Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Terepin »

nath4n napísal: Aj riešim. Certifikáty už mám poriešené, takže idem rozposielať životopis.

A v akej sfére sa chceš zamestnať?
IT, presnejšie siete.

//autoeditácia príspevku (04 Jan 2020, 12:20)
heker napísal:Rozmyslam, ze ci si fakt taky pripeceny primitiv alebo si myslis, ze si vtipny. Ak si myslis, ze si vtipny, tak sa nedivim tym zenam, ze nemaju o teba zaujem. Poradim ti, zacni spavat s tymi kamaratmi z partie s ktorymi hravas tu hru.
Teraz nechápem, prečo si na mňa tak vybehol.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Terepin
Addict
Addict

Ja ženy z ničoho neobviňujem. Keď som tvrdil, že nemám priateľku pretože na to nemám peniaze, tak som to myslel ako smutné skonštatovanie faktu, nie ako útok na ne.

//autoeditácia príspevku (04 Jan 2020, 12:30)
A keď sme už pri 9GAGu, aj ja viem hrať túto hru: https://9gag.com/gag/azXQq8b
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

heker napísal:Rozmyslam, ze ci si fakt taky pripeceny primitiv alebo si myslis, ze si vtipny.
ono sa to nevylučuje, on je jedno aj druhé :)

Už pri tom dráčikovi bolo jasné že s tým jeho humorom nie je nič v poriadku...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

heker

islo o typ zajazdu, nie o to ci pojde s Bubom alebo s lacnejsou alternativou. Ked bude Itckar tak bude aj "dobra partia ". :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Toto skutocne nema vyznam. Jedno porekadlo alebo slovenska ludova mudrost hovori - Je to ako hrach o stenu hadzat!

Bud sam, hraj sa hry a bav sa na tvojom trapnom humore :smt006

gogo956 - To je jedno, aj tak nikde nepojde.
Terepin
Addict
Addict

Furt lepšie, ako primitívny krčmový humor.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

gogo956 napísal:heker

islo o typ zajazdu, nie o to ci pojde s Bubom alebo s lacnejsou alternativou. Ked bude Itckar tak bude aj "dobra partia ". :)
ale na tento typ zajazdu chodi typ ludi ktory maju na to urcite predpoklady - zaujem spoznavat nove veci, novych ludi, dobrodruzstvo, vychadzat z komfortnej zony ..

predstava ze z tutmasa ako je terepin by sa na takomto tripe stal iny clovek je smiesna, je podivin doma za PC, bude podivin aj na tripe do Mexika so zbohatlikmi ..

Terepin sa ocividne citi najlepsie doma, pred PC, v nejakej virtualnej komunite kde sa par ludi smeje jeho specifickemu humoru - fenomen celkom rozsireny napriklad v azii, kde sa coraz viac a viac muzov nachadza v takejto situacii. Mozno si terepin moze zaobstarat robota, kludne aj na sex, v azii je v tejto oblasti uz pomerne pokrocili trh, ponuka aj dopyt..
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Terepin - Mozno by si mal ist do krcmy alebo baru, tam sa popozerat okolo seba na zeny vo veku od 20 do 35 rokov a vsimnut si, ze ci sa zabavaju s ludmi okolo alebo ci ich humor povazuju za trapny. Je mi jasne, ze tebe to oci neotvori, ty zijes vo svojej pravde a vo svojom svete, kde inej pravdy niet.
gogo956
Redeemer
Redeemer

DEVZYO1G

mozno by sa praveze medzi nimi viacej otvoril, videl by nove veci, k tomu slniecko, more robia s hormonmi divy a mozno by dodali guraz na nejake to oslovenie ..

heker

krcmovy humor tiez nesedi kazdemu, resp si vecsinou vyzaduje uz nejake to promile v krvi a ja tiez nie som zastancom takehoto zivotneho stylu /preto ze som cast zivota prezil v nom a viem o com je/
Terepin
Addict
Addict

Mal som kolegu v robote, ktorý bol učebnicovým príkladom alfa samca: sebavedomie po strop, ale inteligencia po členky. A každý jeden jeho vtip bol o ko*ot, kurvách, pičiach a podobne. Nevedel jeden jediný vtip aspoň bez jednej nadávky v ňom. Proste typický krčmový humor. A že do telefónu kričal a nadával na svoju priateľku už bol len taký malý bonus.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Terepin

ze si slusny tym u zien nic nestratis, skor ide o to sa naucit s nimi sposob komunikacie a dat prilezitost "sanci". Ale urcite im nehovor ze hravas hry, to zeny nerady pocuju.
Terepin
Addict
Addict

Jedna moja spolužiačka si myslela, že s ňou flirtujem, pretože som sa s ňou vo veľkom zabával. To bola "sranda". Ale zabávam sa s ňou doteraz, keďže je to rovnako veselá kopa ako ja. Minule bola diskusia o výškach a mňa sa opýtala koľko mám centimetrov. Ja som začal plakať od smiechu a ona vzápätí pochopila, že prečo a tiež sa začala smiať. Toto je môj štýl humoru.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Terepin
a co je s tou vyskou?
Terepin
Addict
Addict

Čo máš na mysli?
gogo956
Redeemer
Redeemer

"Minule bola diskusia o výškach a mňa sa opýtala koľko mám centimetrov. Ja som začal plakať od smiechu a ona vzápätí pochopila, že prečo a tiež sa začala smiať."

?
Terepin
Addict
Addict

Si nepochopil ten vtip? :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

uz len fakt ze si detailne pamatas kazdu instanciu kedy si (myslis ze si) bol vtipny dokazuje ze ich vela asi nebolo :D

gogo:

ano, mozne to je, ale mozno by stacilo zacat s nejakou lokalnou fb skupinou kde sa ludia dohaduju na spolocnych turistikach, vyletoch. Ale tam je pre terepina niekolko potencialnych komplikacii - je sanca ze sa tam bude popijat, cize by mohol byt vystaveny "primitivnemu krcmovemu humoru" co je jednoznacne pod jeho uroven, on je predsa intelektualne a moralne nad takymto plebsom. Druha potencialna komplikacia je ze by pravedpodobne potreboval turisticke topanky/oblecenie, co stoji peniaze a on predsa nebude minat peniaze na to aby sa socializoval, ked sa moze socializovat doma, zadarmo, cez PC.
Terepin
Addict
Addict

Ja opíšem jednu jedinú a ty začneš tvrdiť, že viem o každej jednej. Brilantná dedukcia, Sherlock!
gogo956
Redeemer
Redeemer

DEVZYO1G

s tym vyletom to je celkom dobry napad, len je trochu rozdiel ci je v skupine novych ludi 1-2 dni alebo je s nimi na dovolenke 2tyzdne.

Terepin
ty si to zazil ako vlastnu situaciu, zatial co ja iba sprostredkovane a vytrhnute z konextu, takze preto tomu zase az tak velmi nerozumiem, ale podstatne je ze vy dvaja ste sa na tom zasmiali, co je super, lebo ta slecna zjavne bola na rovnakej strune ako ty co je pozitivne. :) Nie je podstatne ci sa tomu zasmejem ja, ale ci sa tomu zasmeje nejaka zena.
Napísať odpoveď