Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa heker »

13 rokov ti tu pisali co mas robit, co mas zmenit. Ty sa opatovne opytas, ze co mas robit. Skus si precitat niektore rady a nazory, skus si z nich nieco vziat a riadit sa podla toho.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Terepin, kedy si bol naposledy na vylete? Co tak sa vybrat na nejaky pub crawl do ineho mesta/statu?
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Už dlho som nebol na výlete. Ale tento rok, ak sa mi podarí dobre zamestnať, plánujem turistiku po národných parkoch.
heker
Redeemer
Redeemer

Yoggy sa pyta na pub crawl, to je taka organizovana akcia so sprievodcami po miestnych krcmach a baroch. Neviem ci to na Slovensku fici, mozno tak v Bratislave a Kosiciach. Je to urcene skor pre cudzincov a jednotlivcov. Organizator dohodne cas a miesto stretnutia a potom sa ide z baru do baru, z krcmy do krcmy. Tych variant je tam viac, bude preto platit - iny kraj, iny mrav. Skupinky ludi sa navzajom miesaju a tak sa kazdu chvilu bavis s niekym inym, spoznavas novych ludi. V kazdom bare popijas, kecas, flirtujes. Cize nic pre teba :D

Skor si myslim, ze ci nemyslel yoggy take slovenske tour de bar, ze vezmes kamarata a ides do jedneho baru, po dvoch hodinach do dalsieho, po hodine do dalsieho. Takto vystriedas tri-styri podniky za vecer. V kazdom bare sa da najst par dievcat alebo mensia skupinka dievcat, ktora je ochotna prijat medzi sebou dvoch chlapov na pokec. Ved ked si mily a zabavny, normalne obleceny, tak nie je dovod na odmietnutie. Nedavno som bol s kamaratmi v bare, vedla ku stolu si sadli 2 pekne baby, tak okolo 25 rokov. Po par minutach hovori, ze ide nachystat podu a pojdeme ku nim. Nevidel som to nadejne. Za dve minuty kyve rukou, ze mu mame vziat bundu a pitie zo stola, lebo si presadame. Baby pekne, komunikativne, zabavne, len ja som uz bol moc opity :D

Lenze pokial budes mat na vsetko vyhovorky, podmienovat to nezaujmom alebo lepsou pracou, tak sa z miesta nepohnes.

Zapamataj si jeden citat, neviem kto je autorom, pozorne si ho ale precitaj - "Ak chces nieco naozaj urobit, najdes sposob. Ak nechces, najdes vyhovorku."
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Asi by som sa zameral na tu hudbu, ktorá je síce špecifická, ale snáď sa jej pár žien z okolia venuje

Potom ich len treba osloviť a rozvinúť komunikáciu
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin, teraz dostanes tu najlepsiu radu ako mozes dostat: pochopil som, ze celkom rad cestujes, taha ta to do prirody, co je super. Ja co poznam single zeny, na urovni, financne sebestacne, tak castokrat si hladaju partnerov cez poznavacie zajazdy do exotiky. Su to take tie skupinove zajazdy ktora robi napr Bubo a pod. ktorych sa zucastnuje vela single ludi. Je to taka nenasilna a prirodzena forma ako sa s niekym zoznamit.
Na bary a puby sa vykasli, tam si trvaly vzah tazko najdes a na jednorazovky zjavne nie si typ.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

A čo keď mu tam žena dá otázku, či býva sám či s rodičmi, alebo mu pochváli angličtinu...a je po zájazde, kvôli zlatokopke! :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

gogo956 napísal:Terepin, teraz dostanes tu najlepsiu radu ako mozes dostat: pochopil som, ze celkom rad cestujes, taha ta to do prirody, co je super. Ja co poznam single zeny, na urovni, financne sebestacne, tak castokrat si hladaju partnerov cez poznavacie zajazdy do exotiky. Su to take tie skupinove zajazdy ktora robi napr Bubo a pod. ktorych sa zucastnuje vela single ludi. Je to taka nenasilna a prirodzena forma ako sa s niekym zoznamit.
Na bary a puby sa vykasli, tam si trvaly vzah tazko najdes a na jednorazovky zjavne nie si typ.
ano, nezamestnany človek čo býva u mamky a má problem zaplatiť žene na rande kávu si zaplatí 2000 eurovú dovolenku ...

netvrdim ze napad je to zly, len na taketo dovolenky chodi iny typ ludi - nie ludia co radsej sedia doma a hraju dracikov na pocitaci
Vresso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vresso »

baldorex napísal:A čo keď mu tam žena dá otázku, či býva sám či s rodičmi, alebo mu pochváli angličtinu...a je po zájazde, kvôli zlatokopke! :)
Bravooo, dokonale vystihnute :lol:
Terepin
Addict
Addict

baldorex napísal:A čo keď mu tam žena dá otázku, či býva sám či s rodičmi, alebo mu pochváli angličtinu...a je po zájazde, kvôli zlatokopke! :)
Človeče, ty si tými zlatokopkami posadnutý.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ja nie, len ty máš je8nuté reakcie... Všakže
Terepin napísal:Heh. Jedna spolužiačka si ma začala oťukávať. Najprv sa ma opýtala, kde bývam. O týždeň na to, či bývam sám. Som mal pocit, že vyplňujem dotazník. :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

DEVZYO1G

nevedel som ze je nezamestnany. V tom pripade musi najprv riesit pracu a nie vztahy..
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Terepin napísal: Človeče, ty si tými zlatokopkami posadnutý.
Skor ty si tu o sebe vytvorit takuto mienku...
Terepin
Addict
Addict

gogo956 napísal:DEVZYO1G

nevedel som ze je nezamestnany. V tom pripade musi najprv riesit pracu a nie vztahy..
Aj riešim. Certifikáty už mám poriešené, takže idem rozposielať životopis.
CrazyJerry napísal: Skor ty si tu o sebe vytvorit takuto mienku...
Nie. To, že je pre ženu dôležité, koľko chlap zarába, z nej ešte automaticky nerobí zlatokopku. Je to číri pragmatizmus. Moja známa sa so svojím priateľom rozišla pretože bol dlhodobo nezamestnaný a ani nejavil záujem s tým niečo robiť. Ale zlatokopka to kvôli tomu nie je. A to je presne to isté, čo tvrdím ja, pretože, či sa ti to páči, alebo nie, ale bez finančného zabezpečenia si rodinu nezaložíš. Pokiaľ teda nechceš fungovať od výplaty k výplate alebo v životných podmienkach cigánov.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Kazda bezna zena tuzi po vlastnej, stabilnej rodine. A stabilita musi byt aj vo financnej oblasti, pretoze zivorit nechce nikto a rodinny zivot a vsetko s nim spojene su financne pomerne narocne zalezitosti.
Terepin
Addict
Addict

Ale veď to je presne to, čo tu celý čas tvrdím.
heker
Redeemer
Redeemer

Mozes tu pisat o rodine, ako kazda zena chce zit v zabezpeceny zivot z financneho hladiska alebo nieco v tom zmysle. Lenze ty si za 13 rokov nedokazal najst pre seba len priatelku s ktorou by si bol aspon par mesiacov. V mladom veku sa dievcata nedivaju na tvoje ambicie a ake mas moznosti do buducna (cest vynimkam), pretoze bud ta lubia takeho aky si alebo nie. Dnes uz mas o mnoho rokov viac ako ked si zalozil tuto temu, dnes uz zeny v tvojom veku sa budu na teba pozerat inak a budu mozno aj rozmyslat, ze preco si sam, preco si nemal ziadny vztah, aku mas pracu, kde byvas, ci by si sa dokazal postarat o rodinu a tak.

Niekto tu radil ist na zajazd s Bubom. To ma dobre pobavilo. Bubo neponuka zajazdy pre skrblikov, ktorym je tazko ist so zenou do kaviarne a zaplatit za ne kavu s mineralkou. Ich zajazdy su drahe, byvaju v 4-hviezdickovych hoteloch, ceny uvadzaju bez doplatkov a k tej prvotnej cene su tie doplatky dost velke. Okrem toho s Bubom necestuju single ludia, ale skor overena komunita. Staci si precitat blogy zo zajazdov Buda, komentare a ked aj niekto napisat staznost, tak uz zistovali kto to mohol byt, pretoze sa vraj vsetci na tom zajazde skoro poznali, cestuju s Bubom roky. Su lacnejsie alternativy v podobe Xplora travels, Flying bananas a este neviem co je zo Slovenska, su to podstatne lacnejsie zajazdy a su urcene aj pre jednotlivcov. Ale to som uz dost off topic a aj tak vsetci vieme, ze na ziadny zajazd nepojde.
Terepin
Addict
Addict

A zase nie som až taký samotár, napríklad si rád zahrám s partiou hru:
heker
Redeemer
Redeemer

Rozmyslam, ze ci si fakt taky pripeceny primitiv alebo si myslis, ze si vtipny. Ak si myslis, ze si vtipny, tak sa nedivim tym zenam, ze nemaju o teba zaujem. Poradim ti, zacni spavat s tymi kamaratmi z partie s ktorymi hravas tu hru.
nath4n
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa nath4n »

Terepin napísal:
Aj riešim. Certifikáty už mám poriešené, takže idem rozposielať životopis.

A v akej sfére sa chceš zamestnať?
Napísať odpoveď