si mozem dovolit aj taketo experimentovanie, bez toho ze by som kohokolvek klamal alebo podvadzal) a bol som prekvapeny pre kolko zien je dolezita vyska. proste muz my mal byt vyssi nez zena podla nich. vyska vzbudzuje dominanciu. neznamena to ze nizsi muz nemoze byt dominantny, ale ten vyssi to bude mat lahsie. rovnako svaly, respektive mohutnost. proste na zeny to ci uz vedomo alebo podvedomo vplyva, vzbudzuje to pocit bezpecia.
no a kedze doba trochu pokrocila a samotne svaly ci velkost ti uz dobry zivot nezabezpeci (aj ked tie nohavicky z toho vlhnu stale), tak dalsia vec co posobi na zeny su peniaze, v tom ma qwerty absolutnu pravdu.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

aacid to je genetika, ludia su tak nastaveni, to ze z toho vznikli stereotypy vyplyva len z toho ze je to pre nas prirodzene.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

suhlasim, problem je ze dnesna doba vychovava nazor ze tuto prirodzenost treba potlacat. ze muz je princ z disney rozpravky...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dnesna doba hlavne vychovava nazor ze vsetci sme si na 100% rovni nezavisle na pohlavi, rase, genetickej predispozicii apod. co uz samo o sebe nieje pravda, a na druhej strane sa pokrytecky niektore skupiny zvyhodnuju, ale to je na inu debatu...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

bindo011 napísal:Acid odpusti si prosím Ťa takéto sprosté narážky na moju osobu... kkt vieš o mne, ako by som sa zachoval v danej situácií. Dokonalý manžel, keď podvádza svoju starú? :lol: To určite... Občas mi zastane rozum nad tým, ako niekto dokáže verejne obhajovať takéto správanie a tvrdiť, že je to v poriadku :roll: . A mám pocit, že niečo takéto môže napísať iba niekto, kto neveru nikdy nezažil a neskúsil... Chlap má úchylku namočiť do inej, keď má manželku? je*e ti už ozaj? Načo si ju teda bral a šiel do manželstva, keď nevie ani krotiť svoje vášne?! Čo je to za chlapa, ktorý nevie povedať nie, keď má doma ženu a decko?! A ty ho tu ešte bohapusto obhajuješ, že veď to je v poho, len sa vybúri, bude kľudný, príde domov za ženou, dá jej pusu a povie jej, ako ju ľúbi. Dementom ako si ty prajem v živote, aby si na vlastnej koži vyskúšali, aké je to zistiť, že tvoja stará spáva s iným... a až potom, keď budeš mať odžité a budeš mať názory vybudované na základe reálnych skúseností, až potom prídi na diskusné fóru a píš tu svoje sračky. Lebo ty a tebe podobní ste odpad spoločnosti, vďaka ktorému je rozvodovosť na hranici 50 %. Ja neschvaľujem bonzáctvo a udavačstvo, neobhajujem spôsob, akým riešil veci Podvedený, ale nestrpím, keď sa tu nejaký promiskuitný degeš bude navážať do chlapov, ktorý obhajujú vernosť a charakter!
Ty si dobre mimo

post2230425.html#p2230425
aacid napísal:vies co je tvoj problem podvedeny? ze si ako slovensky politici. niekto povie ze "aha, taketo svinstvo si spravil" a ten druhy miesto toho aby to priznal krici "ale aha tu, tento spravil este vacsie svinstvo". ako keby sa tym to jeho svinstvo neratalo.

ten chlap co podviedol svoju manzelku s tvojou priatelkov je svina, 100x vacsie hovado ako ty, ale absolutne to nemeni nic na tom ze ty si hovado tiez.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Ty si mimo Tomáško... :P . Radšej napíš keď tak dačo k veci... ale to by som po tebe veľa chcel, že jo :lol: .
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ano, vela. Pisanie k veci rad prenecham vsetkym tebe podobnym expertom ...
podvedeny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa podvedeny »

Dakujem za nazory a diskusiu. Za ten priblizne mesiac sme si mnohe veci vyrozpravali, ujasnili a uviedli na oravu mieru. To co sa stalo som uz neriesil, ona tiez nie, skor som sa zameral na pritomnost a buducnost. V prvom rade som bol u lekara, povedal mu o probleme, dal mi urcite lieky, uvidim casom ci pomozu. Komunikacia s nou sa rapidne zlepsila, teda zlepsenie z oboch stran. Zacal som citit ten pocit zamilovanosti, aj ona. Mozno budem pre mnohych hlupak, ale chcem pokracovat v tomto vztahu. Vsetko bolo teraz uplne super, ale posledne dni bola akasi unavena z roboty, sklamana z pocasia a vcera mi povedala, ze ona nevie, ze ci je so mnou stastna. Dnes to bolo o inom, zase vsetko vyborne, ale ja mam v hlave to, ze ci som sa dokazal polepsit natolko, aby bola pri mne stastna.

Premyslam nad tym a zacalo ma to trapit. Rozmyslam, ze ci som urobil chybu, len sa snazim hladat kompromisy, travime o dost viac spolocneho casu a aj ona sa mi zdala stastnejsia.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Chudatko nevie ci je s tebou stastna. A ty dalej akoby sa nic nechumelilo. Ked to uz teraz skripe z jej strany tak je to uz davno strata casu..Pravdepodobne si dievcina myslela, ze zrazu vsetko bude perfektne a na chvilu to mala v hlave, az kym pochopila, ze je zas v tom stadiu ako pred tym. Ale tak stracaj drahoceny cas s volakou fuchtlou, lebo sa dobre citis. Je len otazka casu kedy pride do rovnakeho stadia. Bud ta podvedie, alebo sa rozidete. Podviedla ta kvoli nejakemu dovodu, ktory tam vzdycky bude nech robis co robis ;) Druhe sance vacsinou neexistuju.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

podvedeny napísal:Dakujem za nazory a diskusiu. Za ten priblizne mesiac sme si mnohe veci vyrozpravali, ujasnili a uviedli na oravu mieru. To co sa stalo som uz neriesil, ona tiez nie, skor som sa zameral na pritomnost a buducnost. V prvom rade som bol u lekara, povedal mu o probleme, dal mi urcite lieky, uvidim casom ci pomozu. Komunikacia s nou sa rapidne zlepsila, teda zlepsenie z oboch stran. Zacal som citit ten pocit zamilovanosti, aj ona. Mozno budem pre mnohych hlupak, ale chcem pokracovat v tomto vztahu. Vsetko bolo teraz uplne super, ale posledne dni bola akasi unavena z roboty, sklamana z pocasia a vcera mi povedala, ze ona nevie, ze ci je so mnou stastna. Dnes to bolo o inom, zase vsetko vyborne, ale ja mam v hlave to, ze ci som sa dokazal polepsit natolko, aby bola pri mne stastna.

Premyslam nad tym a zacalo ma to trapit. Rozmyslam, ze ci som urobil chybu, len sa snazim hladat kompromisy, travime o dost viac spolocneho casu a aj ona sa mi zdala stastnejsia.
Mal by si sa jej ospravedlniť, že nie si taký, ako by sa žiadalo. Ak takého somára, ako si ty, dokázala za taký čas podviesť len raz, tak si zaslúži medailu.
qwerty-xyz

medajlu zlatu s platinovymi vavrinmi vykladanu ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

este ze si siel za doktorom, ze aspon to ides poriesit ze si neschopak a mas pisaka len na sikanie. tak hadam aspon to das dokopy
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

podvedeny neurobil si chybu (okrem toho babskeho zalovania), proste ta nelubi... Ona to uz vie a pre vas oboch je lepsie, ked si to niekto uvedomi skor, nez su deti a svadba... Casto sa stava, ze clovek sa uspokoji s malom, lebo nepoznal, ake je to mat viac a ked to dostane, tak uz sa nechce vracat k tomu malu. Ona pri tebe nepoznala, ake je to mat rozum v gatkach, uvedomila si to pri inom a bude jej to chybat stale viac.
Mal by si si to uvedomit aj ty, pustit ju k vode skor, ako ta znova podvedie a riesit svoje skutocne problemy...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

podvedeny napísal:Dakujem za nazory a diskusiu. Za ten priblizne mesiac sme si mnohe veci vyrozpravali, ujasnili a uviedli na oravu mieru. To co sa stalo som uz neriesil, ona tiez nie, skor som sa zameral na pritomnost a buducnost. V prvom rade som bol u lekara, povedal mu o probleme, dal mi urcite lieky, uvidim casom ci pomozu. Komunikacia s nou sa rapidne zlepsila, teda zlepsenie z oboch stran. Zacal som citit ten pocit zamilovanosti, aj ona. Mozno budem pre mnohych hlupak, ale chcem pokracovat v tomto vztahu. Vsetko bolo teraz uplne super, ale posledne dni bola akasi unavena z roboty, sklamana z pocasia a vcera mi povedala, ze ona nevie, ze ci je so mnou stastna. Dnes to bolo o inom, zase vsetko vyborne, ale ja mam v hlave to, ze ci som sa dokazal polepsit natolko, aby bola pri mne stastna.

Toto je proste komedia. To nevymyslis. :hehe:

Netrpis schizofreniou? :sneaky:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no ako to dopadlo? uz je september
Napísať odpoveď