Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

gogo956 napísal: 20 máj 2021, 14:35 Terepin

skusit postupne zvysovat svoju hodnotu na partnerskom trhu: zlepsenie postavy, je super zaciatok a budes mat nový bod k dobru. V kazdom pripade, bez financneho zazemia /napr vlastne byvanie/ to bude vzdy trochu problem. Teraz byvas v podnajme?
Preco ty furt riesis zlepsenie postavy, dietu, auto, byt a podobne blbosti? Cely cas sa tu Terepinovi snazime vysvetlit, ze ked to nema v hlave v poriadku, tak mu nepomoze ziadne auto.. a ty stale dookola, nech si zlepsi postavu..

Urcite vsetci pozname skaredych, chudobnych, sprostych a neviem akych ludi, ktorí majú zeny...
A ak by nasiel zenu, ktora je snim kvoli tomu, ze ma auto a vlastny byt, tak to moc buducnost podla mna nema. Aj sam Terepin pisal, ze mal six-pack a ziaden rozdiel. Proste ked to so zenamy nevie, tak mu auto ani byt nepomozu.

On potrebuje skusenosti a tie nazbiera kontaktom so zenami, a to najlepsie roznymi aktivitami, ktore ho bavia.

Autoeditácia príspevku po 1 min 33 sek:
Terepin napísal: 20 máj 2021, 13:54 Šak i teraz sa snažím baliť kolegyňu a efekt nula bodov. Jedine, že by som začal koketovať so všetkými kolegyňami naraz. Bola by už to dostatočná snaha, či ešte stále nie?
Dalsi extrem o ktorych som uz pisal..

Autoeditácia príspevku po 2 min 26 sek:
Terepin napísal: 20 máj 2021, 13:54 Vole, ja som aj vyskúšal všetky možnosti, ktoré sa mi ponúkli. Až tak veľmi, že som sa rok a pol pokúšal o kamarátku, ktorá bola škaredá ako cesta do roboty. Ešte o koľko viac "nevyberavý" mám byť? Mám sa pokúšať o ženy, z ktorých sa mi vyslovene zdvíha žalúdok?
No v tvojom pripade asi ano.. aj o take sa pokusaj.. Proste potrebujes zabrat skusenosti, je jedno na akych zenach.
Ked pojdes na prechadzku so skaredou, neznamena to ze s ou ostanes cely zivot. Ale skusenosti ti to da habadej.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

CrazyJerry

preco maju muzi bežne v jeho veku byt a auto? Pretože s bytom maju sukromie na trtk*čku či večerný film a autom mozu ist napr na výlet ci dovolenku, co je na tom nepochopitelne? Je to proste nezvyklé, aby muž vo veku 30+ nemal nijako poriešené byvanie. A zlepsenie postavy je sposobom aby si v prvom rade on sám zlepšil sebavedomie. To ze iní su tlsti a maju zenu neznamena ze Terepin ked zlepsi postavu tak si nezlepsi sancu niekoho zbalit. Su zeny ktorym nevadi nadvaha partnera a su take ktorym vadi velmi. Ked bude cvicit, tak sa aj odputa od svojej depresie a negativnych myslienok.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

faktom je ze maloktora zena ked prvy krat pride k tebe prespat sa chce zaroven aj zoznamit s tvojou mamou...
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Zase na druhej strane, ja nie som žiadna zvláštnosť. Podľa posledných štastík relatívne veľa tridsiatnikov žije s rodičmi. A to vrátane žien. A ja mám pragmatický dôvod prečo žijem s mamou.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

gogo956 napísal: 20 máj 2021, 14:57 CrazyJerry

preco maju muzi bežne v jeho veku byt a auto? Pretože s bytom maju sukromie na trtk*čku či večerný film a autom mozu ist napr na výlet ci dovolenku, co je na tom nepochopitelne? Je to proste nezvyklé, aby muž vo veku 30+ nemal nijako poriešené byvanie. A zlepsenie postavy je sposobom aby si v prvom rade on sám zlepšil sebavedomie. To ze iní su tlsti a maju zenu neznamena ze Terepin ked zlepsi postavu tak si nezlepsi sancu niekoho zbalit. Su zeny ktorym nevadi nadvaha partnera a su take ktorym vadi velmi. Ked bude cvicit, tak sa aj odputa od svojej depresie a negativnych myslienok.
S tym ze v 30+ by mal byvat sam uplne suhlasim. Ale nemusi mat ten byt vyhradne vo svojom vlastnoctve. Uplne staci byt v podnajme. Hlavne nech tam s tou babou moze ist a nemusi riesit, ci tam je mamka, alebo kam mamku spratat, ked tam chce ist.. A hlavne aby ho mama nekontrolovala, ked ide von so zenou. S tym autom az tak moc nie, ved ked auto nepotrebuje tak naco, mozno bude mat auto ta zena..

Ide mi o to, ze ty to prezentujes tak, ze bez toho zenu nezbali, ze najlepsia technika ako zbalit zen, je ist do baru a povedat jej, ze mas vlastny byt za 200k a auto za 20k a ze ti padnu k noham.. ale obidvaja sa zhodneme, ze to tak nefunguje.
Poradil si mi zacat cvicit a typkovi skoro volali zachranku..
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

A ešte k tomu sixpacku, keď tu Terepin písal že mal v minulosti "sixpack" a "atletickú postavu", autoamticky som si predstavil že bol vysekaný na pána. Potom keď ale písal že je veľmi málo a nemá základné stravovacie návyky (je schopný tvrdiť že je z nutnosti, lebo je hladný raz za 3 dni), tak mi došlo že takýto človek NIKDY nemohol mať dobrú postavu. Lebo aby si mal fakt sixpack a formu, tak musíš trošku mať rozum aj čo sa týka kuchyne a Terepin ho nemá.

Podľa mňa teda jeho sixpack znamenalo, že mal podvýživu, bol kosť a koža a trčali mu brušné svaly, čo je pre väčšinu žien všetko, len nie atraktívne.

Takže platí to, čo píšu vyššie, dobrá postava ti dodá sebavedomie.

Tu nechcem pokrytecky mudrovať, lebo sám nie som fit, necvičím, málo sa hýbem, mám 184cm/85kg čo je relatívne ok, ale proste nemôžem povedať že mám dobrú postavu. Ale uvedomujem si, že ak by som ju mal, tak by som mal sebavedomie úplne inde - takže hej, radím to aj tebe.
Terepin
Addict
Addict

Mal som náznak sixpacku, ale to je všetko.

Asi tu fakt hodím svoju fotku...
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Terepin napísal: 20 máj 2021, 15:15 Zase na druhej strane, ja nie som žiadna zvláštnosť. Podľa posledných štastík relatívne tridsiatnikov žije s rodičmi. A to vrátane žien. A ja mám pragmatický dôvod prečo žijem s mamou.
To ano, kopec tridsiatnikov zije s rodicmi, ale ti ludia su uplne ine povahy, nemaju tvoje psycho bloky/problemy a bohvie co.
Moj brat ma tiez zenu, caka decko a zije s rodicmi doma, ale jeho zena je jeho spoluziacka zo strednej, cele dni travil von s kamosmi, na brigade a podobne a mama nemala sancu vysledovat, kedy je von s frajerkou, tak sa to dalo. zbalit spoluziacku a randit s nou nenapadne.

Na druhu stranu ja som opak, kym som byval doma, pripadne pocas vysky som mal spolubyvajucich na intraku a po vyske spolubyvajucich na byte mal som rovnake problemy ako ty. Myslel som si ze budem dozivotne sam. Proste uz ked som siel von s babou, tak som rozmyslal nad tym, co na tu babu povedia kamosi/mama, ze si ju nemozem zavolat na byt, lebo tam mam spolubyvajucich, ze ked idem von musim hladat vyhovorky aby nevedeli ze idem von so zenou a potom sa nevypytovali a podobne.
Ale naskytla sa mi prilezitost ist byvat sam do 1 izbaku a zaroven v ten isty cas som zacal chodit s aktualnou frajerkou. A sme spolu uz pol roka.
A nemam ani vlastne auto. Ale ona ma, tak ani ho nepotrebujem.
gogo956
Redeemer
Redeemer

CrazyJerry

ten tvoj brat je predsa ina situacia. Ved sa so svojou zenou ako pises poznali od mladosti a dnes maju rodinu, cakaju dieta. Terepin je v uplne inej situacii. Je predsa nieco uplne ine ked sa mladi ludia zoznamia na strednej alebo situacia 30+ stareho mladenca bez skusenosti.
Ak tomu bytu-ja som predsa nikde nepisal aby mal byt za "200k a auto za 20k". Je som mu len pisal, ze ak nema poriesene byvanie, co nema, a ani auto, co tiez nema, tak to bude mat tazsie, preto nech sa snazi aspon to byvanie poriesit, ked uz nie inak, tak podnajmom, ale vlastnym bytom este lepsie, lebo ceny bytov uz nikdy nizsie nepojdu.
Ked bude chciet Terepin mat so svojou priatelkou intimnu chvilu- tak ako to budu riesit? Zalezeni v deckej izbe,potichucky, aby nebolo nic pocut? Ved to tak robia 16rocne decka a nie dospeli ludia po 30tke, co ta dotycna slecna si pomyslí?
Terepin
Addict
Addict

DEVZYO1G napísal: 20 máj 2021, 14:08 nie, ty si o zenach nezistil nic - nemal si ako. Vsetky tvoje dojmy a pocity cerpas zo sprostredkovanych skusenosti niekoho na internete, vid. rozne "studie" a clanky co sem postujes ktorymi sa snazis navodit pocit ze si len obet, tvoje poznamky o feministkach (kolko ich poznas osobne?) ...

Tvoj problem je ze si hrozne biased a do akejkolvek skusenosti ides uz s urcitim ocakavanim ... co je vcelku normalne, len problem je ze tvoje ocakavania nie su postavene na realnej skusenosti, ale na chu**** co si cital na internete a s ktorymi sa stotoznujes, pretoze sa zhoduju s tvojimi velmi velmi limitovanymi (a bohuzial) negativnymi skusenostami...

uprimne, myslim si ze aj keby si stretol zenu ktora by ta chcela a malo by to potencial prerast do vztahu, spanikaril by si a nevedel co robit .. tvoje sebavedomie vyzera byt tak znicene, ze jednoducho takuto moznost ani nepripusta do uvahy ... zacal by som teda tam.
Čo dodať. Po 15tich rokoch sa konečne našiel niekto, kto ma dokonale pochopil. A odtiaľto sa môžeme pohnúť ďalej.
DEVZYO1G napísal: 20 máj 2021, 14:08terepin, skusme si spravit taku aktivitu ... ocividne chces priatelku, preto tato tema existuje.

Preco by si akakolvek zena mala vybrat teba ako partnera? Skus napisat aspon 3 veci.
Veselá kopa, empatický, romantik.
DEVZYO1G napísal: 20 máj 2021, 14:08nie, pre zaciatok sa vobec nemas pokusat o ziadne zeny - mas sa len snazit vystavit sa co najviac prilezitostiam kedy mozes spoznat novych ludi, teda aj nove zeny ... a eventualne si s niekym sadnut tak, ze budes mat dostatocne sebavedomie co i len pomysliet na to, ze sa začneš o niečo pokúšať ... chápeš? preto ti tu cely cas hovorim najdi si nejake (online) reading kluby, turistiky, hocičo kde jednoducho spoznas novych ludi, naucis sa a spoznas nieco nove ...
Noooo, boli obdobia keď som sa vôbec nezaujímal. Čo mi pripomína druhú radu, ktorú mi vtedy dali: netlačiť na pílu, nenaháňať ženy a len proste žiť svoj život. A vtedy som si to vzal k srdcu. Nuž, aj to tak padlo. Ale nehnevám sa na nich. Len poradili to, čo fungovalo u nich.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Netreba písať slohy a neni sa čomu čudovať. Ak by aj chlap po 30-ke ohúril ženu, tak bývaním s rodičmi sa vie úplne potopiť a ani by som sa žiadnej žene nečudoval, ak by vtedy cúvla.

Je rozdiel mať v 30-ke už nejakú kariéru, možno úspory a stabilitu a bývať s mamou napríklad preto, že sa o ňu treba starať - to by každá normálna žena pochopila, aj keď by isto mala strach, že ako bude vaše spolunažívanie fungovať. Žena bude chcieť, aby si sa venoval jej, a to nemusí znamenať, že je voči tvojej chorej mame sebecká. Lenže rovno s pravdou von, pri prvom pozvaní domov by som ju pozval radšej na hotel a ak by to s tou mamou nebolo až také hrozné, tak by som si naozaj začal platiť ten podnájom a u mami kľudne trávil aj každý deň, ak si to starostlivosť vyžaduje.

Ja ak rátam aj internát tak žijem sám od 18 a neviem si predstaviť nemať v tak vysokom veku súkromie, alebo proste vlastný domov. Veď už len toto by u mňa produkovalo negatívne myšlienky a totálnu vyhoretosť a stagnáciu.
Terepin napísal: 20 máj 2021, 15:49 Veselá kopa, empatický, romantik.
Kámo bez urážky, ale toto vymeň za "sarkastický humorista". :D
CrazyJerry
Light Star
Light Star

gogo956 napísal: 20 máj 2021, 15:46 CrazyJerry

ten tvoj brat je predsa ina situacia. Ved sa so svojou zenou ako pises poznali od mladosti a dnes maju rodinu, dieta. Terepin je v uplne inej situacii. Je predsa nieco uplne ine ked sa mladi ludia zoznamia na strednej alebo situacia 30+ stareho mladenca bez skusenosti.
Ak tomu bytu-ja som predsa nikde nepisal aby mal byt za "200k a auto za 20k". Je som mu len pisal, ze ak nema poriesene byvanie, co nema, a ani auto, co tiez nema, tak to bude mat tazsie, preto nech sa snazi aspon to byvanie poriesit, ked uz nie inak, tak podnajmom, ale vlastnym bytom este lepsie, lebo ceny bytov uz nikdy nizsie nepojdu.
Ked bude chciet Terepin mat so svojou priatelkou intimnu chvilu- tak ako to budu riesit? Zalezeni v deckej izbe,potichucky, aby nebolo nic pocut? Ved to tak robia 16rocne decka a nie dospeli ludia po 30tke, ci ta dotycna slecna pomyslí?
Ano, moj brat je uplne ina situacia, ale ved to som napisal v prvej vete: "To ano, kopec tridsiatnikov zije s rodicmi, ale ti ludia su uplne ine povahy, nemaju tvoje psycho bloky/problemy a bohvie co."
Skor sa Terepin podoba na mna a mne potomhlo vlastne byvanie.

Co sa tyka vlastneho bytu/auta, znova pisem, ano potrebuje vlastne byvanie a vlastne auto je bonus. Islo mi skor o to, ze ty si to prezentoval tak, ze potrebuje vymakanu postavu, byt a auto aby vobec mohol ist balit baby.. co je hlupost. S tym, ze na sex potrebuje kludne miesto, kde ho nebude otravovat mama plne suhlasim.
Terepin
Addict
Addict

Hensym napísal: 20 máj 2021, 15:50 Netreba písať slohy a neni sa čomu čudovať. Ak by aj chlap po 30-ke ohúril ženu, tak bývaním s rodičmi sa vie úplne potopiť a ani by som sa žiadnej žene nečudoval, ak by vtedy cúvla.

Je rozdiel mať v 30-ke už nejakú kariéru, možno úspory a stabilitu a bývať s mamou napríklad preto, že sa o ňu treba starať - to by každá normálna žena pochopila, aj keď by isto mala strach, že ako bude vaše spolunažívanie fungovať. Žena bude chcieť, aby si sa venoval jej, a to nemusí znamenať, že je voči tvojej chorej mame sebecká. Lenže rovno s pravdou von, pri prvom pozvaní domov by som ju pozval radšej na hotel a ak by to s tou mamou nebolo až také hrozné, tak by som si naozaj začal platiť ten podnájom a u mami kľudne trávil aj každý deň, ak si to starostlivosť vyžaduje.

Ja ak rátam aj internát tak žijem sám od 18 a neviem si predstaviť nemať v tak vysokom veku súkromie, alebo proste vlastný domov. Veď už len toto by u mňa produkovalo negatívne myšlienky a totálnu vyhoretosť a stagnáciu.
Ja s mamou žijem len pol roka a úprimne, som aj rád. 3 roky som žil úplne sám a moja psychika šla ku dnu. Chcem bývať vo vlastnom, ale bez liekov to jednoducho nepôjde.
Hensym napísal: 20 máj 2021, 15:50Kámo bez urážky, ale toto vymeň za "sarkastický humorista". :D
Pre mňa je to jedno a to isté. :D
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Terepin napísal: 20 máj 2021, 15:49 Noooo, boli obdobia keď som sa vôbec nezaujímal. Čo mi pripomína druhú radu, ktorú mi vtedy dali: netlačiť na pílu, nenaháňať ženy a len proste žiť svoj život. A vtedy som si to vzal k srdcu. Nuž, aj to tak padlo. Ale nehnevám sa na nich. Len poradili to, čo fungovalo u nich.
Dalsi tvoj extrem? Bud tlacis na pilu, alebo sa o zeny nezaujimas vobec. Ziadne medzi.
Bud hardcore flirtujes za ucelom sexu a spolocnej buducnosti, alebo sa pytas prakticke rady predavacky v obchode, znova ziadne medzi..

Autoeditácia príspevku po 2 min 54 sek:
Hensym napísal: 20 máj 2021, 15:50 Netreba písať slohy a neni sa čomu čudovať. Ak by aj chlap po 30-ke ohúril ženu, tak bývaním s rodičmi sa vie úplne potopiť a ani by som sa žiadnej žene nečudoval, ak by vtedy cúvla.

Ano, brat byva len v spolocnom viacgeneracnom dome s rodicmi.. Nie priamo v byte v rovnakej domacnosti, brat, zena a rodicia :D :D
To som len napisal priklad cloveka, ktori si vie najst zenu aj ked byva s rodicmi, co nie je Terepinov pripad..
On len tvrdil, ze to je normalne, ja som mu napisal, ze to nomalne je, ale v inej situacii..
V jeho situacii je to dost nanic ked byva priamo s mamou.
gogo956
Redeemer
Redeemer

len ženy vacsinou "sarkasticky humor" velmi nemusia. Moj tip je, ze ked tvoja slecna zisti ze byvas s mamou, tak sa zlakne ze tvoja mama ma prilis velky vplyv na teba a cuvne. To je ten typicky suboj medzi nevestou a svokrou. Proste byvat s matkou, vo vekovej kategorii 30+ su minusove body. Aj ked netvrdim, ze sa aj takto neda nadviazat vztah-urcite da, podstatné je, aby si sa snazil oslovovat co najsirsi okruh zien a bol aktivny.
Teraz ma tu asi niektori "zožerú" ale mohol by si skusit aj karierny postup na vyssiu poziciu v zamestnani. Niektore zeny to pritahuje a rajcuje./aj ked moje odporucanie je v zamestnani si s nikym nezacinat/
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Terepin napísal: 20 máj 2021, 15:53 Ja s mamou žijem len pol roka a úprimne, som aj rád. 3 roky som žil úplne sám a moja psychika šla ku dnu. Chcem bývať vo vlastnom, ale bez liekov to jednoducho nepôjde.
A bol by pre teba velky problem byvat zaroven tam aj tam? Ze by si mal nejaky jednoizbak pre pripad, ze by sa na teba usmialo stastie, alebo aby si tam obcas zorganizoval nieco s kamosmi? A s mamou by si byval normalne aby ti nehrablo?
Terepin
Addict
Addict

Nepochopili sme sa. Mama pracuje ako au pairka v Rakúsku, takže dva týždne je doma a dva týždne je tam. Preto som písal, že s ňou žijem len pol roka. A v rokoch 2017-2020 bola vkuse v práci, takže som bol doma sám. Ku koncu toho obdobia som sa už vyslovene tešil do práce...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nevidim dovod, aby sa pri aktualnom nastaveni ubytovania nejak malo zmenit jeho miesto bydliska, hlavne v pripade, ak tam mama nebyva dlhsie obdobie
okrem toho, zeny sa tvaria, ze su emancipovane, mozu chodit aj k nej

zrovna to ubytko by som nehodnotil ako extremne negativnu stranku
CrazyJerry
Light Star
Light Star

No teraz, ked napisal ako to realne je, tak o nie je problem.. Tie dva tyzdne, ked mama nie je doma sa daju super vyuzit.

Keby ale jeho mam bola cely cas s nim na byte a nemal by ziadne sukromie, tak by t uz problem bol.
Terepin
Addict
Addict

gogo956 napísal: 20 máj 2021, 16:01aj ked moje odporucanie je v zamestnani si s nikym nezacinat
OK, beriem si túto radu k srdcu a na kolegyňu kašlem.

Autoeditácia príspevku po 2 min 32 sek:
CrazyJerry napísal: 20 máj 2021, 16:01Dalsi tvoj extrem? Bud tlacis na pilu, alebo sa o zeny nezaujimas vobec. Ziadne medzi.
Bud hardcore flirtujes za ucelom sexu a spolocnej buducnosti, alebo sa pytas prakticke rady predavacky v obchode, znova ziadne medzi.
Pretože nevidím význam čokoľvek robiť, pokiaľ do toho nejdem na 100%.
Napísať odpoveď