POGO

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Paci sa vam pogo?

ano
51
59%
nie
35
41%

Celkom hlasov: 86

axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

POGO

Príspevok od používateľa axxis »

Ludia co hovorite na tento tanec? Mate radi? Je to debilne kopanie ludi dookola?

Ja osobne ho docela oblubujem, da sa pri nom paradne vyblaznit aj ked si vzdy odnesiem nejaku tu laktovku. (rozbita pera hore dole, hlavne ze je sranda)
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

je to parada :)...na poriadom punkovom/rockovom koncerte, kde je vela ludi...niekedy je to sice aj nebezpecne :D...ale inac sa pri tom da naozaj fajne vybalznit :P
avsak ked to zacne byt uz moc hardcore tak sa radsej vyparim ;)...svoje zuby mam rad :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Este pre ludi, ktori nevedia o co ide:
Pogo alebo pogovanie je druh punkového tanca.

Tanec vznikol v Spojenom kráľovstve v polovici sedemdesiatych rokov 20. storočia. Po prvý krát sa objavil na koncertoch punkových skupín The Vibrators, Sex Pistols či The Clash v kluboch, ktorých kapacita nestačila na počet účastníkov koncertov. Pri tancovaní poga ide predovšetkým o poskakovanie do rytmu punkovej hudby, ktoré je sprevádzané odtláčaním okolitých tanečníkov poga rukami.

Tiež pogo niekedy znamená aj kotol, čiže divý tanec s narážačkami pred pódiom.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ja osobne som nepogoval a ani sa nechystam .. nase predkapely su zvacsa punkove a pogo sa mi cim dalej viac hnusi sak to boli ..po zemi sa valaju ..modriny chlapec dievca ...to radsej ked zacneme hrat my a seci metlia :P
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

O nazve tohto tanca som sa dozvedel az z tejto temy. :oops:
A tu mate dokonca aj navod ako tancovat tento "tanec".
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Toto nazývaš tanec? :D Ale vážne už viackrát sa mi stalo že pogo mi pokazilo celkový dojem z koncertu. Lebo je dosť ľudí ktorí nevedia odhadnúť kedy sa to hodí. U nás v takom najväčšom pajzli je ešte aj ´dobrým zvykom´ že pogujúci jedinci padnú na pódium a niečo tam zhodia alebo tak a to vie dosť nasrať obzvlášť z pohľadu účinkujúcich
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

hmmm, u nás termínom "pogo" (ako som sa teraz dozvedel zrejme nesprávne) označujeme skôr točenie, metlenie vlasmi.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:Toto nazývaš tanec? :D Ale vážne už viackrát sa mi stalo že pogo mi pokazilo celkový dojem z koncertu. Lebo je dosť ľudí ktorí nevedia odhadnúť kedy sa to hodí. U nás v takom najväčšom pajzli je ešte aj ´dobrým zvykom´ že pogujúci jedinci padnú na pódium a niečo tam zhodia alebo tak a to vie dosť nasrať obzvlášť z pohľadu účinkujúcich
Pogo nema s rozbijanim nic spolocne. Keby mi niekto rozbil aparaturu tak by som potom rozbil ja jeho :D Je pravda, ze niekto sa fakt neciti, ale to byvaju sociali jak hovado. Aj pogo ma svoje hranice.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

to ej tanec? budiiiiiicek, mozno zs 1,5 promile sa mi to moze zdat pecka sranda ale teraz mi to pride ako kravina
System99
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa System99 »

Podla mna je to pecka hlavne na metalovom koncerte :lol: dobre sa odreagujes :lol: a tak na kazdom dobrom metalovom koncerte to nesmie chybat :!:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

System99 napísal:Podla mna je to pecka hlavne na metalovom koncerte :lol: dobre sa odreagujes :lol: a tak na kazdom dobrom metalovom koncerte to nesmie chybat :!:
Na metalovom koncerte sa fici vlasmi (jak ma vzdy krk boli :twisted: ) Pogo je typicke pre punk ak sa nemylim.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

tiez som sa az teraz dozvedel, ze je to tanec :roll:
ale pre mna to stale bude "poskakovanie/tackanie sa" na koncerte a castokrat pod vplyvom alkoholu
System99
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa System99 »

axXis napísal:Na metalovom koncerte sa fici vlasmi (jak ma vzdy krk boli :twisted: ) Pogo je typicke pre punk ak sa nemylim.
No tak ja som zatial videl na kazdom metalovom koncerte kolecko kde sa ludia byju :lol: no vies co myslim ten teda pogo tanec ...a jasne ze na metalovom koncerte sa fici s vlasmy a to sa podla mna vola pogovanie neviem mozno sa mylim :roll:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

System99 napísal:No tak ja som zatial videl na kazdom metalovom koncerte kolecko kde sa ludia byju :lol: no vies co myslim ten teda pogo tanec ...a jasne ze na metalovom koncerte sa fici s vlasmy a to sa podla mna vola pogovanie neviem mozno sa mylim :roll:
njn, ved vravim, ze aj u nás sa fucaniu s vlasmi vraví pogovanie...ale to je jedno. na poriadnom koncerte, ci uz je to metal, punk-take obrovske, giganticke pogo je skutočný zážitok a bez neho by to asi nebolo ono. kamosi co boli na hodokvase mi vraveli o zazitkoch z kornu, motorheadu, kde ste isli bud s davom, alebo vas dav usliapal, a cely dav naraz skakal, trepal sa v rytme, obcas niekto spadol, okolostalestojaci ho zdvihli, obcas dakde padlo sto ludi naraz....achjaj.
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

pogo to mam rad pogo to mi dava pogoo pogoo pogoo pogoo tancujem pogo :) E!E rulz
pogo to je jediny tanec ktory mi do zivota staci ... na koncertoch dobra hudba, pivo, pogo uzasny pocit ... pokial donho nevletia hole hlavy ktore si myslia ze silnejsi vyhrava, vtedy sa poberam. v poslednej dobe som tam videl aj 1,5m dievcatka to je myslim odvaha .))
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

ze tanec :lol: ste sa videli niekedy pri pogovani? jak vypusteni z blazinca pri tom vyzeraju tito... "tanecnici" :roll:
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

videl si niekedy pogovat iba 3och ludi ? vtedy by si zistil ze je to tanec ...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sepiroth napísal:njn, ved vravim, ze aj u nás sa fucaniu s vlasmi vraví pogovanie...ale to je jedno. na poriadnom koncerte, ci uz je to metal, punk-take obrovske, giganticke pogo je skutočný zážitok a bez neho by to asi nebolo ono. kamosi co boli na hodokvase mi vraveli o zazitkoch z kornu, motorheadu, kde ste isli bud s davom, alebo vas dav usliapal, a cely dav naraz skakal, trepal sa v rytme, obcas niekto spadol, okolostalestojaci ho zdvihli, obcas dakde padlo sto ludi naraz....achjaj.
Na Topfeste natacal Konflikt svoje prve dývýdýčko. Mal si vidiet co sa robilo, ked spevak zahlasil "VSETCI DO TANCA" :twisted:
S tym zdvihanim je to pohoda. Punkaci Ti pomozu na nohy hned. Ale ked sa "poguje" ( :smt078 :hehe: ) na Polemicu, alebo podobnych veciach je to o dost horsie.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Pri metale sa povacsine iba Headbanguje :D
No na vacsich akciach sa robia rozne srandicky ako wall of death , moshe , alebo pity a to su potom masakre.

napr :
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

cocotina riadna to pogo, deb*l ten kto to zacal.
Napísať odpoveď