CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 12:26
To urcite neplati na kazdu babu.. ak cakas, ze ti bude baba sama pisat, tak tato tema asi nema zmysel.. mozno keby to uz fakt niekam viedlo, ale na zaciatku musis byt byt chlap ty.
Teraz som si spomenul, že predsa len sa našla jedna, ktorá mi odpísala. Dokonca mi odpísala na každú jeden komentár odo mňa... o deň neskôr. Som si pripadal ako debil, ktorý jej posiela zaľúbené listy poštou a po štyroch dňoch sa na to vysral.
CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 12:26Nie som, len tvrdim, keby babe napisem, ze mi chyba cestovanie a ona mi odporuci YT videa rusnovodicov, tak by som to rozdychaval asi.. ale chapem, ze si to pokladal ze dobru radu..
Aj to bola len rada. Žiadny pokus o vtip ani žiadne balenie. Len som chcel prejaviť záujem o jej koníčky. A ako vravím, tie videá sledujú milióny ľudí denne, takže nejde o žiadnu obskúrnu záležitosť.
CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 12:26A to je zle? ved to chces, akurat idealne face to face niekde von.
Úprimne, nemám ani šajnu, či to je zlé alebo dobré.
CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 12:26Ale nemyslel som to tak, ze vyswajpujes 200 dievcat a 1 das like lebo je dokonala

Tak hádam nebude dávať like takej, o ktorú nemám záujem. Až taký zúfalý zase nie som.
Autoeditácia príspevku po 1 min 6 sek:
gogo956 napísal: 30 apr 2021, 12:38To s tym trubenim sa ta vtedy dotklo, inac by si taku banalitu tu ani nespomenul.
Spomenul som to preto, aby som ukázal, odkiaľ mám svoj názor na ľudí všeobecne.