jednoznacne to patri ku koncertom urciteho zanru najviac sa mi potom paci, ked si vsetci hladaju mobily, boty, zuby... ja taketo nieco nemusim. radsej pekne vzadu v bezpeci pred lietajucimi pivami, ludmi a vsetkym moznym
mna toto vyvolavanie dazda celkom bavi pamatam ako sme sa raz nudili na nabozku a zacali sme vzadu v treide dvaja pogovat ked sme pozerali film "Lamb of God"
Frco napísal:cocotina riadna to pogo, deb*l ten kto to zacal.
tak to môžeš ďakovať Sidovi Viciousovi basistovi skupiny Sex Pistols. k téme: no v pohode. sem-tam si pogo dám . naposledy to tuším bolo na Festivale v Snine pri formácii FORMA. nepamätám, kedy som sa lepšie rozbil
Pogo je uplne super vec, je to jedna z veci pre ktore sa mi oplati zit, proste riadna pogovacka na daku perfektnu kapelu, nic lepsie si neviem predstavit.
axXis napísal:Na Topfeste natacal Konflikt svoje prve dývýdýčko. Mal si vidiet co sa robilo, ked spevak zahlasil "VSETCI DO TANCA"
S tym zdvihanim je to pohoda. Punkaci Ti pomozu na nohy hned. Ale ked sa "poguje" ( ) na Polemicu, alebo podobnych veciach je to o dost horsie.
nic take som nanestastie este nezazil. u nas iba headbangujeme...na punkove koncerty vlastne ani nechodim, ale tak snad tento rok na Orava Rock Feste....
Reli.C napísal:tak to môžeš ďakovať Sidovi Viciousovi basistovi skupiny Sex Pistols. k téme: no v pohode. sem-tam si pogo dám . naposledy to tuším bolo na Festivale v Snine pri formácii FORMA. nepamätám, kedy som sa lepšie rozbil
ja som sa na nich fajne rozbil na domasi.strasnu energiu mala ta kapela.
k teme:pogo je v poho.dobre odreagovanie a urcite lepsie ako mrtvo stat niekde naokolo.ale zase ho mam rad kym tam nedojdu buze**** ktori beru strkanie osobne a silou mocou sa tam idu bit.toto vazne nemusim.a v poslednom case mam radsej take lahsie pogo na ska alebo nejaky vesely puncik,sem tam sa rad rozbijem na nejaky HC.
najlepsie pogo/tanec naposledy na polemic a v zivote na mojom prvom koncerte,na heleninych ociach a potom na zonu a.
Vesper napísal:Toto nazývaš tanec? Ale vážne už viackrát sa mi stalo že pogo mi pokazilo celkový dojem z koncertu. Lebo je dosť ľudí ktorí nevedia odhadnúť kedy sa to hodí. U nás v takom najväčšom pajzli je ešte aj ´dobrým zvykom´ že pogujúci jedinci padnú na pódium a niečo tam zhodia alebo tak a to vie dosť nasrať obzvlášť z pohľadu účinkujúcich
ked si zmenil avatar a bydlisko skoro som ta nespoznal
"tanec" to sice nieje ale take pogo ake bolo na HS v Robotnickom alebo na Majalese bolo IMO fajn... trochu mas na tom stvu ludia, ktori akoby nevedeli ze su na punkovom/rokovom koncerte a stoja v dave s pivom v ruke a ked sa to pivo povylieva na podlahu pokrytu kachlickami tak zacina byt pogo zivotu nebezpecne... som minuly rok v LM vyskusal
inak je to clekom pecka, aj ked vzhladom na moju fyzicku konstrukciu je to dost adrenalinove
Vesper napísal:Toto nazývaš tanec? Ale vážne už viackrát sa mi stalo že pogo mi pokazilo celkový dojem z koncertu. Lebo je dosť ľudí ktorí nevedia odhadnúť kedy sa to hodí. U nás v takom najväčšom pajzli je ešte aj ´dobrým zvykom´ že pogujúci jedinci padnú na pódium a niečo tam zhodia alebo tak a to vie dosť nasrať obzvlášť z pohľadu účinkujúcich
hmm to mi silne pripomina banskobystricky Irish Pub.nie vzdy sa tam hodi to pogo ale je to jedno vsetkym.