POGO
-
lekoklatik
VIP
niekto tu spominal polemic...k tomu sa pogo fakt nehodi lebo polemic hra ska a pogo podla mna patri k punku
osobne mam pogovanie celkom rada..da sa super vyblaznit
kym to niekto nezobere osobne ze ste donho vrazili....
asi nezabudnem jak sme traja pogovali na zonu a...
bolo to viac vzadu a ludia okolo nas utvorili kruh a nechapali

osobne mam pogovanie celkom rada..da sa super vyblaznit
asi nezabudnem jak sme traja pogovali na zonu a...
-
her_cool_ass
Medium Expert
Nezabudnem na pogovacku minuly rok na rudave....myslim ze horkyze abo zona a hrala akurat, bol som v prednych radach a normalne sbsky prehadzovali cez plot tych co zacinali s naznakmi pogovacky a mlatili ich obuskami...trosku dost mi cukalo, neviem ci je to spravne takto obmedzovat zabavu..sak co cakaju ti ludia ze to tam bude ako v divadle ze si kazdy posada a pokojne bude pocuvat hudbu abo co?
-
in your world
Light Star
keď sme chodili na také menšie klubové koncerty, tak sme sa vždy zgrupili v zadu a tam sme pogovali.bolo to úplne super,síce sme mali vypité, ale to bolo lepšie.nebolelo to tak ako keď si triezvy. po nejakom čase sa to už nedalo, hlavne pre mňa. chalani to už preháňali a hádzali sa už aj do stoličiek.vtedy som pochopila, že tu už sranda končí.bolo to moc brutálne.odvtedy už nepogujem.len na festivaloch s kamarátom niekde na boku. ale inák je to haluz. 
-
Začiatok Konca
Professional
Pogo ma baví...
nič na to nepotrebuješ a vyblázniš sa do sýtosti..
aj keď nemám rád takých ľudí, ktorí si so sebou nevedia rady a je* ho lakťom na obličky..
a tak podobne.. čo najviac ľudí dokopať a dobiť.. to predsa nie je pogo.. ale vysvelite to faganom..
minule, zhodou náhod mi jeden neviem odkiaľ niečo takéto spravil, tak som ho chytil pod krkom.. taký hajzlík a kamarát ma od neho bral, lebo bol o hlavu vyšší..
a potom hneď ďalší, z toho istého mesta.. a potom už nepogoval nikto, len ja.. nešlo o to, aby nepogovali, ale aby brali aj ohľady na zdravie.. nie je to predsa o mlátení.. a ešte vlastných
ako keď som bol na davovke.. skinheadi si tam v pohode pogovali a keď som chcel ísť bližšie, tak som sa dostal medzi punkáčov a tam mi skoro ruku zlomili..
kopal kolenami od zadu, botami a také svinstvá.. proste hajzli.. keby im niekto vysvetlil o čom je pogo, hneď by bola väčšia zábava, pretože takto len vznikajú hlúpe konflikty, ktoré aj tak k ničomu nevedú..
pamätám si, ale to bolo dávno.. že keď som ešte tak viacej popíjal, tak som v pogu strašne veľakrát padal a častokrát ma tak rýchlo zdvihli, že som aj lietal po vzduchu..
ale od kedy chodievali na koncerty náckovia, tak som pil len raz.. aj to len pivo a dva rumy za celý večer.. aby som bol triezvy, pretože nemám chuť sa mlátiť a ešte o sebe nevedieť..
takže tak..
Pogo je fajn pokial to pre toho druheho nie je hra "dokopem ho a odstrcim najdalej a najsilnejsie ako viem".Ako prihoda z posledneho poga kde ma dotycny odstrcil v "pogu" kde sme boli 7 ludia do stolika na ktorom som si komplet rozrezal ruku
.Ale ked su dobri ludia tak je to uplna pecka.Hned ako padnem tak ma polovica poga dviha, dlhovlasaci si zametaju vpredu niekedy sa najde aj holohlavy zametajuci vpredu
.Vtedy to je celkom vtipne.Najhorsie zranenia co som si odniesol bola rozrezana ruka zhruba 5cm x 0,5cm rana, monokel pod okom, rozbite usta a inac uz len neviditelne bolestive ako rebro a podobne